نقل قول:
می تونی از سیوهای بچه ها استفاده کنی.
چند صفحه پیش یکی از دوستان سیو بازیش را گذاشته بود.
Printable View
نقل قول:
می تونی از سیوهای بچه ها استفاده کنی.
چند صفحه پیش یکی از دوستان سیو بازیش را گذاشته بود.
کسی تا حالا تونسته cooperative بازی کنه؟
من حسابی تو کف موندم.
یه راهی پیدا کنید.
سیو کل بازی هرکی داره بزاره متشکر می شم
بازی cod world at war و اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ولی صدا میاد..
چیکارش کنم؟؟؟
کارت گرافیک geforce 7200 هستش
رم 1 گیگ
واسه بازی Co - up باید یا از Hamachi استفاده کنید یا شبکه ای بازی کنید به هیچ عنوان نمیتونید تک نفره بازی کنید
چون در اصل مرحله ها ی co -up همون مراحل اصلی بازی تک نفره هستند
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
مال من هم اینجوری شد بعد یکی ازدوستان بهم گفت .نقل قول:
برو تو قسمت Device Manager بعدش برو قسمت Sound و گزینه ی Unimodem half_duplex audio device رو disable کن ...فکر کنم درست شه.
بازی کردم راحت.
حال من خودم آخر مرحله ی سوم یکمرتبه از بازی اومد بیرون . نمیدونم چرا.:19:
من اونجا رفتم ولی گزینه Unimodem half_duplex audio device رو پیدا نکردم..نقل قول:
اول وقتی توی مای کامپیوتر دبل کلیک کردی کزیینه سوم سخت افزار را اانتخاب میکنی و بعد طبق دستور بالا.نقل قول:
خودت فهمیدی چی گفتی...نقل قول:
رو وای کامپیوتر دبل کلیک کنم:9::39::39:
سلام دوستان
مرحله آخرمن نمی تونم پرچم رابردارم دکمه fرا می زنم ولی کار نمیکنه دلیلش چیه ؟
حرف fاصلا به رنگ زرد نیست ،بقیه بازی مشکل نداشتم
دوست عزیز شما اونجا دقیقا باید بری روی پرچم و به پرچم نگاه کنی و f بزنی .
اگه نشد چند بار جاتو تغییر بده .
منم یه بار گیر کردم اونجا .
فكر كنم بايد دكمه f رو يكم نگه داري تا عمل كنه
یک Man توی این فروم نیست یه All Save بازی COD5 رو برا ما بزاره
سلام
من یه سوال اساسی دارم؟!
چرا توی تمام بازی های جنگی فقط مردها کشته میشن؟! مگه سازنده های cod5 نمیخاستند قسمت 5 به واقیعت نزدیک باشه و واقعیت جنگ رو نشون بده؟ یعنی واقعیت جنگ کشته شدن فقط مردهاست. توی این بازیها حتی حیوانات هم کشته نمیشن؟!!! فقط مردها؟! نه زنی و نه بچه ای؟!
اخه چرا؟!
به نظر شما بهتر نبود که میشد غیر از مردها چیز دیگه ای رو م کشت؟!
يك MAN پيدا شد !!نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/167600613/Amir.rar
خوب این دفعه یه شماره میزنه که توش همش زن و بچه با هم بجنگن !نقل قول:
یا سگ و گربه بیوفتن به جون هم !!!
خوب معلومه دیگه !
شما تاحالا فیلمی از جنگ جهانی دوم دیدی که زن ها توش ارتش باشن ؟
سئوال جالبی بود !!
بابا این کامپیترز!!! ما واسه حل مشکل بازی cod 5 گزینه unimodem half_duplex audio device رو نداره چیکارش کنم....
حالا که یکی از دوستان محبت کرد و قرار داد و قبلا بارها و بارها قرار داده شده بود. بنده شخصا 3 بار گذاشته بودم.نقل قول:
توی device maneger که از طریق کلیک راست روی مای کامپیوتر و رفتن به تب سوم hardware قابل دسترس هست وارد شوید بعد توی sound . video and game control این گزینه رو غیر فعال کنید. اگه همچین گزینه ای رو ندارید. احتمالا یه ایراد نرف افزاری یا سخت افزاری دیگه دارید و یا نحوه نصب مشکل داره. که اگه ارور مربوطه رو ذکر کنید میشه دقیقتر راهنمایی کرد.نقل قول:
error نمیده میره تو بازی صفحه سیاه میشه ولی از بازی صدا میاد!!!!!!!
این احتمالا مربوط به گرافیک و رزولیشین بازی باشه. اگه تو شروع مرحله این اتفاق میفته رزولیشین رو کم کنید یا روی سیف مد بازی کنید. شاید درست بشه. البته امیدوارم.نقل قول:
اونايي كه adsl استفاده ميكنن اين گزينه رو ندارن ! براي ديال اپيهاست !نقل قول:
الان باید چیکار کنم...؟؟!
سلام
من به مشکل بر خوردم تو قسمتی که ژاپنی ها ساختمونشون رو با هواپیما بمبارون میکنی وقتی تموم میشن دو تا پلاک بهت میدن
بعدش صحفه سیاه میشه و هیچی نمیاد هر چقدر هم منتظر باشی اتفاقی نمیفته 10 دقیقه صبر کردم بازم چیزی نمیشه
ولی وقتی کلید Escap رو میزنی منو میاد ؟!
کسی به این مشکل برخورد کرده
مشابه مشکلت رو من همه جا داشتم.
موس رو همینطوری تکون بده تا وقتی که بیاد
حرف شما درسته . ولي وقتي جنگ تو شهر اتفاق بيافته بايد خبري هم از افراد غير نظامي باشه . اين طوري واقعي تر ميشه و جالب تر .نقل قول:
براي Cooperative راهي پيدا نشد . من از چند كرك استفاده كردم ولي هيچ فايده اي نداشت .
من cod5 رو نصب کردم ولی وقتی بازی رو اجرا میکنم یه صفحه سیاه میاد به همراه صدای بازی و خبری از تصویر بازی نیست
مشخصات pc
گرافیک 256 جیفورس 7200
رم 1 گیگ
cpu 3.4
خوب معمولا وقتی جنگ میشه مردم توی خونشون نمیشنن !نقل قول:
از منطقه ی جنگی فرار میکنند که در امان باشن .
خوب معلومه شما هم اونا رو نمیبینی دیگه ! :31:
سیستم شما برای انجام بازی یه مقدار ضعیفه. همونطور که گفتم باید جزییات گرافیکی و رزولیشین رو کم کنید. بزارید روی low.نقل قول:
چطورینقل قول:
من هیچ setting رو ندیدم...
به نظر من سری 8 به پایین باید واسه بازی کردن این بازی بی خیال بشن
لطفا در مورد ایرادها و خطاهای بعد از نصب بازی هم توضیح دهید؟
من نصب میکنم ولی نمی تونم وارد بازی انفرادیش شم!
توی منوی اول بازی برید تنظیمات اونجاست.البته اگه منوی اول بازی هم به صورت صفحه سیاه میاد. بصورت غیر عادی از بازی خارج بشید. مثلا alt+F4 یا ctrl+alt+del . بعد پس از ورود دوباره از شما میپرسه سیف مود بازی کنید شما روی yes کلیک کنید.نقل قول:
سلام.من این بازی رو نصب کردم.درایور کارت صدادرو هم دانلود کردم ولی بازی تو مرحله 3 هنگ میکنه .سیستم من ا رم.256 کارت گرافیک 8400 .4200 سی پی یو لطفا واسه تنظیمان منو راهنمایی کنید
آقا سلام.من سیستمم رم 1--گرافیک 8400--4200 سرعت.بازس کا آف دیوتی رو یه جایی که میره فقط صفحه سیاه می یاد.درایور کارت گرافیکم هم آپ تو دیت کردم .اعصابم خراب شده.اگر کسی میتونه حال بده راهنمایی کنه.نیازمند یاری سبزتان هستیم.
کمک کنید نمی تونم بازی رو نموم کنم بخاطر این ارور
DirectX encountered an unrecoverable error
Check the readme for possible solutions
فايلهاي لازم براي شبكه بازي كردن ( البته هنوز رو Cooperative ) نتيجه نگرفتم .
شامل
Key Code Generator
LAN Fix_EXE
Hamachi
و فيلم آموزشي
کد:http://versatile1.wordpress.com/2008/11/19/playing-co-op-on-cracked-call-of-duty-5-world-at-war/?referer=sphere_related_content/
توی دو تا جنگ جهانی در مجموع 40 تا 50 میلیون نفر کشته شدند. یعنی همشون مرد بودند.نقل قول:
راستی بله! زنها هم توی ارتش بودند و هستند مثل ارتش امریکا و اسرا ئیل.
اگر میتونستند زنها و بچه ها و حیونها رو هم وارد بازی کنند جالب میشد! دیگه کسی دشمن رو نمیکشت فقط زنها و بچه ها!
بعد از دو روز بیدار بودن پای سیستم بالاخره تونستم co op رو راه بندازم.نقل قول:
اینا رو Dl میکنید و تو فولدر بازی میریزین.احتیاجی به replace یا پاک کردن فایل اصلی نیست.
اگه هم ایراد KeyCode گرفت از این استفاده کنید.کد:http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_5.shtml#Call%20of%20Duty:%20World%20at%20War%20v1.0%20LAN%20FIX%201
این ها برای lan هست.کد:http://rapidshare.com/files/162328894/rzr-c5kg.exe
اگه رو اینترنت می خواهید co op بازی کنید باید Hemachi رو هم نصب کنید.که شبکه داخلی مجازی توی اینترنت براتون میسازه.
کد:http://www.filehippo.com/download_hamachi/