سلام دوست عزيزنقل قول:
از سربرگ Insert و از دكمههاي واقع در گروه Chart ميتونيد استفاده كنيد
البته بهتره قبل از اينكار دادهها رو انتخاب كنيد
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
از سربرگ Insert و از دكمههاي واقع در گروه Chart ميتونيد استفاده كنيد
البته بهتره قبل از اينكار دادهها رو انتخاب كنيد
این کار رو می کنم اما نمی تونم مثلا معادله ی زیر رو بر هسب f وx بنویسمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمودار ش این جوری می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که من می خوام یک نمودار داشته باشم بر اساس fوx
سلام
میشه توی Excel 2003
در قسمت format cell در زبانه alinment
گزینه های مربوط به horisontal و vertical و تفاوت هر کدومشون با هم رو توضیح بدین
من بعيد ميدونم بشه با اكسل نمودار معادل يك تابع رو كشيدنقل قول:
سلامنقل قول:
گزينه هاي موجود در اين قسمت تغييرات تراز را بصورت افقي يا عمودي به خانهةاي انتخاب شده اعمال ميكنن
سلامنقل قول:
این رو می دونم
من می خوام بدونم دقیقا هر گزینه چه کار می کنه مثلا distrbute برای چیه:20:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام،نقل قول:
یعنی k تابعی از دو متغیر مستقل f و x هست و شما نمودار رویه k رو میخواید؟ یا ما با یک تابع یک متغییره سر و کار داریم؟
من می خوام مثل نمودار xy یکی از محور ها xو یکی دیگهyباشه و k هم شیب نمودارنقل قول:
خب برای رسم احتیاج هست که علاوه بر مقادیر x ها، مقادیر تابع مربوطه (y یا همون f) هم درکنار اون محاسبه بشه: یعنی یه ستون x ، و یه ستون هم k*x . حالا با استفاده از خانواده نمودارهای scatter ، میشه نتیجه دلخواه رو نمایش داد.نقل قول:
سلام این کار و کردم اما بازم دو نمودار رسم می شه؟؟؟؟؟؟؟ :41:نقل قول:
این یه نمونه:نقل قول:
همون طور که عرض کردم، نکته در استفاده از نمودار scatter هست.کد:http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Forums/try01.xls
سلام
در اکسل چگونه میشه تعداد سل هایی که داده در اونها وارد شده و اونهایی که وارد نشده را بصورت جدا گانه محاسبه کرد؟
مرسی
سلامنقل قول:
سه تا فرمول متفاوت براي اينكار هست
Count : براي شمارش اعداد در يك محدوده
Counta : براي شمارش خانههاي غير خالي در يك محدوده
Countblank : براي شمارش خانههاي خالي در يك محدوده
یه سوال داشتم
سطون a دارای k تا سل هست که توش یک سری داده وارد شده
سطون b دارای n تا سل هست که توش یک سری داده وارد شده
آیا میشه کاری کرد که موارد مشترک بین ستون ها را در ستون a به یه رنگ دیگه نشوم بده
با تشکر
سلامنقل قول:
گزينه Distributed همون كار Justify رو ميكنه يعني متن داخل يه خونه رو از دو طرف تراز ميكنه ولي با اين تفاوت كه ميتونه Indent يعني تورفتگي هم داشته باشه (هم از چپ و هم از راست)
در نسخه 2007 ميشه كاري كرد كه در دو ستون مقدار هاي تكراري رنگي بشه ولي اينكه مقدارهاي تكراري در دو ستون تنها در يك ستون از آن رنگي بشه تا اونجايي كه من ميدونم امكان پذير نيستنقل قول:
سلام. یه مشکلی که خیلی از ماها داریم اینه که وقتی تو excel 2007 نمودار رسم می کنیم جهت محور های x و y درست نیست. توی اکسل 2003 خیلی راحت می شه اینه درست کرد ولی معمولاً تو اکسل 2007 خیلی سخته بطور کلی رسم نمودار تو اکسل 2007 خیلی سخت و پیچیدست. کسی می شه من رو راهنمایی کنه
ممنون
منظورتون از اينكه جهت درست نيست چيه ؟نقل قول:
واضح تر بگيد
اشکال ندارهنقل قول:
چه جوری در هر 2 ستون رنگی میشه؟
براي اينكار مراحل زير رو با دقت طي كنيدنقل قول:
- هر دو ستون رو انتخاب كنيد
- از سربرگ Home دكمه Conditional Formatting رو زده و گزينه New Rule رو انتخاب كنيد
- از كادر باز شده و از قسمت بالاي آن گزينه Format Only Unique Or Duplicate Value را انتخاب كنيد
- حالا از قسمت پايين كادر (Edit ... ) گزينه Duplicate را انتخاب كرده و سپس با زدن دكمه Format از كادر باز شده فرمت دلخواه را اتتخاب كنيد
تمامي كادر ها را OK كنيد
موفق باشي
2 سوال در مورد excel داشتم :
1- چطور مي توان وقتي که يک ستوني وابسته به ستون ديگر است ، ستون مرجع را پاک کرده و فقط ستون نتيجه باقي بماند.
2- چگونه مي توان در excel مي توان اطلاعات عددي را رتبه بندي کرد ، يعني همان کاري را که ما مي توانيم پس از sort کردن و شماره ي رديف دادن به دست آورد. مانند به دست آوردن پنج دانشجوي معدل بالاي کلاس و رتبه ي آنها انجام دهيم.
با تشکر
برای اینکار کافیه یه کپی از اون خانه تهیه کنید و سپس همانجا پیست کنید و از دکمه Paste Option گزینه Value Only رو بزنیدنقل قول:
برای سوال دوم هم کافیه از فرمول Rank استفاده کنید
در دفعات بعدی سوالاتون رو جدا جدا مطرح کنید
سلام دوستان من توی اکسل می خوام نموداری رو رسم کنم که یکی از داده هام عدد بروی 0 هستش یعنی بینهایت چطوری باید دادم رو بنویسم تا این نمودار رسم بشه؟؟
تورو خدا زود جواب بدین ممکنه فردا اینترنت نداشته باشیم........
سلام..
من یه فایل اکسل دارم که پسورد داشت ، و مدت زیادی از اون استفاده نکرده بودم ، حالا پروژه رو احتیاج دارم ولی پسوردش یادم نیست ، چطور میتونم اون رو باز کنم ، یعنی راهی داره بشکنم پسورد عزیز رو؟؟!!
ممنون.
سلام
میخوام یه فایل اکسل رو به صورت csv ذخیره کنم ولی نوشته های فارسی رو به صورت ؟؟؟؟ نشان میده چه کنم ؟
من كه منظورتون رو متوجه نشدمنقل قول:
يه بار ديگه با مثال توضيح بديد
ابزار ريكاوري پسورد در همين تاپيك يا در تاپيك مشكلات ورد موجود هست (البته اگه كار بده)نقل قول:
ميتونيد جستجو كنيد و ببينيد ميشه پيداش كرد
منظورم اینه که چه طور می تونم بینهایت رو توی اکسل تعریف کنمنقل قول:
سلام به همگي
من يه سوال مهم تو اكسل داشتم تو رو خدا اگه كسي ميتونه به هم پيغام خصوصي بده خيلي لازمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند تا فايل اكسل ايجاد كردم بعد مثلا ميخوام خونه هاي a1 همشون رو تو يه فايل ديگه بنويسه بايد چي كار كنم ؟ خواهش ميكنم كمكم كنيد خيلي مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بايد لينك درست بشه
يه كپي از خانه هاي A1 بگيريد و در مقصد پيست كنيد و از دكمه Paste Option گزينه Link Cells رو بزنيد
نقل قول:
ببخشيد من يه سوال ديگه هم داشتم
حالا نميشه همين كار رو تو يه فايل انجام داد ؟
مثلا يه فايل اكسل ساخت بعد خونه a1 شت 1 رو با a1 شت 2 جمع كرد تو a1 شت 3 نوشت؟
البته ميخوام مثل همون آبديت بده يعني اون آبديت بياد :41:
چرا اون كار را هم ميشه كردنقل قول:
كافيه در خانه اي كه ميخواي جمع رو داشته باشي كليك كرده و بعد از نوشتن مساوي (=) در خانه هاي دلخواه كليك كرده (از هر فايلي كه هست) و بعد علامت (+) را زده و بعد در خانه ديگر كليك كنيد
خوب آخه وقتي اين كار رو ميكنم ديگه گزينه ي آبديت نمي ياد ؟
يعني بلافاصله بدون اينكه بپرسه خودش تغيير ميده من ميخوام وقتي شت 3 رو مي زنم گزينه اي بياد كه آبديت بكنه يا نه ؟
با سلام و تبریک سال جدید
محاسبه ای که میخوام انجام بدم به این صورته که یک ستون شامل یک عدد می باشد ولی ستون بعدی بایستی به صورت پرانتز دار نمایش داده بشه مثلا (158/365) که مخاطب متوجه بشه تعداد روز کاری در یکسال . اما مشکل اینجاست که اگه به صورت پرانتز نمایش داده بشه حاصل ضرب ستون اول و دوم محاسبه نمیشه واگه قبل از پرانتز مساوی قرار بدم حاصل پرانتز رو محاسبه می کنه و دیگه به صورتی که میخوام در نمیاد. ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
تعطیلات شادی داشته باشید.
براي اينكه اتوماتيك آپديت صورت نگيره ميتوني به منوي Tools بري و بعد از زدن گزينه option از سربرگ Calculation گزينه manual رو انتخاب كنينقل قول:
با اينكار آپديت فرمولها بصورت دستي انجام ميشه و نه اتوماتيك
سلامنقل قول:
سوالتون رو همراه با يه مثال دوباره بگيد
با سلام...نقل قول:
خدمت شما عرض کنم مثلا در ستون a یک سری عدد وجود داره ( 2و3و4و...) که بایستی در ستون b ضرب بشه . و ستون b شامل اعدادی مثل (166/365) , (256/365) و ... است . ولی در ستون b اعداد مشابه انچه مثال زدم باید نمایش داده بشه . منظور عرضم اینه که نمیشه حاصل تقسیم 166 بر 365 رو محاسبه کرد و بعدش در ستون a ضرب کرد . میخواستم به نحوی عمل بشه که ستون b به همین صورت پرانتز دار نمایش داده بشه و از طرفی حاصل ضرب ستون اول در دوم هم در ستون c محاسبه و نمایش داده بشه . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.
با سپاس
شاد باشید
سلام
می خواهم یک ستون که حدود 50 خانه ی ان عدد نوشته شده است می خواهم کاری کنم از همه ی این یک ستون که 50 تا خانه دارد کم شود ((داخل همان ستون))مثلا همه ی ان ستون را انتخاب کنم ویک کاری کنم که از هر خانه اش 500 تا کم کند
سلامنقل قول:
ميشه كاري كرد كه شما نيازي به اون پرانتز هم نداشته باشي و بصورت همان كسري هم نمايش داده بشه و ضرب را هم درست انجام بده
براي اينكار بايد خانههايي كه قراره بصورت كسري نمايش داده بشن مانند همون مثالي كه زدي رو انتخاب كرده و بعد از زدن كليد CTRL+1 از همون سربرگ اول گزينه Custom رو انتخاب كني و و در قسمت Type بنويسي 365/??? #
حالا هرگونه ضرب يا هر عمل ديگه اي هم كه انجام بشه روي اين خانه حالت نمايشي اون به هم نمي ريزه
موفق باشي
سلامنقل قول:
نميشه داخل همون ستون جواب را داشت
پس بايد با فرمول نويسي در يه ستون ديگه محاسبه رو انجام بدي . اگه خواستي ميتوني بعد جاي قبلي ها كپي كني