BitDefender Internet Security 2011/2012
کد:EW7M3LK
Printable View
کد:EW7M3LK
امیر جان اگه برای BitdefenderTotal Security 2012 هم سریال بزارین ممنون میشم
:11:
عزیز ببین جواب میده؟نقل قول:
کد:xmr3rww
عزیز بیا اینم پچش برایت اپلود کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اموزش فعال کردنش برگرفته شده از اسان دانلود
- قبل از نصب نرم افزار اتصال اينترنت خود را قطع كنيد و سپس اقدام به نصب نرم افزار نماييد.
- نرم افزار را به صورت آزمایشی (30 روز آزمایشی) نصب کنید.
- پس از پایان مراحل نصب سیستم خود را Restart نمائید.
- زمانی که آنتی ویروس اجرا شد اینترنت را وصل کرده و آنتی ویروس را آبدیت نمائید.
- پس از پایان به روزرسانی یک بار دیگر سیستم خود را Restart کنید و با استفاده از گزینه Safe Mode ویندوز را بارگزاری نمائید.
- فایل Patch موجود را انتخاب کرده و برروی گزینه Year 2045 کلیک کنید و چند ثانیه صبر کنید تا پیغام فعالسازی ظاهر گردد. - حالا کافیست سیستم خود را از نو راه اندازی کرده و به صورت معمولی بارگزاری کنید.
آقا این BitDefender چرا انقدر سرعت اینترنت رو میگیره ؟
هم نسخه توتال و هم اینترنت سکیوریتی 2012
الان اینجا
همه این مشکل رو دارن ! سرعت دانلود و سرعت ویندوز رو نمیگیره سرعت وبگردی رو میگیره ، تو فایرفکس و کروم و اپرا تست شده اما باز سرعت کشنده پایین هست ...
:13:
وضعیت انتی ویروس بیت دفندر چجوریاس؟
حتما باید کرک بشه یا با سریال کار میکنه؟
میخوام همراه با کمودو ستش کنم
انتی خیلی خوبیه و شناساییش خوبه تنظیماته راحتی داره.نقل قول:
دوست عزیز شما برا چی میخوای کمودو نصب کنی:13:
نمیدونم چه قضیه ای هست همه میخوان دو تا سویت داشته باشن که چی بشه این کار چیزی جز اختلال ایجاد نمیکنه.البته درکتون میکنم دوست دارین سویت های دیگرو تست کنین.
شما مطمئن باش هر موقع یه انتی و یه فایروال از دو سویت چدا نصب کنی حتی اگر به تنظیماتش 100% وارد باشی باز هم انقدر رو سرعتتاثیر مزاری به 3 روز نکشده پاکش میکنی.و همیشه اختلال هست وکسی که میگه نیست اینو شک نکن تست نکرده.
سیستمهمن 4 هسته ای با فرکانس 3گیگاهرتزه با 4 گیگ رم هر انتی با هر شرایطی بگی تست کردم با جرعت میتونم بگم دو سوییت کنار هم جز کاهش سرعت کندی سیستم سردرگمی کاربر چیزی نداره.
نظره من اینه یا شماکمودو نصب کن یا بیتفندر.
نقل قول:
سلام
کاملا درسته 100%
صرفا جهت اطلاع
سه روز چیه بیشتر از سه ساله که اینکارو میکنم :31: البته کاریه که خیلی ها میکنند و تست میکنندنقل قول:
کمودو چیزهایی رو داره که هیچ سوییت کاملی نداره (جز outpost) چطور میتونم بیخیال کمودو بشم فقط بخاطر اینکه روی سرعت سیستم بعضی ها تاثیر میزاره (من با سیستم دو هسته ای کوچکترین تاثیری نمیبینم تو سرعتم با وجود نصب انواع و اقسام انتی های گارد روشن خاموش، گیم های روز دنیاروهم میزنم هرچند گرافیکم gtx460 هست )
مگر اینکه منظور شما تو سرعت عملکرد انتی ها (و البته سرعت کم اسکن همزمان با این هاردهای مکانیکیمون) باشه که از این نظر حق با شماست
مگه کمودو جز سندباکس و هیپس چیز دیگه ای هم داره:31:شوخی کردم.نقل قول:
البته این حرفه شما اصلا درست نیست چون مطمئنم شما کسپرسکی و انلاین ارمرو تست نکردین که این حرفو میزنین.
اتپوست که عالیه.
نه عزیز خیلی افراد معدودی این کارومیکنن چون سیستم باید دست یه سوییت باشه تا اون سوییت بتونه تمام برنامه ها و... کامل با خودش هماهنگ کنه.نقل قول:
البته کاریه که خیلی ها میکنند و تست میکنند
نمیدونم شما چه کانفیگی دارین.
میشه بفرمایین سویت کامل از نظره شما چیه چون با این حرفتون دارین کسپرسکی و انلاین ارمر و دیگر فایروالها رو زیره سوال میبرین.
در ضمن بقیه بحث در قسمت مقایسه فایروال ها.
حالا نمیدونم چرا همش شوخی شوخی انتقاد میکنی از کومودو نمیشه با دم شیر بازی کرد نه؟ :31:نقل قول:
نمیشه جدی جدی از بهترین پک امنیتی اینترنت سکیوریتی رایگان انتقاد کرد؟ :31:
کسپر و انلاین ارمور هم تست کردم عالی هستند زمانی که نورتون و امثال بیتدفندر معروف بودند وهمچنین انلاین ارمور در زمینه فایروال شهرت داشت امثال کومودو در حال یادگیری از بزرگان بودند
یادمه 5..6 سال پیش بیتدفندر سبکترین انتی ویروس دنیا بود ناد رو میزاشت جیب کوچیکش :31:
با اینحال من چون به کومودو از نظر فایروال اطمینان پیدا کردم و واقعا راحتم باهاش (انگار اصلا برای سلیقه من درست شده) ترجیح میدم همیشه داشته باشمش به علاوه یک انتی ویروس قدرتمند که کومودو از این نظر بی بهره است
فعلا بای بیتی
من comodo را با bitdifender total security نصب کردم ولی صفحه سیاه میشد دیگه نصب نکردم .من الان چند روزیه دارم از bit استفاده میکنم ولی ازش زیاد خوشم اخه صفحات را باید بعد از نصبش ریفرش کنم تا جواب بده الکی لود میکنه حتی گوگل هم همین طوره ولی تا ریفرش میکنم انی باز میشه میخوام برگردم به همون نورتون بیشتر باهاش حال میکردم
بچه ها
من امروز کسپرسکی رو پاک کردم و میخوام واسه تنوع یه انتی ویروس دیگه رو تست کنم...
اینطور که من دیدم اکثر بچه ها از بیتدیفندر ناراضی هستن که...
سرعت دانلود و مرور صفحه رو ظاهرا میگیره ...
و...
یعنی بیخیال این یه مورد بشم؟؟
درود.نقل قول:
من دیشب نصبش کردم؛ اما امروز صبح پاکش کردم. دیوانه میکرد آدم رو؛ جالبه که برای من سرعت کامپیوتر رو نگرفت ولی سرعت نت رو افتضاح میکرد. هیچ پیجی باز نمیشد و جالب اینجا بوداگر استپ میکردی و بعدش ریفرش میکردی، صفحه رو باز میکرد. کلا مشکل نت اش حاد بود. اگر این مشکل رو نداشت، یقینا نگهش میداشتم.
الان دارم کمودو رو امتحان میکنم ببینم چطوریه.
اره ...
ظاهرا این مشکل همه جایی هست تو بیتدیفندر و واقعا جای تعحب داره...
پس فعلان بیخیالش شیم؟؟؟
اونایی که دارن چه کار میکنن با این مشکلشون؟؟
واقعا مایوس کننده ست! آنتی ویروسی که من 7 ساله ازش استفاده می کنم و راضی بودم چرا جدیدا اینطوری شده ؟ همه از نسخه های جدیدش می نالن!
البته خودم هنوز این ورژن جدید رو تست نکردم اما مثل اینکه باید با همین 2011 ش بسازم
بله شما همون ورژن رو داشته باش اگه ازش راضی هستی چون من که نصب کردم حالی بهم نداد اگه سرعت اینترنت رو نمیگرفت خوب بود ولی چه کنم که اینترنت رو افتضاح میکنه قبلا نورتون را کلی ازش راضی بودم ولی گفتم برای تنوع نصبش کنم که دیدم همون نورتون بهتر بود نمیدونم چرا اینطوریه یعنی جزء انتی ویروس های برتره
یه سوال من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم ولی سرعت اینترنتم رو وحشتناک کم میکنه دیگه نه میتونم چیزی اپلود کنم نه دانلود حتی دانلود خود BitDefender هم off کردم ولی سرعت نت رو میگیره میشه راهنمایی کنید ممنون
نقل قول:
سلام
این مشکل رو سایر دوستان هم داشتن و میشه گفت متاسفانه راهی نداره . :41:
پس کلا این آنتی ویروس با این سابقه و عظمت کسی توش نیس که این مشکل عظیم رو بر طرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
خنده داره یکمی به خدا...
من که باورم نمیشه کسی از یه نسخه ی آنتی ویروسی با این اسم و سابقه راضی نباشه...
من انتیشو چند روز داشتم هیچ مشکلی نداشت.نقل قول:
شاید منظوره شما فایروال باشه.
نمیدونم والا
ما که با تعریف و تمجیدی که دوستان کردن در همه جا ازش جرات نکردیم هنوز نصبش کنیم...
کار خوبی کردی.اصلا یک آنتی ویروسه چرتیه.نداشته باشی بهتره.قبلا باز خیلی بهتر بود.:13:نقل قول:
ACDSee هم پا به عرصه امنیت گذاشت.
