اره بازی میکنم ولی تو نرمال در رزولیشن 1024*768ولی من میخام هایج بازی کنم اگه سی پی یو رو به دو هسته ای تغیر بدم کار درست میشه؟
Printable View
اره بازی میکنم ولی تو نرمال در رزولیشن 1024*768ولی من میخام هایج بازی کنم اگه سی پی یو رو به دو هسته ای تغیر بدم کار درست میشه؟
تو فیفا می شه مثل pes با جویستیک دریبل و حرکت تکنیکی زد ؟
یا باید با کیبرد بازی کرد ؟
خواهشا جواب بدید
Minimum System Requirements
================================================== ========
CPU with 2.4 GHz (single-core)
512 Megabytes of RAM (1 GB required for Windows Vista™)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 2.0 or above - see supported chipsets in section 11)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit colour is not supported
سیستمو که قبلا داده بودن.نقل قول:
اره میتونی با دسته های انالوگ دار این کارهارو کرد box_021 مثل اینکه تو تازه به جمع بازی های فیفا اومدی
دوستاني كه بازي رو نصب كردن الان راضين؟!
pes که دیر می یادنقل قول:
می خوام فعلا فیفا بازی کنم
ببینم واقعا اونقدرا که می گن فرق کرده یا نه؟
ماله من آنالوگ داره
خوب چطوری کار میکنه ؟
باید بچرخونمش ؟
یه توضیح بدید
آقا دریبل های آنالوگ خیلی سخته یکی توضیح میده چجوری دریبل بزنم ؟!
این بازی هم اومد!!!!!!!
من یه مشکلی دارم ...
با game pad نه می تونم تکل کنم و نه پاس تو عمق بدم ... توی setting هم که می رم وقتی جلوی گزینه ی تکل رو می زنم همش می نویسه empty !
چه کنم؟
نسخه pc با نسخه کنسول ها چه فرقی داره؟
فكر كنم فقط گرافيك باشهنقل قول:
چون تاحالا كه اينجوري بوده
سلام:
ای بابا اقایون لطفا یه عکس از ضربه زدن کریس بزارین .
ممنون میشیم به خدا خییلی از دوستان هم دوست دارن که یه عکسی ببینن.
دو تا عکس از ضربه آزاد رونالدو:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آب در كوزه و تو تشنه لبان مي گردي... كلوپ گيم پد رو واسه چي زدم پس. برو Devdata رو دانلود كننقل قول:
بي شوخي اين دفعه كه شبكه 3 بازي منچستر رو نشون بده ببين نحوه ضربه آزاد زدنش رو. تيكه نميندازم واقعا عصر وقتي ديدم تو فيفا 09 چطوري با تمام جزئيات شبيه سازي كردن فقط تونستم كف كنم هميننقل قول:
اولا فينگيليش نداريم تو فروم بايد با حروف فارسي تايپ كني دوست خوب در ضمن ما كه تو شيراز نيستيم شما بچه اونجايي شما باس بگي كي مياد نه ما:31:نقل قول:
شما كه اهل اون شهر هستي تا الان بايد گيم فروشي هاي بزرگ و معروف رو شناسايي كرده باشي برو از اونا بپرس 100% اگه گيم فروشي اصيل باشن موجود خواهند داشت. از دوستات و رفيقات بپرس ببين كدوم مغازه هاي گيم فروشي فعال هستند به اونا سر بزننقل قول:
نرم افزار موزيك چنجر يه ابزار مفيد براي تغيير دادن و استخراج موزيك هاي موجود در فيفاست كه براي فيفا 08 هم ساخته شده بود نرم افزار مشابه براي 09 هم منتشر شد. عكسهاي زير گوياي عملكرد اين نرم افزار هست.
