سلام داریوش سلام میثم خوبید:41:
منم مشروط درس بودم.
نمرات اومده و اون درسی رو که باید پاس میکردم تا بشم دانشجو رسمی 9.47 گرفتم.
بدجور حالمو گرفتن.
Printable View
سلام داریوش سلام میثم خوبید:41:
منم مشروط درس بودم.
نمرات اومده و اون درسی رو که باید پاس میکردم تا بشم دانشجو رسمی 9.47 گرفتم.
بدجور حالمو گرفتن.
حالا چی میشه اجازه میدن یک ترم دیگه اینها رو پاس کنی یا نه؟؟نقل قول:
بابا اگه قرار باشه اینقد ریزش داشته باشند که دیگه چیزی برای خودشون نمیمونه!×!
فکر نکنم از این حرکت های اخراجی داشته باشن!
حتما تبصره ای چیزی دارن
معلوم نشد میثم رفت یا هست یا خواست بره یا موند یا نرفت یا ...×!!؟
اگرم تبصره یا تسهیلاتی داشته باشن باسه من و تو ندارن که رفتیم همه رو حذفیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
احتمالا برای اونایی که امتحان دادن اما نتونستن پاس کنن کمیسیون تشکیل میدن یه ترم دیگه وقت میدن اما بعید می دونم به ما چیزی بماسه
این چیزی بود که مسئول جدید آموزشمون امروز گفت..امروز باهاش تماس گرفتم گفتم من وقت ندارم برم مرکز کارمندم مرخصی ندارم علیلم و از این جور مزخرفات که دیگه سر شما عزیزان و دوستان گرامی که بر من منت گذاشتید و این پست رو می خونید رو درد نمیارم ... !!
گفت داریم یه لیست تشکیل میدیم می فرستیم مرکز تا براتون کمیسیون تشکیل بدن (ظاهرا تو دانشگاه عین ما زیاد بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی گفت زیاد امیدوار نباشید..احتمال اینکه دوباره اجازه بدن بمونید 10 درصده چون امسال به ما تاکید کردن باید سخت بگیرید و این قانون برای ورودی های 87 لازم الاجراست !!!
اتفاقا اینا از اولش زیادی دانشجو گرفتن تا این جور مواقع راحت بندازن بیرون وگرنه به دانشگاه ما می خوره فقط 180 تا دانشجوی مترجمی داشته باشه ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
ناراحت نباش..مطمئنا با تشکیل کمیسیون یه فکری می کنن چون به هر حال فقط یه درست مونده اینقدرا هم سخت نمیگیرن
با این حال حتما یا مسئول آموزشت در ارتباط باش تا اگه لازم شد بری مرکز
کلا ما که از بچگی اگه شانس داشتیم اسممون رو میزاشتن محمود!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.احتمال اینکه دوباره اجازه بدن بمونید 10 درصده چون امسال به ما تاکید کردن باید سخت بگیرید و این قانون برای ورودی های 87 لازم الاجراست !!!
کلا هر چی بلا بود سره ما متولدهای 63 تا 64 اومد!
نظام آموزشی عوض شد، کتابا هی عوض شد، قانون ها عوض شد، شانس قبولی 10 به یک بود، بی کاری زیاد شد، کشور تحریم شد ، خلاصه یه پا موشه آزمایشگاهی شدیم رفت
آخرش هم اگه این شانسه ماست یه جنگی میشه زورکی میفرستمون جبهه میمیریم نسلمون منقرض میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اینا اینهمه مرکز مرکز میکنن جدی نگیریدنقل قول:
با این حال حتما یا مسئول آموزشت در ارتباط باش تا اگه لازم شد بری مرکز
من رفتم دیگه
اونم نه یه بار
یک تعطیل بازاری که نگو! همشون تو شیش و پنجن (البته بعضی هاشون تو 3ه و چهار مونده ورژنشون آپدیت نشدن!)
یکی با یچش اومده سره کار
یکی داره با تلفن فک میزنه
اصلا یه چیزیه که حالا اگه رفتید میدرکید چی میگم!
تصحیح شد : 62 تا 64 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوبه که ...حداقل به یه دردی می خوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من و تو رو با هم بفرستن خوبه..جنگ رو هم حذف ماده 31 میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی من هر دفه که زنگ میزنم و اشغاله یکی داره از بدیهای خواهر شوهرش واسه دوستش تعریف میکنه ؟!!!نقل قول:
فکر میکردم از بس دانشجو ها تماس میگیرن اینطوریه
راستی تا یادم نرفته..اونایی که وضعیتشون اینطوریه با مسئول آموزش تماس بگیرن یا حضوری برن اسمشون رو ثبت کنن
هرچقدر آمار بره بالا تشکیل کمیسیون محتمل تر میشه
داریوش با این شماره تماس بگیر : 02215731063 (فقط رودهن) یه نفر به اسم محمدی مسئولمونه فقط با همون صحبت کن
از همونانقل قول:
لابد دیگه!×!نقل قول:
خوبه که ...حداقل به یه دردی می خوریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من و تو رو با هم بفرستن خوبه..جنگ رو هم حذف ماده 31 میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی میگم اونم مشروط میشیم خط مقدم رامون نمیدن!×!