شباهت عجیب آنتی ویروس ACDONE به Bitdefender!!!
مثل سیبی که از وسط دو نیم شده.
سلام
ایا بیت دیفندر کلود اسکن یا همون اسکن ابر داره؟
ایا بوت اسکن داره؟
ایا سنباکس داره؟
این انتی ویروسی که گذاشتین مثل بیتدفندر قدرت مند هست یا فقط از نظر ظاهری مثل همن؟
ممنون میشم جواب بدید مرسی
چجوری میشه برای بیت دفندر ویروس بفرستم
ایمن هم مثل بیت زده اون چجوریه ؟
چرا هیچ کس جواب نمیده؟:angry:
چجوری یک فایل رو به قرنطینه ارسال کنم
سلام.نقل قول:
راه حل سریع! :
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کاربران اصیل بیت دیفندر بودن.از ایشون سوال کنید.
نسل کاربران اصیل داره منقرض میشه:31:
یه چیزایی شنیدم ولی نمیدونم که بر روی محصولاتش پیاده کرده یا نه , آخرین بار یادمه برای کاربران رومانی این محصول رو ارائه داده بودنقل قول:
ایا بیت دیفندر کلود اسکن یا همون اسکن ابر داره؟
خیر میتونید از برنامه سندباکس هم به طور جداگانه استفاده کنیدنقل قول:
ایا سنباکس داره؟
اصلا ورژن جدیدش رو نصب نکنید که داغونه
اگر قصد نصبش رو دارید برید اصلیش رو بخرید !
مگه بین این دو فرقی هم وجود داره ؟:31:نقل قول:
بله ، فرقش مثل زمین و زیرزمینه :27:نقل قول:
فکر نمیکنم اینجا کسی بیت دفندر داشته باشه تا ما رو کمک کنه
بوت اسکنش رو پیدا کردم تنها مشگلی که من میتونم از بیت بگیرم نداشتن سند باکس هست و اپتودیت های سنگین
و هنوز یاد نگرفتم چجوری یک فایل مشکوک رو به قرنطینه بفرستم
شما کدام نسخه را میگید داغون هست و کدام نیست ؟ اگه میشه اونی که داغون نیست لینک دانلودش رو بزارید مرسی :8:
من از بیت دفندر سیکروبتی 2012 استفاده میکنم
چه فرقی داره ؟نقل قول:
نسخه ای که به صورت ارجینال میخرید 2012 است شما هم که گفتید
حالا این نسخه اصلی مگه چیه دقیقا ؟:دینقل قول:
اصلا ورژن جدیدش رو نصب نکنید که داغونه
اگر قصد نصبش رو دارید برید اصلیش رو بخرید !
البته من منظورم استفاده از 30 روز تریال و استفاده از سریال واسه فعال سازی بیت هست نه کرک!
ولی ممنون میشم فرق بین نسخه اصلی و نسخه خریداری شده اش رو یگید :دی
سلام .میخامbitdefender رو Uninstal بکنم.ولی نمیشه.از انواع برنامه های Uninstal استفاده کردم ولی نشد.چه راهی برای Uninstal کردنش هست؟
کد:3ARW0TR
YAGFNCT
عزیزان BitDefender 2012 مشکلی برای سرعت اینترنت به وجود نمی آره کافیه برید در بخش زیر
Setting->PrivacyControl->showbitdefendertoolbar رو Off کنید
حالشو ببرید آخر آنتی ویروسه
این بحث و این راه حل بار ها و بار ها صورت گرفته و باز هم همچنان سرعت افت پیدا میکنه.نقل قول:
حالا شما یکبار این آنتی ویروس محشر رو حذف کن و ببین سرعت چقدر تغییر میکنه.
اطلا مگه اینترنت ایران چقدر سرعت داره که باز بخواد محدود بشه ؟
الان که میبینید.دارن اینترنت ملی رو تست میکنن سرعت چطوره. کار این بیت دیفندرم دقیقا همینه. تمام آی پی ها رو دونه دونه تست میکنه !
اما اینکه آخر آنتی ویروسه. درسته
اگر این آنتی ویروس رو داشته باشید. هیچوقت ، هیچوقت سیستمتون رنگ ویروسو نمیبینه.
پیشنهاد من بیت دفندر 2010 هست که واقعا بهترینه و سرعت رو کاهش نمیده !:11:
سلام 2010 حال نمیده . اگه 2010 خوب بود دیگه نسخه 2012 رو نمیزدن
چجوری میشه برای بیت دفندر ویروس بفرستم؟ من قبلا این سوال رو پرسیده بودم و یکی بهم جواب داده بود اما من اون سایتو گم کردم الان هم هرچی فکر میکنم که کی بهم جواب داد یادم نمیاد :31:
یک سوال دیگه چجوری میتونم یک فایل مشکوک رو تو قرنتینه بیتدفندر بفرستم مرسی
BitDefender Internet Security 2011 / 2012 - 1 Year
محتوای مخفی: key