دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم
ps2 فیلم واهنگ رو اجرا میکنه یا نرم افزار خاصی باید روش نصب شه؟
ممنون از راهنماییتون
Printable View
دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم
ps2 فیلم واهنگ رو اجرا میکنه یا نرم افزار خاصی باید روش نصب شه؟
ممنون از راهنماییتون
فیلم دی وی دی و سی دی صوتی پخش می کنه
برای فیلمهای دیوکس ، ام پی 3 و عکسهای jpg هم برنامه مخصوص داره.
بله این کنسول فیلم پخش میکنه ولی فقط دی وی دی ولی با بعضی دی وی دی ها هم مشکل داره(معمولا اونایی که منو ندارن یا ...) و همچنین سی دی صوتی رو هم اجرا میکنهنقل قول:
ولی برایه بقیه فرمت ها باید از نرم افزار مخصوص استفاده کنی که من خیلی وقت پیش تمام نرم افزار هاش با نرم افزار گیم شارکو توی یک دی وی دی دیدم نمیدونم الانم هنوز هست یا نه(ولی بهت توصیه میکنم به جز فرمت هایه خودش دنبال بقیه نباش:31:)
در ضمن اجرایه همون دی وی دی ها هم احتیاج به لنز قوی داره (چون اگه لنز دستگاهت کار کرده و ضعیف باشه فیلم ها به خوبی اجرا نخواهند شد و همون طور هم که میدونید پلی استیشن 2 لنز حساسی داره)
سلام یه سوال داشتم
یه سی دی ps1 رو تو ps2 بازی کردم اما موقع سیو مموری کارتو نمیشناخت
برای سیو کردن باید مموری sp1 داشته باشم ؟
بله memory card خود PS نیازهنقل قول:
پی اس تو بنده که وقتی مموری پی اس وان میندازم ، موقع سیو کلاً هنگ می کنه باید ریستش کنم
دوست عزیز مموری ps1 با کنسول ps2 زیاد سازگار نیستنقل قول:
پی اس تو بنده که وقتی مموری پی اس وان میندازم ، موقع سیو کلاً هنگ می کنه باید ریستش کنم
نقل قول:
ای بابا.
ربطی به جنس مموری نداره؟
میثم جان منطورت به همه کنسول های PS2 هست ؟نقل قول:
چند سال قبل که خودم داشتم مشکلی نداشت گه گاهی که PS رو تجدید خاطره میکردیم روش :31:
فکر کنم با این ps2 بزرگ ها مشکل نداشته باشه ولی خودم که از این کوچولو ها داشتم سیو رو میخوند ولی میخواستی سیو کنی نمیکرد. واسه هر کسی یه مشکلی پیش میاد دیگه.نقل قول:
میثم جان منطورت به همه کنسول های PS2 هست ؟
چند سال قبل که خودم داشتم مشکلی نداشت گه گاهی که PS رو تجدید خاطره میکردیم روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوزه که هنوزه عاشق مزرعه دار ps1 هستم و همین پار سال تو psp تا سال 2 رفتم ولی زن گیرم نیومد دیگه وقت مخ زنید نداشتم چون دیگه تو psp چیت نداشتیم دیگه(میدونم ربطی به موضوع نداشت ولی با حرف پدارم جان یاد این موضوع افتادم)
ps2 ما هم از این کوچولو موچولوهاست
همه شماره های سایلنت هیل رو بازی کردم به غیر از نسخه اولش که اصل داستانه
واسه این بازی مموری کارت که هیچی شده یه ps1 هم بگیرم می ارزه
اره میثم جان این harvest moon که دنیای خودش رو دارهنقل قول:
ولی کنسول من slim بود و 70004 بود مدلش مشکلی نداشتم
همون طور که دوستمون گفت من هم silent hill و metal gear solid رو چند وقت یک بار تجدید خاطره میکردم
MGS که شاهکار بود
Silent hill و سری این بازی رو هم که همیشه همه جا گفتم تو این 17 سالی که gamer هستم
بهترین بازی بوده که بازی کردم و تجربه
خب چرا رو پی سی بازی نمی کنی ؟ هم دم دست تره و هم راحتترنقل قول:
هر لحظه هم بخوای می تونی سیوش کنی !
من خودم اگه هر دو سه ماهی یه بار سری رزیدنت اویل پی اس 1 رو بازی نکنم می میرم !
نقل قول:
چجوری؟ :41:
یه برنامه ی امولاتور داشتم اما کار نکرد. شما اگه نرم افزاری سراغ داری ممنون میشم معرفی کنید
بازی تبدیل شدش رو هم پیدا نکردم
اسم نرم افزار epsxe
از آدرس زیر می تونید به حجم 6 مگ بگیرید:
مشکلی داشتید تو تاپیک مخصوص خودش بپرسید جواب می دن.کد:http://rapidshare.com/files/205023445/Epsxe_www.softarchive.net.rar
واسه منم 70004 بود.نقل قول:
اره میثم جان این harvest moon که دنیای خودش رو داره
ولی کنسول من slim بود و 70004 بود مدلش مشکلی نداشتم
همون طور که دوستمون گفت من هم silent hill و metal gear solid رو چند وقت یک بار تجدید خاطره میکردم
MGS که شاهکار بود
Silent hill و سری این بازی رو هم که همیشه همه جا گفتم تو این 17 سالی که gamer هستم
بهترین بازی بوده که بازی کردم و تجربه
پس شاید با بعضی بازی ها مشکل داره:5:
بچ ها يک ليست بازی دارم ميخوام تهٔه کنم ، نياز به کمک دارم ، بهم جای ارزون نشون بدين
نقل قول:
مشکلی داشتید تو تاپیک مخصوص خودش بپرسید جواب می دن
آدرس تاپیکش رو لطف میکنی
اینجاست :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=63080
بهترين مدل ps2 چي هست ؟
كوچيك بهتره يا بزرگ ؟
اسليم خوبه يا 70004 ؟
کسی جواب منو نميده ؟ من ميخوام يک سری بازی تهيه کنم ، ولی نميدونم کجا از همه جا
با انسا؟ تر هستش ، نگين بازی سنتر که اونجا سر گردنه هستش ، و ميخواستن به من بدان'
ديسکی 1500 تومان !!
خيلی ممنون ميشام اگه فروشنده ميشناسيد به من معرفی کنيد ^؛^
FAT که 2 سال قبل هم گیر نمی اومد چون از 2004 دیگه تولید نشدنقل قول:
همون Slim بهتره و بعد از 70004 مدل های دیگه هم اومده
محمد جان جواب من رو هم بدی ، راه دوری نميره ^؛^
با اجازه دوستان. دوست عزیز یه سر به تاپیک زیر بزنیدنقل قول:
1500 میدن ولی کارشون درست هستکد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=402
میثم جان منم خواستم همین ادرس رو بهشون بدم که دیدم 1500 براشون مساله هست و پایین تر میخواننقل قول:
ولی همونطور که گفتی واقعا کارش تمیزه
همین 1 ماه قبل یک دونه Silent hill shattered memories برام رضا زد فرستاد از تهران که واقعا حال کردم با بسته بندی و کیفیتش
تشکو رز جوابتون ، اگه کارش تميز هست و کارايه کمياب که بيشتر بازی های رجن اسييه شرقی
رو داشته باشه ميرزه ، ولی بازم اگه کسی تو اين فرم ارشيوه داشت و خاست بفروشه به قيمت کمتر ، ممنون
ميشم بهم بگين اساتيد عزيز ^؛^
دوستان کسی میدونه PS2 چهار تا دسته رو ساپورت میکنه یا نه؟ یعنی همزمان چهار نفری میشه بازی کرد؟ اگه تبدیل خاصی واسه این کار هست میخوام بدونم.
ممنون
بله میکنهنقل قول:
نمونش هم بازی
برای این کار یک اداپتور نیاز داری که حدودا 15 تومان قیمتشه
اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از يه جايي بازي ميخرم كه همشون كامل و اصلي هستن ديسكي 1000 تومن --البته رايتي ان---اورجينال نقره اي الان همشون رو سانسور ميكنن و كلي دست كاري----------
سلام دوستان من ميخوام يك ps2 براي پسرم كه ده سالشه بخرم هيچ اطلاعاتي هم در اين مورد ندارم نمي دونم فرق نقره اي با مشكي چيه ، بيسيم بخرم يا باسيم ، و از همه مهمتي از كجا بخرم . اگه نمي تونيد آدرس بديد لطفا شماره تلفن بديد تا زنگ بزنم ضمنا پسرم خيلي هيجاني يه چيزي ميخوا كه به اين زودي خراب نشه . ممنون ميشم اگه تا دوشنبه 3/17 جواب بديد. تهران
سلام. فرقشون تو رنگشون هست. خوبم هست کار میکنه زیاد بی جون نیست.نقل قول:
سلام دوستان من ميخوام يك ps2 براي پسرم كه ده سالشه بخرم هيچ اطلاعاتي هم در اين مورد ندارم نمي دونم فرق نقره اي با مشكي چيه ، بيسيم بخرم يا باسيم ، و از همه مهمتي از كجا بخرم . اگه نمي تونيد آدرس بديد لطفا شماره تلفن بديد تا زنگ بزنم ضمنا پسرم خيلي هيجاني يه چيزي ميخوا كه به اين زودي خراب نشه . ممنون ميشم اگه تا دوشنبه 3/17 جواب بديد.
ميشه باز هاي ps1را روي ps2 ذخيره كرد؟
ميشه اما پايين تصوير سياهه---شايد همه بازيها رو هم نياره----
من كه تاحالا هرچي بازي ps1رو تو ps2 گزاشتم بدون مشكل امد .:5::21::46:نقل قول:
همونجور كه دوستمون گفتن فقط پايين تصوير سياه بود
براي من سياه نبود. ولي وقتي مي خواستم ذخيره كنم. گير ميداد و مي گفت :كارت داخل نيست در حالي كه دككارت ps2داخل بود!
برو اينجا ---البته يه چند تومني گرونتره اما آكبنديش مطمئنه---نقل قول:
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1010
اکثر بازی ها سیاه میشن،مثل درایور2و......برای گیر کردن زمان ذخیره تابحال پیش نیومده!!ولی بازم برات سوال میکنم.نقل قول:
اگه سياه نباشه يعني دستگاهت مدلش بهتر از اين معموليهاست---فيلم دي وي دي نشون ميده؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان...در یک کلام بترین مدل ps2 الان چه مدلی هست که کپی هارو هم اجرا کنه...
فکر میکنم نقره ای هاش بهتر باشه...میخوام بخرم...نیاز به راهنمایی دارم...ممنون
سلام دوستان من مي خوام پلي استيشن 2 بخرم
با توجه به اينكه تجربه و اطلاعات زيادي ندارم خواستم تا شما راهنمايي كنيد
1- الان كلا چند تا مدل پلي استيشن 2 وجود داره و كدومش از همه جديد تر و بهتره؟
2- هنگام خريد به چه نكاتي دقت كنم تا سرم كلاه نره
با تشكر منتظر راهنمايي تون هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]