ممنون دوست عزيز مشكلمون راحل كردي:11:نقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزيز مشكلمون راحل كردي:11:نقل قول:
من هم يه سيو بهتر از اين گذاشته بودم ، ولي نميدونم چرا كسي چيزي نگفت.:18:نقل قول:
به احتمال زیاد نسخه ی اصلی تا 4 روز دیگه میاد چون 28 مارس برای اروپا ریلیز میشه و به احتمال قوی لینک تورنتشو تو سایتهای مخصوص تورنت و دانلود بازی میزارن پس تا آمدن نسخه ی اصلی چیزی نمونده از همین الان شماره ی معکوس برای بهترین بازی شروع شد.
موفق باشید.:46:
شما که میگید تا چهار روز دیگه نسخه اصل می یاد حالا ما که این نسخه خراب رو داریم از کجا باید بفهمیم اصله یا اصل نیست شاید همین نسخه تقلبی رو به ما هم بدن بگن اصله اگه راه حلی دارید بگید
ای کاش یه راهی باشه ماها که بازی غیر اصلی رو خریدیم با دانلود یه فایلی بتونیم کاملش کنیم.درست مثله اون فایله روسی که در واقع همین کار رو می کرد!
بابا بازی قرار 20 فروردین یعنی 8 april ریلیز بشه ...فکر نکنم 4 روز دیگه بیاد
الان اين نسخهايي كه در بازار هست همش خرابه هست......حداقل 2 يا3 ماه طول ميكشد تا نسخه اصلي به دست ماهها برسد
با سلام
من نمي دونم اين سيستمم چه مشكلي داره كه اين بازي assassins creed رو با بدبختي بايد بازي كنم
من مجبور شدم بازي رو تقريبا در حد low اجرا كنم تا هم بازي روون باشه وهم گرافيكش زياد تابلو نباشه:13:
ولي بازهم تيك ميزنه ناجور در حدي كه وسط بازي يكدفعه ارور ميده...البته اون ارور نه!:27:
اينم سيستمم:
vga:geforce 8400gs 512
cpu:amd athlon(tm) 64 x2 dual core processor 4000
ram:3GB
Windows XP service Pack 2
راستي من تونستم شهر اورشليم را با يك كلك تا برزخش ببرم ولي بقيش اصلا نمياد
شما هم اگر كلكي بلديد بكار ببريد تاشايد ادامش بياد
با تشكر:11:
دوست عزیز سیستم شما خوبه به جز کارت گرافیک .نقل قول:
با سلام
من نمي دونم اين سيستمم چه مشكلي داره كه اين بازي assassins creed رو با بدبختي بايد بازي كنم
من مجبور شدم بازي رو تقريبا در حد low اجرا كنم تا هم بازي روون باشه وهم گرافيكش زياد تابلو نباشه
ولي بازهم تيك ميزنه ناجور در حدي كه وسط بازي يكدفعه ارور ميده...البته اون ارور نه!
اينم سيستمم:
vga:geforce 8400gs 512
cpu:amd athlon(tm) 64 x2 dual core processor 4000
ram:3GB
Windows XP service Pack 2
راستي من تونستم شهر اورشليم را با يك كلك تا برزخش ببرم ولي بقيش اصلا نمياد
شما هم اگر كلكي بلديد بكار ببريد تاشايد ادامش بياد
با تشكر
اونم چون TurboCache هست .
یعنی رم از خودش نداره و از سیستم میکشه .
اگه کارتتو عوض کنی مشکلت حل میشه .
نقل قول:
خيلي ممنون:10:
پس بلاخره بايد پول خرج كنيم:19:
هرکس Assassin's Creed خواهد ، جعر 8600 کشد !!!!
اگه خواستی کارت گرافیک بخری در قسمت سخت افزار حتما یه مشاوره ای بکن .
سلام چه عجب دوباره روی گل شما رو دیدیم ( خنده )
من یه اشتباه کوچیک کردم رفتم 8500 گرفتم ( همین 3 هفته پیش ) کاش زودتر می گفتی یه 30 تومان میذاشتم روی پولم و 8600 می گرفتم ( گریه )
عزیزم هیچ وقت بدون مشورت هیچ کاری رو انجام نده .نقل قول:
سلام چه عجب دوباره روی گل شما رو دیدیم ( خنده )
من یه اشتباه کوچیک کردم رفتم 8500 گرفتم ( همین 3 هفته پیش ) کاش زودتر می گفتی یه 30 تومان میذاشتم روی پولم و 8600 می گرفتم ( گریه )
بلای من سرت میاد ! من موقعی که کامپیوتر ارتقا دادم طرف گفت 7300gs ببر عالیه ! 512 مگابایت هست !!!!
منم گرفتم و دیدم اصلا از این خبرا نیست .
شما هم دیر نشده . از این به بعد هرکاری خواستی انجام بدی اینجا یه مشورتی بکن . ضرر نداره .
کاملا موافقم این کامپیوتری ها از هیچی سر در نمی آرن ( البته بعضی هاشون)
به یارو گفتم چی خوبه ببرم.
گفت یه 8400 ببر کارتو راه میندازه.
گفتم gt یا gs ?
گفت نمیدونم (طرف اصلا نمیدونست اینا چی هستند)
گفتم چیز دیگه نداری ؟
گفت 8500 هم هست.
گفتم بالا تر
گفت میخوای چی کار همین بسه دیگه ...
ما هم جو گیر شدیم همونو برداشتیم.
اندفعه دیگه از این سوتی ها نمیدم حتما مشورت می کنم .....
راستی یه سوال دقیقا کسی نمیدونه کی قراره بازی میاد .... بابا مردیم از بس انتظار کشیدیم ....
ميگم اين الطائز اين هم كاراي خفن انجام ميده ، شنا كردن بلد نيست؟:2: همه كاري از پرواز و از ديوار صاف بالا رفتن و ... بلده به جز شنا كردن!:18: پچي نيست كه بتونه شنا كنه؟:27:
حتما!:46:نقل قول:
من تاحالا 5 بار بدون مشورت كارت گرافيك عوض كردم هر 5 بار بهم انداختن:2:
حتما!:46:نقل قول:
من تاحالا 5 بار بدون مشورت كارت گرافيك عوض كردم هر 5 بار بهم انداختن:2:
Geforce 5200
Geforce 5500
Geforce 5700
Geforce 6200
Geforce 8400 Gs
دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کردی منم تو این فکر بودم آخه کسی که به قول شما این کار هارو میکنه اونوقت شنا کردن بلد نیست.نقل قول:
دقیقا یه همچین مشکلی توی gta 4 vice city بودش که توی نسخه ی بعدش حلش کردن امیدواریم حداقل با یک چیزی یه همچنین مشکلی رو حل کنن.
نه؟
نقل قول:نقل قول:ميتونستي همه ي اينها رو تو يه پست بگي ، لازم نبود سه تا پست بدي.:27:نقل قول:
GTA VC هم با اومدن يه پچ درست شد. خدا كنه اين هم درست بشه ، كه البته من اينجور فكر نميكنم.:19::2:
بچه ها فردا قراره تو اروپا ریلایز بشه.
خبری ازش تو ایران نیست؟؟؟
از این بازی بیرون میپرد با توجه به این که سیستم من بالا است علت چیست؟
cpu3/8full 4mg VGA:8800GTX RAM:8Gig Hard540 gig
عزیزم مال منم اینطوری هست .نقل قول:
از این بازی بیرون میپرد با توجه به این که سیستم من بالا است علت چیست؟
cpu3/8full 4mg VGA:8800GTX RAM:8Gig Hard540 gig
هنوزم چاره ای واسش پیدا نکردم .
یه پچ اومده که نمیشه نصب کنی ! یعنی میشه ولی کل بازی زبونش روسی میشه .
ولی عجب سیستمی داریا ! 8 گیگ رم ...
بهترین بازی بود
توي سيستم من هم همين جوري هستنقل قول:
ram 10gig
vga 9600 512mb
hard 800 gig
cpu core 2 4000 8mb cash
می بخشید ، من وقت ندارم 131 صفحه بخونم.
یک کلام بهم بگین این نسخه ای که توی بازار هست نسخه نهاییه یا هنوز ریلیز نشده؟
ايول 8gig رم واو!!!نقل قول:
دوستان ربطي به سيتمتون نداره همه اين مشكل را دارن شما ميتونيد با استفاده از سيوي كه دوستمون قبلا گذاشته اين مرحله را رد كنيد:نقل قول:
توي سيستم من هم همين جوري هست
ram 10gig
vga 9600 512mb
hard 800 gig
cpu core 2 4000 8mb cash
نقل قول:نه دوست عزيز نسخه نهايي نيست بازي هنوز ريلز نشده قراره 28March ريلز بشه:46:نقل قول:
می بخشید ، من وقت ندارم 131 صفحه بخونم.
یک کلام بهم بگین این نسخه ای که توی بازار هست نسخه نهاییه یا هنوز ریلیز نشده؟
هنوز ریلیز نشده بابا ... یکی میگه فردا ( تو اروپا) یکی میگه 20 فروردین ( تو آمریکا) ....... من که سر در نیاوردم .
خوب دوست عزيز وقتي يكي ميگه فردا تواروپا وديگري 20فروردين معنيش اينه كه هنوز ريلز نشده قراره ريلز بشه تازه شما به اين شايعات توجهي نكنيد.نقل قول:
حداقل 1ماه طول ميكشد تا به دست ماه برسد(نسخه اصلي)
شایعه کدوم عزیز من!!!!نقل قول:
28 مارس بازی توی اروپا ریلایز میشه.
قبول نداری برو سایت Game spot تا بفهمی.
درباره ی چیزی که اطلاع نداری اظهار نظر نکن.
فکر کنم اخرین حریفمون همون رئیس خودمون باشه (البته با توجه به لحن دوستمون اینو گفتم)نقل قول:
نوشته شده توسط Nine [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستانی که می خوان این بازی رو تموم کنن و از اورشلیم که مشکل داره عبور کنند ( البته باز هم نمی شه اون قسمت رو بازی کرد - می شه ازش گذشت)
فایل زیر رو دانلود و محتویات اون رو در بخش save game کپی کنند در این آدرس
C:\Users\yourname\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin 's Creed\Saved Games
بعد هنگام اجرای بازی کاربر با نام mm رو انتخاب کنید.
وقتی لود شد می بینید که memory block 7 انجام شده
حالا در اون قسمتی که در عصر حاظره و گزینه خروج از دوران قدیم داره شما می تونید هر مرحله ای که دوست دارید برای بازی replay کنید.
7 هم مرحله آخرشه حتما از اینکه حریف نهایی شما کیه حسابی تعجب خواهید کرد
یه سوال چرا المعلم الطائر را اول بازی میکشه؟
من دو تا سوال داستم
1-من با سیو بازی تا آخرش رفتم ولی بعد از اینکه المعلم را کشتم معلوم نشد چی شد یهو رفت به زمان حاضر اونجا هم هیچ کاری نمی کنه آیا این به خاطر تقلبی بودن بازیه یا نه؟
2- در مراحل 3-4-5-6 چهارتا مرحله ی اورشلیم هست که وقتی میرم داخلشون تو هر چهارتا dont send میده آیا اون چهار مرحله که قراره اضافه بشن همین ها هستند یا اونا چهارتا مرحله ی جدید اند؟
دوست عزيز من اسم شما را بردم؟!گفتم به شايعات توجهي نكن خيلي ها از خودشون شايعه درست ميكنند...نقل قول:
در مورد پایان بازی باید بگم برم به این تاپیک جوابت رو می گیری :نقل قول:
در مورد اون 4 مرحله باید بگم اشتباه می کنی چون جدا از اون 4 تا دیگه اضافه میشه و اینی هم که ارور میده به خاطر اینه که نسخه ی نهایی نیستش و نسخه اصلی ( یکی می گه امروز یکی میگه 20 فروردین) میاد .....:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209057
المعلم الطیر رو نمیکشه اونجا تنبیه می کندش همین ( البته فکر کنما :31: )نقل قول:
سلام
من از یکی شنیدم که وسط آرم بازی دوتا اسم <علی> نوشته شده می خواستم بدونم درسته؟؟
منم تو art work یه قلعه ای رو دیده بودم که روش نام علی نوشته شده بود بعد فهمید اهان این الطیر یه اسماعیلی هست یعنی نه شیعه و نه سنی و امام علی رو قبول داره همون طور که حسن صباح قبول داشت این اسم علی حتما همان حضرت علی هست.
من که چیزی ندیدم ببین خودت میبینی
کد:http://irapic.com/uploads/1206779411.gif
در ضمن الطائر اسماعیلی نیست و Assass هست که به فارسی میشه حشّاش(مسلمان تندرو)