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود
کد:http://fifasoccer.ru/files/?download=10334
سلام برو تو کلوپ گیم پد همه چیز گیرت میادنقل قول:
سلام خوب برات چند تا رو توضیح میدمنقل قول:
1-دریبل زیدانی انالوگ رو تمام بچرخون
2-برعکس دریبل زیدانی انالوگ رو بچرخون از پشت پا توپ رو به بالای سرش می اندازه
3-یدفعه یا دو دفعه انالوگ رو به راست و چپ حرکت بده خودت میبینی چیکار میکنه
4-انالوگ رو به طرف جلو حرکت بده پاهاش رو عوض میکنه
5-انالوگ رو به طرف جلو و عقب حرکت بده توپ رو با پشت پا به اون پا ی دیگه میزنه و به نوعی رد میشه
6-درمایه های دریبل شماره 5 (عقب وجلو )میتونی توپ رو روی پای بازیکن بیاری به عبارتی رو پای زدن و اماده شوت
خب امیدوارم تونستم کاری کرده باشم من یک اموزش دفاع کامل و حمله کامل داشتم الان گم کردم پیداش کردم میزارم ضمنا" فارسیه
نقل قول:اينارو كاش تو كلوپ گيم پد ميذاشته خوش تيپ. البته در مورد دوم دريبل زني فقط بازيكناي دريبلر ميتونن اون حركت رو اجرا كنننقل قول:
سلام کروزر جان برای جمله اولت باشه کاملترشو در کلوپ گیم پد میزارم در مورد دوم من باهربازی کنی در هر شرایط میتونم دریبا های زیبا بزنم امتحان کن الان هم یک پی دی اف کامل در گیم پد میزارم ببینید شاید چیزی دستگیرتون شد
یکی از دوستان دوباره درخواست کرده بود .نقل قول:
منظورم رو نفهميدي...نقل قول:
گفتم مورد دوم يعني دريبل Rainbow رو هر بازي كني نميتونه اجرا كنه فقط دريبلر ها اون رو اجرا ميكنن. بقيه دريلها با هر بازيكني قابل اجراست رابونا هم جزو حركتهاي دريبلر هاست و بازيكنان معمولي نميتونن رابونا اجرا كنن. در مورد كانفيگر واسه دسته هم خبري رسيد دستت بي خبر نذار شديدا احساس نياز ميشه
کراوزر خان تو که 09 رو گرفتی یه لطفی بکن و از بازیکنای بارسا عکس بذار.
بازی رو بالاخره تهیه کردم ...
همین ابتدا می گم که یکی از طرفداران کونامی و PES هستم اما هر سال فیفا رو هم می خرم امسال هم مثل سال های قبل این بازی رو تهیه کردم تا ببینم باز هم مثل سال های قبل باید بعد چنتا بازی پاکش کرد یا نه ولی امسال فیفا از همون دموش معلوم بود که حرفای زیادی برای گفتن داره ولی نسخه اصلی کجا و دمو کجا ... نسخه اصلی بسیار قوی تر از دمو هست که البته قابل پیش بینی بود امروز عصر دمو pes رو هم گیر میارم ولی نکته مهم این هست که امسال بعید می دونم pes بتونه گیم پلی روونه فیفا رو ارائه بده
متاسفانه هنوز از نظر گرافیکی حتی با وجود پیشرفت چشم گیر فیفا ولی هنوز pes سر تره ولی از لحاظ فوتبال و هیجان جدا فیفا خیلی پیشرفت کرده یه مثال برای اثبات این موضوع کافیه
بازی منچستر و لیورپول رو داشتم بازی می کردم باران هم در طول بازی یکنواخت نبود و لحظاتی رگبار شدید و گاهی نم نم باران بود که خیلی جالب بود مخصوصا تاثیرش بر روند بازی و سرعت حرکت بازیکنان و توپ ...
من یک بر صفر جلو افتادم و نیمه اول تموم شد ولی نیمه دوم درست مثل فوتبال حقیقی تاکتیک تیم من توسط کامپیوتر خونده شد و لیورپول با یک تاکتیک جدید به جای سانتر از جناحین از عمق به من حمله کرد و شوت های راه دور جرارد تا به خودم اومدم دیدم تورس تک به تک شد و گل مساوی هنوز به خودم نیومده بودم که جرارد با یک شوت محکم از فضای خالی که به دلیل رفتن فردیناند ایجاد شده بود دروازه منو باز کرد و عقب افتادم کم کم به بازی برگشتم ولی تمام راه های نفوذ بر کریس رونالدو و رونی که تک گل تیمم رو زده بود بسته بود و نانی هم که از بازی خارج شده بود دقیقه 75 بود که مجددا از عمق دفاع گل سوم رو دریافت کردم روی ضد حمله دیدم مثل اینکه این فوتبال واقعیه دست به کار شدم و تغییر تاکتیک دادم کریس رونالدو رو یه خط جلو