بچه ها بازی بعدی منچستر کی هست؟
بچه ها بازی بعدی منچستر کی هست؟
Premier League
4 Apr 2009 15:00 BRST
Man Utd. vs Aston Villa
میدونستن تو این 4 سال اخیر این اولین باریه که منچستر دو بازی پشت سر هم رو میبازه ؟
بله! باز قهرمانی رفت واسه شب آخر.نقل قول:
میدونستن تو این 4 سال اخیر این اولین باریه که منچستر دو بازی پشت سر هم رو میبازه ؟
البته مزش به همينه
ليگ هاي ديگه رو ببينين خيلي راحت از 5 تا بازيه آخري قرمانشون مشخصه : باقيه تيما چلمنگنن
میگم شاید فرگی عمدا اینطور می کنه!
خبر بد :
فرگوسن سال آینده از فوتبال خداحافظی می کند سرآلکس فرگوسن در نظر دارد در پایان فصل آینده به دوران مربیگری خود پایان دهد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سان، دارن فرگوسن، پسر آلکس فرگوسن، گفت پدرش خوشحال می شود که منچستریونایتد به رکورد 18 قهرمانی لیورپول در رقابت های لیگ فوتبال انگلستان دست پیدا کند.
وی گفت: پدرم در سلامتی کامل به سر می برد و برای فصل آینده یک تیم جدید می سازد. چنانچه او بتواند در رقابت های این فصل به عنوان قهرمانی دست پیدا کند، از حیث تعداد قهرمانی ، با لیورپول برابر می شود.
فرگوسن هنوز زمان دقیق کناره گیری از فوتبال را اعلام نکرده است. فرگوسن قرار بود در فصل 02-2001 از فوتبال کناره گیری کند اما قهرمان نشدن در آن فصل باعث شد که او زمان بازنشستگی خود را به تعویق بیاندازد.
برنامه دیدارهای منچستریونایتد در لیگ برتر تا انتهای فصل
به گزارش خبرگزاری پارس فوتبال
برنامه بازی های منچستریونایتد تا انتهای فصل به شرح زیر است :
5 اوریل با ویلا در اولترافورد
11 اوریل با ساندرلند در اف لایت
22 اوریل با پورت مورث در اولترافورد
25 اوریل با تاتنهام در اولترافورد
2 می با برو در ریورساید
9 می با من سیتی در اوالترافورد
13 می با ویگان در جی جی بی استادیوم
16 می با آرسنال در اولترافورد
24 می با هال سیتی در کی سی استادیوم
اوليش چند اپريله ؟؟
..
اولیش 5 آپریله. مرسینقل قول:
وحيدخان ممنون ازت عمو
..
هارگریوز مصدومیت را فراموش می کند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل : اوون هارگریوز هافبک منچستر یونایتد امیدوار است با بازگشت به میادین نمایشی بهتر از گذشته داشته باشد. هارگریوز بعد از انتقال 17 میلیون پوندی از بایرن به اولدترافورد در سال 2007 تا کنون فقط 37 بار با پیراهن منچستر یونایتد به میدان رفته است. این بازیکن 28 ساله که مدتهاست به دلیل مصدومیت زانو نمی تواند تیمش را همراهی کند در گفتگو با Manchester Evening News می گوید:"با امید و پر قدرت تر از گذشته به میادین باز می گردم و امیدوارم بتوانم چندین فصل پشت سر هم و بدون مصدومیت را تجربه کنم." "دوران سختی را پشت سر گذاشتم.حتی بازی های منچستر را نگاه نمی کنم چون به عنوان یکی از اعضای تیم، جلوی تلویزیون نشستن به جای درون زمین بودن بسیار برایم سخت است."
نه زوده واسه رفتنش. من که فکر میکنم رکورد لیورپول میشکنه بعد از من یونایتد میره . با قهرمانیهایی که امسال و ساله بعد به امید خدا بدست میاریم این رکورد شکسته میشههههههههههههههههههه:27::2 1:نقل قول:
اي بابا
نکنه شده عادت که تيم به سرازيري افتاده ؟
از استون ويلا 2 تا بخوره ؟
خطريه
فقط 30 مين مونده
البته ايشا . . . که ببريم
خوب تبريک
مبثوت
برد باحاليه
با اينکه سردر گم بوديم قبل گل دوم ولي ترکونديم آخرش رو
البته ايکاش عادل گزارشگر بود
عجب آبروريزي اي کرد خياباني در مورد بايرن : تيکه ي درشتي بود
مارچنا : love
عجب بردی بود
تیم هم روحیه گرفت تا اروپا بترکونه
عجب بازی بود ، نصف عمر شدیم
این خیابانی که دهن ما رو سرویس کرد
عجب بازیکنی روی نیمکت داشتیم خبر نداشتیم
بچه ها من بازی رو ندیدم
بازی چطور بود!چند چند شد
این کیه که میگید خوب بازی کرد؟
بازيه 2 بر 1 باخته رو که تا 60 دقيقه ادامه داشت اين نتيجه با گل فانتزيه مارچنا
3 بر 2 برديم
توي ترکيب نصف تيم نبودن
من مردم
از اون دنیا تماس میگیرم
بردیم دیگه؟!!
ولی چه بازیی بود!
سایت گل: منچستر یونایتد در راس تیمهای خواهان ادین دزکو، مهاجم جوان ولفسبورگ قرار دارد. به نوشته روزنامه دیلی میل، این بازیکن 23 ساله توجه بسیاری از باشگاهها را جلب کرده و آرسنال، رقیب سرسخت یونایتد هم چندی پیش به دنبال او بود. پورتسموث، بلکبرن و ساندرلند هم دیگر باشگاههای لیگ برتری هستند که به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره جوان هستند.
قیمت او حدود 12 میلیون پوند خواهد بود و گفته میشود که احتمالا بعد از نمایش درخشانی که در بوندس لیگا داشته در تابستان به لیگ برتر خواهد رفت. او در دو سال گذشته در دسته برتر آلمان بازی کرده و در 52 باری که به میدان رفته، 23 گل به ثمر رسانده است. شیاطین سرخ همچنین خواهان فرانک ریبری، هافبک بایرن مونیخ هم هستند.
سایت گل: منچستر یونایتد قصد دارد در تابستان پیش رو با فرانک ریبری ستاره فرانسوی بایرن مونیخ قرار داد امضا کند. نشریه انگلیسی "اخبار جهان" ادعا کرده است که قهرمان اروپا به صف خریداران ریبری اضافه شده و برای به خدمت گرفتن این ستاره 25 ساله با بارسلونا و اینتر رقابت خواهد کرد.
این روزنامه همچنین گزارش داد که شیاطین سرخ تقریبا از به خدمت گرفتن مرد فرانسوی اطمینان دارند و مذاکراتشان را با او آغاز کرده اند. ریبری در سال 2007 از المپیک مارسی به بایرن مونیخ پیوست و یکی از ارکان اصلی این تیم در فتح جام قهرمانی بوندس لیگا و جام حذفی سال پیش بود. با این وجود ریبری به تازگی قراردادش را با حامی مالی اش، شرکت نایک، تمدید کرد و این مسئله ممکن است موجب جدایی او از تیم بایرن، که با آدیداس قرارداد دارد، شود.
بارسلونا و منچستر یونایتد، هر دو با نایک قرار دارند. اگرچه اینطور به نظر می رسد که ریبری به بارسا خواهد رفت اما گزارش ها نشان می دهد که کریس رونالدو سر انجام در تابستان به رئال خواهد پیوست و منچستر برای جانشینی او، به دنبال ریبری است. علاقه رونالدو به غول اسپانیایی بر کسی پوشیده نیست و شواهد نشان می دهد که او سرانجام به آرزوی خود خواهد رسید و فصل آینده در لالیگا به میدان خواهد رفت.
با جدایی مرد پرتغالی از منچستر، آنها دربازار به دنبال یک جانشین برای اوخواهند بود و با 75 میلیون یورویی که از فروش رونالدو به رئال به جیب خواهند زد مشکلی از نظر مالی نخواهند داشت.
عجب گلی زد این بازیکن جدید منچستر
خدا عمرش بده
آینده خوبی خواهد داشت
بابا عجب تیم این يونايتد
تا وقتی این مربی رو دارند هیچ تیمی جلو دار شو نیست
اینم عکسی از مهاجم 18 ساله منچستر که دیشب گل برتری یونایتد رو زد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Federico Macheda
Date of Birth : 22 Aug 1991
Nationality : Italy
Position : Striker
Squad Number : 41
آي قربون آدامس جويدنش بشم
اينم از پورتو 2 - 1 زديم
ايشا... که ببريم
اهه بازم خورديم که
عجب بازی مزخرفی بود
خیلی بد بازی کردیم دفاع هم که کلا تعطیل بود
این خیابانی هم که فقط بلده اعصاب خورد کنه
دیشب پورتو خوب بود .
منچستر فکرشم نمیکرد که پورتو اینجوری بیاد برای برد.
از خوبم یه چیزی اون ورتر منچستر کامل بسته بود و اصلا هم حقش باخت نبودنقل قول:
دیشب پورتو خوب بود .
منچستر فکرشم نمیکرد که پورتو اینجوری بیاد برای برد
ولی دفاع منچستر هم خیلی ضعیف بود و اوانس و اشی و نویل خیلی بد کار کردن
منچستر اون منچستر همیشگی نبود و پورتو هم در خونه ی حریف خیلی خوب بازی کرد!!!!و اگه اشتباه وحشتناک دفاع رو گل اول منچستر نبود منچستر حتی باخته هم بود!!!با این نتیجه بازی برگشت خیلی حساس خواهد بود!!
چرا دفاع دیشب اینطوری بازی میکرد یه لحظه فکر کردم دارم بازی پرسپولیس رو میبینم
خیلی بد بازی کردیم
ایشاالله بازی برگشت داغونشون میکنیم!!!!
به نظر من می تونیم پورتو رو تو خونش ببریم چون این اخرین حد پورتو بود ولی آخرین حد منچستر نبود ...
یک چیزیم که خیلی تابلو بود خستگی بازیکنا بود ... بازی برگشت سه روز استراحته
به امید برد در پرتغال
بازی برگشت فردیناند هست و خیالمون از دفاع راحته
برباتف هم برمیگرده و اون بالانس تیم که از بین رفته بود دوباره برمیگرده
منچستر به نظرم تو زمين پورتو بهتر بازي خواهد كرد من به صعود شياطين خيلي اميد وارم
يه سوال (جدي)
دوستان كسي ميدونه فرگوسن چه ادامسي ميجوه؟
احتمالا با يه شركت ادامس سازي قرارداد داره.
من یه تحقیق کرده بودم از این سایتای خارجی قبلا. تو پستای من تو همین تاپیک بگرد درباره آدامس یه چیزایی نوشته بودم.:5:نقل قول:
عجب بازیکنی هستش این ماچدا ، فقط پاشو دراز کرد گل زد ، این برباتو هم هیچ کاری نکرد ........
آره ماچدا خیلی خوبه
این اوانز و نویل خیلی سوتی میدن پیکه مفت دادیم رفت الان خودمون دفاع نداریم
دوباره منچستر به اوج برمیگرده !
برباتف تازه برگشته
ستاره جدیدی متولد شده
با یه بازی کمتر صدر جدولیم
بازیای زیادی هم تا آخر فصل نمونده
همش 6 7 تا
پس مشکلی نیست
برد 2 بر يک زياد حال نداد
چلسي هم انگاري سه تا خورد و چهار تا زد !!!!