ممنون از جوابت.از لحاظ مشخصات که خیلی سرتره این دایموند.نمایندگیش توی علاالدین کجاست؟
Printable View
ممنون از جوابت.از لحاظ مشخصات که خیلی سرتره این دایموند.نمایندگیش توی علاالدین کجاست؟
من از نمایندگی نخریدم (چون بدونه گارانتیه) با گارانتی 450-60
باتریش بیچارت می کنه !
آقا یه سوال من گوشی مو با اومنیای بابام عوض کنم ؟
سلام به دوستان گرامی
چند سؤال حسابی منو در گیر کرده... میخوام htc Touch 3g بخرم ولی موندم ال سی دی 2.8 اینچی کوچک نیست؟
و اینکه حتماً می خوام مشکی باشه ولی دکمش طلاییه و تو ایران قاب مشکی روش گذاشتن ... آیا میشه مشکی کاملش رو پیدا کرد ...؟
زیر 400 تومن ویندوز موبایل بهتر از این چی پیشنهاد می کنید؟
سلام
در مورد خرید HTC HD ,چند تا سوال داشتم :
1- آیا به قیمتش می ارزه ؟ (الان با گارانتی یاس 715000 تومنه ) و اینکه آیا با این قیمت انتخاب بهتری هست ؟؟
2- فکر می کنید اگه صبر کنم قیمتش چقدر کمتر بشه ؟؟
نقل قول:
سلام.
گوشی خوبیه اما اینکه به قیمتش میازره یا نه بستگی داره شما بخوای چه استفاده ای ازش بکنی.
اما فکر نمیکنم قیمتش به این زودیها خیلی از این بیاد پایین تر مگر اینکه HTC بیاد یک گوشی خیلی قویتر از این بده تو بازار.
سلام دوستان
من میخوام نظرتون رو در مورد htc magic بدونم؟
گوشی خوبی هست؟
تو رنج قیمت 750 تومن به غیر از magic چه پاکتی بهتر هست؟
مرسی..
سلام
لطفامعتبرترین فروشگاها برای محصولات HTC را اگر میدونین با آدرس و تلفن بگین.
سلامنقل قول:
می دونی که Magic سیستم عاملش Android هستش و windows mobile نیست؟
اگه با علم به این مساله و اینکه این گوشی مثل iphone و G1 تبادل دیتا با بلوتوث و همچنین فیلمبرداری نداره انتخابش کردی و با این مسائلش کنار میای می تونم بگم انتخاب بسیار خوبی کردی... یه گوشی آینده دار برداشتی که Htc روی سیستم عاملش خیلی سرمایه گذاری کرده.
ولی اگه windows mobile می خوای توی این رنج قیمت HD و Touch pro2 گزینه های بسیار خوبی هستند.
موفق باشی
بله میدونم عزیزنقل قول:
ولی اطمینان داری که سخت افزار بلوتوث رو داره یا نه؟
بله. بر خلاف آیفون قابلیت سخت افزاری انتقال دیتا رو داره و اینجور هم که پیداست مشکلش برطرف شده.نقل قول:
من اینو توی کامنت های HTC Dream توی سایت Gsmarena خوندم.
در ضمن خودمم حدود 5-4 روزه که G1 خریدم. اگه سوالی داشتی در خدمتم.
پس مشکل انتقال فایل از طریق بلوتوث نداره!نقل قول:
سلام دوستان من تصمیم گرفتم ای میت جاما 101 بخرم
میخوام نظرتون رو در موردش بدونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
HD که دستگاه بسیار خوبی هست ، منتها شما میتونید کمی صبر کنید تا امنیا2 وارد بازار بشه و اگر مایل بودید اون رو با همین حدود قیمت و با مشخصات و قابلیت های بهتر بخرید.
اشتباه بزرگ زندگی
نقل قول:
HTC HD الان بدون گارانتی 650 تومنه . در ضمن اگه همین الان بخری خیلی ضرر نکردی چون افت قیمت محصوصی نخواهد داشت
سلامنقل قول:
اگه توی اینترنت سرچ کنی میبینی که یکسری از شرکتها با مجوز به صورت آنلاین می خرن برای شما و با بهره میدن بهتون
یکی از آشنایان با موفقیت تونسته بودیکی یسری لوازم روسفارش بده:20:
ولی نفهمیدم که گمرک چقدر ازش گرفت
اگه 113 % باشه که اصلا نمی ارضه:41:
شرمنده ولی امنیا 2 بدرد نمی خوره اصلا بهتره پاکت پیسی حساب نشه:5:نقل قول:
ولی دیاموند 2 خیلی خوبه
به نظر من که خیلی خوشکله وبین بقیه اچ تی سی ها از همه خوش استیل تره:20:
سلام
میخوام اچ تی سی تاچ تری جی بخرم ولی به هنگ کردن و شارجش شک دارم از بین شماها کسی میتونه کمک کنه .
دورو بر 350 هزار تومنی گوشی تاچ ویندوزی چی سراغ دارید.
زندگی عشق است در هیا هوی دنیا نظر بخدا کردن عشق است.
:8:
من میخوام یه پاکت پی سی بگیرم . می خواستم بدونم که اومنیا 2 ارزش رو داره که دایموند 2 نخرم . براش تا ابان ماه صبر کنم . گه نه . بین omnia و Daimond 2 کدوم رو بگیرم بهتره .
ميخواستم بدونم كدوم پاكت پي سي از نظر قدرت و كيفيت اسپيكر و هندسفري هاش در بين پاكت پي سي هاي موجود در بازار ايران بهترينه ؟
نقل قول:
اگه بخوای واسه خرید گوشی اینقدر صبر کنی و وسواس به خرج بدی اصلا گوشی نمی خری.ولی اگه من به جای تو بین این دو گزینه مونده بودم Diamond 2 رو انتخاب می کردم:27:
نقل قول:
به نظر میاد HD از بقیه بهتر باشه :27:
دشمنت شرمنده احسان خان، ولی وقتی کسی اومده اینجا و مشاوره میخواد ، شما نمیتونی همینطوری بهش بگی بدردنمیخوره ، لااقل یک دلیل منطقی و مختصر هم برای ادعات بیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اول : دوست عزیز شما اول بگو چه انتظاراتی داری و چه چیزهایی برات مهم تر هست، تا بشه درست راهنماییت کرد، وگرنه راهنمایی بهتراز همون "بدرد نمیخوره" نمیگیری و اگر هم کسی بلافاصله بگهه فلان رو بر ، فقط روی حساب سلیقه و انتظارات شخصی هست ، نه نیازها و سلایق شما !نقل قول:
مورد دوم: چرا تا آبان ماه ؟! در حال حاضر امنیا 2 در سنگاپور عرضه شده و چند هفته ی دیگه هم در اروپا عرضه میشه، اینجا هم در بدترین حالت یک ماه دیگه میتونی با قیمت معقول بخریش (البته اگر بخوای بخریش)
آقا خبری از Palm Pre نسخه GSM نیست؟ این گوشی تاپیک نداره؟
سرعت تایپ با ppc هایی که کی برد ندارن چه قدره
اینجور که من این چند روز فهمیدم تو ایران انگار فقط اچ تی سی و ای میت دارن حکومت میکنن ppc دیگه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من به دوربین خیلی قوی و رادیو نیاز چندانی ندارم . اینو میتونم بگم .
در ضمن یه گوشی جدید اضافه شده به نام Toshiba TG01 این در حد ای فون 3 جی اس هست .
توضیحات کامل .کد:http://www.letsgomobile.org/en/cellular/1787/toshibatg01/
اگر برنامه ی دیگری در حال اجرا نداشته باشید و اگر خصوصیات پیشبینی کلمه و ... غیر فعال باشند ، بلافاصله پس از لمس دکمه ، حرف مورد نظر وارد میشه و بقیه ش بر میگرده به عادت کردن شما به کیبورد لمسی، سایز و رزولشن صفحه نمایش و میزان حساسیت اون که این موارد کمک میکنند در راحت تر تایپ کردن.نقل قول:
مثلا اگر سابقه در تایپ لمسی داشته باشید، با تاچHD بسیار راحت و سریع میشه تایپ کرد.
البته هرگز به سرعت و راحتی تایپ با کیبورد حقیقی نیست.
