یه سایت خوب موتور معرفی کنید که قیمت موتور های ایرانی ومشخصاتشونو بگه؟
Printable View
بهترین موتور125سی سی چییه کدوم کارخونه کارش درسته؟
بازار موتور.کامنقل قول:
طرح ویو ها هستندنقل قول:
بهترین موتور125سی سی چییه کدوم کارخونه کارش درسته؟
پیشرو
روان 110 (110 سی سی)
تو سی جی بهترین ندارند و همه سرو ته یک کرباس تشریف دارند ولی به ترتیب کیفیت میشه گفت TK125 از تکتاز خوبه -20 روز پیش ها 680 قیمتش بود
ارشیا از ایران دوچرخ
هرمز از کریزان و کیان
و چندتای دیگه.
اگه تکتاز نمی گیری برای بقیه مارکها زیاد سر خودت رو درد نیار (گرچه تکتاز هم از لحاظ ظاهر چیز خاصی نبود ولی زیاد تعریفش رو می کنند.)
توی تریل ها هم XL125 با اینکه عتیقه گشته ولی خوبه!
سلام به همه دوستان و راکبین محترم موتور سوار:31:
بالاخره من اون موتور قبلی رو فروختم (احسان طرح ویو 125) و ی صفر برداشتم ( پیشرو 135 طرح ویو)
اگه بخوام این دوتا موتور رو با هم مقایسه کنم باید بگم که کیفیت قطعات احسان بهتر ار این جدید هست قطعات مثل شاسی بوق و لامپ، روکش صندلی سویچ و ... اما اون قدیمیه دیگه نفس نداشت ضمن اینکه من دست دوم خریده بودمش و نفر قبلی زیاد مراعاتشو نکرده بود
این موتور جدید پیشرو 135 هست دنده چرخشی یه ترک وسط داره ترمز عقب دیسکی و همین
اما خب از نظر موتوری فعلا که بهتر از قبلیه شتابش فوق العاده هست
بگذریم ریاد حاشیه نرم
برای آبندی کردنش!!
یکی میگه تخته گاز برو نفسش باز میشه(عجب)!!
یکی میگه زودی سرعت رو برسون به 50 60 تا و دنده مرده نرو
یکی میگه دو پشته سوار نشو اما گاز و تخته کن!
خلاصه، نظر شما دوستان پیشکسوت چیه؟ مارو راهنمایی کنید...
یه هفته هست خریدمش و خیلی کم باهاش بیرون میرم
رینگ اسپک و سفید مشکی 840 +60 بیمه
سلامنقل قول:
سلام به همه دوستان و راکبین محترم موتور سوار:31:
بالاخره من اون موتور قبلی رو فروختم (احسان طرح ویو 125) و ی صفر برداشتم ( پیشرو 135 طرح ویو)
اگه بخوام این دوتا موتور رو با هم مقایسه کنم باید بگم که کیفیت قطعات احسان بهتر ار این جدید هست قطعات مثل شاسی بوق و لامپ، روکش صندلی سویچ و ... اما اون قدیمیه دیگه نفس نداشت ضمن اینکه من دست دوم خریده بودمش و نفر قبلی زیاد مراعاتشو نکرده بود
این موتور جدید پیشرو 135 هست دنده چرخشی یه ترک وسط داره ترمز عقب دیسکی و همین
اما خب از نظر موتوری فعلا که بهتر از قبلیه شتابش فوق العاده هست
بگذریم ریاد حاشیه نرم
برای آبندی کردنش!!
یکی میگه تخته گاز برو نفسش باز میشه(عجب)!!
یکی میگه زودی سرعت رو برسون به 50 60 تا و دنده مرده نرو
یکی میگه دو پشته سوار نشو اما گاز و تخته کن!
خلاصه، نظر شما دوستان پیشکسوت چیه؟ مارو راهنمایی کنید...
یه هفته هست خریدمش و خیلی کم باهاش بیرون میرم
رینگ اسپک و سفید مشکی 840 +60 بیمه
موتور نو مبارک و انشاء الله چرخاش همزمان براتون بچرخه ( تک چرخ نزنید!)
اول بگم من هم یکی از همون یکی ها هستم پس زیاد حرفهامو جدی نگیرید!!
در قسمت اول آب بندی یعنی مثلا 100 کیلومتر اول که روغن تعویض میشه دور رو زیاد بالا نبرید چون موتور نو براده می دهد و در این زمان بیشترین براده را آزاد می کنه که می تونه به انجین آسیب برسونه. اما دنده مرده هم نرانید و دور را متناسب با دنده بدهید
در قسمت بعدی یک اتوبان کم شیب بیابید و مسرهای طولانی را بپیمایید و دور را آهسته آهسته مثلا 50 کیلومتر بالا ببرید. (مثلا اگه قبلا در دنده 3 تا دور 4 می رفتید حالا 5 برانید) اگر موتور در همین دوران دور نگیرد بعدها برای رسیدن به دورهای بالا مشکل خواهد داشت و موتور دیر دور می گیرد
در قسمت آخر مثلا از 500 کیلومتر به بعد آزاد برانید !!!
سعی کنید دوترک نرانید چون جلو دو گرفتن راحت رو می گیره
یک سوال:
این قسمت که اگر موتور در دوران آب بندی دور نگیرد - به اصطلاح نفس باز نشود - چه مبنای علمی ای دارد؟!
مثال:
دو موتور یکسان از یک شرکت دست دو نفر متفاوت با دو روش آب بندی متفاوت. یکی از موتورها الان راحت دور نمی گیره و طول میکشه سرعت از 75 بالاتر برود ، به دلیل اینکه زمان آب بندی با اون نرم رونده اند.
ممنون از راهنماییت آقای زاهدی عزیز سعی میکنم نکاتی رو که بیان کردید رعایت کنم تا بهتر آبندی بشه
سلامنقل قول:
اگر شما یه موتور نسبتا جدید - تکنولوژی روز دنیا - رو خریداری کرده بودید . من نظرم این بود که هر جوری دوست داشتید سوار شید . موتوری که دنده یکش 60 مایل در ساعته دیگه به دور موتور نمی افته مضافا بر اینکه اجزای و آلیاژ انجین بقدری خوب ریخته کاری شدند که هیچ براده و کثیفی عجیبیدر حین تعویض روغن مشاهده نمی کنید !!
اما خب موتورهای ما تقریبا همشون نیاز به "آب بندی" دارند . دو تا نکته در آب بندی موتور هست که در سطح بین المللی رعایت می شه :
- rpm پایین
- حرکت در سرعت های متغیر (ثابت نبودن سرعت)
- جابجایی در مسیرهای طولانی یا ثابت روشن گذاشتن انجین
بسته به حداکثر دور موتور سعی کنید بطور تجربی هم که شده در 500 کیلومتر اولیه از شتاب ماکزیمم استفاده نکنید . گاز موتور رو ناگهانی زیاد نکنید و کلاچ رو بسرعت رها نکنید . در یک rpm پایین دنده ها رو تعویض کنید .
سعی کنید با سرعت های متنوع حرکت کنید و انجین رو در حال فعالیت در یک سرعت ثابت و پایدار نگه ندارید . مراقب حرارت بالای انجین بخصوص در این گرمای هوای ایران باشید . موتور رو بی جهت در حال خلاصی روشن نگه ندارید . اگر قرار پشت چراغ راهنمایی بیش از 2 دقیقه معطل بمانید حتما موتور رو خاموش کنید . در موقع خاموش بودن موتور مطمئن شید که موتور در حالت خلاص قرار داره و موتور رو روی دنده با گرفتن کلاچ روشن نکنید .
بنظر من ایراد مال جایی دیگریه و ارتباطی به نفس موتور باز شدن نداره . اگه سیستم سوخت رسانی و هوا درست کار کنند انجین باید پاسخگو باشه !نقل قول:
یک سوال:
این قسمت که اگر موتور در دوران آب بندی دور نگیرد - به اصطلاح نفس باز نشود - چه مبنای علمی ای دارد؟!
مثال:
دو موتور یکسان از یک شرکت دست دو نفر متفاوت با دو روش آب بندی متفاوت. یکی از موتورها الان راحت دور نمی گیره و طول میکشه سرعت از 75 بالاتر برود ، به دلیل اینکه زمان آب بندی با اون نرم رونده اند.
من الان تو کیلومتر 2000 هستم و موتور رو همیشه ساکت نگه داشته بودم - دور موتور پایین - بخصوص چون از صدای وحشتناک موتور بدم می آد . ولی الان سر چهارراه یبار گاز دادم یه سیتروئن دنبالم گذاشت و بعد که تو ترافیک میدون بهم رسید با چشمای ذوق زده گفت : چند خریدیش ؟ :38:
و البته خب من یکم به ابو قراضم امیدوار شدم ! :38:
ممنون پیرمرد
والا من اینقدر پول نداشتم که یه موتور با ویژگیهایی که گفتی بخرم
اما توصیه هایی رو که فرمودید آویزه گوش میکنم.
فدای دستت
امیدوارم حالا حالاها هرکی موتورت رو دید ازت بپرسه چند خریدیش!:31:
سلام
ما موتورمون کلا با چهارتا دنده اش 65 مایل تا میره !!:31: سی جی ما تو دور 6 ، دنده 4 ، 75 کیلومتر پر آور میره که میشه همه همش حدود 50 مایل.:5:نقل قول:
سلام
اگر شما یه موتور نسبتا جدید - تکنولوژی روز دنیا - رو خریداری کرده بودید . من نظرم این بود که هر جوری دوست داشتید سوار شید . موتوری که دنده یکش 60 مایل در ساعته دیگه به دور موتور نمی افته مضافا بر اینکه اجزای و آلیاژ انجین بقدری خوب ریخته کاری شدند که هیچ براده و کثیفی عجیبیدر حین تعویض روغن مشاهده نمی کنید !!
ولی همه موتورها براده خواهند داد و در مقادیر متفاوت. به هر حال ما چینی سوارم:41:
ما کوچه بازاریها به این حرکت گوییم "بازی با گاز حین حرکت"نقل قول:
حرکت در سرعت های متغیر (ثابت نبودن سرعت)
نظر: ستروئنه بد آببندی کرده !!!!!:31:نقل قول:
بنظر من ایراد مال جایی دیگریه و ارتباطی به نفس موتور باز شدن نداره . اگه سیستم سوخت رسانی و هوا درست کار کنند انجین باید پاسخگو باشه !
من الان تو کیلومتر 2000 هستم و موتور رو همیشه ساکت نگه داشته بودم - دور موتور پایین - بخصوص چون از صدای وحشتناک موتور بدم می آد . ولی الان سر چهارراه یبار گاز دادم یه سیتروئن دنبالم گذاشت و بعد که تو ترافیک میدون بهم رسید با چشمای ذوق زده گفت : چند خریدیش ؟ :38:
و البته خب من یکم به ابو قراضم امیدوار شدم ! :38:
شاید این توضیح راجع به موتورهای اصیل - که دست امثال من بهشون نمی رسه - درست باشه اما در زمینه موتورهای چینی اصطلاحاتی مثل "وحشی شدن موتور" و "باز شدن نفس" و ... و همچنین تجارب بی پایه زیاد هست. مثلا یه نفردر مورد تعویض روغن می گفت تا به دود نیفتاده عوضش نکن !!
شایدم مربوط به مبحث پیری فلز باشه که بعد از اون خواصش تغییر می کنه و مثلا ممکنه فنر فنر سوپاپ ها دیگه بهاندازه باز نشه. (البته در حد فرضیه بود. بچه های مواد باید بیایند توضیح دهند)
حالا یه سوال بی پاسخ:
"مرکز صدور پروانه های رانندگی پلیس راهور ناجا" کجاست؟؟
با چهار صد تومان چی بخرم دست دوم
با اجازه اساتید و پیشکسوتان
من یه نکته ای رو در مورد آب بندی این موتورهای چینی و هندی و تایوانی و ... بگم.البته حرفم هیچ منبع و سندیتی نداره و فقط تجربه خودم توی این 5 یا 6 ساله که موتور سوار میشم.
اول از همه اینکه این موتورها با روغن تازه زندست.روغن موتورهاتون رو بعد از آب بندی حتما هر 1000 تا عوض کنید و از روغن استانداردی که خود شرکت سازنده می گه استفاده کنید.
اصلا بیشتر از یک نفر(به جز خود راننده)سوار نکنید.کسانی که سه ترک سوار موتور میشوند عملا در حال از بین بردن و خورد کردن موتورشون هستند.
سعی کنید حتی المکان در هر دنده ای که هستید گاز رو تا ته پر نکنید که موتور به زوزه کشیدن بیفته.واقعا این حرکت برای موتورهای آشغالی که زیر پای ماهاست یعنی مرگ تدریجی.
یه نظر هم برای آب بندی:
تو زمینه روغن زمانی که موتور رو خریداری می کنید در اولین فرصت روغن رو عوض کنید و تعویض بعدی در 300 کیلومتر و تعویض بعدی در 600 کیلومتر و تعویض بعدی در 1000 کیلومتر و از اون پس هم هر 1000 تا تعویض نمایید.
تا 500 تای اول موتور بیشتر از 30 ثانیه درجا کار نکنه.گاز ناگهانی به موتور ندید.حتی المکان دو ترک سوار نشید(البته ابن نکته برای افراد سنگین وزن هستش)،دنده مرده به موتور ندید،گاز ثابت به موتور ندید،سعی کنید توی هر دنده ای که هستید دور موتور تقریبا بر روی وسط باشد و ...
همونطوری که پیرمد جان هم اشاره کرد این قرتی بازیا برای موتورهای آشغال ماست وگرنه اگر موتور درست و حسابی سوار بشیم که این مسخره بازیا رو نداره.
یه نکته رو هم فراموش کردم.سعی کنید باک اول از بنزین سوپر استفاده کنید.البته من خودم کلا از بنزین سوپر استفاده می کنم.
من دکمه تشکرم کار نمی کنه . ممنون رایان جان+ برادر زاهدی
یه چیز بانمک اینکه موتور من نماشگر دور موتور نداره و چون همیشه هدفونم استفاده می کنم اصلا صدای انجین رو نمی شنوم - حتی صدای بوق ها رو :دی - خلاصه ما دنده 2 رو تو 20 عوض می کردیم و دنده 5 رو تو 50 . بعد رفتم تو دفترچه خوندم که توصیه کارخونه اینکه دنده 5 رو برای آب بندی تو 75 عوض کنیم و بدون آب بندی 85 الی 90 :38: !