150 درصد!×! آخه دانشجو جماعت مگه بیکاره اینقد تماس بگیره!××! از طرفی اگه جواب میدادن به تلفن که من اینقد مجبور نبودم برم که!نقل قول:
یعنی من هر دفه که زنگ میزنم و اشغاله یکی داره از بدیهای خواهر شوهرش واسه دوستش تعریف میکنه ؟!!!
فکر میکردم از بس دانشجو ها تماس میگیرن اینطوریه
عمرا!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داریوش با این شماره تماس بگیر : 02215731063 (فقط رودهن) یه نفر به اسم محمدی مسئولمونه فقط با همون صحبت کن
بگو کماری داشتن یا منشیم ...! (الان میثم قاطی میکنه!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
مگه قرار نبوده که از 25 اعلام بشه که هر کس چه روزی میتونه تابستان انتخاب واحد بکنه ؟
من هر چی به سایت میرم چیزی هنوز اعلام نشده ؟؟
برای شما اعلام شده ؟؟؟
مرسی :)
بله دوست عزیز برای من اعلام شده ....
من 1 مرداد ساعت 14:45
سلامنقل قول:
کدوم قسمت زده ؟
من که چیزی ندیدم
ثبت نام >> ثبت نام اصلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ میزنی یا حضورا خدمت برسیم ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه منم که 3/5/88 زده البته ایشالا اگه اجاز بدن ادامه بدیم
مرسی پیدا کردم . :11:نقل قول:
برای اینکه میثم خان بتونند ادامه تحصیل بدن بلند صلوات بفرست :31:نقل قول:
دوستان برای شما تشریحی ها گذاشته شده
ایا شرایطش مثل قبلی هست یا نه اون محدودیت نصف تستی ها رو نداره؟
برای اینکه بتونم یک ترم دیگه بمونم با شرایطی که دارم باید برم مرکز یا نه باید منتظر پاسخگویی اونها بشم
لازم نیست همون اول بری مرکز..اول برو پیش مسئول آموزشت ببین چی میگه..نقل قول:
شما فراگیر هستید یا پیام نور ؟نقل قول:
شرایطتون مگه چیه ؟
واسه من یکی از درس ها هم تستی و هم تشریحیش اومده . اما بعضی ها فقط تستیش اومده و بعضی ها هم هیچ کدومش هنوز نیومده .
نقل قول:
قراگیر
دومین ترم دانش پذیری را گذروندم اما 2 درس رو در حال افتادن هستم هنوز تشریحیاش نیومده
نمیدونم میتونم ادامه بدم
دروس دیگه رو خوب گرفتم اما این دو درس را نه
دوستان سلام یه خبر خوب
امروز از قسمت آزمون محور پیام نور سوال کردم گفتن طبق آخرین بخشنامه تا آخر تابستون به مشروط ها قرصت داده شده : البته حتما با مراکز آموزش خودتون در تماس باشید چون پیام نور زیاد اعتمادی بهش نیست.
اینم لینک :
کد:http://eb.pnu.ac.ir/Persian/ModulesPage.aspx?ModuleName=ViewAnswer&ID=7019T1407
به حال ما که فرقی نمیکنه چون من 3 تا درس رو باید پاس کنم که مجموعا میشه 8 واحد :13:نقل قول:
نه میثم جان اشتباه میکنی.چون کسایی که مشروط درس یا میانگین هستن حد اکثر تا دو درس هستن نه بیشتر.پس شما باید دو درس رو پاس کنی.اگه مشروط درس هستی برو دانشگاه ببین موقع کنکورش که امتحان دادی نمره تراز کدوم درست زیر 10 بوده همونو باید پاس کنی. کلا اشتباه راهنماییتون کردن.نقل قول:
ما که رفتیم گفتن تابستون ثبت نام کن البته اگر سیستم گذاشت اگر نه صبر کن تا مهر ماه
خدا کنه توفیقی بشه من این درس ها رو تموم کن خیالم راحت میشه
محسن جان شما کدوم واحدی؟نقل قول:
والا وقتی خودشون گفتن تابستون هم میشه ورداشت پس دیگه سیستم اجازه میده و مشکلی نداره.برو تو قسمت ثبت نام اصلی تاریخ ثبت نامتو نوشته.
منظور از واحد ؟
من قزوین درس میخونم هنوز هم دروس دانش پذیری رو تموم نکردم
تاریخ ثبت نام من 3/5 هست
تا اون موقع باید صبر کنم
مگه تابستون 6 واحد نیست اما تعداد واحدی که من دارم 7 واحد هست
میبینید چقدر ستمه
چند تا سوال دارم ::
1- منابع کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟
2- نظرتون راجع به تغییر گزایش از علوم کامپیوتر به IT چیه ؟؟
3- کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه و پیام نور یکیه ؟؟
نقل قول:
گفتی گفتن اگه سیستم بذاره حله ؟!
