سلام
چطور میشه بصورت وایرلس دو کامپیوتر را شبکه کرد
Printable View
سلام
چطور میشه بصورت وایرلس دو کامپیوتر را شبکه کرد
سلام
وقتی روی شبکه خانگی Lan از کامپیوتر اول کامپیوتر دوم را مانیتورینگ میکنم کامپیوتر دوم از یوزر خارج می شه یعنی Switch User میشه و فقط از کامپیوتر اولی دسکتاپش کار میکنه و وقتی که کامپیوتر دومی وارد یوزرش میشه Remote Desktop Connection کامپیوتر اول قطع می شه
یه برنامه میخوام که وقتی کامپیوتر دومی را مانیتور می کنم کامپیوتر دوم یوزرش سویچ نکنه
ضمنا ویندوز کامپیوترها سون
سلام
دوستان من تمام این راهها رو رفتم هردوسیستم ویندوز 7 هست منتهی موقع وارد شدن ازمن پسورد میخواد این چیه؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من یه پی سی و یه لپتاپ رو از طریق مودم وایرلس شبکه کردم.
ولی شبکه ام یه مشکلی داره
از تو لپ تاپ میتونم به فایل های شیر شده پی سی دسترسی پیدا کنم
ولی از تو پی سی نمیتونم به فایل های شیر شده لپ تاپ دسترسی پیدا کنم
این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان...نقل قول:
کسی نبود؟
سلام
بعد از شبکه کردن لپتاپی که ویندوز 7 نصب است با کامپیوتری رو میزی که ویندوز xp نصب است ارتباط برقرار است ولی مشکل:
پوشه هایی که روی لپتاپ ویندوز 7 شر میشه در محیط xp دیده میشه ولی عدم دسترسی و ارور اکسس دیناید میده .....
علتش چیست ؟
یوزر سیستم xp پسورد نداره ....
با سلام خدومت دوستان میخاستم کامپیوتر دیسکتاپ رو با لپتاپ شبکه کنم و با لپتاپ دی وی دی رایت کنم میتونید برنامه ای برای این کار معرفی کنید دی وی دی رایتر روی دیسکتاپ نصبه میخام با لپتاپ فایلا رو انتخاب کنم و با رایتر دیسکتاپ رایت بشه از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه
نقل قول:کد:http://www.kombitz.com/2009/02/09/windows-7-how-to-create-an-ad-hoc-network/
سلام.نقل قول:
اولا برای هر دو سیستم پسود بزار.
دوما توی XP روی پوشه ی Share شده کلیک راس کن و به Properties و تب Security برو و Everyone رو اضافه کن و بهش Full Control بده.
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
سلام.نقل قول:
شما میتونی از Remote Desktop استفاده کنی که از قابلیت های خود ویندوزه.
اگه راهنمایی خواستی بگو.
میبخشید میخواستم بدونم میشه از طریق ۱ مودم وایرلس(td-w8901G) بین ۱ pc و ۱ لپتاپ homegroup تشکیل داد و با لپتاپ به اینترنت هم وصل بود حالا وایرلس یا با وایر؟:31: (windows 7)
آقا چی شد این آموزشتنقل قول:
سرکاری بود... ؟؟؟؟
اتصال دو کامپیوتر به وسیله ی مودم ADSL
ا عرض سلام یه سوال دارم
من یه مودم ADSL دارم مارکش D-link است کلن کاری به مارک ندارم پشت دستگاه من دوتا خروجی واسه اینترنت ADSL برای 2 عدد کامپیوتر است
یعنی اگه بخوایم 2 سیستم رو اینترنت دارکنیم فیش یکی رو به خروجی اول که به صورت Lan هست میزنیم و کامپیوتر دوم رو به خروجی دوم مودم که به صورت usb هست متصل میکنیم
خوب تا اینجا هردو سیستم ما دارای اینترنت شدند
ولی ارتباطی از نظر شبکه ای با هم ندارند یعنی به صورت مستقل عمل میکنند و فقط اینترنت دارند
آیا راهی داره که بدون قطع کردن اینترنت و با همین مودم شبکه بشن سیستم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز ، خوبه خدا رو شکر یکی یه در خواست داد ؟!نقل قول:
آقا چی شد این آموزشت
سرکاری بود... ؟؟؟؟ __________________
من حقیقتا این آموزش رو داشتم دیگه تمومش میکردم که به یه پروژه خوردم و وقت نکردم تمومش کنم و از اونجایی هم که دیدم کسی سراغی نگرفت و اهمیت نداد منم دیگه تمومش نکردم و همون جوری گذاشتمش آخه گفتم لابد به کار کسی نمیاد که استقبالی ازش نشد و منم بی خیالش شدم چون حقیقتا باید از وقت کارای دیگم بزنم ولی خوب چون شما دوست عزیز به هر حال سراغی از ما گرفتی ، به روی چشم حتما میرم سر و سراغش و هر طوری شده تموم و آمادش میکنم و براتون اینجا قرارش میدم تا استفاده کنید ، مطمئن باشید و صبور دوستان؟!!:46:
آقا شما نمی خواد آموزش درست کنینقل قول:
فقط یک توضیح مختصر بده چه کاری علاوه بر روش پست اول انجام دادی
زیاد درگیرش نشو
سلامنقل قول:
زیاد درگیرش نشو
بابا چی کارش داری
بزار درگیر بشه :31:
بزار بره تو عمق فاجعه
اینطوری خیلی بهتر میتونه مفهوم کاراش رو برسون
:11:
دمت گرم داداش منتظر هستیم
حذف شود.......
سلام. من می خوام لپ تاپ و دسکتابم رو با هم شبکه کنم. ویندوز لپ تاپم 7 هست و ویندوز دسکتاپم XP. کسی میتونه کمکم کنه؟
بايد workgroup ها همنام باشن بعدش فولدر رو share كن ودسترسي رو واسه everyone بذار و برو توي network بايد ببيني
سلام.
مقاله پست اول رو خوندم و هیچ نکته مبهمی توش نبود.دیروز می خواستم 2 تا سیستم رو شبکه کنم که به یه مشکل برخوردم یکی از سیستم ها که مادربردش گیگا بایت هست موقعی که داشتم درایور ها شو نصب می کردم هر چی تو اتوران گشتم درایور شبکه رو پیدا نکرد(ورژن سی دی ver. 1.09 ) مادر برد خودم روی دی وی دیش نوشته ver. 1.05 و گزینه نصب کارت شبکه توی اتوران کنار درایور صداست و بدون مشکل نصب میشه!
بعدش رفتم تو خود سی دی و از پوشه network و بعد پوشه intel (درایور شبکه همین جاست؟) درایور رو نصب کردم ظاهرا هم بدون مشکل نصب شد و پیغام راستارت رو داد .بعد بالا اومدن ویندوز رفتم تو نتورک کانکشن ولی هیچ کانکشنی به اسم Local Area Connection نیست!
کسی میدونه قضیه چیه؟درایور درست نصب نشده یا نصب شده فقط آیکونش اونجا نیومده؟کلا چیکار باید بکنم تا این مشکل حل شه؟
نقل قول:
سلام.
مقاله پست اول رو خوندم و هیچ نکته مبهمی توش نبود.دیروز می خواستم 2 تا سیستم رو شبکه کنم که به یه مشکل برخوردم یکی از سیستم ها که مادربردش گیگا بایت هست موقعی که داشتم درایور ها شو نصب می کردم هر چی تو اتوران گشتم درایور شبکه رو پیدا نکرد(ورژن سی دی ver. 1.09 ) مادر برد خودم روی دی وی دیش نوشته ver. 1.05 و گزینه نصب کارت شبکه توی اتوران کنار درایور صداست و بدون مشکل نصب میشه!
بعدش رفتم تو خود سی دی و از پوشه network و بعد پوشه intel (درایور شبکه همین جاست؟) درایور رو نصب کردم ظاهرا هم بدون مشکل نصب شد و پیغام راستارت رو داد .بعد بالا اومدن ویندوز رفتم تو نتورک کانکشن ولی هیچ کانکشنی به اسم Local Area Connection نیست!
کسی میدونه قضیه چیه؟درایور درست نصب نشده یا نصب شده فقط آیکونش اونجا نیومده؟کلا چیکار باید بکنم تا این مشکل حل شه؟
سلام دوست عزیز ،
اگه مطمئنی که درایور شبکه رو درست نصب کردی که احتمال 90% هم درست نصب شده، برو سراغ کابلت ببین مشکلی نداره،
از جایی قطعی پیدا نکرده ، یا اینکه بررسی کن ببین کابلت کراسه یا مستقیمه ؟ اگه مستقیمه که اشکال از همونه و باید یه کراس بسازی ؛ و اگه نه کابلت کراسه ، باید کابل رو بررسی کنی که آیا رشته های کابل در هر دوسر بدرستی در سوکت جا زده شدن یا نه و من چون خودم یه چنین مشکلی برام پیش اومده بود ، احتمال میدم که کابل کراست رو اشتباه ساختی یا ساختن؟!!
حتما بررسی کن قبل از اینکه راه های دیگه ای رو بری چون همین مشکل یه مدت وقت منو گرفت؟!!
حتما موردی که گفتی رو برسی می کنم.نقل قول:
الان تو ویندوز راهی نیست که بشه فهمید کارت شبکه درست نصب شده یا نه؟
دوستان سلام.
من یه لپ تاپ و یه PC که هر دو ویندوز 7 دارند به صورت وایرلس Homegroup کردم و شبکه شده ان.
روی هر دو هم Avira Premium Security Suite نصب کردم.
در قسمت Network هم هر دو دستگاه همدیگه رو پیدا میکنند.
اما مشکل اینجاست که من در لپتاپ وقتی به قسمت Homegroup میرم، میگه هیچ کامپیوتر دیگه ای در شبکه نیست! در حالی که وقتی در PC وارد Homegroup میشم، به راحتی لپتاپ رو نشون میده و مشکلی هم نداره.
تنظیماتی که انجام دادم هم روی هر دو سیستم کاملاً یکی هست!
ایراد از کجاست که لپ تاپ در پیدا کردن PC در Homegroup مشکل داره؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
در ویندوز XPنقل قول:
الان تو ویندوز راهی نیست که بشه فهمید کارت شبکه درست نصب شده یا نه؟
My Computer---> right click--->Properties--->hardware--->Device Manager--->Network adapters
در ویندوز Seven
My Computer---> right click--->Properties--->Device Manager--->Network adapters
به آدرس های بالا برید و اگه کارتتون نصب شده باشه مدلش رو در زیرشاخه آداپتور شبکه می تونید ببینید مثل :
Realtek , Marvell yukon &...
یه نفر اینجا نیست به ما بگه چطوری لپ تاپ و دسکتاپم رو با هم شبکه کنم؟
سیستم عامل لپ تاپ: Microsoft® Windows® 7
سیستم عامل دسکتاپ: Microsoft® Windows® XP
سلام بر همه دوستان ،نقل قول:
یه نفر اینجا نیست به ما بگه چطوری لپ تاپ و دسکتاپم رو با هم شبکه کنم؟
سیستم عامل لپ تاپ: Microsoft® Windows® 7
سیستم عامل دسکتاپ: Microsoft® Windows® XP
دوست عزیز من هستم و جواب شما رو هم به صورت کامل میدم و الآن هم اومدم بگم که مقاله ی آموزشی که بهتون قولش رو داده بودم آماده شده و انشاءالله تا فردا براتون آپلودش میکنم و همینجا برای دانلود میذارمش.
جواب شما دوست عزیز هم به طور کامل و مفصل در این مقاله است؟!!
پس منتظر قرار دادن لینک دانلود در پست بعدی من در همین تاپیک باشید%100%!!
.............
نقل قول:دوست عزیز خیلی ممنون ولی من مشکلم رو حل کردم.نقل قول:
الان لپ تاپ و دسکتاپم با هم شبکه هستن.
اگر کسی از دوستان مشکلش مشابه مشکل من هست بفرماین که کمکشون کنم.
نقل قول:
سلام دوست عزیز. فردا شدا. منتظر مقالت هستیم. بجنب که دعای خیره خیلیا قراره بیاد پشت سرت :46:نقل قول:
سلام بر همه دوستان عزیز ،:11:نقل قول:
نوشته شده توسط PrimeP30Master [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*مژده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------------------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مژده*با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی،
دوستان عزیز مخصوصا اونهایی که برای شبکه کردن 2 تا سیستم علی الخصوص با سیستم عاملهای متفاوت مثل XP & 7 مشکل دارند در یکی دو روز آینده منتظر یه مقاله توپ و کار آمد و100 درصد عملی در همین تاپیک باشند؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستشو بخواید من خودم مشکلاتی مثل مشکلات شما داشتم و هر جا هم گشتم و پرسیدم متاسفانه به نتیجه نرسیدم و تصمیم گرفتم که خودم راه حل رو پیدا کنم و با یاری خداوند بزرگ تونستم راه حل این مشکلات رو پیدا کنم و انشاءالله اطلاعات بدست آمده رو جمع بندی میکنم و بعد از اینکه دوباره جهت درست بودن راه حل ها ، مراحل کار رو باز به صورت عملی تست کردم ، بزودی اونها رو به صورت یه فایل PDF در اختیار شما عزیزان قرار خواهم داد؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناگفته نماند که من الآن که دارم این پست رو مینویسم از طریق اینترنت Share شده بین سیستمهامه (اولین کارم با این Share انجام شده ، نوشتن این پست بوده) و همچنین براحتی میتونم از Share فایلهای دو تا سیستم استفاده کنم بدون هیچ گونه مشکلی یا اروری؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منتظر باشید و دیگه ناراحت وصل نشدن سیستمهاتون نباشید ؛ اینو بهتون قول میدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید و سربلند%100%
این پستی بود که من چندین وقت پیش داده بودم و به دلایل مشکلات و کار زیاد و...فرصت نکردم به طور کامل عملیش کنم ولی حالا با دست پر اومدم؟!!
البته شرمنده که دیر لینک رو گذاشتم ، آخه سرعت اینترنتم پایینه و مجبور شدم برم کافی نت براتون آپلودش کنم ولی در عوض لینکش رو براتون مستقیم کردم تا دیگه برا دانلودش زحمتی نداشته باشید؟!!:46::12::26:
-------------------------------------------------------------------------------------------
این فایل به صورت exe فشرده شده و مطمئن باشید که ویروس یا چیز دیگه ای نیست و پس از دانلود هنگام بازکردن ازتون پسورد میخواد که پسوردش رو هم در زیر براتون گذاشتم؟!!
حجم فایل : 22Mb
فرمت : PDF
تعداد صفحات :40 صفحه
پسورد :---------------------------------------------کد:www.p30world.com
لینک مستقیم :
دوستان بازم شرمنده اگه دیر شد ، شما به بزرگواری خودتون ببخشید و اگه هم مشکلی یا سوالی داشتید من در خدمتم.کد:http://30gfx.dl.rapidbaz.com/sOYF/Networking%2Btutorial.exe
موفق باشید و سر بلند%100%:46::10::11:
برای سلامتیه آقای راننده نه ببخشید برای این دوست عزیزمون که تلاش کردن و این مطلب مفید رو گذاشتن یه کف مرتب تشکر کنید :31:نقل قول:
دمت گرم خیلی آقایی
هنو دانلود نکردم
ولی باز هم از زحماتت ممنون :11:
ویرایش میشه:
من دانلود کردم
آقا دمت گرم
خیلی چیز خفنیه
ایشالا خداوند هم در این دنیا و هم در اون دنیا پاداش سنگینی اعطا کنه :31:
واقعاً ازت ممنونیم. آموزش خیلی جامعیه.. من دانلودش کردم و مطالعش کردم ولی مشکل من هنوز پا برجاست چون من از کارت شبکه ی وایرلس استفاده میکنم و یه مودم Wifi هم دارم.نقل قول:
یه سؤال دارم..
من مودم Wifi دارم. رو هر سیستمم هم یه کارت شبکه وایرلس. اینترنت رو با این کارت شبکه های وایرلس میگیرم و تو سیستمم ازش استفاده میکنم. پس کارت شبکه های من مشغول گرفتن دیتا از مودم wifi هستن. میتونم همزمان هم از مودم Wifi استفاده کنم و هم شبکه باشم به یه سیستم دیگه ؟
اگه آره، به چه صورت ؟
اگه هم نه، راه ارش چیه ؟
سلام ممنونم از راهنمایی بسیار خوب و روانی که ارائه دادین من که تونستم براحتی دو کامپیوتر خودمو با کراس وصل کنم ولی دو مشکل دارم :
1- فقط از یک کامپیوتر میشه به کامپیوتر بعدی دسترسی داشت
2- نمیشه به اینترنت وصل بشم از راه کامپیوتر دوم
میشه کمکم کنید لطفاً
کسی راه حلی واسه این مشکل نداره؟نقل قول:
سلام..نقل قول:
ویندوزت چیه ؟
سیستم سرور کدوم سیستمه ؟ اونی که اینترنت داره ؟
چه IP ها یی به سیستم ها دادی ؟ به سیستم سرور چه IP دادی و به سیستم دومت چه IP دادی ؟
از هر سیستم میتونی اون یکی سیستم رو پینگ کنی ؟
سلام دوستان. من لپ تاپ و دسکتاپم رو از طریق کابل Cross شبکه کردم. الان که کابل رو جدا کردم می بینم که لپ تاپم به طور اتوماتیک از طریق WiFi با دسکتاپم شبکه شده (مودم ADSL WiFi به دسکتاپم وصله). این قضیه خیلی برام جالبه چون من هیچ تلاشی برای این کار نکردم. الان از طریق WiFi هم به دسکتاپم وصلم و هم به اینترنت و به راحتی فایل های اون سیستم رو دارم تو این سیستم کپی می کنم. اگه کسی میخواد سیستم هاش رو به این صورت شبکه کنه و مشکل داره بفرماین که کمک کنم.
ویرایش: راستی Remote Desktop Connection رو هم امتحان کردم و به راحتی میتونم ازش استفاده کنم.
من ! من ! من !نقل قول:
اگه کمکم کنی خیلی عالی میشه..
من تو IP دادن به سیستمم موندم.. یه سیستمم 7 هست و اون یکیXP. اگه 7به 7 رو هم بهم بگی چجوری باید IP بدم، خودم واسه XP حلش میتونم بکنم. البته فکر کنم :46:
شما اول تنظیمات Advanced Sharing System رو به صورت زیر انجام بدید.نقل قول:
Turn on Network Discovery
Turn on file and printer sharing
Turn on sharing so anyone with network access can read and write files in the Public folders
Use 128-bit encryption to help protect file sharing connections (recommended)
Turn of password protect sharing
بعد فولدر ها یا درایو هایی که می خواید به اشتراک بذارید رو Share کنید.
بعد از طریق WiFi به مودمتون وصل شید.
تمامی تنظیمات رو باید توی هر دو سیستم انجام داده باشید.
در ضمن اسم Workgroup توی هر دو سیستم باید یکی باشه و اسم کامپیوتر باید متفاوت باشه.
موفق باشید. :10:
سلام آقا عماد ممنونم که قبول زحمت کردین و نیت کردین به من کمک کنین - بله سیستم سرور همونیه که اینترنت داره .من دسک تاپ دارم با یه لب تاب که هردو xpهسن - چون دسک تاپ دوتا کارت شبکه داره(یکی مال خود مین بورد هست یکیم خودم خریدم -)در ضمن اینترنت من وایرلس هست که کابل آنتن رو توی کارت شبکه ی مین برد وصل کردم و کابل کراس رو توی کارت خریداری شده، من برای دسک تاپ که اینترنت داره:IP address-192.168.0.1--subnet mask-255.255.255.0---preferred DNS server-192.9.9.3معرفی کردم وبرای لب تاب که فقط یه شیار برای ورود کابل داره اینارو معرفی کردم :IP address-192.168.0.2---subnet mask-255.255.255.0---Default gateway-192-168-0-1---preffered DNS server-192.9.9.3 من روش پینگ رو انجام ندادم حالا اگه صلاح میدونید که لازمه در این مورد هم کمکم کنید ممنونتون میشم...منتظر لطف شما هستم..نقل قول:
بابا نوکرتمنقل قول:
هرچی میخوام پرینت کنم نمیشه :31:
میخوام به صورت پرینت شده داشته باشم
یه کاری بکن جان من وتو
درسته
کار خوبی کردی که secure کردیش
ولی اگه بشه پرینت گرفت خوبه
به نظرت میشه؟
من به سیستم هام IP ندادم و IP دهی رو روی اتوماتیک گذاشتم و هر دو اتوماتیک IP می گیرن.نقل قول:
دوستان من از زمانی که سیستم هام رو به صورت WiFi شبکه کردم زمانی که می خوام از لپ تاپ به «شبکه خصوصی مجازی» (Virtual Private Network) وصل شم به محض اینکه کانکت میشم لپ تاپم Crash می کنه (Blue Screen میاد). در ضمن سیستم عامل لپ تاپم ویندوز 7 هست. کسی میدونه راه حل این مشکل چیه و اینکه آیا اصلاً به قضیه ی شبکه کردن دو سیستم مربوط هست یا خیر؟