به نظر من گيم پلي PES2008 حرف نداره پر از حركات متنوعه و پر از گلاي خيلي قشنگ و 100% پيشرفت نسبت به PES6 ,5,... داشته
راستي من با ram 512 و cpu :3.2 و ge force 7300 به راحتي تو high بازي مي كنم فقط تو هواي باروني يه كم گير مي كنه.
Printable View
به نظر من گيم پلي PES2008 حرف نداره پر از حركات متنوعه و پر از گلاي خيلي قشنگ و 100% پيشرفت نسبت به PES6 ,5,... داشته
راستي من با ram 512 و cpu :3.2 و ge force 7300 به راحتي تو high بازي مي كنم فقط تو هواي باروني يه كم گير مي كنه.
به مشکلات بالا این رو هم اضافه کنید که در هر حالتی بازیکن حریف توی موقعیت غیر خطرناک توی محوطه جریمه توپ رو به کرنر میزنه
من فکر میکنم چون این نسخه بعد از مدتها next gen بوده این ایرادات هست و مطمین هستم تو نسخه 2009 همه درست میشه
امين جان حرف دل ما رو زدينقل قول:
تا حالا هيچ نسخه اي از Pes اينطوري ضد حال نزده نبود
من بعد از نصب بازي براي اولين بار به صحت بازي شك كردم
به جز همه موارد بالا جا موندن دوربين در حالت مديوم هنگام زدن شوت به دروازه كه لذت نبرده اين شوت هاي در پيت رو هم از آدم مي گيره و بايد دوربين رو برد روي وايد ....
اصلا تو اين بازي گل قشنگ زدن امكانپذير نيست ، همش يا مدافعين زحمت گل به خودي رو مي كشن كه ديگه خيلي غيرقابل تحمله يا دروازه بان حريف آنقدر بد عمل ميكنه كه حال آدم رو به هم ميزنه
تا حالا نشده حتي يكي از دوستام كه خوره اين بازي هستند از اين نسخه تعريف كرده و راضي بوده باشن
من كه دارم خودم رو با همون Pes 6 سرگرم ميكنم تا ببينم چي ميشه
اصلا تا حدودي از فوتبال زده شدم ...
بسه ديگه اشكم دراومد
دیگه نقدر هم نگین اینطوری خوب
من یه پیشنهاد دارم شما ها برین تو Track Record ببینین وضعیت هوش مصنوعیش چه جوریه اگه همش پر نبود برید نوع بازی رو بذارین رو تازه کار یا نرمال یه کاپی چیزی بگیرین وقتی کامل شد بذارین رو های برین مثلا با اینتر ناشنال بازی کنین ببینین چی میشه هم گل می خورین هم همچین بازیکنتونو میزنن که یادتون نره
راستی یک از دوستان گفته بود که مانوئل نداره چرا داره عزیز در قسمت SImple Setting تو فورمیشن هست
همه چیزا رو داره فقط باید دقت کنی یکم با نسخه های قبل متفاوته
سلام
من Pes 8 رو برای Ps2 گرفتم ؛ ولی با نسخه Pc خیلی فرق داره!
مثلا: استادیوم 3بعدی، نمای مربی، حرکات بهتر بازیکنان و ... توش نیست!
فقط میشه گفت ظاهرش مثل همونه!
آیا مشکلی هست، یا کونامی بازی رو با این همه تفاوت ارائه داده ؟!
در ضمن منوی اول بازی و تبلیغات استادیوم فارسی هست
درست دیدین.همونه!نقل قول:
دوست عزیز my love juventus
نمیدونی تو کدوم تنظیمات میشه resulation رو تغییر داد و اینکه چجوری رو low بازی کنم...
pes 2008 رو من برای اولین بار بازی می کنم و تا حالا کل ورژن های فیفا رو بازی می کردم بازی قشنگی هست
و از لحاظ گرافیکی خیلی بالاست و به چهره ی بازیکن ها خیلی رسیده (در این مورد بهتر از فیفا).
ولی به نظر من به واقعیت نزدیک تر است.....
دوستان یه مساله ی عجیب در این بازی برای من پیش می آید . در بازی های دوستانه خیلی تصاویر (در همه ی بازیها) بد می باشد ولی در training (تمرین) تصاویر روان می باشد به نظر شما مشکل از چیه؟
و در کدام قسمت بازی می شود display رو از high پایین تر آورد......
چون تو بازی تعداد بازیکنا زیاده اونجوریه.تو تمرین جمعیتشون کمه.نقل قول:
از تو فایلی که بازی نصبه باید این کارو بکنی.کنار آیکون بازی یک آیکون به نام setting هست.تو اون رزولوشن و بقیه تنظیمات انجام میشه.در ضمن دسته رو بزار رو کنترل 1 تا مشکلی برات پیش نیاد تو لود شدن بازی:46:
Amin _Asterix
دمت گرم resulation رو درست کردم 'گفتی دسته رو بزار رو کنترل 1 تو کدوم tab باید این کارو بکنم؟
دستت درست
اگر نتونستی پیدا کنی بیا:نقل قول:
خواهش میشه:46:کد:http://www.---------------/uploads456/33/untitled.jpg
دوستان
یه راهی پیدا کنید واسه انلاین بازی کردن بدون سی دی کی اورجینال
از گیم پلی بهترین ساکری که تا حالا اومده تیم کاملا نرم و تاکتیک پذیر بازیکنا و پاس به جلو ها واقعی تر شده میشه از هر اشتباه حریف موقعیت ساخت و نکات مثبت بسیار دیکه
ببینم از شما دوستان کسی هم تو مسابقات دبلیو سی جی کسی شر کت کرده و اگه اره تا کدوم رنک با لا اومده تو کودوم گیم نت ؟
ممنون تا بعد
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
من زیاد با این PES8 حال نکردم.
به نظر شما دنبال کدوم فوتبال برم. البته برای PS2
ببخشید که اینجا مطرح کردم.
نقل قول:
برو تو settings رو قسمت quality و low بکن :46::46:
البته به نظر من مشخصات سیستم تو تا resulation خوبش مثل 1024.768 جواب میده
من با یه رم یک گیگ و کارت5200 دارم low 1280 960 بازی میکنم :5::27:
) لطفا همه دوستان توجه کنن چون در این متن به نکاتی اشارهنقل قول:
کردم که ممکنه بعضی از شما ها ندونین و اگه کارایی که چندجای متن بهش اشاره کردم انجام بدید
مطمئنم که خیلی از مشکلاتتون با بازی تقریبا حل میشه
من کاملا با شما مخالفم و یکی یکی جواب نکاتی که گفتی رو میدم:
-هیچ مدافعی زمان استارت زدن تا حالا نتونسته کاکا که سریع ترین بازیکن من هست رو بگیره.
در ضمن اگه به توانایی بازیکنا توجه کنی در این مورد باید به دو نکته توجه کرد اول قدرت شتاب (یا همون
استارت زدن بازیکن که تو بازی Acceleration هست)
بازیکن و دوم تاپ اسپید بازیکن هست . اگه فقط تاپ اسپید بازیکن بالا باشه و شتاب خوبی نداشته باشه
خیلی کم اتفاق میوفته که مدافع نتونه بهش برسه چون مهاجم تا بخواد به تاپ اسپید خودش برسه مدافع بهش
رسیده.و بلعکس اگه شتاب خوبی داشته باشه ولی تاپ اسپید پایین اون زمان فقط توی یه کورس چند متری
میتونه موفق باشه. در ضمن باید به حالت بازیکنا (همون فلش ها که از بالا داره تا پایین که نشون میده بازیکن در چه
درجه ای از اوج هست ) هم توجه کرد.
-در فوتبال واقعی هم 99 درصد که نه ولی حداقل 90 درصد باید به فکر پاس دادن بود . نمونه بارزش همین بارسا
که با وجود این همه بازیکن تکنیکی در هر بازی 700 تا 800 پاس ردوبدل میکنن. غیر از اینه ؟؟؟!!!
-در مورد استیل شوت زدن و دویدن که 1000000 درصد با شما مخالفم و به نظر من کاملا طبیعی تر شده.
فقط کافیه کمی به دویدن بازیکن واقعی توجه کنید تا متوجه منظورم بشی.
-در مورد پاس دادن متاسفانه عادت کردیم که هر پاس از همون مسیری که ما می خوایم بره و به اون نقطه ای
که ما می خوایم برسه.در صورتی که فوتبال واقعی هرگز اینجوری نیست . چون اگه اینطوری بود تو هر بازی حداقل
20-25 تا گل میدیدیم.
تو این نسخه وقتی یه بازیکن تکنیکی هم تحت فشار قرار بگیره نمی تونه پاس درست بده چه برسه به بازیکنی با
تکنیک پایین. برای درک این مورد هم کافیه که کمی تجربه فوتبال یا حتی فوتسال واقعی رو داشته باشی.
- در مورد دروازه بان هم کافی وقتی بازیکن حریف شوت میزنه شما هم مثلث رو یک بار یا چند بار بزنید تا اشتباهات
دروازبانان به حداقل برسه.
-برخورد به داور هم خیلی زیاد نیست توی هر 4-5 بازی یکبار برای من اتفاق میوفته.
-بعضی وقتا موقع استپ کردن توپ مخصوصا با بازیکن های غیر تکنیکی یا توپ از پاشون رد میشه یا بعد از استپ
توپ یه چند متری جلوتر میوفته.در مورد رد شدن توپ از زیر پای بازیکن یعنی می خواین بگین ندیدین که توی فوتبال
واقعی توپ رو حتی بهترین بازیکن های جهان هم نتونن استپ کنن و از زیر پاشون رد شه. :18:
خوب توی بازی هم همچین اتفاقی میوفته هنگ میکنه یعنی چه!!!
وقتی توپ چند متر جلو میوفته علتش اینه که قبل از رسیدن توپ یا R1 رو زدین یا جهتی که کنترل توپ به اون سمت
با توجه به زاویه ای که توپ بهتون میرسه ناممکنه رو زدین.
بهترین پیشنهاد برای استپ توپ ( البته برای بازیکن هایی با تکنیک پایین ) اینه که قبل از رسیدن توپ L2 رو نگه دارید
تا توپ رو به خوب استپ کنه.
-من نمیدونم بازی شما روی چه لولیه معمولی یا تاپ پلیر .من که روی تاپ پلیر بازی می کنم تا حالا فقط یکبار
بازیکن حریف از روی کرنر توپ رو وارد دروازه خودش کرد. روزی 10 تا 15 مسابقه بازی میکنم.
-زمان تعویض منطقه قوس توپ هم به نظر من طبیعی و قابل قبوله . یک نکته مهم در مورد تعویض منطقه هم اینه
که سعی کنید توپ حتما روی پای تخصصی بازیکن باشه . اگه با یه بازیکن خودتون این موضوع رو امتحان کنید حتما
متوجه تفاوتش میشید.
-اتفاقا دیگه مثل قبل نمیشه گل تکنیکی زد که مثلا با یه بازیکن 4-5 نفر رو دریبل زد بعد توپ زد تو گل (فوتبال فانتزی)
- به نظر من شما مشکلات رو بیشتر از چیزی که هست نشون دادین. مثلا توی بیشتر نکاتی که اشاره کردید
از (( بسیار اتفاق میوفتد )) و یا (( خیلی زیاد پیش میاید )) و یا (( معمولا )) استفاده کردید.
خسته نباشید :11:
بابا یکی نیست به ما بگه اگه
1-geforce 7300 بزارم یا یکم کمتر می تونم رو medium یا high بازی کنم؟؟؟؟
2-اصلآ میشه این کارت گرافیکو رو مادربورد AGP-8X بزارم؟؟؟؟؟/
نه نمیشه گذاشت:31:.فکر کنم agp تا 6200 بالاتر نداره!نقل قول:
از فیفای ps2 که بهتره.اگر فیفا باز نیستی همینو باید بازی کنینقل قول:
مرسی دوست عزیز.
من زیاد با این PES8 حال نکردم.
به نظر شما دنبال کدوم فوتبال برم. البته برای PS2
ببخشید که اینجا مطرح کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه رو به گفته یه pes خور حرفه ای دانلود کردم می گه باهاش میشه صورتو راحت بسازی بعد ببری تو pes 2008 ادیت کنی من ماله اونو دیدم با این فکرکنم تمام بازیکنای ملی ایرانو ساخته بود ولی وقتی دانلود میکنم نمیتونم نصبش کنم
لطفآ کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود فقط وقتی صفحه کامل شد 10 ثانیه صبر کنین
نقل قول:
بعضی ها درسته
کلا PES تو این نسخه خیلی خرابکاری داشته
فیفا هم همین طور
fsgsdgdsgsg1dgf
نقل قول:شما مطمئن هستیدنقل قول:
من فکر میکنم نسخه دستکاری شده PES2007باشه
چون خیلی از امکانات نسخه PC توش نیست
متاسفانه تو ایران هم همه معمولا از یه سورس تکثیر میکنن
هیچ وقت تا به حال نسخه های PC با کنسول های دیگه فرق کلی نداشته
نقل قول:
آرش -19
غیر از اینه... عمرا تو هیچ بازی بارسلون 800 تا پاس بده:31:
بیشترین امار پاس تو بازی های بارسلون 280 تا پاس کوتاه و بلند بوده ...........
اگر هم خواستی همه ی آمار دقیقشو واست در میارم...:5:
بعدشم یه تیم درست حسابی بگو نه تیمی که با این همه خرید بزرگترین بازیکن های جهان از تیم 15 جدول بخوره:27:
توی pes یکی از چیز های مصنوعی و مذخرف این فوتبال دویدن هست و اگر دقت کنی میبینی که بازیکن چجوری قدم بر میداره وتوی فیفا از لحاظ قدم برداشتن بازیکن خیلی بهتره ولی در کل هر کدومشون مزایا و معایبی دارن...
:31::31:
میتونین برین تو سایت کونامی ببینین تا مطمئن شین!نقل قول:
اگرم اون باشه تقصیر من نیست فقط ما ر این حد میدونیم که نسخه ps2 با موتور قبلیه بازی ساخته شده.
اين بازي براي نسل سوم كنسول هاست . براي همين نسخه ps2 نسخه اصلي و كامل نيستنقل قول:
از دوستان كسي مي دونه چه طور مي شه صحنه آهسته هاي بعدازموقعيتهاي خطرناك رو حذف كرد؟
درمورد دويدن كاملا حق با توئه افتضاحه .اما ساير مواردي كه گفتي اصلا براي من پيش نيومده.نقل قول:
مثلا اينكه نمي شه دريبل كرد.اگه ااز R2 براي دريبل استفاده كني (با يه بازيكنه تكنيكي) به سختي ممكنه توپ رو از دست بدي.
دركل بدك نيست.ولي انتظار من بيشتر بود . . .
درمورد دويدن كاملا حق با توئه افتضاحه .اما ساير مواردي كه گفتي اصلا براي من پيش نيومده.نقل قول:
مثلا اينكه نمي شه دريبل كرد.اگه از R2 براي دريبل استفاده كني (با يه بازيكنه تكنيكي) به سختي ممكنه توپ رو از دست بدي.
دركل بدك نيست.ولي انتظار من بيشتر بود . . .
pes 6 خیلی با حال تره کافیه جدیدترین پچ که شامل ادیت بازیکنان وتیمها و... را بریزید روش تا همه تیمها به روز بشوند اگه این پچ رو ندارید تا بگذارم
آیا pes 6 از pes 8 بهتره....
عمرا کسی بتونه تو کل بازی کریس رونالدو رو بگیره......نقل قول:
حالا ما میگیم کریس خیلی بازیش خفن ... تو چند تا مورد معمولی هم همینطور
cicinio که یه دفاع فوق العاده سرعتی نتوست توپ رو از ویرا با اون قدش بگیره:46:
دقیقا درسته والا ما که از هر صد تا کرنلمون یکیشو که مدافع حریف نمیزنه هیچ از هر ده تاشم نمی ذاره یکیشو خودمون بزنیمنقل قول:
در ضمن گل فانتزی هم میشه ضد فقط یکم سختره
بعدش اگه می خوای فوتبال زیباتری ببینین مثه این بچه های خوب بدون خطا بازی نکنین تا اون فیر پلی تو ترک ریکورد بشه اس روی بی یا ای بمونه فوتبال واقعی تری رو میبینین
آخه اینجوری مدافع حریف سعی نمی کنه با قدرت و زور توپه ازتون بگیره ولی وقتی شما سعی به این کار داشته باشین اونم همون کار می کنه:10:
عزیز اگر پچی داری که واقعا کامل و رسمیه بزار.همه اسما از جمله کلاسیک رو درست کنه نه اینکه فقط بره آلمان رو برامون بسازه.:46:نقل قول:
سلام دوستان
چرا لیگ انگلیس لباسشون انقدر مذخرفه.....
لباس منچستر و آرسنال و چلسی اصلا شبیه واقعیت نیست....لباس اصلیشونو باید تو بازی بخریم؟...
یه سوال دیگه از وقتی که گرافیک بازی رو روی low گذاشتم دیگه مربی رو نشون نمیده....چطوری میشه درستش
کرد..
وای بچه ها چقدر بازی سخت شده اولاش اینجوری نبود.الان واقعا اشک آدم درمیاد.تیمای ضعیف هم آدم رو بیچاره میکنن.
ليسانس ليگ انگليس خريداري نشده ولي با ريختن يه پچ لباسشئن از واقعيم قشنگتر ميشه در ضمن حالت low هيچي نداره يعني اگه بازي رو تو حالت هاي ببيني مي بيني كه از زمين تا اسمون با هم فرق دارن ...حالت لو بيشتر به فيفا ميخوره تا پس
سلام بچه ها
این بهترین آپشن فایلیه که من تا حالا دیدم و کامل ترینش هست.بگیرید حال کنید.
این هم خصوصیاتش :کد:http://feex.net/games/pro-evolution-soccer-2008-option-file---pes-of.html
INSTALLATION INSTRUCTIONS:
- Copy the downloaded file ('KONAMI-WIN32PES6OPT') into 'folder1' to
the C:Documents and Settings(your account)KONAMIPro Evolution Soccer 2008 save folder1.
- 100% Correct Players Names (Club and National Team Squad)
- 100% Correct Kits English Premier League
- 100% Correct Kits German Bundesliga
- 100% Correct Kits Dutch Eredivisie
- 100% Correct Kits French Ligue 1
- 100% Correct Kits Spanish Primera Division
- 100% Correct Kits Italian Serie A
- 100% Correct Kits 'Rest of the World'
- 100% Correct Kits National Teams
- 100% Correct Unlicensed club Emblems and Logos English Premier League
- 100% Correct Unlicensed club Emblems and Logos German Bundesliga
- 100% Correct Unlicensed club Emblems and Logos French Lique 1
- 100% Correct Unlicensed club Emblems and Logos 'Rest Of The World'
- 100% Correct Starting 11’s Dutch Eredivisie
- 100% Correct Starting 11's English Premier League
- 100% Correct Starting 11’s German Bundesliga
- 100% Correct Starting 11's French Ligue 1
- 100% Correct Starting 11's Spanish Primera Division
- 100% Correct Starting 11's Italian Serie A
- 100% Correct Starting 11’s 'Rest Of The World'
- 100% PES SHOP Players
- 100% Correct Team names
- 100% Correct Stadium names
- 100% Correct League names
- 100% Correct Cup names
- 100% National Team Players
- 100% Club Team Players
- 100% Transfers (all (inter)national transfers)
سلام دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید.
من کلا این بازی را همیشه 2 دسته و بابرادرم انجام میدم که کلی حال میده و حساسه و دربازی ساکر 6 ما انواع لیگها و کاپها را 2 نفره بازی میکردیم. به این صورت که مثلا لیگ ایتالیا را 2 تیم من میشدم و 2تیم هم برادرم و ما فقط بازیهای این 4 تیم را انجام میدادیم و بقیه بازیها را خود کامپیوتر انجام میداد و نکته مهم اینکه هر بازی را میتوانستیم وسط بازی انرا 2 نفره کنیم و یا ازحالت 2نفره بیرون بیاییم. اما دربازی pes2008 اینجوری نیست یا شاید من اشتباه میکنم.مثلا وقتی در لیگی 4 تیم را انتخاب میکنیم یا باید همه بازیها را انجام دهیم یا بازیهای این 4 تیم را فقط یک دسته و با کامپیوتر میشود انجام داد یعنی نمیتوان 2 نفره بازی کرد.
البته فکر نمیکنم بازی به این صورت شده باشه چون خیلی خیلی ضد حاله خواهش میکنم بگید چیکار کنم منتظرم مرسی
xbox 360 و play station 3 به soccer 2008 معنی می بخشد!!!!!!!
این تیتر یه سایت پربیننده انگلیسی بود واقعآ درست می گن توی اون کشورا خانواده ها بچه هاشون مثل ما ایرانی ها نیستن که دنبال کارت گرافیک خوب بگردیم یا اینو عوض کنیم یا اونو تا تازه بتونیم رو مدیوم یه بازی مثل ساکر 2008 کنیم
ههههههههههههههههههههههههه ههی بابا
soccer2008 با بهترین کیفیت بر روی دستگاهای شما حتی بهتر از کامپیوتر
اینم یه جا دیگه نوشته بود اصلا اونا اگه به pc و بازی کردن روش اهمیت می دادن حالا ما داشتیم ساکر 2008 رو بدون عیب و ایراد بازی می کردیم دیگه این ایرانی های متفکر نمی رفتن بازی رو از قبرس دانلود کنن اونم ناقص بدن دست منو شما.
اگر حرفامو قبولندارین این بسته های بازی رو که واسه کنسولا طراحی شدنو ببینین توش یدونه pc هم نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از این استفاده کرده چرا من کپی کردم درست نشد!!!!نقل قول:
به وسیله فایل 2 کیلوبایتی زیر تمام ایتم های Track Records را باز کنید :
محل ریختن فایل :کد:http://rapidshare.com/files/69423066/UnlockRecords.zip
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save