دوستان من يكم زود سوال پرسيدم ولي خوب الان راه حلش رو ياد گرفتم
بهترين كار اينه از قسمت مامبوت مابوت ارسال ياداشت رو غير فعال كنيم
Printable View
دوستان من يكم زود سوال پرسيدم ولي خوب الان راه حلش رو ياد گرفتم
بهترين كار اينه از قسمت مامبوت مابوت ارسال ياداشت رو غير فعال كنيم
بايد توي تنظيمات و سطح ذسترسي كاربران بگردي
سلام دوستان
بهترین کامپوننت برای ساخت فروشگاه اینترنتی با قابلیت دریافت پول از پی پال و کردیت کارت در جوملا چه کامپوننتی هستش ؟
کامپونت virtuemart که فول فارسیش موجودهنقل قول:
از جومفا بگیر
نسخه 1.0.10
نقل قول:
اینها یه سری پچ ها و یا تغییرات کوچیکی هستند که اعمال میشن ...
شما برای ارتقا از 1.5.2 به 1.5.4 فقط فایلها رو جایگزین کنید ...
دوستان سلام:
ميخواستم بدونم مزاياي joomla نسبت به بقيه سيستم ها چيه؟تا چه حد ميشه با هاش كار كرد؟ بعد كار باهاش راحته...يكم توضيح مختصر هم بديد ممنون ميشم.اگه ممكنه يه سايتم معرفي كنيد با اين سيستم طراحي شده باشه...
ممنون ميشم...
نقل قول:لیست سایت های جوملاییکد:http://www.joomla.ir/weblinks/website.html
بحث مزایا زیاد مطرح نیست
همه ی مدیریت محتواها ارزشمند هستن
اما هر کدوم واسه یه کاری خوبن
مثلا 99% سایتهای آهنگ از نیوک استفاده میکنن
جوملا به خاطر اینکه کامپونت ها و ماژول های فراوانی در سطح اینترنت داره همه دوسش دارن
اما کسی که از برنامه نویسی چیزی سرش نمیشه و فقط دوست داره کارش سری راه بیوفته حال نمی کنه باهاش
چند تا سوال
چه طوری می تونم TITLE صفحه اول رو عوض کنم یعنی از "صفحه اصلی" تبدیل به اسم سایت
اون نوشته های بالای سایت فوتر سایت اگه اشتباه نکنم رو رو چه طوری می تونم بردارم و هرچی خودم بخوام جاش بنویسم
لینک دانلود کامپونت virtuemart رو هم کسی بده ممنونم
در پنل مديرنقل قول:
چه طوری می تونم TITLE صفحه اول رو عوض کنم یعنی از "صفحه اصلی" تبدیل به اسم سایت
اون نوشته های بالای سایت فوتر سایت اگه اشتباه نکنم رو رو چه طوری می تونم بردارم و هرچی خودم بخوام جاش بنویسم
بخش configuration
نقل قول:
لینک دانلود کامپونت virtuemart رو هم کسی بده ممنونم
کد:http://extensions.joomla.org/
برو قسمت تنظیمات کلی اونجا میتونی بجای اسم سایت هر چی می خوای بنویسی
منظورت از فوتر نوشته های پایین سایته دیگه؟
برای اونا باید بری در شاخه include و footer رو باز کنی
البته اینکار نقض قوانین GNU هستش یه جورایی درست نیست اما همه میکنن دیگه
اونجا اسم سایتم نوشتم ولی تو تیتل اسم سایت رو نمی نویسه می نویسه صفحه اصلینقل قول:
می خوام اون نوشته ها عکس جوملا رو عوض کنمنقل قول:
منظورت از فوتر نوشته های پایین سایته دیگه؟
برای اونا باید بری در شاخه include و footer رو باز کنی
البته اینکار نقض قوانین GNU هستش یه جورایی درست نیست اما همه میکنن دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
باید خود عکس رو ویرایش کنی ..
معمولا توی پوشه قالب هست ...
اون عکس رو عوض کن ..
البته فکر کنم اون نوشته ها توی عکس نیستن
برو توی مدیریت مطالب فکر کنم این یکی از content های پیش فرض جوملا باشه (قسمت نکته)
نقل قول:
اره اگر منظورش همون متن ها که کنار عکس بود هست باید مطالب یه category به نام newsflash رو تغییر بدی ..
سلام به همه دوستان
من کلی مطلب تو این سایت خوندم
دو تا سوال داشتم
۱- easyphp رو از کجا میتونم دانلود کنم و کجای سایتش هست
۲-سیستمه من اپل هستش میخواستم ببینم جوملا نسخه مکینتاش داره یا نه ؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
اگه easyphp در mac کار کنه جوملا هم کار میکنه اما ببین easyphp اونجا کار میکنه ؟!
نقل قول:نقل قول:
هر چی گشتم ومپ رو برای مک پیدا نکردم ..
اما اینو پیدا کردم اینطوری که نوشته بود میشه باهاش کار کرد ..
what server
کد:http://www.doktorkleanor.com/download/OSX/WhatServer_1.0.sit
سلام من دوسه جا فضای رایگان دارای php و mySQl و... گرفتم و smf و phpBB 3و my BB و دیگر پرتالها رو تونستم نصب کنم
اما متاسفانه تو هیچکدوم نتوستم joomla نصب کنم و ارور رمز غلط و درست نبودن نام یوزر و دیتا بیس میده در حالیکه سایر برنامه هارو براحتی نصب کردم .
سلام به همه دوستان
بعد از کلس مشقت فراوان روی یک سیستم مکینتاش توسط برنامه محبوب VMwareتونستم جوملا نصب کنم(local host)
در بخش مدیریت جوملا در قسمت بالا یکسری گزینه داره که هر کاری میکنم همچنان نمی شه بهشون دسترسی داشت یعنی خاموش هستش
صفحه مدیریت-تنظیمات سایت-منو-مطالب-کامپوننتها-ماژول ها و ....
چی کار باید بکنم تا گزینه های بالا های لایت بشن
با تشکر
نقل قول:
دوستان این ماژولها رو چطوری میشه نصب کرد
نقل قول:
از توی نوار ابزار بالایی..نصب کننده ها ...نصب ماژولهای سایت ..
آقا بالا خره توانستم
توپ توپ شد هر کسی مثل من سیستم مکینتاش داره به من بگه براش توضیح بدم (خیلی دنگ و فنگ داره)
در ضمن از تمام عزیزانی که کمک کردن ممنون
حالا تازه شدم یه یوزر تازه کار و شروع سوال :d
اگر بخوام به جای بک گراند سفید یه عکس بزارم چی کار باید کنم؟
نقل قول:
توی قالب پیشفرض ؟ ؟؟
بله در قالب پیش فرض
من الان در ۲۸ ساعت میشه non stopدارم مطلب میخونم و هر چی میرم جلوتر :18: بگذریم
من جوملا ۱۰.۵.۳ رو نصب کردم برای نصب کامپوننت باید چی کار کنم از خود مدیریت سیستم که نمیشه (تا ۸ بار جوملا نصب کردم) :41:
تو قسمت گسترش نصب و حذف داره ولی نمیشه نصب نمیشه یه سری default داره که هیچی تضافه نمیشه
در ضمن اون سوال قبلیم هم ممنون میشم اگر راهی داشته باشه بگین البته اگر خیلی پیچیده هستش اشاره کنین از کجا میشه بقیشو خودم در میارم
با تشکر
مر حله بعد از نصب جوملا جيه؟
بعد در قسمت آدرس پنجره browser میزنینقل قول:که قسمت مدیریت هستشکد:http://127.0.0.1/name/administrator/index.php
برای دیدن نمونه سایت همبعد هم حالشو ببر البته تا ۱۰ دقیقه :31:کد:http://127.0.0.1/name/index.php
اگر local نصب کردی مثل من حسابی باهاش کار کن تا کم کم مدیریتشو یاد بگیری بعد تغییراتی رو که میخوای بدی و سوال تا روش مسلط شی :31:
بعد در قسمت آدرس پنجره browser میزنینقل قول:که قسمت مدیریت هستشکد:http://127.0.0.1/name/administrator/index.php
برای دیدن نمونه سایت همبعد هم حالشو ببر البته تا ۱۰ دقیقه :31:کد:http://127.0.0.1/name/index.php
اگر local نصب کردی مثل من حسابی باهاش کار کن تا کم کم مدیریتشو یاد بگیری بعد تغییراتی رو که میخوای بدی و سوال تا روش مسلط شی :31:
سلام..
من یه هفته ای میشه که دارم با سیستم مدیریت محتوای جوملا ور میرم که بتونم رو هاست ویندوز نصبش کنم، موفق هم شدم، ولی خیلی اذیت میکنه. مثلاً واسه آپلود سایت گیر میده که نمیشه آپلود کنی، باید برم از تو خودِ هاستم آپلود کنم. تو جوملا نمیتونم. محسن خان هم دیدم که تاکید زیادی داشتن واسه استفاده از هاست لینوکس..
من تسلیم..
الآن میخوام هاستم رو عوض کنم. چند تا سؤال داشتم در مورد هاست، گفتم بچه های اینجا چون تو کار طراحیه سایت هستن، اینجا سؤالام رو مطرح کنم.
من شنیدم که میشه هاست رو عوض کرد، یعنی مثلاً هاست من که ویندوزه رو تبدیل به لینوکس کرد. میخواستم بدونم صحت داره یا نه..
اصلاً اینارو بیخیال..
من هاستم ویندوزه، میخوام واسه اینکه جوملا روش نصب کنم و بعد نصب، کمتر به مشکل بخورم، هاستم رو میخوام به لینوکس تبدیل کنم. چکار باید بکنم ؟
چرا از توی installer نمیشه ؟؟ اگر پیغام خاصی میده بزارید تا ببینیم مشکل ار چیه ...نقل قول:
در مورد قالب پیشفرض باید توی Css رنگشو تغییر بدید فکر کنم چون به صورت عکسی نیست که تکرار بشه که بشه با تغییر اون عکس پس زمینه رو تغییر دار..
نقل قول:
روی هاست ویندوز ؟؟ چطوری؟؟
برای تغییر سرور باید از هاست و اطلاعات و دیتابیست بک آپ بگیری و منتقل کنی روی یک سرور دیگه و ریستور کنید...
از توضیحات سایت جومفا استفاده کردم ، یه خورده اینور اونورش کردم، نصب شد..
یعنی من اگه بخوام هاستم رو عوض کنم و هاست ویندوزم رو تبدیل به لینوکس کنم، نمیخواد مبلغی به شرکتی که خدمات هاستینگ میده بپردازم ؟
چیزی که اینجا ارزش داره پهنای بانده شماست که شما استفاده نکردینقل قول:
اگه آدمهای با انصافی باشن نباید پول بگیرن
هاست ویندوز از لینوکس با ارزش تره چون هسات ویندوز از برخی از برنامه ها استفاده میکنه که پولی هستش
پس هیچ قانونی وجود نداره که بگه من واسه عوض کردن هاستم باید هزینه ای بپردازم یا نه ؟نقل قول:
آخه من جوملا رو میخوام نصب کنم، رو هاست ویندوز یه خورده به مشکل خوردم، بعد نصبش هم باز اذیت میکرد. این شد که تصمیم گرفتم هاستم رو عوض کنم..
پس میشه هاست ویندوز رو به لینوکس تبدیل کرد ؟ مشکلی که نداره ؟ شرکتی که خدمات هاستینگ رو انجام میده و من ازش هاست گرفتم، نمیتونه بگه که نمیشه، درسته ؟ یا بدون هزینه این کار رو انجام میده، یا یه هزینه ازم میگیره، ولی نه تمام هزینه ی هاستی که میخوام بگیرم، درسته ؟
دیدم قیمت های هاست ویندوز گرونتر از لینوکس بود، ولی نمیدونستم دلیلش چیه، ممنون که گفتید..
درسته
واسه اونا کاری نداره اکونتی که توی ویندوز برات درست کردن رو حذف میکنن توی لینوکس بهت qoata میدن
ببخشید که سؤال مبتدیانه میپرسمنقل قول:
qoata چیه ؟
ببخشید، یه سؤال دیگه :
مسئول هاستم میگه چون من میخوام هاستم رو عوض کنم، باید بره نام سرورهای دامینم رو عوض کنه. میگه این خودش تا بخواد اکتیو بشه، 24 ساعت طول میکشه، درست میگه ؟ بعد باید بره هاست ویندوزم رو کنسل و هاست لینوکس واسم بسازه..
واقعاً 24 ساعت زمان میخواد ؟
dns های دومینت رو وقتی عوض میکنی حداکثر 24 ساعت زمان می خواد تا به تمام سرورهای دنیا معرفی بشه
qoata فضایی که توی whm میرن واسه شما می سازن
dns های دومین رو میدن و بعد مثلا mb 100 فضا هم میسازند
البته برخي اوقات براي بعضي isp ها زمان بيشتري هم مي برهنقل قول:
شايد تا 72 ساعت
بعد در قسمت آدرس پنجره browser میزنینقل قول:که قسمت مدیریت هستش:کد:http://127.0.0.1/name/administrator/index.php
منظور از name آدرس سایت هست؟
اگه شما local نصب کردی با آی پی 127.0.0.1 میتونی سایتت رو ببینینقل قول:
یا نوشتن localhost در آدرس بار