سلام به همگی ..
یه n95 8g از دوبی خریدم پیغام sim registration fail رو میده . .
مگه دوباره رجیستر راه افتاده ؟
کسی میتونه کمک کنه ؟
مرسی ...
:40:
Printable View
سلام به همگی ..
یه n95 8g از دوبی خریدم پیغام sim registration fail رو میده . .
مگه دوباره رجیستر راه افتاده ؟
کسی میتونه کمک کنه ؟
مرسی ...
:40:
تا اونجایی که من می دونم فعلا رجیستر غیر فعاله.دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن کمک می کنن.
عزیزم منم از دبی اوردم...
ریجستر خیلی وقته فعال شده...
الان ولی مجانیه...
گوشیرو ببر مخابرات اونجا سریال گوشیرو میگیره وارد کامپیوتر میکنه سریال رو...
بعد 2 روز دیگه وصل میشه...
(تا چند وقت دیگه پولی میشه)...
نمی دونستم دوباره فعال شده!!!
اره فعال شده...
تا چند وقت دیگه هم قانون ریجستر دوباره اجرا میشه...
(یعنی قیمت ها سر به فلک میکشه)...
به گوشی وصل نمیشه با بلوتوث دیتا ترنسفر میکنهنقل قول:
ممنون ..:11:
میبرمش و خبرشم میدم ... :8:
اینم دی وی بیرسیور اکسترنال
همونطور که میبینین با بلوتوث کار میکنه
وشارژ جدا گانه ای میشه و خودش باتری داره
یه مورد دیگه اینکه چرا توی لیست شماره ها ( dial - received-missed) همه شمارهها رو با یه شکلک نشون میده ؟
مثلا اگه به فکس یا خونه طرف زنگ میزنی یا اون میزنه شکلک موبایلو نشون میده ..
؟؟؟:13:
چند تا سوال راجع به این گوشی داشتم . امروز n95م به رحمته خدا رفت.:41: خواستم هر چی سریعتر بگیرمش.
1- قیمتش با گارانتی اتصالات چه قدره؟ ارزانتر میشه یا نه؟
2-کشوش چه طوریه مشکل لقی نداره؟؟؟
3- این خیلی برام مهمه ...... درپوش باتریش محکمه؟ پین هاش نمشکنه؟؟؟
4-صفحه ش محافظ شیشه ای داره یا مثل n95 لخته ؟؟
5-باتریش مثلا با 3 ساعت اهنگ گوش کردن با خود گوشی و یکی دو ساعت ور رفتن با بقییه ی قسمت هاش چه قدر دووم میاره؟؟
6- مموریش مشکل پیدا نمیکنه که ادم مجبور بشه فرمتش کنه ؟؟؟
خیلی ممنون:20::20::20:
یعنی چی به رحمت خدا رفت؟
نقل قول:
1=قیمت دیروز با گارانتی اصل 710 تا 740...(تا الان که همه گوشی ها افت داشتن ولی این نداشته)حتی با امدن ان96 هم افت نمیکنه جیگاه خودشو داره...
2=لقی در هیچ جای گوشی دیده نمیشه...
3=درپوش و خود جای باطری بسیار محکم شده...
4=صفحه نمایش شیشه و محافظ داره...مثل قبل نیست...
5=باطری 1200 م...خیلی قوی هست...(حتی از رقیب های بعدی هم قوی تره)...من امتحان کردم...با کار فراوان 2 روز نیم دوام میاره...با کار کم و استند بای 4روز نیم...(البته باطری من زاپنی هست با شارجر)...
6=نه مموری هیچ مشکلی نداره...(البته من این گوشی رو از ایران نگرفتم)...همراه گوشی بند -دستمال-کابل tv-کابل پی سی-کابل پرینت...بود...
7=سوالی داشتی در خدمتم...:10:
توضیحات actor جان خیلی کامل بود.اضافه می کنم که فقط دوربین این گوشی کاور نداره.
نقل قول:
مشكلت اينه كه شما اسم ها يا همون مخاطب يا همان كانتكت هاتو از سيم كارت كپي كردي و وقت اين كارو ميكني همه اونها با پيش فرض موبايل ذخيره ميشن براي اين كار بايد خودت مخاطباتو اديت كني
مي خواستم بدونم قيمت اين دويبي رسيور چه حدودي هستش؟
احسان جان این فکر نکنم تو بازار باشه...
اطلاع ندارم...
Actoor جان از کجا میدونی با اومدن N96 قیمت این گوشی پایین نخواهد آمد؟
یا حق
من دیگه اصلا وارد بحث نمیشم...جواب شما تو 3 یا 4 صفحه قبل هست...
این فقط مورد برای N95 8GB نیست من قبلا از N90 به W810 به P990 به N73 هم می خواستم Contact طبقه بندی شده بریزم همین مشکل را داشتم.حالا یعنی اینقدر این مسئله که حتی مشکل به حساب نمیاد اینقدر دردناک هست که شما خودتو ناراحت می کنی دوست عزیز؟نقل قول:
من به یکی از دوستان که به دبی رفت و آمد داره سپردم آمار --- اکسترنال رو بگیره.
از 45 تا 70 یورو
البته با توجه به تفاوت مدل و...
قیمتش تغریبا خوبه...
حالا راحت تو تهران یا دبی گیر میاد؟؟؟
دوست من اگه سرچ کنی می تونی خیلی بحث در این مورد پیدا کنی که actooor واقعا سنگ تموم گذاشت اما .. . .نقل قول:
Actoor جان از کجا میدونی با اومدن N96 قیمت این گوشی پایین نخواهد آمد؟
یا حق
میشه بپرسم از کجا گیرش اوردی؟نقل قول:
از 45 تا 70 یورو
البته با توجه به تفاوت مدل و...
با اومدن این دی وی بی ----- و داشتن گوشی مثل 95 دیگه ----- و دیش و . . . وللش و حالشو ببر
اره واقعا...
ممنون احسان از دلگرمی...لول...
اره این --- از کجا گیر میاد؟؟؟
moji جان من این مشکل رو داشتم.من شهرستانی هستم دسترسی به تهران نداشتم.مراجعه کن به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اونجا ثبت کردم بعد از 24 ساعت حل میشه.نکته جالب اینجاست به محض اینکه سریال گوشی رو وارد کردم خود مخابرات تمام جیکو پیک گوشی رو انداخت بیرون(نوع گوشی .ساخت کجاست و....)
سرطان داشت !!!!!نقل قول:
شب سالم بود .صبح از خواب پاشدم دیدم صفحه ش سفید شده هیچ کاری نمیکرد . بردمش گارانتی اتصالات همه ی دانشمندان جمع شدن و گفتن ای سی فلشش سوخته و اما دلیلش مثل خیلی چیزایه دیگه ناشناخته ماند تا در مجموعه ی بعدی سریال عامل ناشناخته نشونش بدن. از اونجایی که یک سال ونیم از گارانتیش میگذشت قبول نکردن گفتن کلا باید بردش عوض شه یه 200 تومن ناقابل خرجشه منم برگشتمو انداختمش تو کمد :41::41::41::41:
اکتور جان چند تا سوال دیگم داشتم ....
قسمت جلوی قابش که مشکیه براقه خش نمیوفته ؟ خیلی جاها گفتن کیفیت تصویرش از نوع معمولیش بهتره!! میگم با توجه به بزرگ شدن صفحه ش و ثابت موندن رزولیشنش پیکسلاش بزرگ تر شدن این موردش تو خوندن فونت های خیلی ریز که مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟؟ احیانا هنگ هم میکنه یا نه؟؟؟؟ چرا با گارانتی اتصالت کم پیدا میشه ؟ حتی تو نمایندگیش تموم کرده بودن!!!!
یه مورد دیگه به نظر شما اینو بخرم یا منتظر n96 بشم؟؟/
راستی چند وقت پیش تو بانه یکی از این دی وی بی ریسیور را رو دیدم مارکش nec بود اندازش از باتری بزرگتر بود قد جلویه 8 گیگ بود میگفت 84 تومن!!!!!
خیلللللللللی ممنون!
از خود سایت نوکیانقل قول:
لینکشو گذاشتم صفحه قبل
تو بازار که اصلا یافت نمیشه؟
خواهش میکنم من طرفدار حرف حق هستم و تعصبی هم تو کار نیستنقل قول:
ممنون احسان از دلگرمی...لول...
یکم بیشتر مطالب از این دی وی بی ÷یدا کنیم محشر میشه ها
ولا هیشکی نمیاد در مورد این خرید --- h توضیح بده...
راهنمایی کنه...
سلام می خوام n95 8g بخرم می شه راهنمایی کنین چه جوری بفهمم اصله یا نه؟
چه چیزهاییش چین هستش؟
صبر کنم ارزون تر می شه؟
از دبی بگم بیارن بهتره یا از همین الادین؟
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم راهنامیم کنین
دوستان راست است که میگن در این گوشی سریع لغ میشه ؟
سلام می خوام n95 8g بخرم می شه راهنمایی کنین چه جوری بفهمم اصله یا نه؟
چه چیزهاییش چین هستش؟
صبر کنم ارزون تر می شه؟
از دبی بگم بیارن بهتره یا از همین الادین؟
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم راهنامیم کنین
من اصلا ایران رو پیشنهاد نمیکنم...من خودم هم از ایران نگرفتم...
چون ایران دست کاری میکنه...هر چی جنس درجه 1 رو از گوشی می دزدن و جنس درجه 3 میزارن روش...
کلی برنامه میریزن...
منو فارسی میشه...
سعی کن اصل این گوشی رو بگیری...
همراه با گوشی بند_دستمال_کابل tv_کابل پی سی_کابل پرینت_باطری و شارجر زاپنی باید باشه...
الان تو ایران و همچنین کم در دبی نایاب شده...
قیمت این گوشی پایین نمیاد...حتی با امدن ان96 قیمت ثابت میمونه...(رقابت بوجود میاد)...
قیمت در یران با گارانتی اصل=720 تا 750...مدل اسپایدر من 30 تومتن گرونتره...
قیمت در دبی 650 هزار تومان...2555 درهم...
نقل قول:
نه دوست من...
هرکی اینو گفته دروغ گفته...
این گوشی بسیار محکمه...
ممنون از راهنماییت.ولی امروز تو الادین 655 بود؟یعنی تفاوتی بین ایران و دبی نیست؟
دوست من این قیمت رو با گارانتی اصل مدل اسپایدر من رو گفتم...
730 تومان...
اقای اکتور باتری 8 گیگ شما جاپنیه که اینقد دووم میاره تو ایران باتری رو عوض میکنن چینی میندازن .مفت نمیارزه.باتری اصل تو ایران گیر میاد یا نه؟؟ 95م باتریش چینی بود .از ایرانم نگرفتمش .روزی دو بار شارج میکردم. قبلا 3120 داشتم .هیچ گوشی از نظر باتری رو دستش نمیومد .تو استند بای تا 2 هفته دووم میاورد با کار زیاد تا 1 هفته اون باتریش جاپنی بود .
اکتور جان چند تا سوال دیگم داشتم ....
قسمت جلوی قابش که مشکیه براقه خش نمیوفته ؟ خیلی جاها گفتن کیفیت تصویرش از نوع معمولیش بهتره!! میگم با توجه به بزرگ شدن صفحه ش و ثابت موندن رزولیشنش پیکسلاش بزرگ تر شدن این موردش تو خوندن فونت های خیلی ریز که مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟؟ احیانا هنگ هم میکنه یا نه؟؟؟؟ چرا با گارانتی اتصالت کم پیدا میشه ؟ حتی تو نمایندگیش تموم کرده بودن!!!!
یه مورد دیگه به نظر شما اینو بخرم یا منتظر n96 بشم؟؟/
راستی چند وقت پیش تو بانه یکی از این دی وی بی ریسیور را رو دیدم مارکش nec بود اندازش از باتری بزرگتر بود قد جلویه 8 گیگ بود میگفت 84 تومن!!!!!
خیلللللللللی ممنون!
دیگه دیر شد دوستم از دبی اومد.باید از همین الادین خودمون بگیرم:41:نقل قول: