نقل قول:
چجورياست؟
كي مياد؟
Printable View
نقل قول:
چجورياست؟
كي مياد؟
نه تو رو خدا..... :18:نقل قول:
ای بابا :41:
غیر انتفاعی ام کجا بود فرشید جان...
در هر حال، ممنون دوست من :10:
موفق باشیــــــــ:11:
با اعلام نتايج اوليه آزمون كارداني به كارشناسي؛
اصلاحات مربوط به دفترچه انتخاب رشته منتشر شد
انتخاب رشته مجازين از چهارشنبه آغاز ميشود
اصلاحات مربوط به انتخاب رشته آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 88 اعلام شد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اصلاحات مربوط به دفترچه راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 88 ميرساند بر روي پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشانيقرار گرفته است.کد:www.sanjesh.org
لذا داوطلبان مجاز به انتخاب رشته بايد قبل از تكميل فرم اينترنتي انتخاب رشته اصلاحات مربوطه را مطالعه و سپس به انتخاب رشته اقدام كنند.
گفتني است نتايج اوليه آزمون آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 88 از طريق سايت سازمان سنجش منتشر شده و مجازين ميتوانند از چهرشنبه 4 شهريور نسبت به انتخاب رشته اقدام كنند.
بچه ها كسي جواب منو نميده ؟؟؟با اين تراز ها ميشه جايي قبول شد؟نقل قول:
کسی می تونه این دانشگاه های قزوین و آبیک رو از نظر سطح دانشگاه رتبه بندی کنه ( کدوم اول کدوم دوم و .... )
رجاء-قزوين
دهخدا-قزوين
غزالي-قزوين
کوثر-قزوين
بصير-آبيک
جمشيد کاشاني - آبيک
با سلام
راستش نمیدونم این مضوع رو باید اینجا بگم یا جای دیگه ...
من امسال در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته عمران شرکت کردم و الان هم رتبم اوومده 5296 بدون سهمیه ...
حالا دوستان کمک کنن راهنمایی کنید چی رو بزنم کجا قبول میشم ...
لینک رشته ها هم تو این سایت هست اگه لازم شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا جواب بدین
mer30:11:
با سلام من دانشجوی رشته کامپیوتر در مقطع کاردانی بودم الان قصد ادامه تحصیل دارم
می خواستم بدون کنکور برم دانشگاه کسی یتونهمنو راهنمایی کنه
الان رو سایت سنجش هستنقل قول:
از ادارت پستی هم میتونی بخری که بخری بهتره
هرجا بزنی قبولینقل قول:
رتبه شما بد نیست میتونین با کمی دقت در انتخاب شهر قبول بشیننقل قول:
شهرهایی مه تراز پایینتری دارن انتخاب کنین ( بهتره با یه مشاور مشورت کنین )
شهرایی که دوست داری به ترتیب علاقه بزننقل قول:
دانشگاه آزاد یه سری بزننقل قول:
فرشید جان منتظرم ...نقل قول:
سلام روفقا
کسی میدونه بردسیر تو کرمان چه جور شهریه یا دانشگاه شهید باهنر کرمان خوبه یا نه یعنی راست میگن اونجا پوست میکنن تا مدرک بدن. کسی که تهرانی بهتره واسش غیره انتفاعیه آملو اول بزنه یا شبانه بردسیر کرمان که وابسته به شهید باهنر کرمانه و ضمنا احتمال قبولی این دوتام مثل همه و شما باشین کودومو انتخاب میکنید.طرف مونده مدرک گرفتن سه سوتو و شهر خوب از نظر اب وهوا رو بچسبه یا مدرک روزانه شهید باهنر البته با سختی راه دور و پیر شدن تا گرفتن مدرک و با آبو هوای بدو.لطفا اگه میتونید کمکم کنید وخواهشن فوری فوتی نظر بدین.
ممنون
سلام دوستان من هم در رشته کامپیوتر گرایش1 و2 مجاز شدم به نظر تون امیدی هست ؟ چی کار کنم تا حتما بعد انتخاب رشته هم قبول شم؟
بنظرتون غیرانتفاعی کدوم شهرها حتما قبولم؟ ممکنه تهران یا قم یاقزوین یا شهرهای شمالی قبول شم؟
گرایش 1
نمره کل:862
رتبه داوطلب در سهميه :19327
رتبه داوطلب بدون سهميه :19392
آخرين رتبه مجاز در سهميه :42969
رتبه داوطلب بدون سهميه :18058
آخرين رتبه مجاز در سهميه :23792
نظرتون چیه؟
این دو تا سوالم اگه میشه جواب بدهنقل قول:
1 - من تا تاریخ 88/11 فارغ التحصیل نمیشم میخواستم ببینم اگه نیمسال دوم یه جا قبول شدم میتونم مرخصی بگیرم ؟
2 - اگه شبانه یه جا قبول بشم ولی نرم انصراف حساب میشه ؟ ( سال بعد دیگه نمیتونم شرکت کنم ؟)
خیلی برام مهمه جواباش
مرسی
سلام به همه گی
من رشتم عمران، رتبه ام هم 10300 شده
رتبه آخرین فرد قبولی هم 22000 هست.
کلا هم 6500 نفر رو میگیره، به نظر شما جایی قبول میشم؟
انتخاب رشته کارشناسی نا پیوسته هم مثل آزاد ،انتخاب اول ها مهم؟ کسی از نحوه گزینش انتخاب رشته کارشناسی پیوسته سراسری پیزی میدونه؟
با سلام خدمت دوستان
یه نظر فوری
ترازه کجا با این رتبه میخوره ؟
گرایش 1و2و3
نمره کل:1121
رتبه داوطلب در سهميه :8659
رتبه داوطلب بدون سهميه :8686
آخرين رتبه مجاز در سهميه : 22574
:8:
نقل قول:رتبه ی بدی نیست میتونی با یه کم دقت و انتخاب شهرای مناسب قبول بشینقل قول:
دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی کلا مرخصی ترم اول نمیدن ولی اگه پارتی داشته باشی میشه کاریش کرد...
اگه نری انصراف حساب میشه و سال دیگه هم محروم میشی
زیاد امیدوار نباش.نقل قول:
شما هم امیدوار نباشنقل قول:
بخونین واسه آزاد
شما هم بهتره با یه مشاور مشورت کنیننقل قول:
اگه درست انتخاب کنی امکان قبولی هست
چاره نیست جز تماس با سازماننقل قول:
دوستان توی رشته الکترونیک یه جدول اون پایین زده که توش 6 تا گرایش هست ، که رو به روی دو تاش نوشته مجاز...
حالا این گرایش ها یعنی چی؟
تو دفترچه شماره 1 هست که به ترتیب چی هستننقل قول:
الکترونیک - قدرت - ...
دفترچه شماره یک رو ندارم یعنی نداره طرفنقل قول:
تو دفترچه شماره 1 هست که به ترتیب چی هستن
الکترونیک - قدرت - ...
شما اگه داری یه نگاه میندازی بی زحمت؟
خدمت شما :نقل قول:
1 - الکترونیک
2 - قدرت
3 - کنترل و ابزار دقیق
4 - مخابرات
5 - شبکه های انتقال و توزیع
6 - ارتباطات و فناوری ( ICT )
سلام دوستان من رتبم در سخت افزار 10650 شده امیدی است؟
چون سخت افزاره میشه امیدی داشتنقل قول:
سلام
من انتخاب شهر کردم و سهمیه آزاد هستم حالا توی تاییدیه نهایی زده که متقاضی سهمیه ایثارگران .. وقتی کد 14 رقمیشو گرفتم اینو دیدم
ای خدا یکی به دادم برسه ... حل میشه این مسئله ؟
:41::41::41:
تروخدا یکی بهم میگه این مشکلم برطرف میشه یا نه
مال منم همینطور
سلام دوستان ...
این دوست عزیز ما ! توی آزمون کاردانی به کارشناسی سال پیش شرکت کرده و تو کارنامه ی اینترنتیش ،
که سه تا اینتخاب داشته ، دو تای اول رو جلوش نوشته مردود ، ولی سومی جلوش خالیه !
این یعنی چی ؟ ..
خودش نمی دونست ، از من پرسید منم نمی دونستم : دی
میگه از یکی پرسیده ، گفته اون مال تکمیل ظرفیت هست و الان این دوست ما حسابی دلشو صابون زده و امید بسته ..
حالا اینکه جلوش خالیه واقعا یعنی چی ؟
یعنی اونم مردود شده ؟ .. مال تکمیل ظرفیته ؟
اگه مال تکمیل ظرفیته ، نتایج این ت.ظ کی اعلام میشه ؟
ممنون میشم هرچه زودتر ما رو آگاه کنید و دو خانواده رو از نگرانی برهانید : دی .. :40:
ممنون
یا حق
:40:
خب اینطوری که به نفعت میشهنقل قول:
اونم مردود هستنقل قول:
و احتمال اینکه تو تکمیل ظرفیت قبول میشد زیاد بود
تکمیل ظرفیت پارسال ؟ پارسال فکر نکنم تکمیل ظرفیت داده باشن
اگه هم داده باشن مطمئنا خیلی وقت پیشا دادن
سلام دوستان
یکی از اقوام کاردانی برق رو داره (فکر کنم الکتروتکنیک) حالا میخواد کارشناسی بخونه
حالا من میخوام یه مشاروه ازتون بگیرم بابت این موضوع البته توی این امتحان کاردانی به کارشناسی شرکت نکرده و میخواد هر جور شده تا ۵-۶ ماه آینده یه جائی پذیرش بگیره حالا پیام نور...غیر انتفاعی و ...
البته شاغل هم هست....کارشناسی برق رو میخواد
اگر هم راه نیست واسه سال بعد شما چی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان
من رشته م نقشه برداری هستش و رتبم هم 1313 شده . به نظرتون بهترین جایی که می تونم انتخاب کنم کجاست با این رتبه ؟!
دوستان کسی نمیدونه کی نتایج رو میدن ؟
سلام.نقل قول:
سالهای قبل دهه سوم شهریور بود...
موفق باشید
نقل قول:نقل قول:
نه دوست عزيز اشتب ميكنين
اينجوري نوشته:
متقاضي سهميه ايثارگر
-----
يعني شما متقاضي نيستيد . چون بايد پايين متقاضي سهميه ايثارگر كد ايثارگري رو بزنه تا نشون بده متقاضي بوديد. ok?
خوب برج 11 فارغ التحصیل بشی که برای نیمه دوم مشکلی نداری میتونی برینقل قول:
فقط روزانه اگه قبول بشی نری سال دیگه محروم میشی
ولی شبانه و غیر انتفاعی و غیر حضوری رو قبول بشی و نری سال دیگه مشکلی نداری
ُسلام
من 4500 اوردم رشته کامپیوتر
می خوام غیر انتفاعی جهرم بزنم (نرم افزار)ایا قبول میشم؟
درباره تراز و رتبه علمی از چه منبعی استفاده کنم (غیر انتفاعی)
ممنون
بچه ها یه سوالی داشتم آیا سهمیه بومی تو انتخاب دانشگاه های غیر انتفاعی هم تاثیر داره یا فقط تو روزانه و شبانه هست ؟ یعنی اگه غیر انتفاعی رو انتخاب کنم میتونم از سهمیه بومی استفاده کنم ؟ آخه رشته من فقط غیر انتفاعی داره و روزانه و شبانه نداره؟ بومی بودن رو تاثیر میدن یا نه؟؟؟؟؟ سوالم فوریه اگه میدونید زود جواب بدید و خانواده ای رو از نگرانی برهانید!!!!!!!!!
اینطور که من از سایتهای دیگه فهمیدم برای غیرانتفاعی سهمیه بومی وجود نداره.
فردا آخرین مهلت انتخاب رشته در کنکور کاردانی به کارشناسی
انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی از چهارشنبه 4 شهریورماه آغاز و آخرین مهلت اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برای این منظور، ساعت 24 فردا 7 شهریورماه است. به گزارش خبرنگار مهر، 265 هزار و 957 نفر مجاز به انتخاب رشته در آزمون کاردانی به کارشناسی سال 88 شده اند که می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به انتخاب رشته در این آزمون اقدام کنند.
نتیجه اولیه آزمون کاردانی به کارشناسی یکشنبه 1 شهریورماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته و ظرفیت پذیرش در این آزمون 95 هزار و 820 نفر است.
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، نتایج نهایی این آزمون نیمه دوم شهریورماه اعلام می شود.
کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1388 در 69 کد رشته محل در مراکز استانها به جز استان مازندران در صبح و بعدازظهر پنجشنبه اول مرداد ماه برگزار شد.
کسی دفترچه پارسال رو نداره ؟
یه سوال داشتم ازش ؟
کسی خبر نداره دفترچه کاردانی به کارشناسی آزاد کی میاد؟
سلام.نقل قول:
احتمالا من دارم.
ولی قول نمیدوم که حتما باقی مونده باشه... :31: آخه تو زیر زمین خونه مون گذاشتمش.... :46:
حالا کارتو بگو اگه تونستم پیداش میکنم برات.
:27:
کسایی که کنکور دادن هم امسال هم پارسال به نظرشون کدوم سخت تر بود ؟