نقل قول:
آویرا سرعت رو کمتر میگره نسبت به کسپر. بین کسپر و نود هست.
Printable View
نقل قول:
آویرا سرعت رو کمتر میگره نسبت به کسپر. بین کسپر و نود هست.
دوستان آخرین ورژن Avira Premium Security Suite رو چه جوری کرک کنم و یا سریال مدت دار از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟؟ لینکهای معرفی شده در ابتدای تایپیک (دريافت Key براى آويرا) Expire شدن!!!
ممنونم
نقل قول:
آنتی ویروس:
کد:
http://www.4shared.com/file/sQLbN4Rf/HBEDV.html
سکوریتی:
کد:
http://www.4shared.com/file/rZO0qP4p/_2__HBEDV.html
:31: ظاهرا آخرش برگشتم رو همون AVira ! :46:نقل قول:
Expire شدند :41:
حتی KEy هایی که از خود سایتش گرفتم به ای میلم اونا هم قبول نمیکنه .
کی با کی فرق داره. اخرین پست من توی تاپیک کی کسپرسکی هنوز اکسپایر نشده.نقل قول:
خب حالا مشکل حل شد یا نه ؟ همونطور که قبل گفتم به نظر من بعد از پاکسازی با کسپر آویرا لازم بود حالا هم که ریختی بهتر شد.
سلام
من می خوام webGuardرو حذفش کنم
سرعت دانلودم را به شدت تحت تاثیر خوودش قرار میده !
نمیخوام هربار که کامپیوتر رو روشن میکنم اولین کارم غیر فعال کردن این گزینه باشه
بهترین راه برای دانلود در صورتی که آویرا روشن باشه استفاده از افزونه فایرفاکس down them all هست. با این افزونه شما اگر بدون آویرا تایم بگیرید و دانلود کنید با این افزونه هم از لحاظ زمانی یکسان هست. فقط سرعت دانلود رو در این افزونه هم چند کیلو بایت کمتر میزنه اما زمان بگیرید می بینید تفاوت بسیار اندک هست.نقل قول:
با غیر فعال کردن این گزینه با ورود به سایت های ویروسی ، ویروس ها به راحتی وارد سیستم شما می شوند.
اما باز هم اگر همچنان مایل به خاموش کردن این گزینه هستید.
آویرا رو باز کنید روی configuration کلیک کنید. سپس تیک expert رو بزنید و در ستون سمت چپ روی وب گارد کلیک کنید. در قسمت راستی که ظاهر شد روی تیک روشن بودن وب گارد رو بردارید و تایید کنید.
موفق باشید.
البته آویرا با خاموش کردن web guard هنوز قدرت تشخیص ویروسها و ... رو داره واین کار رو هم میکنه
وبگردی با وبگاردخاموش آویرا مثل وبگردی با کسپر میمونه
من خودم چون اینترنت 2 مگ دارم سرعت دانلودم رو تا زیر 1 پایین میاره وبگارد رو خاموش کردم
مطالعه کنید :
If this option is enabled, the web pages you request using an Internet browser are scanned for viruses and malware. WebGuard monitors the data transferred from the Internet using the HTTP protocol at ports 80, 8080, 3128. If any affected web pages are detected, the loading of the web pages is blocked. If this option is disabled, the WebGuard service is still started, but the scan for viruses and malware is disabled
وبگارد خاموش بمعنی سستی آویرا تو تشخیص ویروسها نیست
بلکه فقط web page ها رو اسکن نمیکنه
با ورود هر نوع ویروس از طریق هر نوع سایت،خودش تو اسکن کلی سیستم اونو نابود میکنه
نقل قول:
همه ی آنتی ویروس ها وب گارد رو دارند حتی نود32 آنتی ویروس خالی . خاموش شدن این بخش یعنی ورود راحت ویروس مخصوصا تروجان های cash مرورگرها ، هر روز که نمیشه سیستم رو اسکن کرد.
برای این که بهتر منظورم برسونم این لینک رو برسی کنید.
4 تا تروجان اسکیریپت پس زمینه این سایت هست. (کسایی که انتی ویروس بروز ندارند روش اصلا کلیک نکنند)
بدون وب گارد وب گردی کردن اصلا نتیجه ی خوبی رو نداره. و همه ی آنتی ویروس ها مرورگر هارو اسکن میکنند. برای رفع سرعت دانلود قبلا هم گفتم از افزونه down them all فایرفاکس استفاده کنید و از روی زمان تست کنید سرعت دانلود ببینید کم میشه یا نه. سرعت وب گردی هم خیلی کم نمیشه فقط بخش بخش سایت باید دانلود بشه بعد اسکن که زمانی نمیگره و بعد نمایش داده میشه.کد:http://www.sfc007.com/#007
دو تا مورد هست تا یادم نرفته بگمنقل قول:
یکی اینکه کسانی که از نت زیاد استفاده میکنن با دانلود منجرها آشنا هستن
پس تا وقتی دانلود منجرهای محبوب هست دیگه به افزونه و اینا نمیرسه که بیان و خودنمایی کنن
ضمن تشکر از پاسخ شما این موضوع رو یاد آوری کنم که آویرا بدون روشن بودن وبگارد هم ویروسهای مبتنی بر پترن HTML که آلوده به ویروس اسکریپت GEN HTML که داخل این سایت هست رو شناسایی میکنه:
من مورد های زیادی دارم که بطور تجربی برام ثابت شده ستکد:http://www.katalog.ir/1388/08/
این مورد رو تنها برای نمونه اوردم
با تشکر:11:
این سایت کلا برای آویرا بلوکه ! وظیفه اصلی وب گارد ==> اسکن دیتا های دیافتی موقع بارگذاری داده های یک سایت. که نمونه اش سایت آلوده بالا که گذاشتم.نقل قول:
درباره نسخه 10 آویرا
چرا اینقدر کنده ؟؟؟؟
کلی هم سرعت سیستم رو میاره پایین
تنظیمات خاصی نداره که بتونه یه مقدار روی سیستم سبک تر بشینه
در ضمن چطور می تونم آلارمش رو خاموش کنم؟
خیلی سنگین نشده. واقعا نسبت به انتی ویروس های دیگه خوبه. تنظیمی هم نداره که بشه سبکش کرد و نرمال بمونه.نقل قول:
آلارمی که میده چون دستور می خواد بگیره لازمه مثلا در برخورد با یک ویروس پاکش کنه ریپیر کنه و .. اگه شما اتوماتیک اکشن کنیدش دیگه اخطاری نمی ده. توی تنظیمات وارد بشید و در هر 3 گاردش اتواتیک کنیدش و نوع دستور پیش فرض رو انتخاب کنید.
من قبلا با 2009 کار کردم خیلی هم خوب بود اما این یکی ...
چرا خیلی وقتها چترش بستس
لینک آپدیتش رو هم دارین بهم بدین؟؟
این لینکش رو قبول نمی کنه
کد:http://dl.antivir.de/package/fusebundle/win32/int/vdf_fusebundle.zip
شما یک بار دیگع نصب کنید و فقط از این لینک برای اپدیت استفاده کنید اشتباه اپدیت بهش بدین توی نرم افزار ایراد پیدا میشه برای همین چترش بسته میشه. حتم اخرین ورژن 10 رو هم نصب کنید.نقل قول:
من قبلا با 2009 کار کردم خیلی هم خوب بود اما این یکی ...
چرا خیلی وقتها چترش بستس
لینک آپدیتش رو هم دارین بهم بدین؟؟
این لینکش رو قبول نمی کنه
لینک اپدیت هم درسته:
کد:http://dl.antivir.de/package/fusebundle/win32/int/vdf_fusebundle.zip
آویرا روزانه آپدیت میشه یا هفتگی ، میشه مثل مکافی هر روز دانلود کرد
عکس ها هیچ کدام باز نمی شوند دوباره قرار دهیدنقل قول:
avira رو که ریختم اول موقع نصب 2 تا error plc یا همچین چیزایی میداد . دقیقا دقت نکردم .نقل قول:
بعدم که میخواست Update شه error load میداد .
دوباره modify کردم . key ش هم پیدا کردم .
اما الان که میخوام update کنم فقط close میده و ادامه پیدا نمیکنه . و Repeat again و ... میاد .
:41:
سلام
من همین الان اویرا آنتی ویروس رو نصب کردم یه اخطاری میده مبنی بر پیدا کردن یه ویروس هر ثانیه 1 بار چیکار کنم که دیگه نیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت هم که میخام بکنم این erorr رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چیکار کنم
عزیز من خب منم از همین لینک واسه دانلودش استفاده کردم دیگه
اما نشد .