شما مگه cbr 150 نداشتی ؟ پس جریان سی.جی چیه ؟این مرکز که نوشتید رو نمی دونم بنظرم باید تو فرماندهی ناجا باشه . اما "واحد" هاش همون آموزشگاهها و جاهاییکه به تاکسی و آمبولانس گواهینامه می دن باید باشه ، بنظرمنقل قول:
ما موتورمون کلا با چهارتا دنده اش 65 مایل تا میره
سلامنقل قول:
شما مگه cbr 150 نداشتی ؟ پس جریان سی.جی چیه ؟این مرکز که نوشتید رو نمی دونم بنظرم باید تو فرماندهی ناجا باشه . اما "واحد" هاش همون آموزشگاهها و جاهاییکه به تاکسی و آمبولانس گواهینامه می دن باید باشه ، بنظرم
نه. من cbr 150 نداشتم. یادم هم نمیاد این مطلب رو عنوان کرده باشم.
حالا فرماندهی ناجا کجا میشه؟!:19: من باید یه نامه بدهم به رئیس مرک صدور پروانه های رانندگی پلی راهور ناجا. این عبارت آبی رنگ را روی پاکت نوشته. من هم دائم تکرار می کنم!!!
انجین به جهنم. مراقب سلامتیتان باشید. مخصوصا وقتی به خروجی اتوبان ها می رسید. حتما دیده اید یه عده چجوری از چپ به راست می آیند تا خروجی را از دست ندهند.نقل قول:
چون همیشه هدفونم استفاده می کنم اصلا صدای انجین رو نمی شنوم - حتی صدای بوق ها رو :دی -
سلام دوستام محترم و عشاق موتور سواری
یه سئوال اگر من بخوام روغن ترمز به مخزن روغن ترمز اضافه کنم باید چیکار کنم؟
روغن مخصوصی باید استفاده کنم؟
البته یه چیزایی شنیدم اما همیشه راهنمایی شما دوستان بهترین بوده
سلامنقل قول:
dot 3
یا
dot 2
معمولا رو درپوشش مینویسه
ولی حتمی قبل از باز کردن اطراف مخزن رو حسابی تمیز کن تا آشغال وارد مخزن نشه
موتورت چیه؟
سلام موتورم پیشرو 135 طرح ویو هستنقل قول:
توی اینترنت یه عکس دیدم که یارو یه شیلنگ وصل کرده بود به خروجی اضافی روغن ترمز پیچ کوچیک که یه سوراخ وسطش هست و از اونجا داشت روغن اضافه میکرد!!
باشگاه موتور سواری 619نقل قول:
سلام . اطلاعات در مورد موتورهای سنگین 250 به بالا بخوام ( قیمت و مشخصات ) از کجا باید پیدا کنم . سایت فارسی هست ؟ میخوام ببینم از کجا میشه تهیه کرد ( کلا اطلاعات کامل میخواستم ) ممنون.
کد:www.portal619.com
سلام
موتور چهار چرخ قیمتش چنده؟ کجا ها پیدا میشه فک کنم هر جایی نیست!! :31:
من ازش خوشم میاد اینجا هیشکی نداره :31: اگه بیاریمم یه جاش خراب بشه معلم نیس اینجا یکی هست درستش کنه یا نه قطعاتش هم فک کنم نیست!!
چیزی به اسم "موتور چهار چرخ" نداریم . اونیکی شما می بینید خانواده ATV هست . در ایران مدلهای چینی اون در 250 سی.سی موجوده . قدرت نمونه های چینی کمه . سرعت atv کلا پایینه و مخصوص محیط ساحلی و جنگله . جاییکه موتورهای آف-رود هم نمی تونند برند .نقل قول:
مثلا با این وسیله می شه از رودخانه های کم عمق با هر نوع عرضی رد شد . یا محیط های گل و لجن رو طی کرد . در ایران نمایندگیهای زیادی داره و همونها هم گارانتی و پشتیبانی می کنند
موتور منو جمعه هفته پیش تو جاده فشم گرفتن . گواهینامه نداشتم :دی
حالا افسره جوان می گه باید موتورو بخوابونیم ! به سربازش گفت ببر تو کفی .
می گم : تو کفی جا نمی شه بیشتر از سه متره . بخرجشون نرفت .
سربازه که زورش نرسید . خود افسره هم اومد از دور حولش بدهن بره بالا ! بازم نرفت . فرماندشون که چاق و هیکل دار بودم از پشت موتور زور زد تا موتور کمی رفت بالا و اگزوز و شاسیش به کفی گیر کرد . گفتم بابا موتورو داغون کردین آخه ! :41:
با زور و فشار بردنش بالا و کمر فرمانده گرفت ! حالا به سربازه بد و بیراه می گفت .
حالا که موتورو تو کفی بردن می بینند که نابابا راست می گفت . جا نمی شه ! اصلا موتورو نمی شد تکون داد رو کفی ! فرمانده گفت بیارینش پایین می ذاریمش تو کلانتری . باز شاسی موتورو خراب کردن تا بیارنش پایین . خلاصه بردیم با سربازه تو کلانتری پارکش کردیم که من برم ...
عرض کنم که فرمانده یهو گفت بذار یه صحبت کنم شاید گذاشتن موتورو ببری ! پرسید جانبازی ؟
خلاصه بعد نیم ساعت نشستن کنار جوجه مرغهای کنار جاده یهو داد زد . حاج آقا بیا . یه قبض جریمه به مبلغ بیشتر از 10 هزار تومان برام نوشت و موتورو بهم داد که برگردم .
تا جاییکه من می دونم نداشتن گواهینامه 7 هزارتومان جریمه داره !
بهرحال نکات جالب حواشی زیادی هم داره که نمی نویسم . یکم به ظرفیت انجمن اینجا نمی خونه . ولی بهرکی نشون دادم گفتن هیشکی سابقه گرفتن برگه جریمه موتور نداشته . اگرم جریمه شده غیابی بوده و فراری !
حالا این قبضشو می شه اینترنتی پرداخت کرد ؟ یا برم پلیس 10+ ؟
ممنون
به به پیر ما گواهینانه نداره ماشالا !!:13:نقل قول:
شانس آوردی نبردن وگرنه لاشه تحویلت میدادن
تا اونجای که من میدونم باید ببری بانک ملی پرداخت کنی (ماشین این جوریه) حالا از این پلیس 10+ هم بپرسی ضرر نداره
اصلا جمعه ها نباید اونوری آفتابی شد.اگه گواهینامه هم داشته باشی بازم می خوابونند.نقل قول:
منکه چند روز دیگه دارم میرم شمال.منتهی شبونه.بعد از اتفاق پارسال دیگه روز جرات نمی کنیم بریم.
قیمتاش چنده؟ 250 سی.سی و کمتر هم مثل اینکه هست.نقل قول:
رو به روي خزر شهر نمايندگي شركت رنه گيد هستش كه ميگه كاناداييهنقل قول:
بزار امكاناتشو واسط بگم حال كني
800سي سي
دنده اتومات
ترمز ديسكي
دبفرانسيلش خيلي خدا بود:دي
يه سري چيزاش يادم رفته:دي هرچي فكر ميكنم يادم نمياد
ولي از همه شيرينتر قيمتشه:دي
اگه گفتي؟:دي
20تومن ناقابل:دي
شما با اين كوه رو هم ميتوني بالا بري:دي:27::46::5:
piremard
می شه بپرسم موتور شما چیه
من هنوز پیر نشدم :31:نقل قول:
موتورش اونجره
البته اگه تا حالا سالم مونده باشه:5:
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
من هنوز پیر نشدم :31:نقل قول:
موتورش اونجره
البته اگه تا حالا سالم مونده باشه:5:
20 میلیون :18::31:؟!نقل قول:
کمترین قیمتش و کمترین سی سیش چنده؟ :31::27:
ما که نمیخواییم از کوه بالا بریم اینجا میخواییم رو آسفالت بگردیم :27::31::5:
من یه موتور می خوام حدود 900 هزار تومن تا نزدیکای یک ملیونو و دویست
معیار هام: 1. جون پسند زیبا خوشکل امکاناتش بالا
2. قطعاتش راحت گیر بیاد
3. خوش صدا
4. اصولا خوب کار کنه
اگه میشه عکس های موتور های پیشنهادی رو بزارین
یه چند تا راه کار برای تغییر صدای اگزوز اگه دارید بزارید استفاده کنیم!! :دی مثلاً یه چیزی بزاریم بعد صداش جالبتر بشه اینو نگید که داخل اگزوز رو خالی کن اینجور حرفا یه ترفند باشه به غیر از باز کردن توی اگزوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دیروز رفتم شهرک آزمایش برای امتحان کان-ویوز یا همون شهر "کله قندی" !
بی خود موتورم رو پیاده رو پارک نکردم و الکی 500 تومان پول پارکینگ مفتضح نیروی انتظامی رو دادم .
آسفالت پارکینگ تازه و نرمه . جک موتور توش فرو می ره . تازه بدلیل تعدد موتورها احتمال آسیب بدنی به موتور شما زیاده . چندتا چراغ راهنما و آرم بدنه و ... ریخته بود کنار پارکینگ تازه تاسیس !!
بهرجهت کلی پیاده رفتم تو این شهرک . اشتباه بعدیمم این بود که از درب جنوبی نرفتم که نزدیکتر بود . به محل امتحان رسیدم . بی دلیل دوتا کانکس تریلی رو با فاصله طولانی قرار دادن . از یکی فیش 1000 تومانی می خری و به بعدی می دی !!
مامور فروش فیش ساعت 9 صبح در حال انجام وظیفه ، در حال لمباندن صبحانه با نان بربری بود . اینقدر چپونده بود تو دهنش که نمی تونست جواب مراجعه کننده رو بده . مردک الاغ !
من هم که تابحال سوار سی.جی 125 نشده بودم . من رو نفر اول خوندن !! :18:
یکی از اون بچه ها می گه برو بذار موتور واسه ما گرم شه ! افسره حتی نمی گفت کلید موتور رو کجا بذارم . سوئیچ موتور که روی هندل-بار هست زیر کلاه نامشخص بود . کلاه هم که شبیه کلاه اسکیت بچه هاست . بند هم نداره ! یعنی انگار تمام چیزها در این آزمون سمبلیکه !
موتورو با سختی روشن کردم و فرمونش خیـــــــــــــــــــلی پایین بود .
انگار داشتم سوار سه چرخه بچه امتحان می دادم . حالا که فکرشو می کنم . واقعا این موتور سوارای سی.جی چه جراتی دارن با این موتور تو اتوبان 120 تا می رن :18:اونم تازه با دوتا خانوم و دو تا بچه . خریت محضه ! دور از جون هم نمی گم ! چون واقعا ...
خلاصه راه افتادم یراست از سمت چپ خیابون داخل محیط مخروط ها . تا اومدم اول رو رد کنم خوردم به مخروطه و رد شدم ... بدون اصرار از اینکه اولین بارمه سوار این نوع موتور می شم پیاده شدم . نکته جالبش اینکه برخلاف سایرین بنظرم کلاچ موتور خوب هست - نه کلاچ حرفه ای - ولی خوبه . گاز موتور هم بد نیست . چون کلا سی.جی موتور بی حالیه . حالا یکمم سیم گازش تیز باشه ! :دی
اما ترمزش افتضاحه . من که همیشه سوار موتور ترمز دیسکی شدم . برای تعجب آور بود که چرا این ترمزه نمی گیره . تازه سرعتمم 4 کیلومتر بیشتر نبود . داشتم فکر می کردم این موتورسوارای تهرانی چطور جرات می کنند با چنین ترمزی و کلی ترک نشین و بچه روی فرمون با سرعت داخل اتوبان بشند . اونم درست بچسبونند پشت کامیونی ... چیزی
از امتحان که سمت شرق بر می گشتم تو اتوبانی بودم که جدید ساختن از بلوار مرزداران بسمت همت می ره . داشتم تو لاین آخر با 80-90 تا تو ترافیک روان می روندم که از آینه یه ماشین سادن سفید رو دیدم که با سرعت نزدیک می شه . برای اینکه بهش راه بدم سریع کشیدم سمت راست . بعد دیدم ماشین تو آینه غیب شد !
این الاغ بجای اینکه تو همون لاین بمونه همزمان با من کشیده بود سمت راست . نزدیک بود موتورم بهش گیر کنه و منو زمین بزنه . مردک از سمت راست سبقت گرفت . تازه سرشم تکون می ده . بخودم می گم اصلا برای چی من به همچو ... راه دادم و احترام گذاشتم که قدر خیارشور فهم نداره ! اگه خیابون بود خفه اش می کردم .
دور میدون تاکسیه یهو می زنه رو ترمز . سر چهار راه . حتی وسط بزرگراه ! عجب باغ وحشیه . بعد دیروز تو یه سایت خبری ایرانی کلی بد و بیراه به موتورسواران خوندم . جالب اینجاست که این نویسنده خبر با جراتی افسار گسیخته که عادت سیستم مسئولین ایرانیه - همچو رئیس جمهورش - شروع کرده بود در چندین بند به تمام موتورسواران بد و بیراه گفته بود .
اینجا کجاست ؟
نقل قول:کسی نمیخواد چیزی بگه؟ :13:نقل قول:
piremard
شما اهل کجایی؟ چند سالته؟!! ما که تو این نام کاربریت موندیم!!! :31::27:
پیرمرد جان کلا مردم ما فرق کردن
یه قول یکی که پیشش بودم میگفت به خدا ما از اول این طور نبودیم ، ما رو این طور کردن
حالا بگذریم َ، من هم دیروز داشتیم تو اتوبان حکیم می رفتم دقیقا همین کار شما سرم اومدم
بیشعور نفهم دارم بهش میگم الاغ من بهت راه دادم که بری نه اینکه از سمت راست سبقت بگیری
نمی فهمه
و جلوتر که میری یک خر دیگه ای داره لایی میکشه
اخه الاغ تو اگه به من بزنی که من به فنا میرم
نمیدونم والا پلیس ما داره چی کار میکنه ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
و جلوتر که میری یک خر دیگه ای داره لایی میکشه
اخه الاغ تو اگه به من بزنی که من به فنا میرم
نمیدونم والا پلیس ما داره چی کار میکنه ؟؟؟؟
این لغات یکم برازنده این فروم نمی باشد !! والسلام علیکم ها نه ببخشید
توی تهران اگه کسی ماشینش بیمه باشه تو موقعیت های تصادف مطمئن باشید طوری عمل می کنه که فراموش می کنید مخاطبین انسان هستند
خاطره: یادمه یه بار تو تاکسی بودم. موقعیتی پیش اومد که راننده باید می زد موتوری را می کشت یا انحراف پیدا می کرد و می مالید کنار ماشین مجاور. جالبه انتخاب کرد که موتوری را بکشد که خسارت ندهد !! (البته خدا رو شکر نکشت) بعد که باهاش صحبت می کردیم می گفت اگه می گرفتم بغل من مقصر بودم !!!! (شاید بیمه نبوده)
توی یه فروم دیگه هم نوشته بودند که راننده خاطی و خلافکار ، با عنوان اینکه اگه می کشتمت ماشین بیمه بود و دیه تو را بیمه می داد از کنار موضوع گذشته است !!
برای خودم هم موضوع جالبی پیش اومده بود. داشتم از جلوی ایستگاه مترو علم و صنعت می گذشتم (همون حوالی بود) که یک عدد پیکان با فاصله پنجاه متر یا کمتر با دوربرگردان پارک بود که راننده محترم قصد استفاده از دوربرگردان را نمودند. دیگه میشه گفت نود درجه با امتداد خیابان شده بودند که من از جلو سپر محترم گذر نمودم و مورد عنایت راننده نیز واقع شدم!!!
خلاصه مراقب خودتان باشید ... جان انسان ها ارزشی ندارد اینجا حتی به اندازه خطی روی ماشینی !
تهراننقل قول:
اینجا کجاست ؟
سی جی به خاطر کوچکی کاسه اش ترمز خوبی نداره ولی نیروی مقاوم دنده اش خیلی با حاله !!! اگه تو پیچ اشتباهی دنده معکوس بدی در جای می کوبتتان با فرق سر بر زمین !! عجب ادبیاتی !نقل قول:
اما ترمزش افتضاحه . من که همیشه سوار موتور ترمز دیسکی شدم . برای تعجب آور بود که چرا این ترمزه نمی گیره . تازه سرعتمم 4 کیلومتر بیشتر نبود . داشتم فکر می کردم این موتورسوارای تهرانی چطور جرات می کنند با چنین ترمزی و کلی ترک نشین و بچه روی فرمون با سرعت داخل اتوبان بشند . اونم درست بچسبونند پشت کامیونی ... چیزی
دوستانی ه سوال و در خواست راهنمایی از شما دارم!من میخوام در هند یک موتور هیواسنگ 250 چراغ گرد 2 سیلندر دست دوم با قیمت حدودا 2 میلیون و نیم بخرم!به نظر شما با این قیمت می ارزه؟؟؟؟نینجا 250 کاوازاکی در هند حدود 5.30 میلیون تومانه!با توجه به قیمت این دو به نظر شما میارزه که من 2.5 میلیون پول بابت هیوسانگ 250 طرح قدیمی(چراغ گرد)بدم؟؟؟در ضمن اسم این مدل هیوسانگ در هند comet هست!همونطور که گفتم 2 سیلندر خورجینی هست و ماکزیمم سرعتش هم مثله اینکه دور و ور 170 180 هستش!در ضمن هزینه ی نگهداری این مدل موتور در هند مثل اینکه زیاده و قطعاتش کم گیر میاد!ولی برعکس نینجا رو شرکت باجاج وارد کرده و متاسفانه قیمت نوی این موتور جدود 5.30 میلیون تومن هست و چون تازه وارد شده دست دومش هم به ندرت و با قیمتهای فضایی گیر میاد!!!دوستان راهنمایی کنند!
دوستان هند هم دستکمی از ایران نداره!!!بزارید کمی براتون از مکافاتهای رانندگی چه با موتور چه با ماشین در هند تعریف کنم!
اول اینکه در هند چراغ ابی واقع در کنسول موتور یا ماشین کاملا تزیینیه و باید روشن باشه!این بدین معنیه که راننده ی هندی به محضه سوار شدن بر موتور یا ماشین در شب تمام دکمه های مربوط به چراغ های جلو رو در حالت on قرار داده و شروع به رانندگی(ببخشید خر سواری) میکنه!!این مورد بلا استثنا بوده و تمام رانندگان هندی این گونه میبباشند!پس رانندگی در طول شب در هند برابر است با از دست دادن بینایی و یا تصادف و مرگ(عامل مرگ عدم دید در شب بدلیل نور بالای ماشینها و موتورهایی که از سمت مقابل شما در حرکتند!!!!!