دوست عزیز مساله ی ایران نیست، HTC در حال حاضر برترین تولید کننده ppc در دنیاست و بیشترین سهم بازار رو در اختیار داره، imate هم تو ایران بخاطر همون اسم قدیم و همچنین دستگاه هایی که از قدیم دست ملت بوده دیده میشه ، وگرنه حرف چندانی برای گفتن نداره.نقل قول:
ولی بعد از HTC ، کم کم سامسونگ داره خودت رو به جایگاه خوبی میرسونه.
متوجه نشدم ، شما راهنمایی میخواستید یا کسی رو راهنمایی کردید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله ، عرضه ش هم قطع شده بود که دیروز مجددا آغاز شده.
نمیدونم از چه نظر گفتید در حد آیفون ، چون چندان هم در حد آیفون نیست، از برخی جهات بسیار بالاتر از آیفون و از برخی جهات بسیار پایین تر هست. گرچه کلا مقایسه آیفون با پاکت پیسی ها درست نیست.
این دستگاه 2-3 تا مشکل ناجور داره و کلی خصوصیت عالی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من می خواد یه پاکت بگیره میگه 300 نهایت 400 به نظر شما چی خوبه تو این رنج ؟
من بهش 3G پیشنهاد دادم 370
اگر با رزلوشن خاص امنیا مشکلی ندارند ، امنیا گزینه ی بهتری هست.نقل قول:
سرعت بیشتر، دوربین بهتر، خروجی تی وی و ....
دوستان دوتا گوشی هست . میخواستم بدونم که این گوشی های تو ایران هست یا خیر .
Toshiba TG01 و HTC MAX 4 G
اگه هست . یه نفر مردی کنه و قیمیت تقریب رو بگه . لطفا
نقل قول:
diamond2 که بهتون گفتم بهترین گزینه هست :27:
والا من یه عادتی دارم که همیشه باید یونک باشم . لذا . چون یکی از اشنا ها ایموند 2 داره . پس این گزینه خارجه ، خود به خودنقل قول:
پس میونه toshiba tg01 و Htc max 4g
نقل قول:
اگه بخوای یکی از ای دو تا رو داشته باشی باید چند ماه صبر کنی و بعدش هم باید دور بازوت مثل من بالای 50 سانت باشه که توی حمل کردن اونا از نظر قدرت مشکلی نداشته باشی:27:
دوست عزیز همونطور که دوستمون هم اشاره کردند ، tg01 مشکل اندازه داره !نقل قول:
حالا سنگینش زیاد نیست ، ولی اون اندازه اصلا یک pocket pc به حساب نمیاد !!!
اینترفیسش هم که هم زشت هست و هم غیر کاربردی !
ولی خوب این دو مورد اگر برای شما مشکلی نداره ، امکاناتش عالیه !!! مخصوصا usb host :40:
4g رو هم فکرش رو نکنید بهتره ، چون چیزی نداره که بتونید بخاطرش سایر مشکلاتش رو تحمل کنید.
اگر نمیخواید برای امنیا2 صبر کنید ، و مشکل هزینه ای هم ندارید ، پیشنهاد من برای شما touch HD هست. (چون به نظر میرسه اسکرین بزرگ رو هم ترجیح میدید)
منم با نوید در مورد خرید HD موافقم
در حال حاضر داره. ولی شنیدم به کمک نرم افزار مشکلش حل می شهنقل قول:
سلام دوستان
من یک گوشی HTC Touch دارم که قصد فروختن اون رو دارم میخواستم بدونم چند از من بر میدارن؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا بستگی به تمیزی گوشی و شانستون داره. (البته گارانتی هم کمی موثر هست)
ولی خوب کلا بسته به شرایط بین 100 تا 160 قیمت معقول برای کارکرده ی این دستگاه هست.
:18::18::18:نقل قول:
نه من خودم 750 این گوشی رو خریدم حالا 600 تومن هم ازم بر نمی دارن؟؟؟!!!!!
پس بگه دارم سنگین تره!!!!!!
و دوستان آخرین قیمت iphone 3g 8gb و 16gb هک شده رو میخواستم؟؟
TANX