ارزشش رو داره 5610 رو بفروشم k850 بگیرم؟
Printable View
سلام.نقل قول:
دلیلش؟!!!!!!!!
خب از دوربینش توقع بیشتری میرفت.
یه سری اشکالاتی هم داره که تا دستت نگیری نمیفهمی.
پست بالا تایید میشه
در ضمن مگه تا مموری 4گیگ رو ساپورت نمیکنه ؟
پس چرا من انداختم هنگ میکنه ؟
5610 کیفیت فیلمبرداریش بالاترهنقل قول:
و پخش موزیک توی هندزفری هم خیلی کیفیتش عالیه
بستگی داره به اینکه برای شما چی مهمه ؟
چی؟:18:انتظار داشتم که صداش بهتر از 5610 نباشه اما دوربینش:19:چطور ممکنه؟من فقط میخوام نوکیا نباشه.و قیمت حدودا 300 تومن باشه.نقل قول:
دوربينش مطمئن باش از 5610 بهتره.نقل قول:
در ضمن صداش هم توي هدفون از نوكيا بهتره اگر چه در اسژيكر كمتره در عوض كيفيت بهتري داره:10:
به نظر شما دوربین c902 بهتره یا k850؟
c902 دوربینش عالیه و تازه تشخیص چهره هم داره تنها برتری دوربین کا850 به c902 فلش زنون هست که البته کم چیزی هم نیست
دوستان یک برنامه نیست مثل 910 در 850 با حرکت دست موزیک عوض شود؟
دوست عزیز تا اونجایی که میدونم motion sensor به امکانات سخت افزاری گوشی برمیگرده و با برنامه نرم افزاری نمیتونی این قابلیت رو تو k850 داشته باشی.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
k850 این قابیلت داره به خاطر اینکه یکی از بازیهای روی خود گوشی با تکان دادن گوشی حرکت میکنه
من تم های shake میریزم که با حرکت دست تغیر رنگ یا تغیر شکل میده
بازی میریزم مثل NFS که با حرکت دست ماشین تغییر جهت میده
پس 100% نرم افزاری هست که موزیک رو با حرکت دست بشه عوض کرد
سلام
k850 قابلیت نمایش فایلهای آفیس و pdf رو داره ؟
دوست عزیزنقل قول:
میشه این بازی ها و تم اینجا بذاری ما هم استفاده کنیم یا آدررس سایت آن
این فایل ها نمایش نمیده ولی برنامه است که این فایلها نمایش بدهنقل قول:
برایت پیدا میکنم و اینجا میذارم
این برنامه pdf
کد:http://www.4shared.com/file/72794431/8f49452/MobilePdf_240x320-AsanDownloadcom.html
بزلر تا همه بچه ها استفاده کنند:10:نقل قول:
سلام به همگی شرمنده نبودم
این سایت برای تم ها
این تم باحاله مثلاکد:http://eseth.net/
برای بازی بیشتر سرچ میدمکد:http://eseth.net/themes/sony-ericsson-w910-k850-themes/ShakeIt/Volcan/
این خوبه واستون اپ کردم
بازی های دیگ هست که با سرچ پیدا میشه مثل tankzors k850کد:http://rapidshare.com/files/166986419/NFSPS.JAR.html
نکته اگر NFS حس گر نداشت بگید اون یکیو اپ کنم چون 2 تا nfs دارم یکیش حس گر داره
البته 99% همینه
مرسی:40:
سلام دوستانی که k850 دارن الان از چه Firmware ی استفاده میکنید؟
چطوری نصب کردید رو گوشی؟
بهترینش کدومه ؟
سخته؟:31:
آخرینشنقل قول:
4400-1200
r1fa035
080527
فقط از طریق آپدیت میشه عوضش کرد
یعنی توسط اینترنت؟نقل قول:
بله دوست عزیز باید نرم افزار seus رو بگیری. میتونی تو اینترنت سرچ کنی. تو سایت سونی اریکسون هم هست...
با سلام. یکی دیگه از کسانی که اشتباه کرده و این گوشی رو خریده منم.واقعا از لحاظ دوربین در حد افتضاح هست لااقل منی که قبل از این p1 داشتم راضی کننده نیست. فریمورش هم که با توجه به گفته ی بچه ها (r1fa035) آخریش هست. با توجه به بحث های گفته شده فکر کنم دکمه های لمسی اون هم بسوزه. راستی راهی برای افزایش کیفیت دوربینش هست؟
نمونه عکسهایی که دوستان میگذارن که خیلی خوبه.
دوربینش تنظیم باشه مثل هلو عکس میگیرهنقل قول:
شما twilight و سایر موارد رو نسبت به محیط تنظیم کن واقعا خوبه حداقل نظر منه
دکمه هاش واسه چی بسوزه؟!!
نقل قول:
اين عكس رو خودم از مسجد نبي گرفتم نميدونم چرا شما چه طور ميگي دوربين 850 بد تو شب وقتي ميتونه اين طوري عكس بندازهمطمئن باش كه تو روز عكس رو اتيش ميزنه وايبه حاله روزي كه دوربينش تقويت بشه كه شده من خودم تقويت كردم ولي اين عكس دايور اورجينال هست
نقل قول:
اين عكس رو خودم از مسجد نبي گرفتم كه هيچ نويزي نداره نميدونم شما چه طور ميگي دوربين 850 بد تو شب وقتي ميتونه اين طوري عكس بندازه مطمئن باش كه تو روز عكس رو اتيش ميزنه واي به حاله روزي كه دوربينش تقويت بشه كه شده من خودم تقويت كردم ولي اين عكس دايور اورجينال هست عكس انداختن با اين گوشي مثل گوشي هاي ديگه نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام مجدد.
آیا راهی برای تقویت دوربین k850 هست؟
نقل قول:يه چيز هاي هستنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=3216753&posted=1#post3216753
سلام
منم حدود 5 روز هستش که این گوشی رو خریدم
کیفیت و بلندی صداش در حد قابل قبولیه
اما دوربینش واقعا اعصاب آدم رو خرد میکنه
به خصوص اینکه تو محیط های بسته عکساش افتضاحه(همینطور عکسهایی که از چهره میگیرم) با زدن فلاش عکس سیاه میشه و بدون زدن اون هم عکس تار و بی کیفیت هستش طوری که من با دوربین 1.3 مگاپیکسلی k510 عکس بهتری میگیرم.
فلاشش فقط برای نقاط کاملا تاریک اونم برای عکس گرفتن از اجسام که در فاصله یکی دو متری هستن خوبه
ولی توی محیط باز عکساش خوبه ولی باز انتظار آدم رو از دوربین 5 مگی برآورده نمیکنه.
ولی انصافا تو حالت ماکرو خوب و با کیفیت عکس میگیره.
برعکس اون چیزی که بقیه گفتن کار با صفحه کلیدش سخت نیست
مدیا پلیرش هم امکانات زیادی نداره
درکل از چیزی که خریدم تا الان که به اون صورت راضی نیستم (کاش همون n73me رو با وجود خزیت میگرفتم).
من بازم ميكم عكس انداختن با اين گوشي مثل گوشي هاي ديگه نيستنقل قول:
براي اينكه عكس بازدن فلاش تيره نشه بايد رو حالت نايت مود عكس بندازي و اگه رو حالت اتو عكس بندازي درست تيره ميشه ولي در اين حالت لرزه گير فعال و راحت ميتوني تو تاريكي مطلق و هم زير نور تو مجلس عروسي عكس بندازي بدونه اينكه ادم ها روح بشن حتي در اين حالت ميتوني مو هاي ادم هاي در حال رقصو بشماري
و براي اينكه عكسات در حالت اتو روشن تر بشن يا تا 4-5 متري رو بتوني با فلاش عكس بندازي بايد iso رو به 400 تغيير بدي
اين عكس با iso 250 گرفته شده در صورتي كه اگه همين عكسو با n95 بندازي n95 با iso 800 ميندازه عكس با اين كيفيت نيشه چون ايزو بالاست ولي هر دو گوشي تو دوربين خوبند و تقريبا مثل هم هستند كه 95 توشب كمي ضيف تره ولي 850 بعد از هك مطئن باشيد كه بهتر ميشه
منظورت از حالت نایت مود کدوم گزینه است؟نقل قول:
براي اينكه عكس بازدن فلاش تيره نشه بايد رو حالت نايت مود عكس بندازي و اگه رو حالت اتو عكس بندازي درست تيره ميشه ولي در اين حالت لرزه گير فعال و راحت ميتوني تو تاريكي مطلق و هم زير نور تو مجلس عروسي عكس بندازي بدونه اينكه ادم ها روح بشن حتي در اين حالت ميتوني مو هاي ادم هاي در حال رقصو بشماري
و براي اينكه عكسات در حالت اتو روشن تر بشن يا تا 4-5 متري رو بتوني با فلاش عكس بندازي بايد iso رو به 400 تغيير بدي
ورژن گوشی من r1fa035 هستش آیا نیاز به آپدیت و هک داره؟نقل قول:
850 بعد از هك مطئن باشيد كه بهتر ميشه
میشه لطف کنید بهتریت تنظیمات رو در حالات مختلف بگید؟
در ضمن عکسی که از مسجد نبی اون بالا گذاشتین به نظر من خیلی جالب نیستش.
quote=reza_t;3221728]منظورت از حالت نایت مود کدوم گزینه است؟
[/quote]
برين تو دوربين دكمه 6 رو بزنيد سومين حالت از سمت چپ كه عكس ماه روش هست
quote=reza_t;3221728]
ورژن گوشی من r1fa035 هستش آیا نیاز به آپدیت و هک داره؟
[/quote]
نياز به اپديت نه ولي فعلا با هك زياد نمشه تغيير داد صبر كن
quote=reza_t;3221728]
میشه لطف کنید بهتریت تنظیمات رو در حالات مختلف بگید؟
[/quote]
معمولا با اتو عكس ميندازم ولي اگه به فلاش نياز داشته باشم رو حالت نايت مود عكس ميندازم
تو روز حالت Landscape خوب جواب ميده
و جاهايي كه نور طبيعي باشه و شب هم باشه و فضا باز باشه كه تو سفر بيشتر پيش مياد رو با حالت دومي از سمت چپ ميندازم در اين حالت دست نبايد بلرزه
و تو عروسي يامثل اون از حالت اتو با ايزو 400 استفاده ميكنم
quote=reza_t;3221728
در ضمن عکسی که از مسجد نبی اون بالا گذاشتین به نظر من خیلی جالب نیستش.[/quote]
من كه راضي هستم و ميدونم كه يه موبايل از اين بالاتر نميگيره
گوشي قبلي من K510 بود من هم مثل تو مونده بودم كه چطوري اين گوشي اين قدر واضح ميندازه. تو روز (تيره ميشد) و فضاي باز(كمي مات ميشد) خوب عكس نمينداخت ولي با K850 من همه جا عالي عكس ميندازم
اشتباهي شد ببخشيد
اشتباهي شد ببخشيد
اشتباهي شد ببخشيد
ببخشيد كه پست الكي دادم
اقا اين مولتي نقل قول رو يكي بهم بگه عصاب نمونده برام :grrr:
و چطوري ميتونم يه پست رو حذف كنم
هر پستي رو كه ميخواي نقل قول كني دكمه مولتي نقل قولش رو كليك كن تا رنگش قرمز بشه.وقتي تعدادي كه خواستي قرمز شدن روي دكمه ارسال پاسخ در سمت راست و پايين صفحه كليك كن.نقل قول:
ممنوننقل قول:
از يه پست چطور ميتونم چند تا نقل قول كنم يا يه قسمت هاي مختلف يه پست، نقل قول هاي مختلفي بدم اين چطوري هيت
خوب اون بخش يا قسمتي از نوشته اي رو كه ميخواي نقل قول كني رو با موس هايت لايت كن.بعدش روش يه راست كليك(يا چپ كليك) كن و بعد گزينه copy رو انتخاب كن.نقل قول:
بعد توي صفحه اديتور و بخشي كه متن پست رو تايپ مي كني يه آيكن هست اون بالا
اين آيكن منظورمه:
خوب حالا در وسط اين دوتا كليك راست ديگه مي كني و گزينه paste رو انتخاب مي كني دقت كن متن هميشه در وسط اين دوتا باشه.نقل قول:
انتخابش كن اين حالت ايجاد ميشه
ممنونم
نقل قول:
به به :8:نقل قول:
بعد توي صفحه اديتور و بخشي كه متن پست رو تايپ مي كني يه آيكن هست اون بالا
اين آيكن منظورمه:
به بهنقل قول:
وتا كليك راست ديگه مي كني و گزينه paste رو انتخاب مي كني دقت كن متن هميشه در
اينا همش امتحاني بود
خيلي چيز باحالي هست :8:
نذرت قبول
راستي من هركاري ميكنم اين گوشيم اپديت نميشه ميگه اخرين ورژن هست چيكاركنم در صورتي كه ورژنش r1ca029 هست
نقل قول:
يكي جواب من رو بده گير كردم