مورد دوم!در هند خبری از تابلوهای مربوط به سبقت ممنوع نیست!در این کشور عملا سبقت تعریف نشده!همونطور که میدونید در هند رانندگی از سمت چپ است(از چپ برانید) پس قاعدتا هر عقل سلیمی حکم میکند که سبقت گرفتن از سمت راست انجام گیرد!ولی این گونه نیست!سبقت گرفتن کاملا دل بخواهی است!یعنی اگر طیاره ای در لاین سرعت با سرعت 20 متر در سال در حال راه رفتن است به دلیل عدم وجود نور بالا و همچنین عدم کارایی بوق در ان موارد شما مجبور به سقت گرفتن به صورت لاهی کشی میشوید!(در مورد مسائل گفته شده بنده حاضر به قسم خوردن به صورتی کتبی هستم)
مورد سوم!اینه ی بغل در هند در بسیاری از خودروها و موتورها کاربردی ندارد!اکثر موتورها بدون اینه و ماشینها نیز با اینه ی بغل خوابیده در حال عبور و مرور هستند!چون نیازی به دیدن عقب خودرو یا موتور در حال رانندگی نیست و موتور یا کاشینی که از پشت می اید طبق معمول از قانون (لاهی بکش سبقت بگیر از هر سمت ممکن) عمل خواهد کرد....مورد چهارم!در هند در هنگام رانندگی اجسام زیادی را باید دور بزنید!از قبیل گاو ...گاری....بچه ی گاو(گوساله)...خودروهای با سرعت 10 متر در سال!!!و بسیاری اجسام دیگر از قبیل گاندیهای پیر متحرکی که در حال عبور از عرض خیابان هستند!
سلام علیکمنقل قول:
من که هندوستان نرفتم . اما یه خانم جوون در فامیل داریم که هند تحصیل می کنه و موتور سوار می شه . فیلمهای رانندگی در ترافیک هند رو هم تو سایت یوتوب دیدم :38:
خب از اینجهت بفکاهی شبیه . اما حداقل موتور تو جاده مجازه و سی.سی محدود نداره . از طرفی تنوع زیاد و قیمت کم و حتی دستکاری در ظاهر و انجین موتور قانونیه و نمایشگاه سالیانه هم داره !
تا جاییکه من مطلعم شرکت برادر راهول باجاج نمایندگی کاوازاکی هست . همین اونجر رو هم تحت لایسنس کاوازاکی می زنه . من بنظرم این موتورو اگر بتونید بخرید بهتره تا هیوسانگ - از باب خدمات - اما از نظر کیفیت تفاوت چندانی با هم ندارند ! البته سیستم احتراق و سوختشون و ... رو نمی گم یکی هست . منظورم اینکه رنک این دو موتور جایی خوندم برابره .
هیوسانگ یه موتور 650 کروزر داره . من عاشق قیافه اش هستم . خیلی خوشگله !
بسیار قدرتمند هم هست و مقاوم در مسافت های دور . اگر برای مدت زیادی قراره هند بمونید بنظرم دنبال موتور خوب باشید . بجز این ، نه !
شما تهران یه نینجا سوار شید سر چهارراه تابلو می شید ... اما در هند اینقدر که دیدن میمون کنار جاده طبیعیه ، موتور هم طبیعیه :38:
حرفهای شما در مورد ازادی انواع موتور در حجمهای مختلف در هند کاملا درسته!اما راننده ی لایق وعاقل و با استعدادی واسه اون همه موتور وجود نداره!!!!ای کاش در ایران هم این گونه میبود!اونوقت میدیدیم چند فرناندو الونزو از بین همین جوونهای ایرونی بیرون میومد!:19:
جلوی درب امامزاده صالح (ع) رو یه ردیف کم عرض ، آسفالت نرم کردن . جاتون خالی اونجا محل پارک موتورسیکلته . کلی موتور افتاده و خرد شده بود . کلی مردم و رهگذارن رد می شدند و هیچ کسی موتورها رو دست نمی زد تا بلندشون کنه یا نگران اموال مردمی باشه که داخل امامزاده برای عبادت رفتن !
در عوض امروز عصر سه بار موتور منو دم در خونم سره خود جابجا کردن . می گم چرا زنگ نمی زنی ؟ بگو ماشینم رد نمی شه . چطور به اموال مردم دست می زنی ؟ فقط می گه ببخشید ! دیگه واجب شد برای موتور دزدگیر نصب کنم .... حداقل اگه یه وقتم جلوی امامزاده ای پارک کردم و موتورم افتاد یه کیت الکترونیک مرام بذاره و بهم بگه که افتاده زمین !