بردم یعنی کنار رونی تا فضا برای رونی باز شه برباتوف رو به جای کریس بردم و با گیگز تعویضش کردم اسکولز رو هم که محو شده بود با هارگریوز تعویض کردم بعد از این تعویض بازی رو بردم به جناح راست که گیگز بود و کریس رونالدو اولین گل از همون جناح در دقیقه 83 زده شد توسط گیگز و گل بعدی رو هم هارگریوز از فضایی که توسط بازی بدون توپ کریس و رونی باز شده بود زد یه شوت بی نقص که گل تساوی بود تیم لیورپول کاملا از هم پاشید و گزارشگر هم دائما از این که بازیکنان تعویضی گل زدن می گفت و تغییر تاکتیک نکته جالب برای من این بود که وقتی گیگز گل دوم رو زد و اختلاف یکی شد ورزشگاه اولد ترافورد از صدای فریاد تماشاچیا پر شده بود که باعث میشد من ناخود آگاه حمله کنم خلاصه داور 4 دقیقه وقت اضاه داد که من معمولا ندیده بودم تو pes همچین چیزیو و همیشه وقت اضافه یک یا دو دقیقه بود ولی این بازی دقیقا وقت اضافه رو حساب کرده بود بازیکن ها هم بعد از گل سوم با توجه به جو ورزشگاه کاملا مشخص بود که بیشتر می دوند مثلا کریس رونالدو با وجود اینکه خیلی خسته بود ولی دائما می دوید و نهایتا در وقت اضافی یک پاسکاری خوب با رونی گل چهارم رو زد و من واقعا در عجب بودم که این بازی هست یا فوتبال واقعی با تموم شدن بازی یه حس جالب داشتم که تا به حال هیچ بازی بهم این حس رو نداده بود من همین جا نمره قبولی به فیفا میدم راستی ضربات ایستگاهی خیلی پیش رفت داشته من با کریس رونالدو یک ضربه ایستگاهی زدم واقعا زیبا بود و درست مثل واقعیت
فیفا 09 یک تجربه جدید از بازی فوتبال روی کامپیوتره که فقط باید باهاش بازی کرد تا فهمید من البته با professional بازی می کردم نه world class چون تازه بازی با فیفا رو بعد مدت ها شروع کردم و گیم پلیش رو قشنگ بلد نیستم امیدوارم با کمک شما دریبل ها و چیز های زیادی رو ازش یاد بگیرم ...
نمره من 9 از 10
اون یک نمره هم به خاطر تماشاچیای 2 بعدی و طراحی ضعیف صورت بازیکن ها هست
چشم بزودي عكسهاي بازيكنان بارسا رو ميذارم تو تاپيكنقل قول:
خودمم بد جوري عجله دارم واسه ساخت ليگ برتر . منتظرم نرم افزار كريشن مستر 09 براي فيفا 09 عرضه بشه تا كارشو شروع كنم فقط بايد كمكم كنيد در مورد اسامي بازيكنان و بايد جديد ترين عكسها رو لباسهاي تيم ها رو هم گير بياريم كه بتونم كار طراحي لباس رو به نحو احسن انجام بدم لباسهايي كه براي ليگ برتر 08 ساخته بودم نو آوري كرده بودم و شبيه سازي نكرده بودم. ميخوام لباس هاي تيمها دقيقا هموني باشه كه مي پوشنش. همه تيمها هم نشه تيم هاي بزرگ مثه استقلال و پرسپوليس بايد كاملا واقعي باشهنقل قول:
کل پی سی ورلد بازی رو گرفتن ولی من بدبخت که طرفدار سرسخت این بازیم هنوز گیرم نیومده.من بازم تقاضا میکنم لطفا از بازیکنای بارسا عکس بذارید.
حالا کیه که گوش کنه؟
کی گفتی ؟ :dنقل قول:
کل پی سی ورلد بازی رو گرفتن ولی من بدبخت که طرفدار سرسخت این بازیم هنوز گیرم نیومده.من بازم تقاضا میکنم لطفا از بازیکنای بارسا عکس بذارید.
حالا کیه که گوش کنه؟
از توی منو عکس بگیرم یا از توی بازی از تک تکشون عکس بگیرم؟
بلاخره یکی به دادم رسید:10:نقل قول:
از تو بازی باشه بهتره:46:
راستی آقا من 200 تا پست دادم ولی هنوز عضو جدید حساب میشم:18:چرا؟
دوستان ثانيه هايي پيش اين پچ كه اولين پچ رسمي براي بازي هست رسما دزديده شد:31: راست ميگم قرار نبود به اين زودي بياد. مثله ورژن اروپايي كه دزديش الان تو ايران موجود هست پچ آپديتش هم به سرقت رفت و روي رپيدشير اپلود شده تا لينك غير فعال نشده دانلود كنيد.
کد:http://rapidshare.com/files/150489276/fifa_2009_ukfrdeitnl_patch1.exe.html
سلام
من تو مراحل نصب بازيم . با اين پيغام چيكار كنم!
باید یک مدتی ، نمی دونم دقیقا چقدر ، یک ماه یا بیشتر یا کمتر از عضویتت بگذره ، اون ها رو هم میذارم ، راستی درجه بارسلونا فکر کنم شده 58....نقل قول:
راستی آقا من 200 تا پست دادم ولی هنوز عضو جدید حساب میشم چرا؟
موقع نصب بازی به اینترنت وصل هستی یا ، کرک بازی رو کپی نکردی یا...نقل قول:
سلام
من تو مراحل نصب بازيم . با اين پيغام چيكار كنم!
به اينترنت وصل نيستم. كرك بازي رو نصب نكردم. يكم بيشتر توضيح بده . من الان بعد يك سال تازه دارم بازي نصب ميكنم:31:نقل قول:
سلام..نقل قول:
دوستان ثانيه هايي پيش اين پچ كه اولين پچ رسمي براي بازي هست رسما دزديده شد راست ميگم قرار نبود به اين زودي بياد. مثله ورژن اروپايي كه دزديش الان تو ايران موجود هست پچ آپديتش هم به سرقت رفت و روي رپيدشير اپلود شده تا لينك غير فعال نشده دانلود كنيد.
این پچی که گفتی چکار میکنه؟!
خوب 2 حالت داره یا بازیت از قبل کرک شده است که نیازی به کرک نداره و فقط باید درایور های مورد نیاز مثل گرافیک و... رو نصب کنی ، اگر هم که کرک دارد ، پس از نصب بازی کرک رو در محلی که بازی رو نصب کردی کپی می کنی و به جای فایل قبلی قرار میدی.نقل قول:
به اينترنت وصل نيستم. كرك بازي رو نصب نكردم. يكم بيشتر توضيح بده . من الان بعد يك سال تازه دارم بازي نصب ميكنم
سلام دوستان من بازی رو تهیه کردم .ولی تو بازی قابلیت با موس بازی کردن رو نداره باید از جایی فعالش کنم یا مشکل داره .
ممنون میشم توضیح بدین.
کی بازیکنای بارسا رو حاضر میکنید.راستی چرا اینقدر قدرت بارسا کم شده؟حالا که رونالدینیو رفته یعنی بارسا هیچه که اینقدر پایینه؟
ممنون.نقل قول:
بازي رو نصب كردم. كرك رو هم در محل نصب بازي كپي كردم. ولي روي فايلي كه ميخوام بازي رو اجرا كنم اين پيغام رو ميده:
فکر نکنم نیاز به فعال کردن باشه ، می تونی با کلید های جهتی حالت رو تغییر بدینقل قول:
سلام دوستان من بازی رو تهیه کردم .ولی تو بازی قابلیت با موس بازی کردن رو نداره باید از جایی فعالش کنم یا مشکل داره .
ممنون میشم توضیح بدین.
Abidalنقل قول:
کی بازیکنای بارسا رو حاضر میکنید.راستی چرا اینقدر قدرت بارسا کم شده؟حالا که رونالدینیو رفته یعنی بارسا هیچه که اینقدر پایینه؟
==============================================کد:http://i33.tinypic.com/2i9idmx.jpg
Dani Alves
==============================================کد:http://i33.tinypic.com/j7e1wz.jpg
Henry
==============================================کد:http://i35.tinypic.com/24cwn7r.jpg
Iniesta
==============================================کد:http://i38.tinypic.com/124vqxg.jpg
Keita
=============================================کد:http://i35.tinypic.com/afklc9.jpg
Messi
=============================================کد:http://i37.tinypic.com/nb9ahs.jpg
Milito
=============================================کد:http://i37.tinypic.com/34y3ck5.jpg
Puyol
=============================================کد:http://i35.tinypic.com/34imeyb.jpg
Xavi
=============================================کد:http://i37.tinypic.com/2nu14ox.jpg
valdes
کد:http://i37.tinypic.com/2cf7iid.jpg
متاسفانه در حال حاضر برنامه ی گرافیکی خاصی نداشتم ، چون با پینت کار کردم ممکنه کیفیت افت کرده باشه یا بعضی جاها تغییر کرده باشه ، در هر صورت ببخشید.
فکر کنم مشکل از کرکت باشه ، از چه شرکتی گرفتی؟نقل قول:
ممنون.
بازي رو نصب كردم. كرك رو هم در محل نصب بازي كپي كردم. ولي روي فايلي كه ميخوام بازي رو اجرا كنم اين پيغام رو ميده: