دوست عزيز اول سؤالت رو بپرس بعد گله كننقل قول:
Printable View
دوست عزيز اول سؤالت رو بپرس بعد گله كننقل قول:
دوست عزيز خب اگه كاري نداره چرا كامل توضيح نميدين؟ چه جوري بايد صفحه رو layout بندي كنيم؟؟ اگه منظورتون سكشن هست كه قبلا آقاي شاهدي توضيح دادن و جواب سؤال آقا بهروز نبود. طبق تصويري كه آقا بهروز گذاشته يك صفحه با چهار حاشيه اومده.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما قصد نوشتن مطلب رو هم داري يا نه
اگه بله به چه صورتي ميخواي بنويسي عمودي يا به همين صورت افقي كه نمايش دادي ميخواي متن هم داشته باشه
نهايتا به نظر من اگه به همين صورت كه عكس گذاشتي ميخواي متن هم بصورت افقي نوشته بشه تو اونجايي كه من ميدونم ، امكانپذير نيست.
من قبلا سوال ايشون رو ديده بودم ولي الان كه گشتم پيدا نشد !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما ميتوني از يه جايگزيني ساده استفاده كني و همه ي ها رو تبديل كني
سلام دوست مننقل قول:
صفحه ی اول فعال سازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ی دوم :
عکس ها رو از تو فروم پیدا کردم چون الان هنوز نصبش نکردم واسه همین یه کم ظاهر عکس ها با هم فرق داره
دوست عزيز توي اين عكس گزينه اول يعني فعال سازي به وسيله اينترنت رو انتخاب ميكني يا گزينه دوم يعني فعال سازي به وسيله تلفن؟نقل قول:
به نظرم مياد همونطور هم كه توي عكس نشون دادي گزينه اول رو انتخاب ميكني كه اين كد رو ازت ميخواد. گزينه دوم رو انتخاب كن ببين باز هم اين كد رو ازت ميخواد
سلام به همه دوستان بخشید یه سوال داشتم من یه عکس براتون می زارم و سوالم اینه که چه جوری یه شکل و متن و شماره صفحه رو در کنار متن قرار بدم
اینم از عکس
شکل کاملا کنار صفحه مجله استکد:http://www.nichost.ir/uploads/1198655324.jpg
سلام دوست عزيزنقل قول:
اينكار براحتي و از قسمت page number در ورد 2007 امكان پذيره
البته فكر كنم با يه كم سختي هم از 2003 يا xp هم بشه
میشه یه کم بیشتر توضیح بدینقل قول:
كدوم قسمتش رو ؟؟نقل قول:
2007 رو ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
شما از منوي format و زيرمنوي background گزينه printed watermark رو انتخاب كن و بقيه مراحل هم مشخصه ديگه
موفق باشي
من یبار سوال پرسیدم جواب ندادین
دوست عزیز اگه یک صفحه رو که درست شده برای ما یه جایی آپلود کنی کمک بزرگی کردی.ممنون.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.اگه بصورت عمودی بخواهیم بنویسیم راهشو می فرمایین. در ضمن من متن چاپ شدشو با همین حاشیه های ورد بصورت افقی دیدم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز سوال شما اشتباهی حذف شده بود
نقل قول:
من یه مشکل دارم که نمیتونم و نمیدونم کجا باید سرچش کنم تا بفهمم اما مطمئنا قبلا گذاشتید راستش وارد ایمیل که میشم کلمات فارسی بهم ریختگی داره باید چیکار کنم؟؟؟ بعد از عوض کردن ویندوزم حتی کنترل پنل من هم کلماتش اینطوری شده باید چیکار کنم ؟؟؟
خوب یبار دیگه میپرسم
نمیدونم چرا کنترل پنلم با یه حروف عجیب نوشته میشه که اصلا انگلیسی نیست این مشکل واسه ایمیل منم در صورت حروف فارسی پیش اومده مشکل از کجاست؟؟؟ یعنی باید خط های جدید رو اضافه کنم ؟؟؟ اگه اینطوریه پس چرا جدیدیا اینطور شده مشکلش چیه اصلا چیکار کنم اگه بخوام اینا رو کپی کنم تو ورد اونوقت بهم ریختگیش درست شه یعنی اصلا راهی هست که اینطوری حل شه و اون تو نشون بده؟؟؟؟
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم چون از این بهتر نمیتونم بگم
دوست عزيز اينكه توي كنترل پنلت حروف عجيب غريبه به نظر ميرسه كه شما بعضي از فونتهاتون رو حذف كرده باشين البته اگه عكسش رو بذارين خيلي بهتره چون اينجوري دقيق نميشه گفت كه مشكل از كجاستنقل قول:
آيا ويندوز جديد نصب كردين و بعد از نصب ويندوز اين مشكل پيش اومده؟ يا اينكه نه يه دفعه با اين مشكل مواجه شدين؟
اگر اين مشكل حل شد و مشكل ايميلتون حل نشد بعد راجع به اون هم بهتون ميگم كه چي كار كنيد
دوست عزيز يه راهي به ذهنم رسيده بايد امتحانش كنم بهت بگم كه ميشه يا نه فكر ميكنم جواب بده تا شب بهت خبر ميدمنقل قول:
چون حرف "ی" در کیبورد ها به دو صورت (کلید d ) و یا (کلیدهای ترکیبیه:shift+v ) نوشته میشه در هنگام انتقال
از جایی به جای دیگه دچار بهم ریختگی میشن.درمان این کار:
1-استفاده از نرم افزار TrayLayout .(قبل از انتقال)
2-استفاده از همین نرم افزار و سپس از ورد ctrl+h , و سپس در رئیف اول حرف "ي" بهم ریخته و در ردیف بعد حرف درست"ی" سپسreplace all
3-انتخاب تمام متن سپس اجرای نرم افزار و ctrl+c باز کردن یک سند جدیدctrl+n در آخر ctrl+v
دوستون دارم رضا
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما توي كاغذ A4 متن رو بنويس و در آخر در كادر پرينت از باكس Page per sheet گزينه 4 pages رو انتخاب كن و از باكس Scale to .... گزينه A4 را انتخاب كن و حالا مثلا مثلا 1 تا 4 را پرينت بگير
موفق باشي
دوست عزیز کارهایی که من گفتم را انجام دادی؟ورد چند کار می کنی؟ آز چه صفحه ای شکست و کادر بندی تفاوت کنه؟نقل قول:
-1چطوری میشه یه شعر رو در ورد(word ) نوشت به طوری که همه ته ستونها و سر ستونها مساوی باشند حتی در آخرین سطر.
2- اگه از ستون بندی (columns )استفاده شه و بخواهیم که ادامه مطلب در همان صفحه یا صفحات بعد به صورت تک ستونی باشه(یعنی نوشتن به صورت عادی) بجز استفاده از ابزار text box چه راهی رو پیشنهاد میکنید.
3-اگه بلدید که چطور میشه بطور مرتب به صورت 3 مصرعی شعر نوشت آموزش دهید دقیقا مثل زیر نه 3 ستونی مثلا:
میازار موری که دانه کش است که جان دارد وجان شیرین خوش است
د میازار موری که دانه کش است دیگه!
که در اینجا هم سر ستون و ته ستون ها ی بعدی در یک راستا قرار بگیرند.
4-نوشتن شعر درحالات مختلف دیگه رو نیز بیان کنید.
لطفا تجربیات خود را در زمینه نوشتن شعردر ورد(نه شاعری!) در اینجا بیان کنید.
سلام
اگر بخواهید که یک یا 2 یا بیشتر از صفحات میانی یک متن در ورد"word"را پاک کنید به طوری که کلا آن صفحه یا صفحات از بین برود(نه اینکه سفید باقی بماند یا اینکه cut شود) چه راه کاری رو پیشنهاد میدهید.
توضیح بیشتر:
فرض کنید مطلبی دارید 10 صفحه ای حالا میخواهیم صفحات 3و 5و8 را حذف نماییم و در آخر 7 صفحه بماند به طوری که وقتی به صفحات شماره میدهیم شماره 1 2 3 4 5 6 7 را مشاهده کنیم.و صفحه اضافی دیگری نباشد.
با تشکر.
سلام به تمام بچهای گل
مخصوصا اقا علی و ورد یست که لطفکردنبه سوال من جواب دادن فقط یه سوال دگه هم دارم
اگه یه متن که در یک جدول نوشته شده رو بخوایم از بزرگی 48 بزرگتر باشه ولی به 72 که ماکسیمموم هست نرسه چه کار باید کرد چون بعد 48 عدد بعدی برای بزرگ کردن فونت 72 هست چه کار کنم که بشه بین 48 تا 72 رو گزاشت مثلا 66 یا کمی بالا یا پائین
و یه سوال دیگه هم اینکه چطور می تونم تو یه کادر که جدول هست و من یک مطلب نوشتم و دقیقا وسط قرار نداره رو بیارم و در وسط بزارمش
منظورم به چپ رو راست نیست پائین و بالاتر منظورمه مثلا یه عدد نوشتم در یک جدول و این عدد رفته به قسمت بالا نوشته شده و اگه بخوام بیرامش پائین تر کادر جدول بزرگتر میشه ولی به نظر نیاد وسط نیست
چه کار کنم که کادر بزرگتر نشه ولی عدد یا نوشته یه کم بیاد پائین تر
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
باز هم تشکر از دوستان با معرفت
سلام مرسی از لطفتون
من چند تا فنت ریختم الان مشکل کنترل پنلم حل شده اما میلم نه فکر هم نکنم دیگه فنتی باشه که استفاده نکرده باشم قبلا این مشکل رو داشتم که واسه خودش حل شد الان دوباره این اتفاق افتاد اونم باز برای خودش
سلام دوستان
من دارم پروژه می نویسم فقط فوری باید تا امشب تمومش کنم فقط چند تا سوال:
1-این عکس که لینکش در زیر هست رو ببینید ما الان روی حالت justify هست بعد بعضی خطوطش حالت اینجوری پیش میاد که کش میاد می تونید تو عکس ببینید حالا پروژه باید به صورت justify باشه ولی چرا اینجوری می شه؟؟؟لطفا کامل توضیح بدید که چه جوری از شر این خلاص بشم؟؟؟
2-من باید از صفحه ی چکیده شماره بزارم یعنی از صفحه ی چکیده شماره 1 و قبل از اون الف تا ... باشه ولی نمی دونم چرا یا عدد در میاد یا حروف من می خوام که اولش حروف باشه تا اون صفحه ی مورد نظر بعدش عدد باشه تا آخر لطفا بگید چه کارش کنم؟؟؟
با تشکر
بای
شما هر اندازه فونتي غير از اندازههاي پيش فرض بخواهيد استفاده كنيد با كليك روي اندازه فونت (مثلا اندازه فونت شما 14 است روي عدد 14 كليد كنيد) فونت مورد نظر خودتون رو تايپ كنيد و سپس كليد اينتر را بزنيدنقل قول:
براي سؤالتون در مورد جدول هم چندين راه وجود داره شما فعلاً اين راه رو برين البته اين در صورتي جواب ميده كه فاصله سطرتون single باشه
جدول رو انتخاب كنيد كليد سمت راست موس رو فشار بدهيد و گزينه Table Properties را انتخاب كنيد از زبانه cell گزينه center را انتخاب كنيد.
در صورتي كه جواب مشكل حل نشد اطلاع بدين كه راه حل هاي ديگهاي بهتون پيشنهاد بشه
دوست عزيز در مورد عكس روي سطري كه كشيده شده با موس كليد كنيد سپس كليد End را بزنيد و بعد كليد delete مواظب باشيد كه بعد از زدن كليد ديلت حروف به هم نچسبند.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما صفحه چكيده و قبل از آن
فعلا چون عجله داريد براي اينكه كارتون راه بيافته به نظر من ساده ترين روش اينه كه از فايلتون دو تا saveas بگيريد يعني در واقع سه نسخه از فايل داشته باشيد
كارهاي زير را انجام بدهيد
نسخه اول را به عنوان فايل اصلي نگه داريد و دست بهش نزنيد كه اگر در حين كار مشكلي براتون پيش اومد نسخه اصلي بدون مشكل باقي بمونه
نسخه دوم: از صفحه چكيده تا آخر رو حذف كنيد و شماره صفحات رو با حروف بزنيد
نسخه سوم: صفحات ماقبل چكيده را حذف كنيد و شماره صفحات رو به صورت عددي بزنيد.
حالا سر فرصت يا من يا دوستان ديگه روش اصلي اين كار رو براتون توضيح ميديم.
مسير زير را از منوي view دنبال كنيد باز هم اگر مشكلتون حل نشد همراه با يك عكس از پنجره ايميلتون (البته بيشتر قسمت بالاي پنجره و گزينه ها مد نظر من هست كه اگر عكستون كامل باشه بهتره) رو بذارين تا راهنماييتون كنيمنقل قول:
view/Encoding/Arabic windows يا (view/Encoding/Unicode (UTF-8
چون کسی اطلاعاتی نداشت من خودم این آموزش رو تدوین کردم که امیدوارم به دردتون بخوره
نحوه تایپ شعر در ورد (word ) به لینک:
440kb :حجم rar.pdf
خوب چون باز هیچکس جواب نداد خودم راه حلم رو میگم بگید درسته یا نه:
از منوی edit>goto>page میریم. سپس از ابتدای صفحه هرچی هست پاک میکنیم بدین صورت صفحه به طور اتومات پاک میشه.
ای ولله بابا آخرشی مرسی امیدوارم فرصت جبران باشه
سلامنقل قول:
من در نوشته ام توضیح دادم که عکس ها مال خودم نیست و از تو فروم پیدا کردم .
فعال سازی با اینترنت که اصلا امکان نداره ، صفحه ی دوم بعد از انتخاب گزینه ی دوم صفحه ی اول میاد .
دوست عزيز سلام حالا چرا گير دادي به همين نسخه؟ من كه ديگه چيزي به ذهنم نميرسهنقل قول:
مرسي علي آقا. جواب ميده. فقط اين كد پيج كه گفتي نفهميدم چي هست.نقل قول:
جواد جان اون چيزي كه من از كد پيچ ميدونم همين تركيب كليد آلت با اون عددي هست كه ميگيري من هر دو تا ي شما رو كد اسكيش رو پيدا كردم هر دو تا يه عدد رو ميداد.نقل قول:
در ضمن من خودم كدپيج رو به عنوان يك واژه از ديگران ياد گرفتم حالا مفهومي كه براي خودم داره هموني هست كه بهت گفتم.
آفرين! درست گفتي.نقل قول:
اگه باز هم سوال داشتي از خودت بپرس. فكر كنم بهتر از ديگران مي توني جواب بدي.
ضمناً راه حل، به همين سادگي هست كه گفتيد، كافيه همه متن اون 2 صفحه مورد نظر رو انتخاب كرده و دكمه Delete رو بزنيم.
اين آموزش در تاپيك مايكروسافت ورد موجود هست. نكته اساسي در استفاده از كليدهاي Shift+Enter هست. براي ستون بندي صفحه به طوري كه صفحات ديگه ستون بندي نشوند، بايد قبل و بعد از ستون مربوطه، گزينه Insert> Break> Continious رو بزنيم.نقل قول:
از دادن اسپم جدا خودداری کنید
اما دوست عزیز بهتر بود آموزشت را در ادامه ی تایپیک اصلی قرار می دادی.
راستی من آموزشت را خوندم و یه پیشنهاد دارم برات روی عکس ها بیشتر کار کن بعضی جاها هم غلط املایی داشتی.امیدوارم آموزش های بعدیت پربارتر باشن.کد:http://download90.mediafire.com/ehx2gewa2gjg/d31zdnzx9dj/amoozesh+type+sher+dar+word.zip