" حاجيلو" : در پي استعفاي "كريمي" ، " فتحالله زاده " گريست
" حاجيلو" : در پي استعفاي "كريمي" ، " فتحالله زاده " گريست
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي استقلال تهران در پي استعفاي " فيروز كريمي " از سمت خود گريست.
" اصغر حاجيلو " روز جمعه با بيان اين مطلب گفت علي فتحاللهزاده مديرعامل باشگاه استقلال روز گذشته پس از آنكه كريمي استعفاي خود را به او ارائه نمود از فرط تاثر گريه كرد.
وي افزود در ديدار روز گذشته كريمي با فتحاللهزاده ، سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال تهران عنوان كرد تمام تلاش خود را براي گرفتن نتيجه انجام داده است و در تمرينات بازيكنان به خوبي خواستههاي او را در زمين پياده مي كنند ولي در بازي نتيجه دلخواه حاصل نميشود.
حاجيلو اظهارداشت من براي اولين بار بود كه با كريمي كار ميكردم ولي به جرات ميگويم كه او تمام تلاش خود را براي اين تيم انجام داد.
سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران درباره ديدار فرداي اين تيم مقابل تيم صنعت نفت آبادان در چارچوب ليگ برتر گفت صادق ورمزيار بههمراه علي منصوريان و من هدايت تيم را در اين ديدار برعهده خواهد داشت .
وي در ادامه از امير قلعه نويي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال استقلال تهران ياد كرد و گفت گفته ميشود كه قلعه نويي هدايت اين تيم را برعهده خواهد گرفت و من اين موضوع را به وي تبريك ميگويم
منبع irna.ir
فيروز امروز خداحافظي مي کند!
به گزارش سرويس ورزشي برنا" امروز از ساعت 14 فيروز کريمي به همراه دستيار هميشگي خود يعني ساکت الهامي در تمرين استقلال حضور خواهد يافت تا از شاگردان سابقش خداحافظي کند.
اين آخرين حضور کريمي در تمرينات استقلال است زيرا پس از ديدار اين تيم با صنعت نفت آبادان مربي ديگري هدايت استقلال را برعهده خواهد گرفت.
کريمي در مدت زمان حضور خود در استقلال با تعدادي از بازيکنان اين تيم به مشکل خورد اما با اين حال امروز با همه آنها خداحافظي خواهد کرد تا مربي ديگري در اين تيم مشغول شود.