سلامنقل قول:
اون سوال دومت رو نمیدونم ولی بن موقت از 1 روز هست تا 2 سال ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
اون سوال دومت رو نمیدونم ولی بن موقت از 1 روز هست تا 2 سال ،
بله درسته
شما هم که صفحه مدیریت ویبلتن را آوردی...
الآن که اون منوی مدیریتی رو دیدم میتونم حدس بزنم که بن های موقت بالای 1 سال باید خیلی کم کاربرد باشن، چون طرف تا اون موقع یا کلا از فروم میره یا از یه یوزر دیگه استفاده میکنه.
فکر کنم بن دائم به صرفه تر و اطمینان بخش تر از بن های موقت این چنین طولانی باشه.
سلام دوستان سواله اولمو که هیچکی جواب نداد:37: لااقل این یکی رو جواب بدید آقا این pictures & albums چیه تو community و چرا من نمی تونم برم اونجا؟؟؟ یه سواله دیگم اینکه کی میتونم فایل پیوست کنم؟
حالا اگه خواستید سواله اولی رو هم جواب بدید این بود که html کد چیه.
ممنون:20:
picture & album که مخصوص مدیران هست. اگر توی پروفایل ادمین میثم رفته باشی توی قسمت آلومش چی گذاشته.نقل قول:
نه خیر شما نمیتونید فایل پیوست کنید این امکان برای همکاران و مدیران انجمن هست اگر قرار بود همه ی کاربران فایل پیوست کنند میدونی به چه قدر هاست نیاز هست.
html هم همون لینک کردن نوشته های شماست که اونم ایشالله هر وقت همکار شدی اونم روشن میشه.
سوالی بود در خدمتم
خیلی ممنون دوست من حیف که تشکر غیر فعاله وگر نه یه چند تایی تشکرم میکردم.:31::11::11::11:
سلام
یکی هم جواب منو بده:41:
البته جاش که اینجا نیست ، ولی:نقل قول:
با مشخصاتی که شما دادی که نمیشه چیزی یافت ، اینا لیست بخشی از سایت های File Sharing رایگان و محسناتشون:
مدیا فایر: لینک غیر مستقیم ، سرعت آپلود خوب ، دانلود با قابلیت ریزوم ، آپلود تا سقف 100 مگ هر فایل و ... mediafire.com
رپیدشیر: سرعت آپلود خوب ، لینک غیر مستقیم ، سرعت دانلود بالا ، مناسب برای افراد دارای اکانت پریمیوم و ... rapidshare.com
4shared: سرعت آپلود و دانلود خوب ، اختصاص 5 گیگ فضا ، تقریباً بدون محدودیت پهنای باند و تعداد دانلود و ... 4shared.com
و چند سایت دیگه...
سلام
از مطالبتون ممنون اميدوارم كمكم كنه
شاد باشين
سلام
مطلبی مثل >فال روزانه< یا طالع بینی هایی از این دست توی کدوم انجمن و زیر مجموعه قرار میگیره ؟
متفرقه که نیستش ایشالا ؟
ممنون
فکر کنم توی انجمن ادبیت و علوم انسانینقل قول:
ممنون از این تاپیک که واقعا به دردم خورد!
سلام
يه سوال
مگه يوزر هايي كه روشون خط كشيده شده بن نشده اند؟
بن هم يعني قطع كامل دسترسي به سايت!!
پس چرا بعضي موقع ها تو صفحه اصلي انجمن در قسمت افراد انلاين بعضي ها رو اسمشون خط كشيده شده!!!!!
آنلاین میشن اما نمیتونن صفحات انجمنو ببینن .
ببخشید منظور از حداقل در جمله ی زیر چیه ؟؟!
