اول اون چینشو ندیده بودم.ریز نوشته بود...
Printable View
اول اون چینشو ندیده بودم.ریز نوشته بود...
دوست عزیز لطف کن و صفحه قبل را بخون کامل عکس هاش را گذاشتمنقل قول:
اگه باز سوالی بود در خدمتم
من نمیدونم میشه کاری کرد تا همیشه روشن بمونهنقل قول:
اما می دونم که بقل دوربین جلو یه سنسور داره که تشخیص می ده که محیط تاریکه و این چراغ دکمه ها را روشن می کنه
تشکر می کنم از دقت شمانقل قول:
ممنون ولی نمی دونم شاید مال من اینجوریه ، حتی وقتی بک لایت گوشی و کیبورد روشن اون چراغ روشن نمی شه ، فقط موقعی که دوربین اصلی کار میکنه روشن میشه ، خیلی آزار دهندست !نقل قول:
من نمیدونم میشه کاری کرد تا همیشه روشن بمونه
اما می دونم که بقل دوربین جلو یه سنسور داره که تشخیص می ده که محیط تاریکه و این چراغ دکمه ها را روشن می کنه
منظورتون کدوم چراغه؟نقل قول:
چراغ دکمه های کنار گوشی؟
----------
اون سنسوری که بالا سمت چپ قرار داره چراغ نداره.
صدای این گوشی رو من شنیدم خیلی کم بود ماله همه همینه؟
صدای این گوشی تیز هست!در محیطهای شلوغ براحتی شنیده میشه!کیفیتش ار 5700 پایینتره!ولی از لحاظ صدای استریو خیل قوی هست!
اگه آپدیت کنی صداش بیشتر میشهنقل قول:
دوست عزیز اگه استریو و لود نس را خاموش کنی کیفیت بیشتر میشه و دیگه هم تیز نیستنقل قول:
n,sjhk
دوستان اگر ميشود
روش استفاده از gprs
ايرانسل رو توضيح بديد
ممنون ميشوم
اینجا که جاش نبودنقل قول:
مسیر زیر را دنبال کنید :
Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : gprs
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !
_______
این کلیپ رو حتما تا اخرش ببینید!تا به عظمت میزان rom در ان82 پی ببرید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=9o3d0Y8loHo
بله دو ساعت نشستم تا آخر نگاه کردمنقل قول:
حالا چه نتیجه ای گرفتی
در ضمن حداقل ذخیره کردمش بعدا هم نگاه کنم
عزیزان جدیدا این گوشی رو گرفتم و اولین گوشی S60.V3 هست که گرفتم، پس با سیستم عاملش آشنایی ندارم.
دو تا سوال:
1- پوشه CITIES که توی مموری کارت هست چیه؟ 280 مگ حجمشه و کلی فایل توشه.
2- چطور میتونم سیستم ساخت thumb برای عکسها و ویدیو ها رو غیر فعال کنم؟ من بالای 5000 تا عکس و ویدیو دارم و وقتی گوشی شروع به کار میکنه 100 مگ فضای خالی ای که تو مموری کارت دارم رو تا ته پر میکنه!!! پوشه های _PAlbTN رو در کنار عکسها میسازه! نگید بشینم پاکشون کنم، چون دوباره میسازه.
مباركه...:11:
1- اين فايلها واسه نقشه هاي Gps هست...
2- اين رو هم نميدونم:31: من 1 گيگ خالي دارم...7 گيگ موزيك:5:
شاد باشي:40:
یعنی n82 مموری 8GB رو براحتی استفاده میکنه؟
من خواستم مموری بخرم، گفتن تا 4 گیگ ساپورت داره!!
8 گیگ بخرم؟
من هم چند روز پیش تو همین تاپیک پرسیدم این را که مجتبی جان گفت تا 32 گیگ را ساپورت میکنهنقل قول:
خیلی ممنون.
یه مشکل دیگه اینکه S60.V3 اجازه دسترسی به بعضی پوشه رو نمیده، چندجا دیدم که هک میکنن و آزاد میشه، راه درستیه؟ یعنی باعث نمیشه گوشی خراب بشه؟ یا فوقش اگه خراب شد، میشه با کابل همراهش update کرد و گوشی مثل اولش بشه؟
اینو هم بگم: این گوشی ها که n-gage Game داره، میشه خود بازیهای n-gage که از قبل دارم رو روشون نصب کنم؟ چطور؟
32 گيگ؟؟؟؟!!!!:18::18::18:نقل قول:
هنوز رم 16 گيگ ساخته نشده...:27: تنها گوشي مه من شنيدم ساپورت ميكنه يه موتورولا بود...
بله اگه گوشيت آپ باشه ساپورت ميكنه... اگه احتياج داري و پيدا مي كني بگير...نقل قول:
براي ديدن اون فولدر ها از برنامه Secman استفاده ميشه كه هيچ ضرري نداره..
اون بازي هاي n-gage كه شما داري واسه گوشي ngage هست، ولي به اين گوشي ها فقط بازيهايي كه تو امضا من هست سازگاره...
شاد باشي:40:
مجتبی گفت که شنیده رم 32 گیگ را ساپورت می کنه :18:نقل قول:
و البته گفت که هنوز ساخته نشده :21:
اون خندت برا چی بود من که اصلا ناراحت نشدم :10::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه تا اون موقع كه بخواد رم 32 گيگ بياد گوشي هايي امده با 64 گيگ حافظه...:18: اونوقت ديگه كي مياد رو 82 بذاره..؟ تازه عمرا" cpu جواب بده...:13:
یونس جان رم 16 و 32 زودتر از چیزی که فکر کنی به بازار میاد...نقل قول:
در ضمن گوشی های جدید نوکیا واسه مموری محدودیتی ندارن. مثل هارد کامپیوتر ها .همونطور که دیدی گذاشتن رم 8 گیگ و پر کردن اون حتی ذره ای از سرعت گوشی رو کم نمی کنه.
درسته من هم قسمت اول حرفت را تایید می کنم چون نوکیا نسل بعدی را بده بیرون دیگه کسی N82 را نگه نمی دارهنقل قول:
اما شما می گی Cpu نمی کشه باید بگم اوم لینک که دوستمون گذاشت نگاه کن ببین بارو چی کار می کنه!!!
سلام
من هنوز با این مموری N82 مشکی مشکل دارم . همش هر چی توی مموری هست را بعد از 1 یا2 یا 3 روز یا کمتر هر چی توی مموری هست پاک می شه و چند تا فایل با اسم های اجق وجق که قابل خواندن نیست اضافه می شه. همه کاری هم کردم مموری هم با گوشی فرمت کردم هم با گوشی ( 3 4 بار ) و فون مموری هم 3 4 بار فرمت کردم ولی باز هم درست نمی شه تا حالا 2 تا مموری عوض کردم همش هم این طوری می شه . من با فون مموری مشکلی ندارم و به خوبی کار می کنه ولی مموری خیلی خیلی داره اذیت می کنه هیچی نمی تونم توش بریزم تا می ریزم بعد 1 2 3 روز یا کمتر پاک می شه .
مموری : 4 گیگ Transcend یه بار هم رفتم نمایندگی و یه نو گرفتم و الان هم مثل همون اولی شده پاک می کنه
چیکار کنم ؟؟؟؟
اومدهنقل قول:
آخه تا اون موقع كه بخواد رم 32 گيگ بياد
گوشي موتولا z8 همچين رمي رو هم ساپورت مي كنه
جالبيش اينه كه بعد از فومت دوباره خود گوشي ميسازتشوننقل قول:
1- پوشه CITIES که توی مموری کارت هست چیه؟ 280 مگ حجمشه و کلی فایل توشه.
اگه گارانتي داره ببر گارانتينقل قول:
مموری : 4 گیگ Transcend یه بار هم رفتم نمایندگی و یه نو گرفتم و الان هم مثل همون اولی شده پاک می کنه
چیکار کنم ؟؟؟؟
نداره
با دوربيني كه رم sd ساپورت كنه فورمت كن
جواب ميده
در ضمن اگه آپگرديد كني هم شايد درست شد (چون من با رمم مشكل داشتم جفت اين كار ها رو كردم حل شد (اگه رمت مشكل نداشته باشه)
چند جا گشتم نبودنقل قول:
اینجا که جاش نبود
مسیر زیر را دنبال کنید :
Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : gprs
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !
ممنون خيلي ممنون
اون فيلم رو ديدم...مربوط به رم داخلي گوشي هست...البته به Cpu هم مربوطه..ولي 32 گيگ رو جواب نميده...واسه Omnia كه 16 گيگ داره 624 mhz گذاشتن!!:18: چه برسه بخوان 32 گيگ بزارن...نقل قول:
یکی در مورد پست #1302 کمک کنه .
بنظر من باید رم 32 گیگ بیاد بعدا میشه امتحان کرد وگفت که ساپورت می کنه یا نهنقل قول:
به جای استفاده از PC suit N73 میشه از N72 استفاده کرد؟مشکلی نداره؟
با تشکر
باید امتحان کنی ضرر که نداره امتحان کن شاید جواب دادنقل قول:
احتمالش خیلی زیاده که جواب بده
نه دوست من هیچ مشکلی پیش نمیاد ..... من امتحان کردمنقل قول:
n,sj ucdcنقل قول:
یکی در مورد پست #1302 کمک کنه .
تو صفحه های قبل بطور کامل بحث شدهنقل قول:
برای خواندن کد هائی مثل کد هایی که در روی مواد غذائی هست یا کتاب را می خونه
اولا ورودتون را تبریک می گمنقل قول:
دوما فارسی بنویسید
سوما این سوالی که شما جواب دادی فک کنم تو صفحه ی اول یعنی 5 ماه پیش پرسیده شده بود را جواب دادید
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27:
سلام من n82 دارم می خواستم بدونم میشه وقتی با گوشیم فیلم میبینم چراغ صفحه کلید وخاموش کرد ؟؟یه خورده آزار دهندست متشکر
اگه چند ثانیه به کلید ها دست نزنی خود به خود خاموش میشن.
ممنون حرف شما درست بود اما ظاهرا وقتی تکون می خوره روشن میشه برای همین بود که میدیم خاموش نمیشه برای اینکه با تکون روشن نشه چیکار باید کرد؟
و چجوری میشه backup گرفت و دوباره sms رو برگردوند؟ متشکر
از ابزار Back up پی سی سوئیت خود گوشیت استفاده کن
راستی دوستان دیشب با مجید عزیز یه کشف جالب کردیم:
اگه یه فایل صوتی رو با خود realplayer گوشی باز کنی صداش 150% بیشتر از music player هست
نتیجه اخلاقی: این مشکل کم بودن صدا به راحتی میتونه با آپدیت بعدی حل بشه
چطوری اهنگ را با ریل پلیر اجرا کردینقل قول:
در جواب نتیجه اخلاقی هم باید بگم که صد در صد تایید می کنم چون یارو نمی دونم با N82 چی کار کرده بود که صداش به اندازه N73 شده بود
در کل اسپیکر های N82 می خوان بگن که می تونن صدای بیشتری تولید کنن
شما چه فرمتی رو اجرا کردید؟نقل قول:
تا اونجایی که من تست کردم mp3 رو نمی با real اجرا کرد