من 3 تا درس رو زیر 10 گرفتم عزیز :13: پس باید هر 3تاشو پاس کنم دیگه..مگه نه ؟نقل قول:
نمره خام زیر 10 یا نمره تراز زیر 10؟نقل قول:
اون نمره هایی که تو سیستم گلستان 2 ترم پیش واست وارد شده نمرات خامه و اونا ملاک نیست.شما برو دانشگاه بگو مشروط درس هستم نمرات تراز دوره دانشپذیری رو بهم نشون بدید تا بدونم کدوم یکی زیر 10 هستش.که حد اکثر 2 تاست زیر 10 .همونا رو ببین تابستون وردار .ماله من فقط یک درس بود.
والا اولش تو سیستم ندیدم، رفتم دانشگاه یه نفر نشسته بود دفترشو باز کرد گفت شما 3 تا درسو پاس نکردی بعدش تو سیستم هم دیدم 3 تا درس رو زده رد شده با این حال میرم می پرسم ببینم په خبرهنقل قول:
ممنون
کسی نیست جواب بده ؟؟نقل قول:
1- منابع کنکور کارشناسی ارشد کامپیوتر رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟
2- نظرتون راجع به تغییر گزایش از علوم کامپیوتر به IT چیه ؟؟
3- کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه و پیام نور یکیه ؟؟
سلامنقل قول:
سوال اولو دوم رو نمی دونم اما می تونی اینجا بپرسی (دست gaxter درد نکنه) :
طرح پرسش جدید رو انتخاب کن و سوالتو مطرح کنکد:http://eb.pnu.ac.ir/Persian/ModulesPage.aspx?modulename=question
اما در مورد تغییر گرایش، اگه می خوای هرجا که میری (البته با پارتی) زود استخدام شی علوم کامپیوتر رو ادامه بده اما اگه به آینده هم یه گوشه چشمی نظری داری IT آینده دارتر هست.
سلام
یه سوال
من پشت کنکوری بودم و احتمالا پیام نور قبول شم
اگه پیام نور برم میتونم 2باره کنکور بدم و یه دانشگاه دولتی قبول شم؟
فکر میکنم ارهنقل قول:
اما باید انصراف بدی از دانشگاه
مرسینقل قول:
فکر میکنم اره
اما باید انصراف بدی از دانشگاه
کسی رو دیدید که این شرایط رو داشته باشه و قبول بشه و بره یه دانشگاه دیگه؟
ببخشید از کجا می تونم نمونه سوالات کنکور کارشناسی فراگیر ایتی رو پیدا کنم
با تشکر
ببخشید اگه کسی پیام نور بره در چه صورتی میتونی رشته ش رو عوض کنه؟
یعنی هر رشته ای باشه میتونه بقیه ی رشته های اون گروه (مثلا ریاضی فیزیک) رو بره؟
چه شرایطی میخواد؟
اگه مثلا یه رشته ای بخوای بری که شهر خودت نداشته باشه و شهر کناریت داشته باشه هم میشه انتقالی گرفت؟
ممنون
1- تغیر رشته و گرایش شرایطی داره که کلا تغییر گرایش اسونتره و در پیام نور هم سختگیری نسبت بهش وجود نداره.نقل قول:
2. تغییر رشته تحت شرایطی شما باید حد اقل یک ترم از تحصیلتون گذشته باشه و 24 واحد پاس کرده باشین و معدل کلتون هم بالای 12 باشه.در این صورت در یک آزمون تغییر رشته که خود دانشگاه برگزار میکنه شرکت میکنید و باید حد نصابای لازم رو بیارید.
3- بله میتونید انتقالی و مهمان بگیرید .سخت گیریهای مختصری هست ولی میشه. سعی کنید پیام نور همون شهر خودتون تحصیل کنید. الان اکثر شهر ها رشته ها رو دارن از این نظر مشکلی وجود نداره در مورد سطحبندی دانشگاه ها از نظر آموزشی هم جای نگرانی نیست به دلیل هماهنگ بودن امتحانا و حالت دانشجو محوری و دانشگاه باز که پیام نور داره زیاد فرقی نمیکنه کدوم واحد تحصیل کنید.بعضی مخالف این حرفا هستن ولی زیاد گوش نکنید همه واحد ها مثل همن.
اگه تهران هستید انقلاب سوالات ریخته.نقل قول:
یه سرچی تو گوگل بکنید سایتای زیادی بالا میاد.
یه سر هم به اینجا بزنید :
کد:http://www.iran-eng.com/forumdisplay.php?f=92
آخه مگه میشه بعد از یه ترم 24 واحد پاس کرد؟نقل قول:
2. تغییر رشته تحت شرایطی شما باید حد اقل یک ترم از تحصیلتون گذشته باشه و 24 واحد پاس کرده باشین و معدل کلتون هم بالای 12 باشه.در این صورت در یک آزمون تغییر رشته که خود دانشگاه برگزار میکنه شرکت میکنید و باید حد نصابای لازم رو بیارید.
آزمون واسه تغییر رشته سخته یا راحت؟کلا آزمونش چطوره؟
کی برگزار میشه؟