یعنی آخرین پستی که توی اون تایپیک فرستادید مربوط به بیست و سوم آگوست 2009 ئه.نقل قول:
سلام
مس خواستم بپرسم الان که عضو شدم می تونم قصه های هزارویک شب رو دریافت کنم؟
چقدرطول میکشه تا جوابم رو بدید؟
سلام
چه طوری می تونم در مورد ریشه ی زنبق و آنمون عکس و مطلب تهیه کنم
خیلی فوریه :41: با تشکر
این انجمن موسیقی کجاست ؟ ممنون از راهنماییتون :11:
سلام، هر وقت از وضعیت آزمایشی یا همون "عضو جدید" خارج بشین، اونوقت امکان دسترسی به اون بخش براتون فراهم میشه.:46:نقل قول:
سلام بر دوستان دانا:با وارد کردن administrator وارد ویندوزی شدم که پسورد میخواست.حالا نمیتونم administrator رو غیر فعال کنم.کاملا معلوم وارد شدم چون administrator به جای user بعد از روشن شدن ظاهر میشه.سییستم رو log off وre stsrt کردم جواب نداد.خیلی فوری فوریه.لطفا
مدیریت محترم و سایرین من واقعا نیاز به جواب فوری فوری دارم قضیه مهمه.با تشکر:41:
خوب دوست عزیز شما باید اینجا سوالتون رو بپرسید
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=183
اين جا چه خبره
اومديم يه مطلب بخونيم ثبت نام خواست حالا مطلبا نيست
چه كنم حالا
بخاطر اطلاعاتی که دادید ممنونم خیلی به دردم خوردند :20:
در مورد چی بود از اینجا سرچ کن موضوع رو
کد:http://forum.p30world.com/search.php
سلام تو قسمت آموزش آپلود عکس سایت های ارائه شده مسدود شده اند ودر دسترس نمی باشد لطفا آموزش جدید بگذاریننقل قول:
ممنون
:40:
سبز باشید
این سایت ها رو چک کن ، بیش ترشون باز هستند: (روش آپلود هم که خیلی ساده اس ، در اغلب موارد ، گزینه Browse یا Choose رو می زنید و بعد که فایل رو از هاردتون انتخاب کردید ، Upload رو می زنید...)نقل قول:
tinypic.ws
-------------
imageshack.us
imagehost.org
freeimagehosting.net
photobucket.com
imagehost.com
imagefra.me
turboimagehost.com
theimagehosting.com
.
.
.
لطفا یه نفر به من بگه چرا کلمات دو و سه حرفی در سیستم جستجوی فروم قرار نمیگیره؟ :13:
چون که اونجوری با کلی مطلب روبرو میشی کلا واسه سرچ کردن باید دنبال یه چیزی باشی که جواب بده
سلام
مرسی که این اطلاعات و در اختیار ما تازه واردا قرار دادی.
من اصلا نمی تونم گزینه ای رو پیدا کنم برای upload کردن فایل هام
خوشحال می شم راهنمایی ام کنی
یه چیز دیگه: چه جوری می تونم تو بحث ها شرکت کنم؟
تقریبا بیشتر اون چیزایی که من مشکل داشتم و نوشتی
ولی نمیشه بگی کامله.
ولی در کل خیلی کار جالبی کردی
مرسی
سلام
من عکس اواتارم از رو سیستمم پاک شده
میشه از رو سایت باز دانلودش کنم؟
رو اواتور کلیک راست کن و بعد ذخیره کن...به همین راحتینقل قول:
می خواستم در مورد ping.exe,wmic.exe,arp.exe,iexpress.exe,ns lookup.exe,cscript.exeکمکم کنید و اطلاعات بهم بدید.نقل قول:
چرا خارج از دنیای کامپیوتر نیست...
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4493069&postcount=3
بسيار ممنون.اطلاعات خوبي بود.نقل قول:
آپلود فایل در سایت مخصوص مدیران و همکاران هستش برای آپلود فایل باید از آپلود سنتر ها استفاده کنیننقل قول:
من اصلا نمی تونم گزینه ای رو پیدا کنم برای upload کردن فایل هام
خوشحال می شم راهنمایی ام کنی
یه چیز دیگه: چه جوری می تونم تو بحث ها شرکت کنم؟
برای موزیک و ویدئو
آپلود عکسکد:www.4shared.com
برای شرکت در بحث هم همینطور که الان پست دادین دیگهکد:http://-----.com/
اگر منظورتون تایپیک زدن هست در هر انجمن بالا گوشه سمت راست نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی این گزینه کلیک کنید.
عنوان و مطلب رو مینویسید و ارسال میکنید .