سلام به همه دوستان خصوصا بچه های رشته ریاضی من بعضی از ظرفیتهای پذیرش دفترچه را حساب کردم :کابردی روزانه 747نفر - کاربردی شبانه 248نفر - کابردی پیام نور 330نفر - محض روزانه 1490 نفر -امیدوارم برای انتخاب رشته مفید باشه
Printable View
سلام به همه دوستان خصوصا بچه های رشته ریاضی من بعضی از ظرفیتهای پذیرش دفترچه را حساب کردم :کابردی روزانه 747نفر - کاربردی شبانه 248نفر - کابردی پیام نور 330نفر - محض روزانه 1490 نفر -امیدوارم برای انتخاب رشته مفید باشه
سلام بنظرم حالا که مشکل مالی نداری اول از همه سعی کن آزمون آزاد قبول بشی بعدش پیگیر اطلاعیه بعضی از دانشگاهها باش که بدون کنکور دانشجوی ارشد میگیرن (البته در قبال دریافت شهریه) که نسبت به شهریه های شبانه و پیام نور بیشترهنقل قول:
موفق باشی
فراگیر پیام نور ثبت نام کن . حدود آبان دفترچش میادنقل قول:
منم مثل شما ict خوندم . این رشته باید بزاریم در کوزه و آبش بخوریم. از هر رشته ای چندواحد به ما دادن گفتن بخونید و پاس کنید تا مدرک بدیم:n15:
نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره ؟؟؟
بین الملی - مجازی - آزاد - پیام نور و ..............
در ضمن وزارت علوم عنوان کرد از این پس مدارک بدون آزمون وردی دیگه تایید نمی کنه !
سلام دوستان آیا کسی رتبه بندی دانشگاههای ایران در کارشناسی ارشد گرایش های تحقیق در عملیات و آنالیز عددی را بصورت جداگانه سراغ داره؟
با تشکر
توجه . . . . توجه
كليه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون تحصيلات تكميلي سال 1392 توجه داشته باشند با توجه به اعلام دانشگاهها و موسسات براي حذف يا اصلاح رشته و يا ظرفيت جديد، اصلاحيه دوم اين سازمان درخصوص دفترچه راهنماي انتخاب رشته ازساعت 16:00 روز شنبه مورخ 28/2/92 بر روي سايت قرار خواهد گرفت. ضرورت دارد داوطلبان با مشاهده اين اصلاحيه در صورت تمايل نسبت به ويرايش انتخاب رشته خود در آن تاريخ اقدام نمايند.
منبع : سایت سازمان سنجش
واسه اطلاع در مورد رتبه بندی دانشگاهها و ظرفیت پذیرش ها
رو پورتال ماهان ثبت نام کن تو بخش پرسش و پاسخ جوابتو میگیری ( ان شاء ا. . . ) :n06:
این نوبت دوم یعنی همخون شبانه ؟ شهریه اش مثل دانشگاه آزاده یا کمتره خیلی ؟
منم دقیقا همین سوالو داشتم. از دوستان کسی اطلاع داره؟؟نقل قول:
سلام امسال میخوام ارشد شرکت کنم.منابع سراسری با آزاد رشته مشاوره فرق داره؟و اگه اطلاعات دیگه ای هم هست بهم بدین ممنون میشم:n12:
نقل قول:بلهنقل قول:
یعنی شبانه
شهریه هم که بستگی به رشته داره
دوستان من دولتی قبول نشدم . ارشد چیکار کنم دارم به سربازی نزدیک می شم اگر آزادم قبول نشم اوضام خراب می شه مشکل اینجاست که رشته من ict و مجبورم با it امتحان بدم چون شباهت بیشتری داره اما کلا 80% درس های کنکورشونو ما نداشتیم
کسی نیست راهنمایی کنه منو . دانشگاهی موسسه ای پیام نوری ...... چیزی که ارشد it بگیره
تا ترمی 4 میلیونم موردی ندارم
مدیر گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما کمکی راهنمایی در نظر ندارید ؟؟؟
عزیز چزا ناراحتی - شما بعد از کارشناسی یک سال فرصت داری . یعنی بازم هم ازاد هم دولتی شانس کنکور دارینقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط [B
با عرض پوزش از مدير انجمن آموزش عالي، نوبت دوم همون شبانه است، شهريه ها هم توي دفترچه انتخاب رشته هست مي تونيد مقايسه كنيد.نقل قول:
(پذيرش مهر و بهمن توي ستون ظرفيت پذيرش نيمسال توي دفترچه انتخاب رشته مشخص شده)
آخه من بهمن 1391 فارغ التحصیل شدم دارم نزدیک می شم به یک سال در ضمن نمی خوام وقتم بیهو ده تلف شه می خوام سریع تکلیفم معلوم شه اگر ارشد جور بشه که عالیییییییییییییییییییهنقل قول:
بلهنقل قول:
ممنون
اصلاح شد
خب اگز ارشد قبول نشید بازم تا بهمن ماه مهلت داریدنقل قول:
چند تا کنکور دیگه واسه ترم بهمن هست
یا میتونید پیام نور شرکت کنید
یا علمی کاربردی
یا منتظر بمونید تا برید خدمت...
یه چند تا نکته بگم به درد همه میخوره:
1: نوبت دوم که نوشته همون شبانه ست و هزینه داره وهزینش هم کم نیست و دانشجویان دوره شبانه از هیچ یک از امکاناتی که به دوره روزانه میدن برخوردار نیستند مثل سرویس -خوابگاه-وغیره
2: پردیس خودگردان تا سال قبل اسمش دوره بین الملی بود ولی امسال شد پردیس خودگردان و هزینه خیلی خیلی زیادی هم داره و حتی از دانشگاه آزاد هم بیشتره
3: دانشگاه سراسری یه بار تکمیل ظرفیت داره ولی دانشگاه آزاد دوبار تکمیل ظرفیت داره
4: بعضی از دانشگاه های غیر انتفاعی بعضی مواقع فراخوان میدن بدون کنکور دانشجو میگیرن و لی هزینش سرسام آوره پس پی گیر باشید
5: دوره فراگیر پیام نور هم تقریبا بدون کنکوره....
این نوبت دوم یا همون شبانه رو اگر قبول بشیم و ثبت تام نکنبم، مشمول همون عدم اجازه برا ثبت نام سال بعد میشه ؟
خير، عدم اجازه شركت برا دوره روزانه است.نقل قول:
"كليه پذيرفته شدگان دوره روزانه آزمون تحصيلات تكميلي سال 1392 ، حق شركت در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1393 را نخواهند داشت."(صفحه5 دفترچه انتخاب رشته، بند11)
سپاس بزرگوارنقل قول:
از دوستان کسی واسه اعزام به خارج اطلاعی چیزی نداره اروپا مد نظرم هست . آخه من ماهی 1 تا 1.5 مشکلی ندارم
کشوری جایی نیست واسه ارشد رایگان بگیره یا با درصدی تخفیف !؟؟؟
سلام
دفترچه سوالات ارشد (( آزاد )) کامپیوتر سالهای 80 تا 90 رو از کجا میتونم دانلود کنم...؟
مرسی.
سلامنقل قول:
محتوای مخفی: سال 91
محتوای مخفی: سال 90 به همراه کلید
محتوای مخفی: سال 89
محتوای مخفی: سال 88
سلام.نقل قول:
شما حداقل ماهی 4.5 رو باید مدنظر قرار بدی.1.5 برای تحصیل در افغانستان هم کمه.گول موسسات و حرف دیگران رو نخور من تجربشو داشتم.
پس کارت ورود به جلسه ی آزاد کی میاد ؟
نوشته روزهای 9و 10 و 11 ام امتحانه خب کسی روز 9 ام امتحان دانشگاهی داشت چیکار کنه؟؟؟؟
من پنشنبه ساعت 4 امتحان دارم .معمولا امتحان کنکور ساعت چند برگزار میشه؟
بچه ها اینا برنامه ریزیشونو گند زدن واقعا خراب کردن .امتحانات ترم با ارشد تداخل میکنه نمیدونم کدوم.... بحث انتخاباتو مطرح کرده که خدا ازش نگذره
کارت اومد
کد:http://78.109.199.204/Loader.aspx
از دوستان کسی دانشگاه بین المللی کیش ( دانشگاه تهران ) دانشجو بوده یا هست ؟؟؟
با ماهی 1 تومان می شه سروتهش به هم آورد ؟؟؟
اوضاع کار در کیش چطوره ؟؟؟
من دانشجوش نبودم.یکی از دوستان فکر کنم مدیریت می خوند ترمی 2 یا 3 تومن(5ماه) پس ماهی 1 تومن میشه سروتهش رو هم آورد.نقل قول:
برای کار هم بستگی به رشتتون داره.ولی معمولا مناطق آزاد یا گردشگری مثل کیش 100 % کار هست.
من خودم شاید اگر موقعیتش بود می رفتم چون حتما یه موقعیتی برای کار پیدا میشه اونجا.
والا من یکی از این بین المللی ها رو نگاه مرکردم شهریه کل دوره ارشدش رو 17 تومن زده بود ! کلا از آزاد خیلی بیشتره خرجشوننقل قول:
بله درسته بین 2 تا 3 برابر.17 تومنی که شما دیدید بسیار خوب بوده در بعضی رشته به 50 تومن هم می رسه.(در مقطع دکترا از 50 تومن شروع قیمته/)نقل قول:
سلام
ساعات امتحانی کارشناسی ارشد رو میشه بگید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ برگزاری آزمون و ساعت شروع امتحان :نقل قول:
آزمون كارشناسي ارشد ناپیوسته سال 1392 در شش نوبت صبح و عصر روزهاي پنجشنبه 9ر3ر92 ، جمعه 10ر3ر92 و شنبه 11ر3ر92 به طور همزمان در سراسر کشور برگزار میشود. زمان شروع آزمون نوبت صبح رأس ساعت 8 و نوبت عصر رأس ساعت 16 خواهد بود.
آقا برا من نوشته عصر جمعه مطمئنید عصر سساعت 4 هستش؟
این دیگه چه کنکوری بود خیلی مسخره بود خوب شد نخونده بودم .اقا کنکور زبان کسی اینجا بوده ؟
سوال های اختصاصیش 10 تاش تکراری بود! یعنی دو بار چاپ شده بود ..منم شک داشتم بعضی هاشو رو دو گزینه مثلا سوال 50 و 61 سوال هاش یکی بود منم مثلا 50 رو زدم ب و 61 زدم ج :)) :n02:
عمومی هاش واقعا انقدر سخت بود که من حتی معنی جمله هاشو نمی فهمیدم چه برسه جواب بدم و اصلا استاندارد نبود!!
یک قسمت عمومی این بود ک 20 تا سوال داده گفته کدوم جمله غلط هست و هر کدوم از جمله ها 2 خط بود ! و اصلا نگفته بود از نظر چی غلط بودنشو باید مشخص کنیم از نظر معنی از نظر گرامر از نظر مفهوم !!
کنکور دولتی واقعا بهتر بود هم اسون تر هم منظم تر انقدر تو برگه صرفه جویی کرده بودن ک حتی ننوشته بودن از سوال چند تا چند ماله گرایش ما هست گوشه بالا صفحه نوشته بودن!
40 تومن هم پول ازمون یک بیسکوییت 500 تومنی دادن ! خاک بر سرشون.
تو جلسه هم که بالا سر ادم حرف می زدن نظر سنجی رو هم اصلا جمع نکردن . کارت ملی و... هم چک نکردن !!
یعنی اگه می دونید کسایی که کنکور دارن یکی رو می تونن جا خودشون بفرستن تو!
اینم ی شرح حال از کنکور ازاد مسخرشون:n27:
مهندسی نرم افزار
ائوال های تخصصی خیلی آسون تر از سراسری
زبانش 3 تا پسیج و فوقوالعاده سخت !
سلامنقل قول:
آقا زبان افتضاح بود :n04: :n04:
من ریاضی کلا هیچی حالیم نیست. ریاضی از نظر شما چطور بود؟
ریاضی مهندسی و محاسبات مخصوصا منظورمه
آقا باورت میشه از 2 ساعت من 1 ساعت و ربع فقط رو زبان بودم؟ ریاضی رو من نزدم داداشنقل قول:
3 تا پسیج آخه ؟ امتحان های IELTS سه تاپسیج داره .واقعا سخت بود . دوستم که این مدرک رو داشت 100% گفت زدم ! :n29:
ولی چیزی که جالب بود این بود که خیلی از صندلی ها خالی بود . انگار خیلی ها نیومدن !
ســلام...نقل قول:
قا باورت میشه از 2 ساعت من 1 ساعت و ربع فقط رو زبان بودم؟ ریاضی رو من نزدم داداش:n29:
3 تا پسیج آخه ؟ امتحان های IELTS سه تاپسیج داره .واقعا سخت بود . دوستم که این مدرک رو داشت 100% گفت زدم !
ولی چیزی که جالب بود این بود که خیلی از صندلی ها خالی بود . انگار خیلی ها نیومدن !
زبان رشته عمران-عصر امروز زیاد سخت نبود..سطح زبان من زیاد بالا نیست در حد متوسط رو به پایین....اما 20 تا سوال بود.. بیشتر اش هم معنی لغت بود و فکر میکنم 6-7 تا گرامر...سوال متن هم اصلا نداشت...
ولی تعداد صندلی های خالی زیاد بود...و بعد 2ساعت که اجازه خروج دادن راحت 70 الی 80 درصد بلند شدن....