اصلا فایل رو تو قسمت manual update نمی شناسه باشد *.* کنم تا بتونه پیداش کنه
مجبور شدم خود نرم افزار رو آپدیت کنم
اما نکته جالب
بعد از آپدیت دیگه با firewall نمی شه وارد اینترنت شد
عملا هیچی کار نمی کنه
از ویروس اتوران موجود تو درایو ا ت خطا میگیرهنقل قول:
اگه این درایو مربوط به دی وی دی رامتونه خارجش کنید
آقا تمام درایوها رو به نوبت ایراد میگیره چه خاکی توی سرم کنم:19:نقل قول:
من یک کی جدید برای اویرا پیدا کردم ولی نمیدونم چجوری باید واردش کنم و اون اموزشی هم که گذاشته بودین تصاویرش خرابه دوباره توضیح بدین
والا منم آویرا دارم همچین مشکلی بر نخوردمنقل قول:
تو زمینه آپدیت اینا که اگه درست نصب شه اصلا نباید خطا بگیره
ولی تو مورد مرتب پیغام دادن شاید روی همه درایوهات ویروس نشسته
یه بار uninstall کن ری استارت کن و بعد دوباره نصب کن
ویندوز رو عوض کن بلافاصله فقط اویرا رو نصب کن و بعد یه دور اسکن کن احتمالا چیزی پیدا نمی کنه ولی باعث می شه درست بشهنقل قول:
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
یکی مشکل من رو حل کنه
چرا وقتی فایرفال روشن باشه نمی تونم از هیچ سایتی استفاده کنم؟
نقل قول:نقل قول:
درودنقل قول:
من همین الان اویرا آنتی ویروس رو نصب کردم یه اخطاری میده مبنی بر پیدا کردن یه ویروس هر ثانیه 1 بار چیکار کنم که دیگه نیاد
شما Combofix رو اجراکنید سپس آویرا را نصب نمایید درست خواهد شد.
پیروز باشید.کد:http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
این combofix چی هست؟؟؟
چی کار می کنه؟
با سلام خدمت دوستان يك key جديد برام مي گذاريد ؟
دوستان صفحات اینقدر زیادشده نتئنستمکامل بگردم شرمنده همینجا سوال میکنم امیدوارم جواب بگبرم
من کدومو نصب کنم یعنی کدوم بهتره و Avira AntiVir Premium یاAvira AntiVir Personal یا Avira Security Suite
یعنی این رایگانه به درد میخوره یا باید پولیشو بگیریم.
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
سلام
وقتی با ------ وب گردی میکنی دیگه وب گارد آوبرا کار نمیکنه و عملا چیزی رو اسکن نمیکنه. چطوری پورت بهش بدم تا اسکن کنه ؟
مرسی :40::11:
کسی نمیدونه باید چی کار کنم ؟؟؟ :41:نقل قول:
Avira Security Suiteنقل قول:
به اینجا نگاه کن
پیروز باشید.کد:http://www.avira.com/en/products/avira_premium_security_suite.html
سلام خوبین
من یه بازی نصب کردم که آویرا فایل اجرایی اون رو مشکوک میشناسه و هی پیغام می ده که می خواد اونو پاک کنه برای همین من باید اونو غیر فعال کنم راهی هست که از شر این پیغام ها راحت بشم تا بتونم بازی رو راحت اجرا کنم در عین حال انتی ویروس هم فعال باشه
:41:
البته من لینک تو پست اول که برای لیست سفید بود رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم
گفته بود باید فایل رو تو قسمت Extensions قرا بدین اما نمیدونم چه جوری !!!
تا اینجا رو رفتم ولی بعدش رو .... :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از دوستان
کسی نمی دونه چرا وقتی فایر وال آویرا روشن باشه نمی شه وارد هیچ سایتی شد؟
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید
من از آویرا پرمیوم سکیوریتی استفاده میکنم نسخه 2010؛یکی از برنامه ها را به عنوان Malware میشناسد و دسترسی را به آن قطع میکند هر کاری هم کردم که این برنامه را به عنوان Malware نشناسد نشد(هم در قسمت تنظیمات گارد جز exception قرار دادم هم در proactive به عنوان برنامه مجاز برای استفاده معرفی کردم).مدام هم پیغام خودش را نشان میدهد .اگر میشود راهنمایی بفرمایید چه کار کنم برنامه را Malware نشناسد .
با تشکر
یاعلی
سلامنقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم ( تو تاپیک هم گفتم ) ولی تونستم جوابشو تو یه فروم انگلیسی پیدا کنم
مشکلم کامل حل شد
اگه می خوای اویرا فایل مورد نظر تو اسکن نکنه و بی خیال اون بشه این کارو بکن
1- اویرا رو باز کن
2- configuration
3- تیک expert mode رو بزن
4-بعد شاخه اسکنر رو باز کن ، بعد شاخه اسکن رو باز کن و روی expection کلید کن و از محل رو برو پوشه فایل یا خود فایل مورد نظر رو وارد کن و تنظیمات رو ذخیره کن
5- همین مراحل رو برای Guard انجام بده
با این کار دیگه محتویات مسیر مربوطه اسکن نمیشن
موفق باشی...
نقل قول:
این طور نیست. توی قسمت فایروال دسترسی مرورگرتون رو به شبکه ازاد کنید.
جایی نداره که بخواهی پورت بهش بدی اما این بخش رو تست کن. ------ رو روشن کن از مرور گر پورت و هاست رو این پنجره کپی کن... تست کن ببین شاید کانفیگ بشه.نقل قول: