من که همینجوری میذارمش تو جیب سمت راست
گوشیمم جیب سمت چپ
:دی
Printable View
من که همینجوری میذارمش تو جیب سمت راست
گوشیمم جیب سمت چپ
:دی
نه اتفاقا خوبه که حساس باشی ... با توجه به اینکه معمولاً دوستان هم سن ما شلوار جین می پوشن ، من بیشتر نگران خش هستم تا شکستن ... کلاً توصیه نمیشه توی جیب شوار... خود من چون کوله همراه دارم معمولا اینطور دستگاهها رو میذارم توی کوله و خیالم راحته ...نقل قول:
خدا رو شکر ...نقل قول:
*همیشه اون اول اینطوریه که آدم زیاد با دستگاه ور میره و کار دستگاه می کشه به اورژانس .. یه تجربه مرسوم ...
نقل قول:
واقعا ممنون از راهنماييتون اما ريستور نكردم. راستش برادرم با يه برنامه ايي برام بالا آوردتش و ديگه ريستور نكردم. :31::5: از راهنماييهاي همگي ممنونم.
خدا این برادرا رو از برادراشون نگیره
حالا برنامه هه چی بود؟
برای منم یه بار اینطوری شده بود. دلیلش جیلبرکه
با چی جیلبرک کرده بودی؟
فرمویر چند بود؟
اين يكيم نميدونم.نقل قول:
سلام،
میخوام یه جیزی بخرم که:
وای فای داشته باشه،
زیبا باشه،
هنگ نکنه،
با دوام باشه،
دردسرش زیاد نباشه
بین5800 و ipod touch . کدوم و چرا؟
ipod اگه جیلبریک نشه چه برنامه هایی نصب میشه کرد؟
اگه جیلبریک بشه چه مشکلاتی ایجاد میشه؟
باید تند تند جیلبریک بشه؟
250 تومانم بوجمه؛
ممنون میشم اگه کمکم کنین.
۵۸۰۰ آخه چه ربط داره به آیپاد؟
آیپاد چیز خوبیه
هم خوشکله
هم هنگ نداره
واسه اینترنت و ... هم عالیه
قیمتشم با بودجت جوره
۸گیگش ۲۵۰
جیلبریکم بد متوجه شدی گویا
یه بار میکنی واسه همیشه
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
(یه ۱۶ هم واسه فروش دارم خواستی pm بده)
i phone 3gs tamame emkanate ipod ro dare?
farsi nemitoonestam type konam
سلام ...نقل قول:
سلام،
میخوام یه جیزی بخرم که:
وای فای داشته باشه،
زیبا باشه،
هنگ نکنه،
با دوام باشه،
دردسرش زیاد نباشه
بین5800 و ipod touch . کدوم و چرا؟
ipod اگه جیلبریک نشه چه برنامه هایی نصب میشه کرد؟
اگه جیلبریک بشه چه مشکلاتی ایجاد میشه؟
باید تند تند جیلبریک بشه؟
250 تومانم بوجمه؛
ممنون میشم اگه کمکم کنین.
باید توجه داشته باشی که آیپاد تاچ یه PMP هست ولی 5800 یه گوشی...
اگه از نظر سیستم عامل بسنجی آیپاد برندست و به همین خاطر برنامه ها و بازی هاش خیییییلی بیشتر و البته بهترن ...
تاچ آیپاد هم که کاملا برتره ...
اما باید کنارش یه گوشی هم داشته باشی چون که گفتم که آیپاد گوشی نیست ...
اما این رو هم بگم اگه بخوای با آیپاد خییلی حال کنی دردسرش زیاد می باشه (البته به نظر من )
من خودمم گوشیمو فروختم که یه آیپاد تاچ بگیرم با یه گوشی ساده ...
حالا دیگه خود دانی ...
5800 نخر که بدبخت میشی من داشتم 2 روز بعدش فروختم تازه اون موقع خریدم 500 تومن اولش بود
بچه ها در هنگام ثبت نام در itunes در قسمت payment گزینه none وجود نداره
چکار کنم؟
سریع کمک کنید
حالا برنامه هه چی بود؟
اين برنامه بود Voltage - Booter.exe:8:
برای منم یه بار اینطوری شده بود. دلیلش جیلبرکه
با چی جیلبرک کرده بودی؟
با اين برنامه هم برام جيلبرك كرده :5:Voltage - Jailbreaker.exe
فرمویر چند بود؟[/quote]
اين يكيم فك كنم گفت آخريش. يعني آخرين فرموبري كه هست.:27:
(واي خدا كاش ميشد اينگليش تايپ كرد. مردم از بس اينجوري تايپ كردم.:41:)
بله - فرض اینه که تمامش رو داره و یه چیزی هم روش ...نقل قول:
خوبی فوروم هم همینه که فارسی تایپ کردنت روون بشه ... اگه اینطوری تایپ کردن واسه ات سخته ، مطمئن باش اونطوری(!) خوندن واسه همه ما خیلی سخت تره! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شروع عملیات ثبت نام در آیتونز اگر با دانلود یک برنامه رایگان نباشه اونطوری میشه در ضمن هیتلر شکن یادت نرهنقل قول:
نقل قول:
این ولتاژ و اینا خیلی معتبر نیست یعنی کاربرای عادی(معمولا آیپادتاچ فنز) میان دستورای خط فرمان رو با VB به شکل برنامه در میارن که بعضا خیلی هم جالب در نمیاد
یعنی جیلبرک میکنه اما بعدش یه مشکلاتی به وجود میاره ، مثلا سرعت میاد پایین یا همون مشکلی که برذای شما به وجود اومد
بهتره با ابزاری که خود Dev Team میده بیرون جیلبرک بشه تا مشکلات بعدش کمتر بشه
راستی برادرت تو فروم ما عضوه؟ اگه آره که خودشو معرفی کنه اگه نه هم خوب بیاد عضو شه از همدیگه استفاده کنیم :10:
بچه ها من از سایت appulo.us برنامه و بازی میگیرم ولی پسوندش zip هست چکار کنم؟
تو فایل zip چیه؟
اگه یه سری فایل و فولدره
اکسترکت نباید بشه
zip رو بکن ipa
سلام، ممنون از راهنمايي هاتون؛
ديروز از تبريز خواستم يكي بگيرم كه 8g نداشتند 16g گفتند كه هفته بعد مياد و 320 قيمت دادن تازه پكشم كامل نيست،
32g هم 430 قيمت دادن.
Polishing cloth
Stand
Quick Start guide رو نداره.
[quote=mamad6280;4262030]
یعنی جیلبرک میکنه اما بعدش یه مشکلاتی به وجود میاره ، مثلا سرعت میاد پایین یا همون مشکلی که برذای شما به وجود اومد
بهتره با ابزاری که خود Dev Team میده بیرون جیلبرک بشه تا مشکلات بعدش کمتر بشه
خوب ايني كه شما ميگي چه برنامه اييه؟؟؟؟
راستی برادرت تو فروم ما عضوه؟
بله عضوه البته برا خاطره آيپاده من عضو شد تا كاراشو برام انجام بده با اسمه pepi هم فك كنم عضوه كه بعدش به خاطره اين كه ايپاده منه خودمم امدم اينجا.:8:
قیمتش تقریبا درسته ... ولی واسه چی نباید محتویات جعبه اش کامل باشه ؟ ... مشکوکه ... از خودش بپرس اینو ؛ بگو "چرا اینا رو نداری؟"نقل قول:
فك كنم 320 تومن برا آيپاده 8گيگ زياده ها!!! :18:البته شايد تو تبريز اين قيمته...نقل قول:
فروشنده میگفت که نصل 3 نهایت تا 2 هفته دیگه میادو صبر کنم و یکی از اون بگیرم بهتره چون هم ارزونتر و هم فریم ورش update شده (8g).
بین 8g و 32g نصل 3 چه تفاوت هایی هست؟
قیمت 8 و 32 نصل 3 رو کسی داره؟ به دلار که نصل 3 ارزونتر.
اگه نه احتمال میدین چند باشه؟
ممنون از لطفتون.
8g نه 16g و 320 قیمت داده، که امروز که رفتم گفت که اصلا تاچ گیر نمیاد میگفت تا حالا 30 تا مشتری پر داده و صبر کن نصل 3 بگیر.نقل قول:
16g رو 320 قیمت داده.نقل قول:
اسمش redsn0w هستنقل قول:
از اینجا توضیحاتش رو اگه زبانت خوبه نیگا کن :
التبه اگه الان مشکلی نداری که فعلا ولش کن اما اگه به مشکل خوردی فرم ویر 3 رو دوباره بریز روش و با این چیلبرکش کن که بهترهکد:http://blog.iphone-dev.org/post/126908912/redsn0w-in-june
سلام همشهرینقل قول:
8 گیگ نسل 3 وجود خارجی نداره.
همون نسل 2 هستش با قیمت ارزونتر.
اگه پول داری خب بهترش رو بخر
نقل قول:همونطور که دوستمون گفت ، حواست رو به این نکته بده که نسل های قبلی رو به اسم نسل های جدید و با قیمت بالاتر بهت نندازن؛ چون اساساً نسخه 8 گیگ همون عرضه مجدد 8 گیگ نسل دوم ، بدون اضافات سخت افزاری و قابلیت های افزوده نسل سوم هستش .. در مورد حافظه های نسل سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت شد ...نقل قول:
کوتاه اینکه اگه کسی می خواد کمتر هزینه کنه باید به همین 8 گیگ (نسل دوم) قانع باشه ... اما اگه دنبال نسل جدیده باید افزایش بودجه بده به احتمال بسیار زیاد ... مثلا من حدس می زنم 32 گیگ نسل سوم در ایران در ابتدای ورود حدود 400 و وقتی قیمتش کمی تثبیت شد 350 تومن باشه ...
تفاوت نسل دوم و سوم هم در صفحات قبلی بحث شده ... یه سرچ بکن .. اصلش افزایش قدرت پردازشی هستش ..
توی سایت اپل 32 و 64 رو از 8 جدا کرده ...
و مهم تر از اون توی ویکیپدیا توی جدولی که کشیده 32 و 64 رو نسل 3 دونسته اما 8 رو نه ...کد:http://www.apple.com/ipod/compare-ipod-models/
پس از این 2 تا منبع معتبر نتیجه میگیریم که 8 گیگ نسل سوم وجود نداره ...کد:http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch
راستي آيپاد ميتونه زيرنويس رو اجرا كنه؟چطوري؟مث كامپيوتر اگه فايل زيرنويس با اسم فيلمش تو يه پوشه باشن آيپاد زيرنويس رو اجرا ميكنه؟
اگه نميتونه بايد چكار كرد؟
چطور ميشه به يه فيلم زيرنويس چسبوند بدون هيچ فايل اضافي؟منظورم اينه كه روي فيلم كليك كرد و بدون نياز به هيچ فايل ديگه اي زيرنويس رو هم همراه فيلم ديد...
سوالت از ديد من دو حالته
يه حالت كه انتخاب كني كه زير نويس رو نشون بده يا نه و اگه چند تا زير نويس يه فيلم داره كدومو نشون بده
اين حالت رو حسين چند صفحه قبل تو ضيح داد ظاهرا بايد فيلمهاتون رو با يه نرمافزار تو مك به MP4 تبديل كنين و بعد با آيتونز بريزين رو آيپاد اونوقت مثل DVD Player ميشه زيرنويس رو انتخاب كرد يا اصلا نشونش نداد
اما اگه ميخواين زيرنويس رو بچسبونين به فيلم كه خيلي از كانورترها تو ويندوز هم اينكار رو ميكنن در حقيقت زيرنويس موقع تبديل به MP4 ميشه جزئي از فريم هاي فيلم
حسين بيا بيشتر توضيح بده :)
دیگه محمد جان کامل کامل توضیح دادن
فقط اسم برنامه هه تو مک iSubtitle
مشابه این برنامه تو ویندوز من پیدا نکردم!
اگه فقط از یه زیرنویس میخوای استفاده کنی و خاموش کردنش هم برات مهم نیست که تا دلت بخواد برنامه هست که میاد زیرنویس رو میچسبونه به فیلم و بعدشم تبدیلش میکنی به mp4 و سینک...
یه بازی خیلی خیلی باحال که حیفم اومد معرفیش نکنم:
iBlast Moki
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتمن امتحانش کنیدنقل قول:
کد:http://www.appscene.org/download/50uLfpC3YFc423fa4d0e
نقل قول:
سوالت از ديد من دو حالته
يه حالت كه انتخاب كني كه زير نويس رو نشون بده يا نه و اگه چند تا زير نويس يه فيلم داره كدومو نشون بده
اين حالت رو حسين چند صفحه قبل تو ضيح داد ظاهرا بايد فيلمهاتون رو با يه نرمافزار تو مك به MP4 تبديل كنين و بعد با آيتونز بريزين رو آيپاد اونوقت مثل DVD Player ميشه زيرنويس رو انتخاب كرد يا اصلا نشونش نداد
اما اگه ميخواين زيرنويس رو بچسبونين به فيلم كه خيلي از كانورترها تو ويندوز هم اينكار رو ميكنن در حقيقت زيرنويس موقع تبديل به MP4 ميشه جزئي از فريم هاي فيلم
حسين بيا بيشتر توضيح بده
ممنون از کمکتون ...نقل قول:
دیگه محمد جان کامل کامل توضیح دادن
فقط اسم برنامه هه تو مک iSubtitle
مشابه این برنامه تو ویندوز من پیدا نکردم!
اگه فقط از یه زیرنویس میخوای استفاده کنی و خاموش کردنش هم برات مهم نیست که تا دلت بخواد برنامه هست که میاد زیرنویس رو میچسبونه به فیلم و بعدشم تبدیلش میکنی به mp4 و سینک...
فقط یه سوال میمونه در این رابطه و اونم اینه که بافارسی که هیچ مشکلی نداره.داره؟
---------------------------
الآن یه کلیپ از آنباکسینگ میدیدم ، دیدم که همون اول باید با آیتونز سینک بشه.چرا؟
(میدونم اینجا جاش نیست اما خیلی از شماها با مک کار میکنید.میخواستم بدونم بهترین آموزش فارسی برا ریختن مک رو PC کجاست.اگه میشه تو این تاپیک جواب ندین.به پروفایل خودم بیاین.خیلی ممنون)
نه خیر اصلا با فارسی مشکل نداره
البته برنامه iSubtitle فقط SRT رو میشناسه و Sub/idx رو ساپورت نمیکنه
چند صفحه قبل من اسکرین شات گذاشتم
من خودم تهران نیستم.داداشم الآن که رفته بود بخره از پایتخت بهم زنگ زد گفت بهش گفتن 260 حتی بعضی جاها بالاتر.یه جا پیدا کرده بود که فریمور 3 رو البته با جیلبریک زوری ، بالای 250 میداده (نپرسیدم چند) اما فریمور 3.1 رو 250 میداده.بهش گفتم خودم 3 رو میریزم روش جیلبریک هم میکنم همون 3.1 رو بخر.
دوباره بعد از چند دقیقه زنگ زد گفت که مغازه داره گفته بدون جیلبریک که نمیشه روش برنامه ریخت.میخواد چیکار آیپاد بدون برنامه؟شیراز هم که هیشکی نمیتونه جیلبریک کنه!!!!!
گفتم بهش بگو ... نخوره.پس P30world و موبایلستان رو گذاشتن برا خنده؟
ولی خداییش اگه 3.1 بگیره که مشکلی پیش نمیاد.میاد؟غیر از اینه که به 3 باید ری استور کنم بعد جیلبریک کنم؟نکنه نشه کاریش کرد بدبخت بشم !!!
چند دقه دیگه بهش زنگ میزنم ببینم چی کار کرد آخر.
خوش به حال داداشم که امشب آیپاد پیششه!آیپادمو ایشالله تا یک شنبه یا نهایتا" دوشنبه توی دست میگیرم ...
----------------------------------------------
ویرایش:آیپادتاچ خریداری شد!!!!:8::8::8::8::8::8::8:
بالاخره خریدمش.فریمورش 3.1 هست به قیمت 250.نکنه نشه جیلبریکش کرد بدبخت بشم!!!:41::2:
----------------------------------------------
درباره ی زیرنویس که گفتین توی صفحه ی :
آخرش دوستمون seymour یه برنامه معرفی کرده .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4208271&highlight=Subtitle#post4208271
Muxo
دانلودش کردم چیزی نفهمیدم ازش.چون شما گفتین isubtitle رو ، گفتم شاید این یکی مال ویندوز باشه.کسی دانلود میکنه ببینه چیه قضیه ی این برنامه؟کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmuxo.entropicgarden.com%2Fmuxo.zip
ممنون ....:40::11:
احمد جان مبارکه
در مورد ورژن شاید نشه به 3.0 برگشتا !
دوستانی که تست کردن بگن
من مطمین نیستم
ولی اشکال نداره اگه هم نشد یه چند روز دیگه جیلبریک 3.1 میاد
در مورد برنامه Muxo اگه اشتباه نکنم اونم برای مکه
خدا نکنه!نقل قول:
در مورد ورژن شاید نشه به 3.0 برگشتا !
دوستانی که تست کردن بگن
من مطمین نیستم
اگه اینجور بشه که افسرده میشم!
میخوای امیدوارم کنی؟خب راستشو بگو!!!:دینقل قول:
ولی اشکال نداره اگه هم نشد یه چند روز دیگه جیلبریک 3.1 میاد
آره.وقتی گفتم 3.1 بگیره به اینم فکر کردم...
البته حدس میزنم با احتمال خیلی زیاد بشه این کارو کرد ...
آخر این ویندوزو پاک میکنم یه روز مک مینصبم.نقل قول:
در مورد برنامه Muxo اگه اشتباه نکنم اونم برای مکه
اما بدبختی اینه که نه برنامه ای بری مک دارم نه اینترنت درستی که برنامه بگیرم ...
به داداشت بگو از همون پایتخت واست نرم افزار مک بخره اونجا پره...نقل قول:
اما بدبختی اینه که نه برنامه ای بری مک دارم نه اینترنت درستی که برنامه بگیرم ...
مبارک باشه...
اونجا پره درسته ولی باید پول یه آیپاد تاچو بدی مجموعه نرم افزاری بگیری !!!
مثلن یه فوتوشاپ کپی درب و داغون که ۱ گیگ هم بیشتر نیست رو میدن ۳۰ تومن !!!
بشینی تو کافی نت دانلود کنی که خیلی به صرفه تره !!!!
احمد جون مبارکه ایشالا به پای همدیگه پیر شین
جواب این رو هم بدید ممنون میشم:
نقل قول:
الآن یه کلیپ از آنباکسینگ میدیدم ، دیدم که همون اول باید با آیتونز سینک بشه.چرا؟
انشاالله!نقل قول:
احمد جون مبارکه ایشالا به پای همدیگه پیر شین
ممنون از الطافت!:دی
البته هیچ چیز تو دست من باقی نمیمونه!مگر اینکه دیگه این یه چیزی باشه بیش از اندازه مرگ!به هر حال امیدوارم بتونم زیاد نگهش دارم چون که این تکنولوژی های لامذهب(!) خرجشون زیاده ...