دوستان
کسی هست از امشب به بعد آنلاین بازی کنیم
اگه هست هرشب 10 به بعد یه روم به نام p30world با پسورد 1 درست کنه تا بازی کنیم.
Printable View
دوستان
کسی هست از امشب به بعد آنلاین بازی کنیم
اگه هست هرشب 10 به بعد یه روم به نام p30world با پسورد 1 درست کنه تا بازی کنیم.
دمتون گرم - منم میتونم بازی کنم؟ ... یادش بخیر چقدر بازی میکردیم ... :19:
تو رو خدا یکی بگه منم میتونم با این دیال اپ 52kbbs انلاین اینو بازی کنم ؟:41: تورو خدا راهنماییم کنید
اینم بگم که من فقط برنامه ی game ranger رو دانلود کردم و بعد از اپدیت شدنش به یه جایی رسیدم که میگه invite code رو وارد کن . که من هرچی میزنم میگه ... invite code not found راهنماییم کنید لطفا ...
اها 0 رو زدم رفت داخل اما یه جا رسیدم که ایمیل و پسورد و اینجور چیزا میخاد - ...کمکککک
دوستان با مطال عه ی پست های صفحه های گذشته ... متوجه شدم که باید برم به ادرس ایمیلم و فعال کنم اکانتمو ... حالا فعال کردم ... اما از این صفحه که عکسشو گذاشتم نتونستم جلوتر برم ...
به راهنمایی نیازمندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اشکال از سرعت اینترنت باشه.(فکر کردن کی بود مانند مطمئن بودن!:31:)
مطمئن نیستم ولی.
فکر نکنم از اینترنت باشه ها ... بهر حال دوستان لطفا سریع کمک کنید . اگه بتونم بیام تو بازی همتونو میبرما (شوخی)
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
نقل قول:
دوستان جواب بدید دیگه ... اگه میشه بگید چیکار کنم و اگه هم نمیشه سریع روشنم کنید ...
دوست من شما اگه از فعال بودن اکانتتون مطمئنید پیشنهاد میکنم دوباره برنامه رو نصب کنید ...نقل قول:
دوستان حل شد . دیشب چند نفرو خیار کردم - فقط این سرعت و پینگ کمی اذیت میکرد و بعضی اوقات خیلی ... دوستان راهی نداره یه خورده بهتر شه . و وسط بازی بعضی اوقات گیر نکنه ...!!!!!!!!!
دوست عزیز ما که ADSL داریم توی پینگمون موندیم ، اینجوری بخوای پیش بری هم پینگتو که میبینی غش میکنی هم قبض تلفنو !!
پیشنهاد میکنم حتما ADSL بگیر دیگه این روزا قیمتی نداره
گفتید قبض تلفن . مگه دانلود و وبگردی کنم کمتر میاد ؟
ADSL هم ارزششو نداره . منظورتون از قیمتی نداره چیه ؟ جنگهای صلیبی حالا مگه چی هست اینترنت بالا بخواد ؟؟
منظورم مشکلات دیال آپ بود . من خودم هم یه زمانی همینجوری بازی میکردم . مشکلات خیلی زیاد بود ، وسط بازی Connection lost ها خیلی زیاد بود ، تلفن که اشغال میشد ، سرعت پایین بود و از همه مهمتر قیمت بالاش بود . الان شما فرضا ماهی 15 تومن بابت ADSL میدی میتونی صد برابر اون وقتی که دیال آپ بودی با سرعت و پینگ بهتر و بدون اشغالی خط تلفن و از این قبیل مشکلات استفاده کنی
حق با علي هستش.
الآن 128 شاتل 3 گيگ 13900 هستش.من زمان ديال آپ بودنم 18 تومن در مجموع پولش ميشد.يه عالمه كارت بخر بعد وقتي استفاده ميكني مشغول ميشه تلفن ساعتي 200 تومن هم پولش علاوه بر اين سرعت پايين و...
الآن كه ADSL گرفتم خيلي عالي شده.
در ضمن با ديال آپ فقط جنگ هاي صليبي و كانتر هستش كه ميزنن!چون بقيه بازي ها راه نميدن آدمو و كيك ميكنن از روم.
اخه من شهرستانم ... گرونتره ... مخصوصا اون اولش ... راستی 128 خوبه ؟ 256 میشه تموم بازی هارو بدون مشکل اجرا کرد ؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
حالا من فعلا بخام با همین سرعت و 2 نفره با داداشم فقط بازی کنم . راهی نداره مشکل دار نباشه ؟
کسی هست بسازم؟
من آماده جنگ هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نبود؟
نفس كش مي طلبم :31:
تو چند ساعت این همه لشکر جمع کردی ؟ باخودت بازی میکردی حریف نداشتی ؟ :دینقل قول:
اصلا این عکسه که بره ورژن extreme هست . خیلی مزخرفه این ورژن . چطوری اینو بازی می کنید . مثل جنرال و جنرال زیرو میمونه . دوستان با نرم افزار تانگل هم میشه بازی کرد همه بازی ها رو . خواستید یه سر به تاپیکش بزنید . تو امضام هست .
آدرس عکس رو دقت کن :نقل قول:
مطمئنا خودشون آپلود نکردن :27:کد:http://games.softpedia.com/screenshots/Stronghold-Crusader-Extreme-Patch_3.jpg
نقل قول:
این عکس از کاور بازی هست ... تو همه مغازه های بازی فروشی که این نسخه رو میفروشن عکسش همینه ...
.
.
.
راستی کسی نمیاد بازی ؟ حریف میطلبم ...:21:...نکنه میترسید:31:؟ من که میدونم الان همتون دارید میلرزید و قیافتون اینجوری شده :18:(شوخی بودا):38:
حيف نصب نيست وگرنه ميومدم ببينم چند مرده حلاجي!(شوخي)
خوب نصب کن ... من که اماده ی نبردم :21:... در ضمن 1 ماه بیشتر نیست که انلاین بازی میکنم - اما تنهایی یه 9 سالیه که بازی میکنم :5:نقل قول:
.
با این شکلک هم بیشتر تحریکت میکنم :4:
کسی نمیاد بازی ؟ دو به دو ؟:21:
سلام
فقط آیپی طرف رو میخواد دیگه این همه دردسر نداره ؟؟؟ یعنی اگه یکی بشه هاست یکی بیاد ایپی اش را بزند و Join کند میشه آنلاین کرد همینطوری ؟؟
داری منو اغفال میکنی؟!:31:نقل قول:
من دیگه به 9 سال نمیرسه!:31:ولی 5 سالی میشه!:20:
موفق باشی:10:
نقل قول:
صفحه ی اول همین تاپیک مراجعه کنید ... اصلا درد سر نداره
استفاده از GameRanger مزایای زیادی داره و به دردسرش می ارزه! :31:نقل قول:
میدونم ولی میگم فقط یک نفر باید هاست بشه یکی آیپی بزنه join درسته ؟؟ اینطوری میشه بازی کرد ؟؟نقل قول:
نقل قول:
.
شما اول GameRanger رو دانلود کن (111 کیلوبایته) ... بعد از اینکه اپدیت شد برید یه اکانت بسازید داخلش و بعد به ایمیلوت برین و اکانتتون رو فعال کنید و بعدش هم وارد محیط GameRanger شید و سرور های جنگهای صلیبی رو پیدا کنید و join رو بزنید ... مثلا یه رفیقتون میسازه (اسمشو میزاره پویا بیا تو):31: بعد شما هم میری داخل که ایپی طرف رو هم اتوماتیک پیدا میکنه .... خیلی ساده هستش . امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم :11:
سلامنقل قول:
این درسته میدونم ولی با اون روشی که من میگم نمیشه ؟؟ فقط اون طرف هاست شه من آیپیش را بزنم و Join کنم اینطوری نمیشه ؟؟
نه!مگر هاماچی نصب کنی که دنگ و فنگ داره!تا وقتی گیم رنجر هست غمت چیه!:31:
کی گفته نمیشه! صد در صد میشه فقط باید IP هر دو طرف ولید باشه و به احتمال 99 درصد سرعتش هم بهتر از گیم رنجر باشه چون که در این حالت ارتباط مستقیم بین Peer ها برقرار میشه. برای ولید کردن IP به تاپیک زیر مراجعه شود :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=378355
اگه دوست داری ای دی منو اد کن تا با یاهو در ارتباط باشیم بعد میتونیم از این روشی که خیلی دوستش داری یه تست بزنیم :10:فقط یه شرط داره بعدش باید یه دست گل سه با من بزنی :31:نقل قول:
منظورم بدون ولید کردن بود دیگه!
سلام . میشه یه لینک دیگه برای patch بدین ؟ این لینک فیلتر شده:[HTML] www.gamershell.com/download_1193.shtml[/HTML]
لینک مپ مخصوص مسابقات هم کار نمیکنه.
نقل قول:
کد:http://download.cnet.com/3001-7483_4-10813928.html?spi=6934c94731f74680a7416f4f0c82e16b
دوستان . من داخل بازی های خیلی سنگین تر به مشکل نمیخورم اما تو این جنگهای صلیبی حتی وقتی دارم با 1 نفرم بازی میکنم هی قطعو وصل میشه و اعصاب واسه ادم نمیزاره .. حتی وقتی alt + t رو میزنم پینگمو نشون نمیده ... چیکار کنم ؟ مشکل از کجاست ؟ شبیه دیال اپ میمونه :41:
ببینید بعضی از بازی های استراتژیکی این مشکلو دارند .
قبلا که adsl ضعیف تری داشتم توی WoW مشکلی ندارم ولی توی بازی مثل Warcraft یکمی لگ داشتم .
اگه منظورتون از گیر لگ هستش اولا یه Speed Test بدید تا ببینیم سرعتتون چنده و پینگتون چنده .
سرور هم باکو رو انتخاب کنید.
نقل قول:
بفرمایید ...پینگم تو سرور های ایران حدود 50 هستش... و حتی تو بازی های سنگین که مثلا 30 در مقابل 30 میجنگیم . لگ ندارم و پینگ هم حدود 200 تا 300 میچرخه:13:
.
اما این جنگهای صلیبی دقیقا مثله قبلا که دیال اپ داشتم اذیت میکنه و باعث میشه همه بهم بدو براه بگن:27::31:چیکار کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت اینترنتتون که خوبه
پینگم که عالیه .
والا نمیدونم مشکل از چیه خفن ترین بازی استراتژیک هم فقط یه سری کد میفرسته حتی خود wow :دی
میگم ممکنه مشکل از گیم رنجر باشه ؟نقل قول:
نقل قول:
هیچکی نمیدونه مشکل از چیه ؟