سلام اول توضیحات صفحه زیر رو بخواننقل قول:
اگه مشکل حل نشد پست 1273 همین صفحه رو بخوان.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=256990
Printable View
سلام اول توضیحات صفحه زیر رو بخواننقل قول:
اگه مشکل حل نشد پست 1273 همین صفحه رو بخوان.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=256990
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، شما برای امتحان، دو مورد زیر رو بررسی کنید:
1- User Account شما پسوردی نداشته باشه.
2- همچنین، گزینه زیر هم تیک نداشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
هه ی اینا رو امتحان کردم ولی بازم کلاسیکه:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
منظور شما اینه که پنجره turn off به صورت کلاسیک در اومده ؟
چون توضیحات دوستان مربوط به این مشکل است .
به نظرم منظور شما صفحه ای هست که یوزرها را باید انتخاب کرد ؟
اگه منظورتون اینه از روش زیر استفاده کنید .
توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کنید و کلید اینتر را بزنید از صفحه باز شده یک گزینه وجود داره که تیک اون را بردارید و روی ok کلیک کنید و سیستم را ریستارت کنید .
موفق باشید.
سيدي عزيز
اول سي دي ويندوز رو بزار توي دستگاه از كنترل پانت برو توي گزينه لنگويج(كه شكل كره زمينه)بعد برو توي تب لنگويج و دو تا تيك پايين رو بزن و اپلاي كن حالا ويندوز شروع به كپي برداري ميكنه بعدش برو روي گزينه ديتايل در همون تب و زبان شيرين فارسي رو هم به زبان انگليسي اضافه كن پايين همون قسمت هم كليد ميانبر بين زبان انگليسي و فارسي رو تنظيم ميكنه كه اگه خاستي ميتوني تغييرش بدي
بله مشکلم همینه ولی باز هم با این کار که شما گفتی کلاسیکه دیگه شورشو در آوردهنقل قول:
سلام
منظور شما اینه که پنجره turn off به صورت کلاسیک در اومده ؟
چون توضیحات دوستان مربوط به این مشکل است .
به نظرم منظور شما صفحه ای هست که یوزرها را باید انتخاب کرد ؟
اگه منظورتون اینه از روش زیر استفاده کنید .
توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کنید و کلید اینتر را بزنید از صفحه باز شده یک گزینه وجود داره که تیک اون را بردارید و روی ok کلیک کنید و سیستم را ریستارت کنید .
موفق باشید.
با سلام و تشکر از جوابتون به سوال قبلیم
یه سوال دیگه دارم که ممنون می شم کمکم کنید من وقتی روی فایل های Mp3 راست کلیک می کنم منوی مربوط به مدیا پلیره ویندوز هم ظاهر میشه که من ازش اصلا خوشم نمیاد اگه میشه بگین چطوری حذفش کنم.
با تشکر
آیا از طریق مودم adsl می توان با برنامه هایپر ترمینال فایل ارسال کرد؟
البته مودم از پورت usp به کامپیوتر وصل است.با تشکر از دوستان.
آقا این سی دی مودم و کارت گرافیک و صدا رو میشه بیرون گیر اورد ؟ ( سیستمم قدیمیه )
آخه گم شدن
مال یه مادر بورد دیگه بهش میخوره؟
فکر نمی کنم ماله یه مادر بورد دیگه بهش بخوره!نقل قول:
مدل مادربورد و کارت گرافیک و کارت صوتی و مودمتو بگو تا ببینیم میشه درایوراشو گیر آورد؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيز فرقي نميكنه كه مودم معمولي باشه يا Adsl
از کجا میتونم بفهمم مدلش چیه ؟نقل قول:
راستی این آپدیت ویندوز دیگه چه صیغه ای ؟
ما رو کچل کرد همش داره پیغام میده که آپدیت کنید
سلام
وینذوز xp بعد از نصب (قبل از لاگین) ری استارت میشه
این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
می تونید اون شماره ای که جلوی عبارت stop نوشته را توی سایت ماکروسافت سرچ کنید تا بفهمید مشکل مر بوط یه کدوم قطعه هست .
