بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
خواهش می کنم.
نام کاربریتان چیست؟
Printable View
خواهش می کنم.
نام کاربریتان چیست؟
jack prime
من الآن دیگه می رم بعداً برمی گردم!
سعی می کنم فعال باشم.
دست شما درد نکنه!
میشه یه دعوتنومه برا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستین!!!!!!!!!!!!!!
سلام
ارسال شد.
این بازی قشنگ تره یا tribal wars؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی ورژن مرورگر که نباید بالا باشه؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
در مورد بازی tribal wars اطلاعی ندارم / ورژن مرورگر فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کند.
بابا این که نمیشه یه صفحه میاد که Citizen name و پسورد رو میخواد دیگه هیچ کلیدی برا sign up و registerکردن وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از اینکه مشخصات را وارد کردید کلید Enter را بزنید / باید به جای دکمه عمل کند.
هی داد بیداد... ای بابا... من بازم سرم بی کلاه موند.....................
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چرا سرتان بی کلاه ماند؟
نام کاربریتان را ممکن است بفرمایید.
با تشکر
نه بابا اینطور نمیشه اضلا جایی برای عضو شدن توسایت نیست فقط اونایی که اکانت دارن میتونن وارد کنننقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
لینک ثبت نام را برایم ارسال کنید و نام کاربری که می خواهید انتخاب کنید تا من برای شما اکانت را ایجاد کنم و سپس مشخصات را برایتان ارسال می کنم.
نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
برای این که شما همه دعوت نامه ها رو دادی و گلد ها رو قاپیدی !!!نقل قول:
سلام
چرا سرتان بی کلاه ماند؟
نام کاربریتان را ممکن است بفرمایید.
با تشکر
سلام
آقا یکی برا من هم دعوت نامه بفرسته
در ضمن یه کم در باره ی جنگ و حمله ی نظامی توضیح بده
اگه تو صفحات قبل توضیح دادین شرمنده شب امتحان وقت خوندن اونا رو ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول...نقل قول:
فرستادم...
ایول بلاخره به ما هم از این سفره یه چیزی رسید... همونطوری که Bersam عزیز گفتن منظور من این بود که شماها تمام دعوتنامه ها رو دادید و گلدها رو گرفتید و سر من بیکلاه موند... ببینم شما چند تا دعوتنامه داری...؟ تموم نمیشه...؟
جنگ رو رییس جمهورهای کشورهایی که اختلافاتی دارن راه میندازن... البته ایران مدت زیادیه که جنگی انجام نداده... شما با تمرین نظامی و بالابردن اسکیل (Skill) نظامیتون و همچنین ولنستون (Wellness) در جنگ قدرت بیشتری خواهید داشت... و در ضمن یکی از لازمه های شرکت در جنگ اول اینه که از یکی از کشورهای داخل جنگ باشی... دوم اینکه اسلحه داشته باشی... و مثل ولنسو اسکیل نظامی، هر چی Level اسلحه تون بالاتر باشه بهتره... مثلا اگر شما با ولنس 100 و اسکیل 4 (که خیلی بالا هستن) با یه اسلحه 2 ستاره توی جنگ شرکت کنی همون اول از دشمنت که ولنسش 70 و اسکیل نظامیش 3 هستش (که خیلی پایین تر از تو هستش) ولی به خاطر "اسلحه 5 ستاره اش" ازش شکست میخوری...
فعلا که جنگی در کار نیست...
دوستان یک نفر به من کار بده!
یا راهنمایی کنید که من با اسکیل 1 و ولنس 55 چقدر باید درآمد مطالبه کنم تا کار گیرم بیاد؟
از حسین عزیز من بسیار تشکر می کنم. واقعاً ممنونم که شما اول کاری هوای ما رو داری. خیلی دستت درد نکنه.
بعد یک سؤال چرا تعداد پست های من در این انجمن همینطوری صفر می مونه؟
فکر کنم 1.5 تا 2 irr بزنی خوب باشهنقل قول:
به نظرم درخواستت و تو بخش خونه سازی بزن , بقیه بخششها خیلی تکمیلا
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله متوجه هستم / هدف از پرسیدن این سوال چیز دیگری بود.نقل قول:
لطفا نام کاربریتان را برایم ارسال فرمایید.نقل قول:
دعوت نامه ها ابتدا برایم 5 تا بودند / بعد از اینکه همه را ارسال کردیم و همه تمام شدند چند روز چیزی نداشتم (حدود 2 الی 3 روز) بعد از آن دوباره 3 تا دعوت نامه برایم داده شد که حال فقط 1 دعوت نامه باقی است.
خواهش می کنم / کار مهمی نکرده ام.نقل قول:
علت صفر مانده پست ها باید این باشد که مدیران کاری کرده اند که اگر کسی در این بخش پستی ارسال کند به پست هایش اضافه نشود.
