بازی بعدی چلسی با چنگدو بلیدز (Chengdu Blades) هستش که روز یکشنبه برگزار میشه ...:5:
تو این بازی هم شاید یه 4 یا 5 تا گلی بزنیم ...:31:
Printable View
بازی بعدی چلسی با چنگدو بلیدز (Chengdu Blades) هستش که روز یکشنبه برگزار میشه ...:5:
تو این بازی هم شاید یه 4 یا 5 تا گلی بزنیم ...:31:
ظاهرا روبینیو به مدیر برنامه هاش گفته که به دنبال خانه ای در لندن برای وی باشد و این شایعات در خصوص انتقال این بازیکن به چلسی رو بیشتر میکنه!
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=788424
ایول برای شروع خوب بود:20:نقل قول:
25 ميليون براي "دروگبا"
یوفا: اگر چه "فيل بزرگ" ميخواهد مهاجم ساحل عاجي خود را در لندن نگه دارد، به نظر ميرسد "دروگبا" دوست دارد راهي فوتبال باشگاهي در اسپانيا شود.
به گزارش یوفا: بارسلونا پيشنهاد خود براي خريد او را ارائه كرده و همه چيز از خداحافظي دروگبا با استمفورد بريج حكايت دارد.
اكنون همه چيز به خود اين بازيكن آفريقايي بستگي دارد، اين كه در چلسي بماند يا آن كه اين باشگاه را ترك كند.
ديگر بر كسي پوشيده نيست كه دروگبا پس از رفتن ژوزه مورينيو از چلسي ديگر در لندن احساس راحتي نميكند.
بارسلونا هم در اين فاصله بيكار ننشسته و با ارائه قراردادي 3 ساله سعي در بردن او به اسپانيا دارد. آبيهاي لندن هم در اين باره گفته است در صورت دريافت پيشنهادي در خور توجه مانع رفتن او نخواهد شد.
"پول" در مساله جابهجايي دروگبا نقش زيادي بر عهده نخواهد داشت، چرا كه مهاجم تيم ملي ساحل عاج در آينده در هر باشگاهي توپ بزند، همواره درآمد بالايي را به دست ميآورد. او به تازگي گفته بود كه ميخواهد از زندگياش لذت ببرد.
نزديكان و مدير برنامههاي او از رفتن او به سمت "جنوب" خبر دادند.
بارسلونا با داشتن آب و هوايي گرمتر مكان دلپذيرتري نسبت به لندن سرد و خشك به شمار ميآيد.
ديديه در 108 بازي با پيراهن چلسي بيش از 50 گل به ثمر رسانده است كه گواهي بر ميزان اهميت او براي باشگاه لندني شمرده ميشود.
او بازيكني است كه به تنهايي ميتواند نتيجه بازي را تغيير دهد. اين آفريقايي نقش مهمي در پيروزيهاي تاريخ باشگاه لندني دارد و يافتن جايگزين براي او حتي براي رومان آبراموويچ مالك چلسي دشوار خواهد بود.
همچون هميشه يك موضوع ترديد ناپذيري است و آن اين كه وقتي دروگبا بخواهد به تيمي برود، در نهايت راهي آن تيم ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسکولاری ؛ لمپارد و دروگبا را میخواهد
یوفا: سر مربی تیم فوتبال چلسی انگلیس بر ادامه حضور لمپارد و دروگبا در این تیم تاکید کرد.
به گزارش یوفا: راشا تودی لوییس فیلیپ اسکولاری سر مربی برزیلی تیم فوتبال چلسی انگلیس که به همراه این تیم در اردوی آمادگی گوانگ ژو چین به سر می برد بر ادامه حضور دیدیه دروگبا و فرانک لمپارد در این تیم تاکید کرد.
اسکولاری عدم حضور دروگبا در تمرینات تیم چلسی را ناشی از آسیب دیدگی زانو وی دانست و اعلام کرد وی پس از رفع مصدومیت به اردوی این تیم باز خواهد گشت.
سر مربی چلسی همچنین حضور لمپارد در تمرینات تیم در چین را نشانه علاقه وی برای حضور در فصل آینده در چلسی دانست.
تیم چلسی در نخستین بازی خود تحت سر مربیگری اسکولاری در یک بازی تدارکاتی به مصاف گوانگژو فارمز چین خواهد رفت.
ترکیب چلسی در اولین بازی با سرمربیگری فیل بزرگ ::46:
در این بازی چلسی پیزارو و دروگبا را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و شوچنکو به دلیل آماده نشدن در این بازی حضور نداشت
تازه ما این سه تا مهاجممون و نداشتیم 4 تا زدیم اگه داشتیم بازی رو میترکوندیم ....:31:
ترکیب :
1-پیتر چک
16-بوسینگوا
6-کاروالیو
26-تری
3-اشلی کول
5-اسین
12-میکل
20-دکو
8-لمپارد
21-کالو
39-آنلکا
ذخیره :
23-کودیچینی
2-ایوانوویچ
19-فریرا
33-الکس
18-بریج
15-مالودا
24-رایت فیلیپس
36-دی سانتو
من تو یه پستی گل زنان چلسی تو این بازی دوستانه رو اشتباه وارد کردم ...
شرمنده ...:13:
گلزنا اینا بودن :
کالو (نیمه اول) ، لمپارد (شوت از فاصله 30 یاردی:8:) ،دی سانتو ، رایت فیلیپس (نیمه دوم)
ترکیب چلسی در نیمه اول و دوم :
ترکیب در نیمه اول بصورت 2-2-2-4 :
6-بوسینگوا (19-فریرا "21)
6-کاروالیو
26-تری
3-اشلی کول
5-اسین
12-میکل
8-لمپارد
20-دکو
39-آنلکا
21-کالو
ترکیب در نیمه دوم بصورت 3-3-4 :
23-کودیچینی
19-فریرا
6-کاروالیو
33-الکس
18-بریج
20-دکو (2- ایوانوویچ "62)
12-میکل
8-لمپارد ( کاپیتان)
21-کالو (24-رایت فیلیپس "57)
26-دی سانتو
15-مالودا
تو این بازی بوسینگوا و ایووانویچ در خط دفاع,دکو در خط هافبک و دیسانتو در خط حمله اولین بازیشونو واسه چلسی کردن که دی سانتو تو اولین بازیش 1 گل زده ...
فعلا که شروعش خوب بوده ...:31:
ببینیم یکشنبه چیکار میکنن :8:
میگم این دی سانتو رو از جایی گرفتن ؟؟تا حالا اسمشو نشنیده بودم!
منم تا حالا اسمشو نشنیده بودم ...نقل قول:
من اول فکر کردم گوانژگ گل به خودی توسط دی سانتو زده ... نگو دی سانتو از خودمونه!!! :31:
تازه تو این بازی جو کول و بالاک کجا بودن ؟...:13:
من تو سایت اسکای اسپورت اسم چند نفر و دیدم که پارسال جزوه لیست بازیکنای چلسی نبودن ...
تازه تو لیست خریدشون هم نبودن ...
James Simmonds
Michael MancienneL
Adrian Pettigrew
این دی سانتو هم نبود...
ایتا کین ؟:18:
دومیرو فهمیدم ...
انگاری چلسی پارسال به طور قرضی داده بوده به queens park rangers
ولی اون یکیا رو پیدا نکردم ...
فرانکو دی سانتو مهاجم 18 ساله آرژانتینی هست که دردسامبر 2007(زمستان امسال)چلسی اونو با مبلغ 7 میلیون دلار(3.4 میلیون پوند) به خدمت گرفته
بازیکن آینده داری به نظر میاد:40::20:
لمپارد عجب گلی زد . خیلی توپ بود!
Adrian Pettigrew
متولد 12 نوامبر در سال 1986 در لندن ...
پارسال به عنوان بازی کن قرضی به تیم برنت فرد رفته بود ...
حتی تو بسکتبال هم نقش داره ...:8:
فکر نکنم تو چلسی موفق باشه :41:
James Simmondsبازیکن 19 ساله که محصول آکادمی چلسی هست که پارسال به طور قرضی به کاردیف رفته بوده ...:8:
پستی که بازی می کنه هافبکه ...
Michael Mancienne
این بازیکن برای تیم ملی زیر 19 سال انگلیس بازی می کنه ...:27:
که پارسال چلسی این بازیکنو به طور قرضی به Queen Park Rangers داده بوده ...
رئال بتیس به دنبال جذب مهاجم چلسی یعنی پیزارو ...
ارتباط مدیر باشگاه بتیس با پیزارو در حد چت بوده ولی پیشنهادشون جدی بوده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسكولاري: من مرد خاص نيستم
یوفا: سرمربي برزيلي چلسي كه راه خود را از راه "ژوزه مورينيو" جدا ميداند، در گفتوگو با روزنامه انگليسي The Sun به همين مساله تاكيد كرده و گفت: «نام من لوئيس فليپه اسكولاري است نه ژوزه مورينيو.»
به گزارش یوفا: اسكولاري در اين گفتوگو افزود: «من شخصيت خودم را دارم و راه خودم را دنبال ميكنم، نه راه كس ديگري را. نميدانم مورينيو از كسب كدام عنوانها وعده داده بود اما، من شيوه گفتار متفاوتي دارم. من به بازيكنان و هواداران چلسي همان چيزي را ميگويم كه هر سرمربي از آن صحبت ميكند، فقط اينكه به قهرماني نياز داريم.»
اسكولاري در پايان خاطرنشان كرد: «شيوه و راه من در چلسي همان شيوهاي است كه به عنوان يك سرمربي در زندگيام پيش گرفتم. ميخواهم به همان چيزهايي كه در تيمهاي قبليام به دنبال آنها بودم دست يابم. تنها به پيروزي ميانديشم و چلسي نيز برايم از اين قاعده مستثني نيست.»
بد نيست بدونيد د در نظر سنجي سايت هواداران چلسي كه در ان بهترين بازيكن فصل 2007-2008 به نظرسنجي گذاشته شده ميشائيل بالاك با 42 درصد در رده نخست قرا داره و بعد از وي فرانك لمپارت با 22 درصد در رده دوم قرار داره.
پیزارو بالاخره همه ی پیشنهادات را رد کرد و در این رابطه گفت که من با چلسی قرارداد دارم و می خواهم در اروپا بازی کنم ...:8:
گویا پیزارو از آمریکا هم پیشنهاد داشته ...
چک امیدوار است ...
چک در رابطه با لمپارد که از اینتر پیشنهاد جدی دارد خاطر نشان کرد :
"فرانک فعلا 1 سال با ما قرارداد دارد و من امیدوارم که این روزها فرانک قراردادش را تمدید کند ...:27:"
چنگدو ۰ - ۷ چلسی
CHELSEA 7 VS 0 CHENGDU
تیم فوتبال چلسی توانست در دومین دیدار دوستانه اش مقابل تیم چنگدو با نتیجه ای پر گل پیروز شود
به گزارش کانون هواداران چلسی ٬ در این دیدار که چلسی میهمان تیم چنگدو بلدز چین بود توانست به نتیجه ۷ بر ۰ پیروز شود تا دومین پیروزی اش در آسیا را بدست آورد
چلسی که با ترکیب : چک ( هیلاریو - ۶۰ ) ٬ فرییرا ( ایوانوویچ - ۴۵ ) ٬ الکس ( کاروالیو - ۴۵ ) ٬ تری ( جو کول - ۵۳ ) ٬ اشلی کول ( بریج - ۴۵ ) ٬ دکو ٬ اسین ٬ لمپارد ( میکل - ۴۵ ) ٬ رایت فیلیپس ٬ آنلکا ( در سانتو - ۶۰ ) ٬ کالو ( مالودا - ۴۵ ) راهی میدان شده توانست با گلهای آنلکا دقیقه ۱۴ ٬ کالو ۳۰ ٬ لمپارد ۳۷ ٬ جو کول ۵۴ و ۸۱ ٬ دی سانتو ۶۵ و رایت فیلیپس در دقیقه ۸۳ حریف چینی اش را از پیش رو بردارد
چلسی با هدایت اسکولاری بعد از شکست ۴ بر ۰ برابر گوانگ ژو فارماکاتیاکال دومین پیروزی اش بدست آورده است.
عجب بازی بوده ...:8:
چلسی 7 تا گل زده ... :26:
تازه این دی سانتو داره چیکارا که نمی کنه ... تو 2 تا بازی 2 تا گل زده ...:18:
این رایت فیلیپس هم که شده مرد دقایق 90 تو 2 بازی دقایق آخر رو هم 2 تا گل زده ...:31:
بوسينگوا مصدوم شد...:41:
بوسنگوا مدافع پرتقالی تیم چلسی به دلیل مصدومیت چند هفته اولیه لیگ برتر را از دست داد:19:
به گزارش کانون هواداران چلسی بوسنگوا که به تازگی به آبی های لندن پیوسته است به دلیل مصدومیت اردوی چلسی در چین را ترک کرد و به لندن بازگشت ٬ او به دلیل مصدومیت اردوی آسیایی و روسیه تیمش را از دست داد .:13:
گویا مصدومیت بوسینگوا دلیلی باشه که او نتونه هفته ها نخستین تیمش را از دست بده:41:
سلام. این جمله درست نیست یه بار دیگه بخون. کلمه برابر رو نمیخواد.نقل قول:
چلسی با هدایت اسکولاری بعد از شکست ۴ بر ۰ برابر گوانگ ژو فارماکاتیاکال دومین پیروزی اش بدست آورده است.
ضمنا بابت اخبار ممنون
برابر یعنی همون در برابر تیم ...
نه؟
بالاك ، تاريخ خداحافظي از فوتبال را تعيين كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوفا: ميشائيل بالاك هافبك تيم ملي فوتبال آلمان قصد دارد آخرين سالهاي فوتبالش را در باشگاه چلسي سپري كرده و در سال ۲۰۱۰از اين ورزش كنارهگيري كند.
به گزارش یوفا: كاپيتان تيم آلمان بعد از جام جهاني ۲۰۱۰در آفريقاي جنوبي با فوتبال خداحافظي خواهد كرد اما خوشحال است كه دو سال آخر را در ورزشگاه استمفورد بريج ، كنار آبي پوشان تيم چلسي ، سپري ميكند.
بالاك كه در سال ۲۰۰۶بعد از تجربه بازيگري در كايزراسلاترن ، بايرلوركوزن و بايرن مونيخ به چلسي ملحق شد ، تاكيد كرد اينجا آخرين باشگاه اوست.
وي اظهار داشت : در گذشته اعلام كرده ام كه خوشحال ميشوم تا پايان دوران بازيگري در چلسي بمانم. من به استمفورد بريج آمدم تا در يكي از بهترين ليگهاي جهان براي يكي از قويترين تيمها بازي كنم.
هافبك سابق چلسي بعد از شروع كند و ناموفقي كه در اين تيم داشت ، در فصل گذشته يكي از بهترين بازيكنان بود اما تيم تحت رهبري آورام گرنت در فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا مغلوب منچستريونايتد شد و در ليگ برتر نيز رقابت را به اين تيم واگذار كرد.
بالاك اما انگيزه زيادي دارد كه همراه با چلسي به يك عنوان قهرماني دست يابد : انتظار دارم در اين فصل براي قهرماني تلاش كنيم. ما حرفهاي هستيم و بايد تفاوتي نسبت به فصل قبل در تيم ايجاد كنيم.
با حضور لوئيس فيليپه اسكولاري در چلسي و جذب دكو پرتغالي ، اين تيم عزمش را جزم كرده تا ناكاميهاي گذشته را جبران كند.
در حاليكه هنوز اسامي مختلفي نظير كاكا و روبينيو در فهرست خريدهاي آبي پوشان به چشم ميخورد ، اما بالاك معتقد است تركيب فعلي ، تركيب خوبي است.
به گفته وي: چلسي تيم فوقالعادهاي دارد كه هميشه پتانسيل قهرماني را داراست.
حالا كه تاپيك منچستر قفل شده چرا يه تاپيك جديد براش نميزنن.
بیخیال رفیق ... مهم نیست.نقل قول:
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم چلسي گفت: ضربه هولناكي كه در بازي نهايي ليگ قهرمانان متحمل شدم را فراموش كردهام.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، جان تري اظهار داشت: در ديدار پاياني برابر منچستر يونايتد در مسكو، يك پنالتي سرنوشت ساز را خراب كردم كه از لحاظ روحي تا مدتها مرا تحت تاثير قرار داد. بعد ازگذشت مدتي از آن، سعي كردم آن واقعه را فراموش كرده و آماده حضور در فصل جديد شوم.
وي افزود: ديگر بازيكنان تيم نيز از لحاظ فني و روحي آماده حضور در فصلي تازه شدند. حالا شوق فراواني به كسب مدال داريم.
تري عنوان كرد: در فصل نقل و انتقالات چند قرارداد خوب بستيم. با در اختيار داشتن دكو و بوسينگاوا، به واقع كامل شده ايم.
وي افزود: اميدوارم بتوانيم با اين نفرات و مجموعه قبلي، تيمي شويم كه براي كسب افتخار تلاش ميكند و به آن مي رسد.
چلسي پيشنهاد يك ميليون پوندي در ماه به كاكا ميدهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوفا: بر اساس گزارشهاي منتشره، باشگاه فوتبال چلسي انگليس قصد دارد در تلاش براي جذب كاكا، پيشنهادي يك ميليون پوندي در ماه به وي بدهد.
به گزارش یوفا روزنامه آبزرور امروز دوشنبه در اينباره نوشت: درست به محض اينكه فكر مي كنيد اين ماجرا تمام شده، دوباره خبرهايي در مورد احتمال رفتن كاكا از آث ميلان به چلسي به گوش ميرسد.
آخرين مورد حدود يك هفته پيش وقتي شروع شد كه خبر رسيد چلسي به اين بازيكن برزيلي قراردادي ۱۰۰ميليون يورويي پيشنهاد كرده است.
روز بعد آدريانو گالياني نايب رييس باشگاه آث ميلان بدون اشاره به مبلغ پيشنهادي اعلام كرد كه پيشنهاد چلسي را رد كرده است و افزود، كاكا به هيچ قيمتي فروشي نيست.
سپس پيتر كنيون رييس اجرايي باشگاه چلسي پيشنهاد جديد براي كاكا را رد كرد اما اين مانع از گزارش روزنامه گازتادلواسپورت در مورد پيشنهاد جديد ۱۵۰ميليون يورويي چلسي براي اين بازيكن نشد.
گالياني دوباره اين خبر را هم تكذيب كرد و عنوان نمود كه مطبوعات فقط دنبال شايعهسازي هستند و بزودي خبر پيشنهادي ۲۰۰ميليون يورويي را منتشر خواهند كرد.
سر و صداي خبرهاي مربوط به انتقال كاكا ظاهرا فروكش كرده بود كه روزنامه آبزرور در شماره امروز خود مدعي شد، چلسي قرار است پيشنهادي يك ميليون پوندي در ماه به كاكا بدهد.
اين امر كاكاي ۲۶سال را به اولين بازيكن يك ميليون پوندي در ماه در تاريخ فوتبال تبديل خواهد كرد.
يك منبع موثق از باشگاه ميلان در اينباره گفت: كاكا بر اساس اين قرارداد مبلغ ۹ميليون يورو در اولين فصل حضورش در چلسي ميگيرد و دستمزد او در هر يك از پنج سال باقي مانده يك ميليون يورو افزايش خواهد يافت. در اين صورت چلسي مجبور است با هفتهاي بيش از ۲۰۰هزار پوند شروع كند.
يك منبع نزديك به كاكا نيز به آبزرور گفت: به كاكا پيشنهادي بسيار بزرگتر از ميلان داده شده است.
براي فهميدن حقيقت بايد منتظر بود و ديد كه عكس العمل چلسي و ميلان با اين خبرها چگونه است اما ميتوان از يك چيز مطمئن بود و آن اينكه شايعات مربوط به چلسي و كاكا خيلي هم بيراهه نيست.
در ديداري دوستانه
استقبال 7 هزار نفري از تيم فوتبال چلسي
خبرگزاري فارس: تماشاگران فوتبال در مالزي از حضور تيم چلسي انگليس در اين كشور استقبال كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات مالزي، تيم چلسي كه دست به انجام تور آسيايي خود زده، نخستين تمرين خود را در ورزشگاه شاه علم كوالالامپور انجام داد كه با استقبال كم نظير هواداران مالزيايي روبرو شد.
در اين تمرين بيش از 7 هزار هوادار مالزيايي در ورزشگاه حضور يافته و در تمرين تيم چلسي دست به تشويق تيم لندني زدند.
اين گزارش عنوان ميكند كه چنين استقبالي از يك تيم خارجي در مالزي سابقه نداشته است.
روزنامه های خارجی هم دست کمی از روزنامه های خودمون ندارن!!!! چلسی دائم داره ارائه پیشنهاد به کاکا رو تکذیب میکنه و از اون طرف هم معلومه که میلان فروشنده نیست! پس همچین انتقالی امکان نداره این فصل رخ بده!نقل قول:
چلسي پيشنهاد يك ميليون پوندي در ماه به كاكا ميدهد
درسته ولي از اين ابراموويچ هر چي بگي بر مياد.
نمیدونم اگه دوست داری شما یه تاپیک دیگه براش درست کن!نقل قول:
اینم حرفیه ولی خوب چلسی نیازی بهش نداره چون هافبک خوب به اندازه کافی داره(اسین-بالاک-لمپارد-دکو- میکل) یا اینکه بخواد به عنوان مهاجم دوم پشت سر دروگبا بازیش بده که احتمال دومی بیشتره!نقل قول:
درسته ولي از اين ابراموويچ هر چي بگي بر مياد.
در کل من فکر نمیکنم اصلا بیاد چلسی و چلسی بهتره یه بازیکن مثل روبینیو رو بگیره هر چند که الانم ترکیب خوبی داره و فکر نمیکنم نیازی به بازیکن جدید باشه.
اخه من كه زياد منچستري نيستم. بهتره طرفداراي منچستر خودشون يه تاپيك جديد براي تيمشون بزنن.نقل قول:
چلسی سومین بازیشو در تور آسیایی با برد 2-0 برابر تیم Malaysian XI پشت سر گذاشت. گل های چلسی در این بازی رو نیکلا آنلکا و اشلی کول به ثمر رسوندند.
:40::40::40::40::40::40::40::40:
سایت گل زده که تال بن هایم رفت منچستر سیتی ...همون بهتر که رفت چون اصلا به درد تیم نمیخورد