من بالاخره رفتم و از صبا گرفتم ولی هنوز وصل نشده.حدود 5 روزی میشه.
هر وقت که وصل شد نتایج تستشو میزارم.
Printable View
من بالاخره رفتم و از صبا گرفتم ولی هنوز وصل نشده.حدود 5 روزی میشه.
هر وقت که وصل شد نتایج تستشو میزارم.
آره...... از سرعتش کم نمیشه؟نقل قول:
سپاسگذارم
باید اول بری مخابرات ببینی تجهیزاتش هست ؟ که احتما 100 درصد هست ..نقل قول:
بعد بپرس چه شرکتهایی سرویس میدند توی مرودشت ..خود مخابرات میگه بهت ...
قبلا پرسیده بودم ولی فقط یک شرکت بود و قیمت هاش هم بسیار بالا .... می خواستم بدونم از سرویس های توی شیراز میشد استفاده کنی یا نه ...... ببینم قیمت ها توی شیراز چقدر هست؟این جا 100کیلو بایت ماهی30 توماننقل قول:
در هر صورت ممنون از راهنماییتون:20::20:
128 شاتل دانلود 10 گیگ و جمعه ها نامحدود ماهی 29 تومن ..نقل قول:
با عرض سلام ببخشید دوستان کسی در مورد اینکه adsl مرکز تلفن سعدیه پیش شماره 733 اطلاعی داره که راه افتاده یا هنوز میگن بخاطر فیبر نوری نمیشه . چون نیاز فوق العاده زیادی دارم به این سرویس لطفا اگه کسی اطلاعی داره که کدوم شرکت این پیش شماره رو ساپورت میکنه لطف کنه و به منم بگه. ممنون
نقل قول:
چرا ؟
یکی از دوستام 843 هست از لاوان سرویس گرفته .
شما هم یه تماس بهشون بگیر .
نقل قول:
خوبه ، بد نیست .
من قبلاً داشتم .
نقل قول:
من قبل از عید رفتم مخابرات نش...شاید الان شده باشه که بعید میدونم ...
البته اینو بگم که بوق تلفونشو قطع کردننقل قول:
به من هم گفتند که باید بوق رو قطع کنم اما بعد گفتندکه مشکل دیگه ای هم هست ...البته فقط برای محدوده ما اینطوری بود ...نقل قول:
درودنقل قول:
من واسه جمع آوری خط یکی از بچه ها پیش اون ها بودم
یک لیست نشون داد پر از شماره تلفن
گفت جدیدا هر کی بیاد زود تر از 1 ماه قول بهش نمی دیم!
می تونید بپرسید!!:31:
سرعت دانلود؟نقل قول:
سلام
یکی از دوستام صبانت هست اما از دانلود شبانه درست اطلاعی نداره
از ساعت 3 تا 7 رایگان هست دیگه؟
با یه یوزر نیم و پسورد دیگه باید کانکت شد؟
ممنون
آره، صبانت از ساعت 3 تا 7 رایگانه. و با user و pass زیر بایست وصل شد.نقل قول:
username: guest ----------- password: ngsnet
توی فرمی که من دارم نوشته username : geust ------ pass : ngsnetنقل قول:
البته برای من فقط شب اول Connect شد:41::41:
از راهنمایی دوستان ممنون
بالاخره تو سایت صبا پیداش کردم،اونجا اینطور نوشته
استفاده رایگان از سرویس شبانه ما از ساعت 3 الی 7 صبح می باشد و در این بازه زمانی حجم استفاده برای شما محسوب نمی شود نکته قابل توجه این است که نام کاربری و رمز عبور رایگان شبانه متفاوت است username: guest password: ngsnet
[html]http://sabanet.ir/fq.asp#11[/html]
یه نکته جالب دیگه هم دیدم:
» در مصرف رایگان شبانه هر یک ساعت یک بار از اینترنت قطع می شوم آیا این مشکل دستگاه من است و یا تنظیمات Sabanet.ir به این گونه است؟
در تنظیمات نام کاربری رایگان شبانه Sabanet.ir ، به دلایل فنی و مدیریتی سیستم کاربران را هر یک ساعت یکبار قطع می نماید و قطع شدن ربطی به مشکلات دستگاه کاربران ندارد!!!!!!!
[html]http://sabanet.ir/fq.asp#19[/html]
یعنی شما ها که استفاده میکنید ، یک ساعت یکبار قطع میشه؟؟؟؟
بله من دوسنتم داره و میگه که هر 1 ساعت یک بار قطع میشه ...نقل قول:
بعد که قطع شد پشتش دوباره میشه وصل شد یا چند دقیقه ای تاخیر داره؟نقل قول:
یه سوال : میشه بصورت همزمان دو اکانت از دو شرکت مختلف داشته باشیم..!!
من الان یه اکانت یک ماهه از صبا گرفتم با محدودیت 2 گیگ... میخوام یه اکانت دیگه هم از شاتل بگیرم خواستم ببینم میشه یا نه؟
رویه یه خط تلفن؟ نهنقل قول:
اگه خونتون دوتا خط داشته باشه میشه ، روی هر خط یه شرکت
وگرنه اگه درخواست بره مخابرات، برش میگردونن میگن خط رانژه یه شرکت دیگه هست
به محض اینکه Disconncet شد گزینه ی Redial رو زدم و بازم Connect شد.نقل قول:
قطع شدنش زیاد مشکلی ایجاد نمی کنه. چون اگه پای PC باشی یکی دو بار سعی کنی وصل میشه و اگر پای PC نباشی باید از دانلود منیجر استفاده کنی و توی اون در قسمت تنظیمات Redial تعداد دفعات رو بالا ببرید، در ضمن می تونید زمان بین Redial رو هم تنظیم کنید وحتی کانکشن مورد نظر خودتون رو هم انتخاب کنید. من تقریبا شبی 200-300 مگابایت دانلود دارم.پیشنهاد میکنم PC رو طوری تنظیم کنید که اتوماتیک سر ساعت مناسب روشن بشه، برنامه دانلود منیجرتون اتومات اجرا بشه کارشو انجام بده و PC رو Shutdown کنه. خیلی عالیه صبح بیدار شی ببینه همه کارها درست انجام شده. اگر PC تون در اتاق خواب نباشه بهتره چون مجبورید هر شب بیدار شید. شاید هم خوب باشه و بتونید نماز شب هم بخونید!!!:5:نقل قول:
سرعت من خیلی خراب شده ( صبانت )
مال شما چطور؟
سرعت منم اومده پایین:41::41:نقل قول:
مال من هفته پیش سرعت خراب بود. این هفته خوب شده ولی سرعت شبانه اومده روی 16-20نقل قول:
من قبلا شبا حدود 400 تا 500 مگ دانلود می کردم الان همش 200 مگ دانلود میشه:13:
بچه هایی که از شرکت شاتل گرفتن لطفا بگن سرعت دانلودشون چنده؟
خوبه ..مثلا 64 رو با 15 دان میکنه ..نقل قول:
512 حدود 60نقل قول:
مطمئنی؟ یکی از بچه ها 64 داشت میگفت 9 هست(فکر کنم محسن جان بود)نقل قول:
ممنوننقل قول:
ممنوننقل قول:
Nikolas جان شما سرویس ART7 گرفتید یا محدودیت دارید؟
من محدودیت برام مهمه...ولی سرعت دانلود مهمتره...میخوام سرویس ART1 بگیرم ( 128Kbps )...ولی اگه سرعت دانلود 16KB باشه...حوصله میخواد:13:
خواهش میکنمنقل قول:
سرویس ART7 کجا و ما یوزرهای خانگی کجا؟
سرویس ECO رو گرفتم:[html]http://www.shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/[/html]
بدیه شیراز همینه ، سرویس دهنده های نامحدود با سرعت خوب نایاب و در صورت وجود گرون قیمت هستن
نقل قول:
اره ..من داییم داره ...سرعتش 15 -16 هست ..تا 12 هم میاد ...گاهی تا 17 هم میرسه ..ولی میانگینش همون 14-15 هست ..
نقل قول:
اگر 128 بگیری فکر کنم با 22 یا 23 دانلود کنید ...در مواقعی هم که خلوته خیلی هم بیشتر میتونید دان کنید ...
نقل قول:
ECO به نظر من خیلی خوب نیست...سرعت بالا دم دستت باشه اما نتونی دان کنی خیلی ظلم هست ..
به نظر من ART1 oوبه ..برای من مناسبه نسبت به قیمتش ...128 با 10 گیگ دانلود ..جمعه ها هم نامحدود ..خوبه ...
صبانت مشکل داره یا محدود کردن ؟
اولش که خوبه اما بعد از 15 ثانیه میاد روی 13 !!
من دوستم 64 صبا داشت با 40 با بالا دان میکرد ..البته فیبر نوری بودند ...نقل قول:
بین شاتل و صبانت و امین نت کدوماشون سرویس های ارزونتری ارائه میدن؟به چه قیمت مشخصاتش چیه؟در ضمن آدرس شاتل رو هم میشه بهم بدین؟
صبا نت یه خوبی داره هزار و یک بدی . یک خوبی که داره اینه که تمام پورتها شو روی 512 - 128 می بنده . هزار و یک بدی که داره اینه که سرعت یه روز خوبه سه روز بده ، روزی ده بار قطع می شه ، پشتیبانی بسیار ضعیف ، ضایع شدن حق مشترکین 128 - 256 - 512 چون یه روز به 40k می رسه یه روز هم 3k به زور دانلود می کنه و . . .نقل قول:
من تو تبریز از صبانت استفاده میکنم نوع سرویس من 128 هستش و با سرعت 60 دانلود میکنم.نقل قول:
در ضمن هیچ قطعی هم نداره.
دوست عزیزمون میگن سرعتش یه روز میشه 3 این مشکل فقط در یک دوره کوتاه بود که از طرف مخابرات گیر داده بودند.چون سرعت صبانت بسیار زیاده.
64 صبانت با 256 شاتل برابری میکنه.
نقل قول:
تایید میکنم . فعلا فقط جوابگوی تهرانی ها هستند . همه جای دنیا اینترنت 6 مگا رایگان هست . ما برای اینترنت زغال سنگی باید هزینه بدیم و بعد سرعت کیلو هم نمیشه !
یک سر بزنید به سایتهای وارز خارجی ببینید. طرف تاپیک میزنه لینک فیلم میزاره یک دقیقه بعد طرف تشکر میکنه و کیفیت فیلم را تایید میکنه یا .... . ولی من هنوز 10 مگابایت از ائن را هم دانلود نکردم
این است دولت الکترونیک
نقل قول:
ببین دوست عزیز من کاری به وضعیت صبا توی تبریز ندارم ، خودم هم شکر خدا از صبا استفاده نمی کنم ولی یه دوری توی این تاپیک بزنی متوجه می شی که صبا یه روز خوبه سه روز بده .
صبانت این ورزها مشکل سرعت داره ، وضع افتضاح هست !
جالبه شبانه نسبتا خوبه اما روزانه مشکل داره ؟!؟!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189465