آقا من هنوز بیکارم ولی یکی از دوستام که از من دیرتر اومده تو بازی الآن کار داره. تازه دستمزد بیشتری هم مطالبه می کرد.
اگر کسی کارخونه داره من رو بپذیره 1/5 تا 2 ریال کار می کنم. اسکیل 1 ولنس 65 هرجایی که باشه کار می کنم!
یوزرم jack prime هست.
البته وضعم بد نیست چون 5 تا دعوتنامه داشتم از 3 تاش فعلاً 15 تا طلا گیرم اومده که به قیمت خوبی هم فرختم و کلی پول داشتم که دادم خونه خریدم و غذا!
اگر وضع اینطوری پیش بره باید از این کشور برم. کار نباشه من چی کار کنم. آخه من می خوام تو ایران باشم.
سرتون بی کلاه نومنده بعد از مدتها یک دعوتنامه فرستادم واسه tormoz dasti تا حالا عضو نشده . دعوتنامه ام پرید :41:
من Sanderson هستم... :8:نقل قول:
این لینک ثبت نام منه نمیدونم چجوری باید عضو بشم:(متن لینک خیلی کوتاه بود.نه!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم یه نفر برام بسازه با نام aligladiator یا چیزی شبیه این!ممنون میشم!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
این لینک را چک کردم / خطایی می دهد که این لینک معتبر نیست.
لطفا لینک را چک کنید که آیا درست است یا خیر.
سلام
جناب آتیلا از لطفی که کردید بسیار متشکرم
خواهش می کنم . یک لحظه فکر کردم سر کاریه :46:نقل قول:
amin-fixfox و e-mohsen83 چرا عضو نشدید دعوتنامه های من رو حرام نکنید
وای من دارم دیوونه می شم.
من الآن سه روزه که کار ندارم.
وضعم به کمک حسین عزیز خوبه ولی آخه کار می خوام!
اسکیل 1 ولنس 70 کسی کار نمی ده بهم؟ پول زیادی نمی خوام ها. همش هم سر کار حاضر می شم. اگر تا سه شنبه کار گیرم نیاد می رم یک کشور دیگه که کار باشه!
من یه پیشنهاد دارم براتنقل قول:
تو بازی یه روزنامه بساز و اون تو بنویس که چرا کار برات پیدا نمیشه
و درخواست کن که یکی بهت کار بده
و شکایت کن که چرا هیچکی نیرو استخدام نمیکنه
میتونی به این کمپانی که مال جناب Red Army از حزب DeSPI هستش بیای... یه کارخونه جدیده و تازه چند روزه راه افتاده... به صاحابش یه مسیج بزن و بگو من توی کارخونه تون کار میخوام...نقل قول:
اینم آدرس کمپانی هدیه سازی Red Army به نام DeSPI Gift که در زیر آدرسش هست:
کد:http://www.erepublik.com/company-93671.html
بچه ها من یه ذره پول می خوام !!!
من لهستانم !!!
پول ندارم برگردم !!! لامصب این جا کار هم پیدا نمی شه !!! V A H I D
سلام
چه مقدار پول می خواهید؟
چغدر طلا می خوای؟مرامی و بخششی که یکی از بچه ها قبل از رفتن از بازی بهم داده می تونم یکم کمکت کنم.
مگه میشه پولو به یه اکانت توی خارج از کشور انتقال داد؟
یه بار مستر این کارو کرد !!
ببخشید اندونزی بودم !!! خیلی وقت بود بازی نکرده بودم !!
19.86 Idr
این قدر می خوام نمی دونم چه قدر می شه !!!
سلام
نام کاربریتان چیست؟
v a h i d
.....
بسم الله الرحمن الرحیم
خواستم طال ارسال کنم تا خودتان زحمت تبدیلش را بکشید ولی نشد (خطا داد) / خواشتم Idr بخرم و برایتان ارسال کنم برای آن هم خطا داد.
بهتر است با کسانی که صاحب شرکت هستند و همچنین لایسانس اندونزی را دارند صحبت کنید / شاید اینگونه بشود کاری کرد.
بله درسته
از یه کشور به خارج اون نمیشه چیزی ارسال کرد مثل طلا , پول و ......
تو بازی یک مقاله در مورد تریبال دادم.
کسانی که ایرپابلیک بازی میکنن برن به مقاله من رای بدن و مشترک بشن.
یوزر من توی بازی mstf666 هستش.
من رو هم توی لیست دوستانتون اد کنید تا بشناسمتون.
ممنون
بابا مستر داد !!! حالا نمی دونم چرا این جوری شد !!
علی بیا این جا با هم برگردیم !!!!!