اما بیشتر این مشکلات برمیگرده به ram سیستم شما .
احتمالا رم مشکل داره .
البته می تونه به قطعات دیگه هم ربط داشته باشه ولی بیشتر ram
موفق باشید .
سلامنقل قول:
این ارور به خاطر اینه که یکی از سخت افزارهای سیستم شما درایورش مشکل داره و شناخته نمیشه یا با قطعات سیستم شما مچ نمیشه
اتفاقا همین دیروز یکی از دوستان مودم External ش رو آورد اینجا من نصب کردم رو سیستم ولی بعد از ریست
کردن ، دقیقا همین مشکل برام پیش اومد ، اگر تازگی مودم ، کارت گرافیک یا... به سیستم اضافه کردی درش بیار تا ویندوز بیاد بالا اگر ویندوز
بیاد بالا و بتونی درایوری رو که جدیدا نصب کردی رو Unistall کنی مشکل حل میشه .
اگر نشد بهترین راه اینه که ویندوز بریزی
موفق باشید
سلامخیلی وقتا میشه من یه نرم افزار یا بازی رو نصب می کنم، بعد میخوام حذفش کنم اما نه remove programsویندوز پیداش می کنه که بتونه حذفش کنه، نه نرم افزارهای حذف برنامه!حتی تو رجیستری هم پیداش نمی کنم که بتونم حذفش کنم.من با این برنامه ها باید چیکار کنم؟
سلام دوستان . من يه ويندوز نصب كردم ، تا مدتي خوب كار كرد . بعد از يه مدت وقتي سيستم رو خاموش ميكنم و بعد روشن مي كنم كامپيوتر از حالت استندباي اجرا ميشه !!! همونجا كه يه عكسي هست بعد روش كليك مي كني محيط ويندوز نمايش داده ميشه ؟؟ ميخواستم ببينم اگه ميدونيد چيه راهنمايي كنيد . ممنون .
کسی جواب منو نداد:19:نقل قول:
میشه بگین از کجابفهمم مدل مادر بردم و سایر قطعات سخت افزاریم چیه
برای اینکه از پیغام آپدیت ویندوز خلاص بشی برو به کنترول پنل و قسمت windows security center بعدا سمت چپ یه گزینه هس به اسم change the way security center alert me رو اون کلیک کن بعدا تیک Automatic update و بردار اگه فایروال و ویروس اسکن داری تیک اون دوتای دیگه رو هم بردار . تموم شد دیگه ویندوز گیر نمیده.:31:نقل قول:
در مورد مدل مادربورد و قطعات خوب مگه جعبه یا دفترچه رو نداری؟؟؟؟؟ اگه نه من تو system information یه چیزایی دیدم رو start کلیک کن برو به all programs بعدا accessories بعدش system tools تو اونجا رو SYSTEM INFORMATION کلیک کن بعدا اونحا تو system summary می تونی یه چیز هایی مثل مدل مادر بورد رو پیدا کنی .
:46:
من یه نرم افزار دارم اسمش اینه Your Uninstaller 2008 کارش خیلی درسته حتی screensaver ها رو هم می تونی باهاش remove کنی اثری از برنامه ها باقی نمی ذاره هر چی فایل و کلید رجیستری و فایل موقتی و هر چیزی که مربوط به اون برنامه باشه رو از دم حذف می کنه انگار هیچ برنامه ای رو سیستم نبود .تازه خیلی کارایی های دیگه هم داره مثل برداشتن برنامه های استارت آپ و حذف فایل های به درد نخور داره. حجمش هم 3 مگا بایته می تونی دانلود کنی .لینک دانلودشو گذاشتم ولی خراب شد. اگه تو گوگل بگردی می تونی پیدا کنی .:27:نقل قول:
اتفاقا این نرم افزار رو سیستم من هم نصبه و ازش راضیم ولی همونطور که گفتم، بعضی برنامه ها اصلا تو لیستش نیست.نقل قول:
یکی از خصوصیت های جالب Your Uninstaller 2008 اینه که با کشیدن آیکون برنامه ای که میخوای حذفش کنی و انداختنش روی آیکون Your Uninstaller ( همون drag & drop ) چندتا گزینه ارائه میده که یکی از اونا گزینه ی حذف برنامه است.
اما حتی وقتی این کار رو هم انجام میدم، باز هم گزینه ی حذف برای این برنامه ها فعال نمیشه!!!
كسي نبود جواب مارو بده !!!!نقل قول:
بخشيد باز پست دادم . يه سوال ديگه داشتم !!!!
من آنتي ويروس Nod32 رو با حجم 12 مگابايت آپديت كردم . حالا چون من دايل آپ دارم و آپديت خيلي طول ميكشه ميخواستم بپرسم راهي هست كه بعد از نصب ويندوز ديگه آپديت نكنم و با همون فايلهايي كه قبلا از طريق آپديت دانلود كردم آنتي ويروس رو آپديت كنم ؟؟؟ يا مثلا فايل هاي آپديت رو بدم به بابام تا ببره سر كار آنتي ويروسشونو آپديت كنه ؟؟؟
اینجا بهتر می تونند کمکتون کنند:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=22315
سلام.
یه مدتی هست که سیستمم روی مایا درست کار نمی کنه. یعنی وقتی که عکس وارد مایا می کنم، بعد از رندر کردن کمی سکته گی رخ می ده. می خواستم بدونم که آیا نوعیت سیستم عامل به این کار دخالتی داره یانه؟
سیسستم عاملم هست:Mircrosoft Winodows XP profissional SPS که با خود سیستم اومده و فول ورژنه مدل سیستمم هم هست: DELL Opitplex 755 و مدل کارت گرافیکم هم هست:NVidia GT 8500
شما مي تونيد دوباره يکي دو تا از همين نرم افزار ها رو نصب کنيد و موقع نصب آدرس نصب برنامه رو به خاطر بسپاريد و
بريد تو program files دنبال فايلهاي اجرايي برنامه باشيد
ضمنا برخي از برنامه ها هم هستند که نصب نميشند (نرم افزار هاي پرتابل) نام اينگونه نرم افزار ها در رجيستري و
add/remove قرار نميگيرد
[QUOTE=rezariza;2936662]برای اینکه از پیغام آپدیت ویندوز خلاص بشی برو به کنترول پنل و قسمت windows security center بعدا سمت چپ یه گزینه هس به اسم change the way security center alert me رو اون کلیک کن بعدا تیک Automatic update و بردار اگه فایروال و ویروس اسکن داری تیک اون دوتای دیگه رو هم بردار . تموم شد دیگه ویندوز گیر نمیده.:31:
توصيه ميکنم اين تنظيمات رو تغيير ندهيد خيلي از تنظيمات پيش فرض ويندوز رو دوست دارم اينکه
مايکروسافت اين طور چيز ها رو طراحي کرده از روي آگاهي اين کار رو کرده برخي ها ميان از طريق
رجيستري پيام هاي مربوط به بالون هاي system tray رو نيز از کار ميندازن در حالي که کاملا
شيوه غلطيست چه بسا که بسياري از هشدارها از سوي کاربر ناديده گرفته خواهد شد و عواقبي براي
سيستم خواهد داشت با چند مثال واضح ميکنم برخي از برنامه ها هنگام نصب باعث ميشن که فايروال
خاموش بشه حال اگه قبلا همون سه گزينه رو غير فعال کرده باشيم نخواهيم فهميد فايروال غير فعال
شده و تو اين وضعيت هم به نت وصل بشيم در نتيجه عواقب زيادي رو خواهد داشت شايد آپديت زياد مهم
نباشه ولي جريان آنتي ويروس هم مثل فايرواله که ويندوز اعلام ميکنه انتي ويروس خاموشه و يا
اعلام ميکنه که آپديت نشده
سلام
سخت افزار می تونه روی سیستم عامل (ویندوز )تاثیرداشته باشه؟
ویندوز زیاد نصب می کنم با cd های جدیدی که تو بازار میاد ولی هیچ کدوم مدیا سنتر ورژن 2002 نمی شن روی هر سیستم نصب می کنم . خیلی تمیز بالای 4و5 ماهی روکار میکنن حتی به راحتی اپدیت میشه . ولی از طرفی ویندوز ....per.نصب می کنم به 2 هفته نمی رسه که به هم ور میشه
ممنون میشم از راهنمای :20:
با سلام
مدتیه که بعد از روشن کردن کامپیوتر بعد از لود شدن صفحه ای که نوشته ویندوز میاو و لود میشه!که قاعدتا صفحه بعدی که می خواد بیاد یعنی صفحه ای که رمز و وارد می کنیم!نشانگر موس به صورت ساعت شنی میاد اما صفحه که باید رمز و وارد کنم نمیاد و همینطور صصفحه سیاه می مونه!اکثرا این مشکل و دارم و بعد چن بار ری استارت کردن درست میشه!
