سلام
کد زیاد کردن صدای اسپیکر d900i رو اگه دارین بذلرید لطفا صداش موقع گوش کردن موسیقی خیلی کمه.
Printable View
سلام
کد زیاد کردن صدای اسپیکر d900i رو اگه دارین بذلرید لطفا صداش موقع گوش کردن موسیقی خیلی کمه.
تنظیماتی برای زیاد کردن صدای اسپیکر d900i وجود ندارهنقل قول:
سلام
چطوری بازی جر رو بدون بستنش بدم پایین تا مثلا sms بدم؟
مثل sonyericsson w200
راستی nimbuzz full رو D900I کار نمیکنه؟؟فقط لایت؟nimbuzz lite?
اینم که نمیشه باهاش عکس گرفت و داد فقط send file داره!
لطفا کمکم کنین
مرسی از همه دوستان
هیچ راهی برای اینکه جاوا رو مینی مایز کنی وجود ندارهنقل قول:
چطوری بازی جر رو بدون بستنش بدم پایین تا مثلا sms بدم؟
مثل sonyericsson w200
راستی nimbuzz full رو D900I کار نمیکنه؟؟فقط لایت؟nimbuzz lite?
اینم که نمیشه باهاش عکس گرفت و داد فقط send file داره!
لطفا کمکم کنین
مرسی از همه دوستان
درمورد nimbuzz full کلا برنامه هایی اینچنینی کاربردی توی این گوشی نداره یعنی به درد نمی خوره
2تا شد .................
بچه ها من 1 سالی هست D900i دارم
امروز برای اولین بار خواستم sms فارسی بدم:18:
ولی هر چی می کنم رو این مترجمشه و نمیره
میشه از مترجم در بیاد چجوری؟
ربطی نداره ولی
( آشنایی من با پی سی سر همین D900 شروع شد اولین پستمم تو همین تاپیکه یادش بخیر):40:
دوست من این گوشی شاید بخندین اما بعد این همه مدت
n95 , iphone این همه مخارج
بهترین گوشیه که استفاده میکنم d900i هست
واقا جالبه
الان یک ماهه که این گوشیه خدا رو خریدم،
چطوری می تونم روش تم نصب کنم و اینکه می خوام آیکون های منو 4x3 باشن.
;)
دی 900 تم نداره و ایکن ها هم همین جورین کاریش هم نمیشه کردنقل قول:
الان یک ماهه که این گوشیه خدا رو خریدم،
چطوری می تونم روش تم نصب کنم و اینکه می خوام آیکون های منو 4x3 باشن.
;)
دکمه * رو نگه دار حالت T9 غیر فعال میشهنقل قول:
دست شما درد نکنه اینو ندونیم یعنی دیگه هیچی!!!!!!!!نقل قول:
در قسمت انگلیسی که گوشیم مشکل نداره با * سوییچ میکنه بین T9 و حالت عادی
برای من در قسمت فارسی اینجوریه که با * هم حل نمیشه!!!!!!!
راست میگیا
چون من خیلی وقت هست که فارسی Sms ندادم دقت نکردم تنها راهش اینه که فاصله بدی تا مترجم بره کنار
من یه بار با برنامه سامسونگ گوشی رو وصل کردم و دفعه بعد هر کاری میکنم وصل نمیشه
سلام نمیشه عکسها رو تو کارت حافظه تمام صفحه دید؟ خواهشا کمکم کنید
D900i نه فقط عکسایی که خودت گرفتینقل قول:
یه شاهکار امنیتی از سامسونگ:
دیدم در قسمت نرم افزار موبایل یه نرم افزار معرفی شده که بهتر از اون (چون تو خود سیستم عامل گوشی هست) رو خود گوشی های SAMSUNG دارند
دوستانی که D900i و D900 و کلا گوشی های SAMSUNG با این نوع سیستم عامل جاوا دارن مثل E250 و....
یه امکان امنیتیدر این سری هست به نام mobile tracker که برای هنگامی که گوشی مفقود میشه یا به سرقت میره مفیده
به مسیر settings/security/mobile tracker برید و on کنید در قسمت Recipients شماره(ها)ی که میخواید بهشون اطلاع داده بشه رو مشخص کنید
و در قسمت sender و message اسمتون و پیام دلخواه رو بگذارید (پیام پیشفرض اینه: Please keep this message)
از این به بعد اگر گوشی شما مفقود شد یا سرقت شد بعد از اینکه طرف سیم کارت شما رو دراورد و سیمکارت خودش رو گذاشت(بعد از هر تعویض سیمکارت) یه sms با شماره همون سیمکارت اون شخص به شماره(ها)ی که تععین کردید فرستاده میشه و خیلی راحت میشه اون شخص رو که از گوشیتون استفاده میکنه پیدا کنید
فقط یادتون باشه اگه گوشی رو خواستید بفروشید این گزینه رو خاموش کنید
باعث آشنایی من با پی سی همین تاپیک بود:46:
یکی از دلایلی هم که D900i خریدم باز همین تاپیک بود:5:
اولین پستم رو یک سال پیش تو همین تاپیک نوشتم این پست 500 هم همینجا:40:
سلام..............
می دونستیم:دی
در ضمن imei
گوشی رو هم میفرسته براتون با sms
سلام:
لطفا به من در معرفی و نصب دیکشنری خوب یا هر برنامه کاربردی ذیگری کمک کنید . من d900iدارم ولی موفق به نصب برنامه های شما نشدم :41:. لطفا مراحل نصب دیکشنری را جدا وتصویری بذارید چون من نمی دونم تا کجا باید ادامه برم:19:. لطفا اگر کسی اون رو امتحان کرده و استفاده می کنه برای منم توضیحش رو بده . ممنون:41:
مشکلن درست شدنقل قول:
تنظیمات ota دست خورده بودن
فقط با انتخاب زبون عربی این گزینه میرود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
من opera mini رو از اینترنت ایرانسل دانلود کردم :20:و در قسمت java world گوشی ظاهر شد و برای نصب یک دیکشنری از این طریق ایا به دانلود جاوا هم نیازی هست ؟ :41:یکی از دوستان با اینترنت ایرانسل برنامه نصب کرده بود لطفا برای نصب به غیر از بلوتوث و کابل را هم کامل توضیح بدهید. با تشکر
................نقل قول:
با تشکر از راهنمایی تان:
من چندین بار از سایت getjar خواستم جاوا یا بازی نصب کنم ولی تا نصفه نوار دانلود پر می شد وبعد پیغام deniedیا همون شکست ضاهر میشد و کلی از شارژم کم شد و دیگر جرات نکردم .مشکل از کجاست؟ در ضمن ادرس دقیق فایل جر را برای من لطف کنید تا سرگردون نشم. ممنون
من چطوری می تونم مستقیما از اینترنت (همراه اول) با موبایل D900i بازی و برنامه منجمله دیکشنری و نقشه تهران دانلود کنم. لطفا آدرس و مراحل و کلیه موارد رو به من بگین متشکرم.
نقل قول:
با سیمکارت ایرانسلت اگه تو سایت اپرا رفتی و اپرای 4/2 رو نصب کردی همون بالا که www. رو نوشته ok میکنی و آدرس سایت رو وارد میکنی
بعد خودش کانکت میشه
حتما توی menu سپس tools وبعدشم setting برو و از جلوی load image تیک رو بردار یا کیفیتش رو روی low بذار که هزینه ی اینترنتت زیاد نشه
ضمن اینکه تو قسمت change skin میتونی فرم صفحه رو عوض کنی
سوالی در مورد اپرا و نصبش تو دی 900 آی داشتی بگو
دوست عزیز: ممنون. من اپرای 3 را دارم و تا کنون موفق به باز کردن سایت نشده چون هربا موقع نوشتن ادرس و زدن ok گوشی خودبه خود خاموش وروشن میشه؟ نمیدونم چیکار کنم :41:. ایا تنظیمات خاصی لازم داره؟ ایا برای نصب هر برنامه ای از اینترنت ایرانسل باید ابتدا جر را دانلود کنم؟ با چه ادرسی؟ لطفا کمک کنید که خیلی کلافه ام :2:. بعد از نصب اپرا فکر میکردم مشکلات نصب با کابل یا usbرا ندارم و مستقیما هرچی بخوام راحت از اینترنتش میگیرم ولی بازم نتونستم. چرا؟:19: با تشکرنقل قول:
آره باید جر نصب کنی و از getjar.com
اما خود سایت opera.com این برنامه رو واسه دی 900 آی داره و به راحتی هم نصب میشه و کار میکنه.
قیمت گوشی؟؟
حدودا 145 ! بالا پایین داره +10-نقل قول:
dark_angle : دوست عزیز
شما که d900i داری میدونی چرا گوشی موقع کانکت شدن در اپرا مینی ایرانسل صفحه اش سیاه میشه خاموش میشه و بعد روشن میشه؟ علت چیه؟ حتی از browser هم همینطور میشه ؟
به خاطر اینکه شما تنظیمات ota رو تغییر دادی و به حالت قبلی بر نگردوندینقل قول:
منظورتون از تنظیمات otaچیه؟ لطفا اونا رو برام بزارید هر چی گشتم چیزی نبود
مثل اینکه کسی جواب منو نداده.ولی من خودم راه حلشو پیدا کردم:5: و موفق شدم هر چی میخوام نصب کنم ولی دیکشنری pmd رو که نصب کردم ترجمه فارسی رو با نقطه های پراکنده به صورت حرف به حرف و نا مفهوم نشون میده:13: .در ضمن موقع نصب هم در softick قسمت propertiesغیرفعاله و بازی تمام صفحه رو نمیگیره. ایا از اونه؟ با تشکر
من گوشیم رو فلش کردم اما هی میگوید پسورد اشتباه است ایا با فلش کردن پسورد عوض میشود لطفا پسورد مادر یا مال کارخانه را اینجا بنویسید
سلام.......
پسورد 8 تا صفر هستش
00000000
نقل قول:
چرا کسی جواب منو نمیده:41: من d900iدارم و یک دیکشنری 2زبانه سازگار با گوشیم نیاز دارم و pmd روهم دارم ولی ترجمه اش غیر واضح و نا خواناست و کلمات رو نقطه نقطه نشون میده. دیکشنری اموزشی vocabal انگلیسی روهم دارم ولی نیاز به ثبت نام و خرید از سایت داره. لطفا راهنمایی ام کنید. ممنون
:19::19::19::19:بابا یکی جواب منو بده دیگه خسته شدم از دست این d900i هر کاری میکنم فرمت نمیشه لطفا" یه کد برام بزارین تا فرمتش کنم . نمیدونم چرا با هیچ کدی فرمت نمیشه.....................:19::19::19:
با سلام
گوشي من يه ايرادي پيدا كرده وقتي ار حالت كشويي بازهست خوب كار ميكنه اما وقتي ميبندمش صفحه نمايشگرش سياه ميشه واگر دوباره از حالت كشوييش باز كنم درست نميشه و حتما بايد يه بار روشن خاموشش كنم ولي باز هم اگه دوباره صفحه رو ببندم باز هم نمايشگر سياه ميشه.
توجه اينكه گوشي خاموش نميشه هم زنگ ميخوره و كار ميكنه فقط صفحه نمايشگر هر بار در تغيير حالت ار باز به بسته يا بسته به باز سياه ميشه و بايد يه بار روشن خاموشش كني و فقط در يه حالت نگهش داري
دوست عزیز از راهنمایی قبلیتون ممنون ولی یه مشکل دیگه توی دیکشنری pmd برام پیش اومده اینه که ترجمه فارسیش به صورت نقطه های پراکنده و ناخواناست و کم رنگه طوری که هیچی نمی فهمی . ایا این دیکشنری رو توی D900i نصب کردین مشکلی نداشت یا اگه ندارین خواهش میکنم برای کمک به من که نیاز فوری هم بهش دارم اونو امتحان کنین و مشکل منو رفع کنین. با تشکر
سلام با اجازه از osman عزیزنقل قول:
من این دیکشنری رو خودم نصب کردم و سالم بود
حتما فریمور شما فارسی ساپورت نمی کنه