ممنون سامان جان
همین کارو کردم.(از خیلی از برنامه هام آرشیو داشتم)
کلا اینگار گوشی رو تازه گرفتم.
بازم مرسی
Printable View
ممنون سامان جان
همین کارو کردم.(از خیلی از برنامه هام آرشیو داشتم)
کلا اینگار گوشی رو تازه گرفتم.
بازم مرسی
من ميخوام يه گوشي كار كرد بگيرم تميزه قيمتش 120 تومان ميخواستم بدونم اگه باطريش پر باشه و بخواي اهنگ گوشي كني به طور مودام چقدر دوام ميياره
مشاوره خرید گوشی:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
خوب باطري گوشيش اگه پر باشه و به طور مدام كار كنه چند ساعت اهنگ جواب ميده
اگر منظورتون 6120 هست باید بگم که با این گوشی به طور مداوم بخواهید آهنگ گوشی کنید البته از اسپیکر حدود 3 ساعت دوام می یاره! اگر شارژ کامل باشه!
اگه هندز فري باشه چند ساعت؟
سلام
گوشی 6120 من گاهی خاموش وروشن میشه مشگلم از شمال رفتنش شروع شده که مرتب خاموش وروشن شد بعد از اون هر چند وقط یکی دو بار خاموش وروشن میشه و دوباره میره تا چند وقط بعدش.
من هم به مع شما پيوستم اخريش ورزن نرم افزاري چنده و در كجا ميتونم پيداك نم
حدود 4 تا 4.5 ساعت!نقل قول:
اگه هندز فري باشه چند ساعت؟
ورژن 6.1نقل قول:
من هم به مع شما پيوستم اخريش ورزن نرم افزاري چنده و در كجا ميتونم پيداك نم
می تونی به تاپیک آپگرید گوشی های نوکیا بری! تو انجمن نوکیا!
از من می شنوی آپگرید نکن!
من کردم گوشیم سوخت دیگه درست نشد!
الان داره گوشه ی خونه خاک می خوره!
گوشي من اصلان ورژنش همينه ممنون دوباره از راهنمايت
خوب پس احتیاجی به آپدیت ندارید ...
.
فقط میتونید اگه گوشیتون زبان فارسی نداره با تغییر پروداکت کد , زبان فارسی رو بهش اضافه کنید ....
سلام کسی فایل های آپدیت 6120 رو داره که فارسی هم بنویسه هک کردنش برام مهم نیست.
ببخشيد ميخواستم بدونم هنگام زنگ خوردن عكس مشاره تلفن رو تمام صفحه نمايش نميده بايد نرم افزار نصب كرد
نه دوست در حالت عادی ممکن نیست ....
باید برنامه نصب کنید ....
حيف اين گوشي كه باطريش ضعيفه نمي شه كاري كرد يه باطري بهتر انداخت روش؟ البته براي من صدا اسپيكر مهم نيست صداش فكر كنم ضعيفه
من راستش دوشنبه شارز كردم ساعت 11 صبح كامل شد الان سه شنبه ساعت 9شب 4 خط خالي كرده نميدونم كار هم زياد بگي باهش نكردم
راستش يه مورد هست خيلي من رو ازيت ميكنه همين باطري اين گوشي به نظر شما چقدر اين باطري از سوني اريكسون w350 بهتره كاش يه بحث تخصصي باطري داشتيم ايا 350 بهتهر؟باطريش براي كار كردن
دوستان 6120 مشکل شارژ نداره ....
اون دوستمون هم که زمان دادن باید بگم در عرض اون 34 ساعت که از 7 تا خط 4 تا کم کرده شما با گوشیتون هیچ کاری نکردین ...
.
نه sms و نه تماس ...!!! آره اگه هیچکدوم از این کارها رو نکرده باشین و در حالت استندبای 4 خط کم کرده باشه آره ضغیفه ....
يه جا خوندم اگه گوشي 6120 خاموش باشه و بزاري شارز هروقت باطريش پر شده بوق يا ويبره ميزنه درسته؟ راستش من يك 2 ساعتي گذاشتم خبري نشد
شما که هر دو ساعتو ننشستی پاش:31::31:نقل قول:
مال ما که میزنه
خودمونیما باتریش افتضاحه من یه باتری چینی گرفتم یه کمی اوضاع بهتره
خوب چي شد؟ صدا داد؟ اخه من يعد يك ساعت نيم هيچ صداي نيومد يا مثل سامسونگ كه چراغش روشن ميشه هيچ خبري نبود فقط خط شارز بالا پايين نميرفت
با اجازه از بزرگان تاپیکنقل قول:
اگه خط شارژ بالا پایین نمیره یعنی کاملا شارژ شده صدا هم میده یه بیپ کوچولو می کنه
منظورم بيب ممتد يا نه؟ فقط يكي ميزنه
آیا 6120 با pc suite کار می کنه ؟وقتی از کابل usbاستفاده می کنم نمی تونم باpc suiteکار کنم:10:نقل قول:
چه جوری می شه گوشی رو از طریق کابل usbبه کامپیوتر وصل کنیم آیا با pc suite می شه کار کرد؟
چرا نمیشه دوست من ... بهترین راهه ارتباطی گوشی با کامپیوتر همین pc suite هست ...
.
شما آخرین ورژن رو روی گوشیتون نصب کنید و منتظر بمونید تا درایور های گوشیتون رو نصب کنه و در پایان هم گوشیتون رو میشناسه
شما وقتي از pc suite الستفاده ميكني كامپيوترت قادر به شناسي اين نرم افزار نيست و مجبور ميشه پورت usb رو عوض كني؟ اگه اين مشكلت بگم چكار كني؟نقل قول:
وقتی گوشی رو میزنی به کامپیوتر توی گوشی یه پیام میاد که در چه حالتی به کامپیوتر وصل بشه...مثلا مثل Flash یه سازگار به PC Suite یا سازگار با ویندوز مدیا پلیر و ... که شما باید حالت PC Suite رو انتخاب کنی ... اگه پیام نمیاد توی پوشه Connectivity که توی Setting هست برو و برو توی USB اونجا گزینه Ask نمی دونم چی چی رو فعال کن!
توجه داشته باش که دفعه اول یه کم طول میکشه تا PC Suite بشناسه ولی دفعات بعد سریع شناسایی می کنه!
امیدوارم مشکلت حل بشه!
به احتمال زياد مشكل من رو داري بايد ها يو اس بيت رو عوض كني تا بشناسه بايد بري تو device mannger وقتي كه وثل كردي گوشي رو اونجا 6120 را enble كن چون disbale
سلام همه ی عزیزان.
من میخواستم 6120 سفید بخرم.قیمتش حدودا چقدره؟؟؟ و اینکه توصیه یا راهنمایی ندارین؟
بین 190 تا 220(گارانتی نیا)- حدودی میگم.نقل قول:
من پارسال مرداد ماه خریدم هنوز دارمش.ای گوشی بدی نیست اما هیچ کدوم از امکاناتی که گوشیهای به روز دارن (دوربین خوب-صفحه نمایش بزرگ-gps) رو نداره.اما کوچولوی ظریفیه:40:
توصیه من اینه به 6220 هم فکر کنی یکم بالاتر از اینه قیمتش و حداقل gps و دوربین 5mp و فلش زنون رو داره!:10:
یکی از نقاط قوت 6120 سرعت بالای cpu گوشی هست ....
که این خودش خیلی عالیه ...
اره منم بخاطر cpu و symbian 3rd v9.2 میخوام بگیرم.دوربین زیاد به کارم نمیاد. نیما و سامان جان ممنون از راهنمایی تون.
با سلام
من نمیتونم گوشیم رو به حالت رم ریدر(بدون رم ریدر ، با کابل mini usb) به کامپیوتر وصل کنم
میگه رم در حال استفاده است
ولی من نمیتونم بفهمم په برنامه ای از رم استفاده میکنه
چی کتر کنم؟؟
6120 c
یه بار گوشیتو رستارت کن تا اگه برنامه ای بازه بسته بشه ...
و وقتی بالا اومد امتحان کن
اینم من اضافه کنم که n-gage هم روش نصب میشهنقل قول:
کلید پاور گوشی رو بزن از توی منویی که باز میشه "remove memory card" رو بزن فکر کنم درست بشهنقل قول:
خیلی ممنون رفیقنقل قول:
خوب اینطوری که رم من و همه نرم افزار ها پاک میشن
اگه میخواستم این کارو بکنم که نظر نمی خوایتم ....
نه دوست من بد گرفتی ... یعنی از رو گوشیت Remove کنی ... یا به عبارت دیگه نرمافزار هایی که از رم باز شده رو ببندی ... انگار رم تو گوشی نیست ...نقل قول:
جنابعالی منظور دوستمون رو format گرفتی ...:27:
نه رم فرمت نمیشه فقط برنامه هایی که از روی مموری دارن اجرا میشن بسته میشننقل قول:
به عبارتی Remove=disconnect