این اواخر کارایی که کردم نصب دو تا بازی بوده!رمبو سیکس و ان اف اس
در ضمن درایو دی وی دی رامم هم بعضی مواقع باز نمیشه البته نمیدونم به این مسئله ربط داره یا نه!
یه مدتیه که ویندوز بدون اینکه من بخوام خودش بعضی از فایل ها را compress میکنه و اسم فایل به رنگ آبی در میاد حتی از اولی که ویندوز را نصب کردم گزینه "compress files to save space" از توی قسمت properties برای پارتیشن هام غیر فعال بوده و هنوزم غیر فعاله...چی کار کنم؟ من نمیخوام فایلام compress باشن!
دوستان کسی نیست کمکم کنه؟
the filename, directory name, or volum label syntax is incorrect
این یعنی چی؟
جالب اینجاست هرفایلی که پسوندش ini.* باشه رو باز نمیکنه
به احتمال 99.999999 درصد ویروس هست.نقل قول:
نوشته شده توسط mahmoud_golzar3939 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینگونه ویروس ها رو معمولا کسپراسکای بهتر از بقیه میگیره. ولی باید آپدیت بشه.
NOD32 هم خیلی خوبه. به اون تاپیکی که دوستان معرفی کردن برید و آپدیت هاش رو بردارید.
موفق باشید :11:
salam bebakhshid farsi neminevisam. mitoonid ye narmafzar baraye shenasayiye 2bareye winayi ke ro system nasb hast moarefi konid ?
mamnoon va mazerat
سلام.نقل قول:
دوست عزیز، متوجه این قسمتش نشدم: " winayi"
manzooram windows bood :Dنقل قول:
وقتی که میخوام به safe mode برم سیستم خود به خود ریست میشه چرا ؟
مشکل تغییر Homepage
سلام دوستان
اخیرا سایتهایی هستند که با مرجعه به اونها کش اینترنت از روی سیتم پاک میشه و homepage سیستم مثلا از گوگل به نام سایت اونها تغییر میکنه. منم با بضاعت سوادی که داشتم نتونستم به حالت قبلی برگردونم. اگه دوستان راهکاری بلدن بگن ؟!
مرورگر من ie7 هستش. با anti spy هم مشکلی حل نشد.
homepage کلا تغییر کرده به آدرس سایت دیگه.
آنتی ویروس کاملا آپدیت هستش.
من اصلا firefox رو دوست ندارم.
تغییر رجیستری هم مشکل منو حل نکرد.
در ضمن از همه مهمتر وقتی از msconfig وارد startup میشم و تغییراتی اعمال میکنم همش میگه باید با administarator وارد بشی. با اون هم که میام باز میگه باید با ادمینیستر بیای ؟!!
شما موقع نصب ويندوز درايو رو فرمت کرده اي ؟نقل قول:
منظورت اينه که برنامه اي ميخاي که مشخصات سيستم رو بنويسه؟نقل قول:
فقط اين مشکلو با safe mode دارين اگه تو حالت معمولي ويندوز هم اين حالتو داشته باشين سيستم ويرسيهنقل قول: