این چطوره 1731bf سامسونگ
Printable View
این چطوره 1731bf سامسونگ
اگر vga 8600 256mb بردارم جواب کار گرافیکی در حد میکس و طراحی و فتوشاپ را میدهد لطفا جواب بدید
بله در حد معمولی جوابگو است. از اون بهتر میشه Radeon HD 3850 ...نقل قول:
radeon 3850 ایا در بازار ایران وارد شده؟
به گفته فونیران از شنبه ( فردا ) وارد بازار میشه.نقل قول:
از قیمت خبری داری ورجیل جان ؟؟؟
اگه میشه هم این و هم 3870 رو هم بذار ....
ممنون
وقتی بیاد، قیمتش رو هم می گذاریم ... الان نمی دونم.نقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستن عزیز
اگه سوال خودمو در جای مناسبی مطرح نکرم منو ببخشید
دوستان لطف کرده و نظرتونو در مورد کارت 8600gt بیان کنید و برای خرید چه مارکی را پیشنهاد می کنید
بین 8600gt و radeon 3850 کدام بهتر می باشد
سوال دوم من اینکه پاور من در حال حاظر 300A یا همان 450 وات غیر REAL از نوع گرین می باشد با قطعات زیر
3 درایو سیدی رام - کپچر-مودم ADSL-هارد ساتا-CPU 2.8 PENTIUM D(DUAL CORE)-
مادر برد 8I945 G گیگا بایت
با چند تا خروجی یو اس بی
حال با این تعداد خروجی با قرار دادن این کارت روی سیستم پاور جواب گو خواهد بود یا نه ؟؟؟
در غیر این صورت دوستان چه پاوری و چند وات را پیشنهاد میدهند؟؟
8600 و 3850نقل قول:
تابلو 3850 خیلی قوی تره
پاور هم یه green 480 a بگیر
سلام دوستان.. من از صبح دنبال radeon 3850 بودم که مثل اینکه جائی ندارن... کسی اطلاعی داره که کی میاد داخل ایران؟ ارزشش رو داره صبر کنم؟؟؟
یک سوال دیگه دوستان.. اگه بودجه من از 200 به 300 ارتقا پیدا کنه، شما چه گرافیکی پیشنهاد میدین؟ ممنون
برای خرید مانیتور همون Lg M208wa خوبه دیگه ؟
من تو این هفته می خوام بخرم اگر همون رو تایید می کنید که هیچی اگرنه بگید چی بخرم
من هم ندیدم...نقل قول:
Inno3d Geforce 8800GT 512MB ... 290T (مثل اینکه کمیاب شده)
XFX Geforce 8800GT 512MB ... 320T
XFX 8800 GT 512MB رو هم هرجا گشتم نبود... اینم از شانسه ماست... دوستان جائی سراغ دارن، ممنون میشم بگن.. من که پیدا نکردم
به شرکت فونیران زنگ زدم برای سری hd 3800 که یه آقائی گفت 10 روز دیگه .. وقتی هم پرسیدم که حتما 10 روز دیگه میاد.. گفت نه.. ممکنه 10 روز دیگه بیاد، ممکنم هست اصلا نیاد !!!
Forsa توی بازار ایران پیدا میشه. با قیمت 310 .نقل قول:
مرسی از راهنمائیتون.. اگه شما مطمئن هستین من همین فردا میرم...نقل قول:
اگه تیونر دار میخوبی همین عالیهنقل قول:
با سلام
دوستان کسی میدونه حدود قیمت کارت 3850 وقتی وارد بازار بشه تو ایران چه قدر میشه
من بنچ مارک های این کارت رو که دیدم اینجوری به نظر میاد که کارت قوی باشه به همین دلیل میخواهم رنج قیمت این کارت تا حدودی دستم باشه
در ضمن گارانتی و برند معتبر کارت های رادون در ایران چیست؟؟
ممنونم
:5::5:
قیمتش بین 190 تا 210 هزار تومان است.نقل قول:
فعلا کارتهای Sapphire با گارانتی فونیران هستند و کارتهای HIS و PowerColor هم وارد میشن.
سلام بچه ها من امروز lcd samsung 1731 bf برداشتم وچون تا حالا با ال سی دی کار نکردم کمی مشکل دارم تصویر خیلی پر رنگ هست هر چقدر با هاش ور رفتم خوب نشد از هر طرف که به اون نگاه میکنم یک رنگی داره ایا طبیعی هست ممنون میشم خبرم کنید در ضمن پورت dvi چیه lcd هم داره ایا به پورت کامپیوتر وصل کنم اولی هم که lcd رو روشن میکنم مینویسه انالوگ چرا ؟
دوست عزیز توی تنظیماتش باید رنگشو کم کنی بعد از هرطرف هم نگته میکنی یه رنگ داره این مشکلی نیست چون تمام lcd ها ایجوریند در ضمن آنالوگ هم مال گرافیک شماست که آنالوگ هست اگه دیجیتال بود نمینوشت.نقل قول:
اگه کارت گرافیک رو از طریق DVI به مانیتور وصل کنید، دیگه وقتی مانیتور روشن میشه می نویسه Digital !نقل قول:
سلام بچه ها من امروز lcd samsung 1731 bf برداشتم وچون تا حالا با ال سی دی کار نکردم کمی مشکل دارم تصویر خیلی پر رنگ هست هر چقدر با هاش ور رفتم خوب نشد از هر طرف که به اون نگاه میکنم یک رنگی داره ایا طبیعی هست ممنون میشم خبرم کنید در ضمن پورت dvi چیه lcd هم داره ایا به پورت کامپیوتر وصل کنم اولی هم که lcd رو روشن میکنم مینویسه انالوگ چرا ؟
فکر کنم چون اولین باره اینطوری میشه ... ماله من هم همینطوری بود ...
پورت Dvi پورت تصویر دیجیتال هست و باید از پشت کارت گرافیک یک سیم با این پورت به مانیتور وصل کنید ...
هنگام روشن شدن مانیتور اول مانیتور سرچ میکنه تا ببینه به Dvi وصله یا Vga ....
با سلام
سوال اول : من ميخواستم بدونم كارت گرافيك GeForce 6000 بهتره يا كارت گرافيك خودم كه VIA/S3G DeltaChrome IGP كه onboard و 512 MB هستش.
سوال دوم : اگه لطف كنيد بگين اندازه رم و قيمت هر يك از كارت هاي زير چقدر هستش؟
nVidia GeForce 14,800 GT
nVidia GeForce 6###
و اگر تیونر دار نخوام شما چی پیشنهاد می کنینقل قول:
LG L206WTQنقل قول:
20 اینچ واید ساخت اندونزی 330 تومن
?8800GTS 320mb chand darsad az 8600GTS ghavitare
دوستان کارت 8600gts بجز xfx چه بردیش خوبه؟
اسپارکل خوبه؟
8800GTS 320MB حدود 50 درصد از 8600GTS قوی تره.نقل قول:
eVGA e-Geforce 8600GTS : 190نقل قول:
دوستان کارت 8600gts بجز xfx چه بردیش خوبه؟
اسپارکل خوبه؟
ممنون به dvi وصل کردم زد دیجیتال تو تصویر زیاد فرقی نکرد چه حسنی داره
دو ستان من برای خرید کارت گرافیک نیاز به مشاوره دارم .
میخوام سیستم بردارم .تا حالا cpu : Q6600 , main: asus P5K رو انتخاب کردم .اهل گیم نیستم اما بدم هم نمیاد .نرم افزار هایی مثل vb ,asp ,matlab ,auto cad واز دست کار میکنم .بیش از 100 تومن بودجه ندارم.چه کارتی بگیرم که گرون نباشه کم نیاره وحا لا حالا ها جواب بده .مونیتور هم lg m1710a رو دارم (1280*1024)
حداقل XFX Geforce 8600GT با قیمت 130 ... اگه کلا به فکر بازی نیستید Albetron Geforce 8500GT 256MB با قیمت 95 .نقل قول:
نظرت در باره این دو چیه ؟نقل قول:
GIGABYTE - GeForce 8500GT - 512MB
وکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2015
XFX - GeForce 8500 GT - Fatal1ty
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=2266
قیمت این دو مدل خیلی بالاست اصلا ارزش خرید ندارند. به جای این دو میشه 8600gt گرفت که نسبت به 8500gt خیلی قوی تر است.
بالا یعنی نسبت به کارایی؟
اولی 120 تومن . دومی 125
XFX Geforce 8600GT
256m ولی
GIGABYTE - GeForce 8500GT - 512M
قدرت کارت گرافیک ربطی به حجم حافظه اش نداره ...نقل قول:
ممنون ا ز جوابت
حا لا یه سوال فکنم مونیتورم dvi نداره ؟ چون فقط یه کا بل ارتباطی داره! این مدل که گفتی کا بل vga هم داره نه؟
تبدیل Digital به Analog همراه با کارت گرافیک در جعبه هست.نقل قول:
تایید میشه ....
شما که میخواهید اون همه پول بدید مدل بالاترو بگیرید دیگه ....
سلام
لطف کنید وبگین
مانیتور سامسونگ bf1740 کار کرده چند هست قیمتش؟