سلام
دوستان میشه بگید اپدیت N97 چند مگه؟؟
و آیا میشه اول اپدیت رو دانلود کنیم بعد بریزیم رو گوشی؟
Printable View
سلام
دوستان میشه بگید اپدیت N97 چند مگه؟؟
و آیا میشه اول اپدیت رو دانلود کنیم بعد بریزیم رو گوشی؟
می باس بیش از 80 مگابایت باشه... ولی دوست عزیز :10: فکر نمی کنی برای بروز کردن N97 کمی زوده؟؟؟ آخه هنوز 2 ماه نیست که توی بازاره، آپدیت جدید که نداره...!نقل قول:
و درباره پرسش دومتون. بله... به این شیوه بروز کردن می گن آپگرید آفلاین. در این شیوه نخست فرمویر دانلود شده و سپس بوسیله باکس یا برنامه های کرک شده باکس ها به داخل گوشی ریخته می شه. مزیت این کار اینه که شما دیگه نیاز به تغییر پروداکت کد با NSS ندارید؛ چون به آسونی می تونید پروداکت دلخواهتون رو در گوشی نصب کنید. برنامه های معروفش هم جاف JAF و ققنوس Phoenix هستن. دومی برای خود شرکت نوکیا هست و امن تر از جاف می باشد.
اما این کار بدی ای هم داره و اون اینه که ممکنه گوشیتون پس از فلش روشن نشه! :13:در حقیقت می باس خطرش رو به جون گوشی تون بخرید؛ مثل من بدبخت که گوشیم وسط فلش ارور داد و به ملکوت اعلا پیوست... :41::37:
بد ترین گوشی که تا الان گرفتم N97ه مفتش هم گرونه.چون یه هفته گوشیمو خریدم تو این مدت چند بار هنگ کرده باگ زیاد داره و سرعتش هم خیلی پایینه..تو اینترنت گشتم دیدم اپدیتش اومده به خاطر همین میخواستم اپدیت کنم تا شاید درست بشه ولی اونم مکافاتیه..............
پس بهترین راه حل اینه که:
فردا برم با N86 عوضش کنم.
دست به یه همچین کاری بزنی خودت رو بدبخت تر کردی :31: N86 هیچی نداره!!! باز صد رحمت به N97... :27: خوب شما برو کافی نت، با اجازه کافی نتی نوکیا سافتویر آپدیتر رو نصب کن و گوشیت رو آنلاین بروز کن ( خطرش کمتره ). البته برای این که وسط بروز کردن گوشیت زنگ نخوره، تلفنت رو روی یه شماره دیگه دایورت کن :46:نقل قول:
دوستان من از طریق NSU فایل 5800 رو دانلود کردم
ولی هرکاری می کنم موقع نصب پیغام بیخودی میده.
مثلا میگه کابل مستقیم وصل نیست و .....
من N78 رو با jaf زدم ولی میترسم 5800 رو بزنم
کابلتو چک کردی؟ شاید قطعی داشته باشه... پروفایلت روی جنرال هست؟ شارژت کامله؟؟؟نقل قول:
واسه N78 هم همینطور شده بود با Jaf زدم.با همین کابلنقل قول:
کابلتو چک کردی؟ شاید قطعی داشته باشه... پروفایلت روی جنرال هست؟ شارژت کامله؟؟؟
تمام چیز هایی که گفتید رو چک کردم
ولی میترسم 5800 رو هم با Jaf بزنم
آخه الان ورژنش 21 هستش و من می خوام ورژن 21 فارسی فلش کنم
چونکه هم ورژن هستن اگه با jaf بزنم مشکل ایجاد نمیشه ؟
ببین دور جاف و فینیکس رو خط قرمز بکش...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کافیه وسط کار یه ارور ساده بده؛ فاتحه گوشیت خونده بشه ( باز برای فینیکس اگه وسط کار ارور بده می شه دوباره درستش کرد؛ اما برای جاف گوشیت می ره به رحمت ایزدی ...! ) می شه عین گوشی من!!! :37:
با خود NSU گفتی نمی شه؟؟؟
من تا حالا 2تا کابل عوض کردم.نقل قول:
همش پیغام میده که کابلت مستقیم وصل نیست.درحالی که مستقیم وصله !
من می خوام زبان فارسی رو به گوشیم اضافه کنم.
ورژن الان گوشی 21 هست این آپدیتی که من دارمم 21 هست
فرقش تو فارسی بودنشه !
من یه گوشی 5700 دستم هست که میخوام فارسی بشه. از چه پروداکت کدی باید استفاده کنم؟ و آیا امکانش هست که فایل فریمور رو با دانلو منیجر دانلود کنم و یه جوری به خورد نرم افزار آپدیت بدم؟
خوب اینو زودتر می گفتی...!:31: نوکیا PC Suit رو از کامپیوتر پاک کن و ری استارت کن. بعد از نو بریز. و سپس دستی گوشیت رو بشناسون... مشکل حل میشه :46:نقل قول:
من جستجو کردم برای فارسی همین یه پروداکت رو پیدا کردم.نقل قول:
0515760
پاسخ پرسش دومتون:
نقل قول:
این پروداکت کد مطمئنه؟ از کجا گیر اوردین؟ اطلاعات بیشتر دارید؟ (چه زبان هایی داره و ..و)
بعد از آپگرید اطلاعات گوشی مثل مسیج و کانتکت پاک میشه؟
منبع من اینجاس:نقل قول:
توی فاروم های خارجی که جستجو کردم چیزی گیر نیاوردم. اما اینجا بود :31:
کد:www.-----------/forum/archive/index.php/t-40988.html
جای اون نقطه چین بزنید p30mob دات com. نمی دونم این فاروم خودمون چرا اینقدر حسوده؟؟؟ نشونی فاروم های دیگه رو ف.یلتر می کنه!!! :27:
در مورد پرسش دومتون؛ پس از آپگرید کردن تمامی پیام ها، کانتکت ها، پرونده ها و فایل های موجود در حافظه داخلی گوشی پاک می شن.
پیش از آپگرید می باس از همه این ها بوسیله برنامه نوکیا PC Suit پشتیبان بگیرین :46:
بله مطمئنه...از اینترنت گیر آورده:31: معمولا پروداکت کدهای فارسی(فارسی-انگلیسی)یا(فارسی-انگلیسی-عربی-اردو) دارن.نقل قول:
از مسیج ها و کانتکت ها بک آپ بگیرید.
میشه بیشتر توضیح بدید !نقل قول:
نوکیا PC Suit رو از کامپیوتر پاک کن و ری استارت کن. بعد از نو بریز. و سپس دستی گوشیت رو بشناسون... مشکل حل میشه
من pc suit رو پاک می کنم و ری استارت می کنم.تا اینجا حله !
یعنی دوباره PC Suit رو نصب کنم.دستی یعنی چی ؟ چطور دستی بشناسونم ؟
به NSU کاری نداشته باشم ؟
نقل قول:
دوباره نصبش کن. بعد یه جایی هست که نوشته Connect Phone ( برای مدل های گوناگون این برنامه فرق می کنه. مثلا برای من نوشته Click Here to Connect a Phone ) روش کلیک کن. برو صفحه بعدی، اتصال کابلی رو گزینش کن. برو صفحه بعدی. وقتی علامت اتصال گوشی به کامپیوتر رو دیدی، تندی کابل گوشیت رو وصل کن و اون رو روی حالت PC Suit بگذار. دست آخر هم منتظر بمون تا برنامه گوشیت رو بشناسه :46:
پایان :10::27:
رو سیستم من Ovi هم نصبه !
کارایی رو که گفتین انجام دادم ولی ...... نشد
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
معمولا این مسخره بازی بخاطر ناسازگاری درایو نوکیا با ویندوز هست... که با یه پاکسازی و نصب دوباره حل می شه...
اما حالا...
حتی رو ویندوز 7 هم تست کردم ولی بازم نشدنقل قول:
شیطونه میگه برم با jaf بزنما !
شیطونه غلط کرده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی بزن توی گوشش و یه مشت هم بخوابون توی کلش تا بشینه سر جاش!!! :31:نقل قول:
احتمالا مشکل از برنامه PC Suit هست. تو که این همه راه رو رفتی، برو جدیدترین ورژنش رو از سایت نوکیا دانلود کن و نصب کن ببین درست می شه...؟
ضمن عرض سلام وخسته نباشد...!!!:دی
یه پروداکت کد فارسی واسه ان 73 مرهمت کنید...در ضمن آخرین ورژنش چه......؟!؟!
دمتون چیز...:دی
سلامنقل قول:
خواهش می کنم. شما هم خسته نباشی :11:
والا تا اونجا که من می دونم نوکیا برای گوشی های تولیدی پیش از سال 2007 ( البته به جز N76 ) زبان فارسی نگذاشته. عربی فقط هست...
جدید ترین ورژن هم اطلاعی ندارم... اما فکر کنم از 4 زده بالاتر :31:
دانلود کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه !نقل قول:
فایل هایی که دانلود میشه 117 مگابایته ولی موقع آپدیت میزنه 127 مگابایت
با اینکه باید برای ورژن 21 رو دانلود کنه 1 فایل رو هم دانلود می کنه که مربوط به ورژن 20 ولی حجمش صفره !
نمیدونم چرا اینطوریه !
Nokia N73 ME AraBic :نقل قول:
0539294
0539295
:31:عربی داره فقط .. ورژن آخرشم همون 4 و خورده ای هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی خوب؛ ناچاریم آفلاین فلش کنیم...
فعلا دور جاف رو خط بکش... با فینیکس فلش کن. اون امنیتش بیشتره. اما اگر خدایی نکرده پس فردا گوشیت دیگه روشن نشد، نیای خرخره من رو بچسبی ها!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه های جانبی مثل دانلود منیجر نداری؟ من وقتی رو سیستمم IDM نصب بود مشکل داشتم!نقل قول:
منم IDM دارم.ولی اینا چه ربطی به هم دارند؟نقل قول:
برنامه های جانبی مثل دانلود منیجر نداری؟ من وقتی رو سیستمم IDM نصب بود مشکل داشتم!
اینا فایل هایی که NSU دانلود می کنه :
RM356_20.0.010_008_xxx_U01.uda.fpsx
RM356_0574324_21.0.025_001.dcp
RM356_0574324_21.0.025_001.vpl
RM356_0574324_21.0.025_001_signature.bin
RM-356_21.0.025_C01_prd.rofs3.fpsx
RM-356_21.0.025_prd.core.C00
RM-356_21.0.025_prd.rofs2.V12
اولین فایل نمی دونم برای چیه چون ورژن 20
حجمشم 0KB
خوب پاکش کن موردی نداره...خود NSU هر فایلی کم باشه دوباره دانلود می کنه.نقل قول:
ویندوزم رو عوض کردمنقل قول:
فقط روش NSU و PCSuite نصب کردم.بازم نشد !
ممکنه بخاطر این باشه که فایل سیستم درایو C بصورت NTFS ؟
چه ربطی داره؟؟؟ :blink:نقل قول:
جایه من باشی قاطی می کنی دیگه !نقل قول:
چه ربطی داره؟؟؟
حالا اگه با Jaf یا Phoenix فلش کنم بخاطر هم ورژن بودن مشکل پیش نمیاد ؟ چون با ورژن پایینتر انگار مشکل دارند !
نقل قول:
نترس مشکلی پیش نمیاد... فقط ببین... موقع فلش کردن تلفنت رو دایورت کن تا زنگ خور نداشته باشی. پیامک هم اومد عیب نداره! :46: گوشیت رو هم به شارژر وصل کن تا وسط فلش شارژ خالی نکنه
یه سیم کارت پیغام رسان دارم که زنگ نمیخوره !نقل قول:
نترس مشکلی پیش نمیاد... فقط ببین... موقع فلش کردن تلفنت رو دایورت کن تا زنگ خور نداشته باشی. پیامک هم اومد عیب نداره!
حالا با Jaf بزم اشکالی داره ؟ چون Phoenix رو باید دانلود کنم حجمشم زیاده !
سلام
می شه راجع به آپگرید 6630 یه توضیح کامل بدین... من می خوام گوشیم موزیکال باشه
متشکرم :11:
فقط فینیکس! حرف گوش کن!!! :3:بخاطر خودت می گم رفیق!نقل قول:
باور کن جاف خیلی ضریب امنیتی پایینی داره. گوشیم مشکل دار شد؛ اومدم با جاف درستش کنم؛ بدتر زدم سرویسش کردم!!! :27: رفت به ملکوت اعلی...
چیه عباس جون؟ می خوای گوشیتو آپگرید کنی؟ آخه مگه گلابی هوشمند هم آپدیت می خواد؟ :16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توضیح ویژه ای نمی خواد...! :27:
شما نیاز به یه برنامه NSU که مخفف Nokia Software Updater هست دارین. کافیه گوشیتون رو با کابل به کامپیوتر وصل کنین و برنامه رو اجرا کنین تا جدیدترین ورژن آپگرید گوشیتون رو بهتون بگه...
برای موزیکال شدن گوشیتون هم دو راه وجود داره:
1. آپدیت آنلاین با همین برنامه. البته پیش از آپدیت، شما می باس با برنامه ای به نام NSS پروداکت کد گوشیتون رو به پروداکت گوشی 6630 موزیکال تغییر بدین. سپس اقدام به آپدیت کنین :46:
2. آپدیت آفلاین. شما فرمویر ( همون فایل های فلش گوشی ) رو به صورت جداگانه ای دانلود کنید و سپس با کمک برنامه های فینیکس یا جاف گوشیتون رو فلش کنین. مزیت این کار اینه که دیگه دردسر های تغییر پروداکت کد رو ندارین و تنها بدیش اینه که خطر روشن نشدن گوشی پس از فلش رو بهمراه داره...! :31:
حالا با کدوم حالت دوست داری بگو تا برات توضیح کاملتری بدم؟؟؟ :10:
بچه ها پراکد فارسی N78 ر ومیخواستم . راستی آخرین آپدیت این گوشی چیه ؟
آپدیت جدیدی برای N85 نیومده ؟
نقل قول:
سلام :46:
تازه ترین نگارش N85 نگارش 30.019 هست...! ( حالا نمی دونم ولی احتمال می دم مال تو هم همین باشه :دی )
برای N78 تازه ترین نگارش 30.014 هستش و پروداکت کد فارسیش هم :
0569752 برای RM-333 مشکی فارسی هست :10:
0548459 برای RM-235 آبی فارسی هست :10:
0548537 برای RM-235 سفید فارسی هست :10:
0569752 برای RM-235 مشکی فارسی هست :10:
:11::11::11:
آقا من پروداکت کد گوشیم رو عوض کردم ولی حالا که میخوام آپدیت کنم با خود گوشی میزنه هیچ آپدیتی وجود نداره(گوشیم 5800 هست) چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان و خسته نباشین
من امروز داشتم n73 رو آپدیت می کردم وسط کار ارتباط گوشی و کامپیوتر قطع شد حالا گوشی هم روشن نمیشه میشه بگین چه مشکلی پیش اومده ؟