از بین این دو تا E8200 ولی اگه میتونی حدود 20 خورده ای بزار روش Q6600 بگیر .نقل قول:
Printable View
از بین این دو تا E8200 ولی اگه میتونی حدود 20 خورده ای بزار روش Q6600 بگیر .نقل قول:
مرسی
حالا میشه بگی Hyper-Threading Support چیه؟
و یه چیز جالب:
رایان صبا الان داره این رو با فن و هیت سینک میده 213 تومن ولی رایانه داره میده 215 تومن بدون فن
حالا از صبا بگیرم؟ (آخه ملت از سایتش ناراضی بودند)
یه تکنولوژی که تو cpu های تک هسته ای کاربرد داره که cpu تک هسته ای دو هسته ای شناخته میشد ( یعنی مجازی ) خلاصش اینه :31:نقل قول:
خب شما که تهران هستی چرا میخوای از رایان صبا بگیری؟
آخه حالش رو ندارم برم بازار :دی
اگر برم ارزون تر در میاد؟
اره به احتمال زیادنقل قول:
خب معلومه دیگه..E8200 واسه بازی مناسبتره....نقل قول:
دلیلش چیه که اکثر دوستان Q6600 رو به جای E8400 واسه بازی پیشنهاد میدن؟کدومش برای بازیهای اینده مناسبتره؟نقل قول:
به دلیل 4 هسته ای بودنشنقل قول:
برای بازی های اینده هم باز Q6600 بهتره
سلام دوست مننقل قول:
ببخشید این سوالم برای من پیش امد حالا که شما این رو گفتید
اول بهتون بگم که
Q6600 فناوریش 65 و E8400 فناوریش 45 و Q6600 FSB 1066 ولی E8400 1333 الان برتری با E8400 بود ولی فکر کنم تویه کش هستQ6600 فکر کنم چهار هستی (8 مگابایت کش) ولی E8400 فکر کنم دو هسته هست و 6 مگا بایت کش داره
ببین E8400 و Q6600 کدوم یکی بهتر هست ( از همه لحاظ اور و گیم و سریع بودن)
و قیمتشون چند ه؟
و ایا به مین من می خوره P5k se چون شما گفتید 4 هسته هست
این مشخصات مین من است
[html]http://www.rayansaba.com/index.php?productID=1817[/html]
:10::11::11::11:
از همون لینکی که دادید:نقل قول:
LGA775 socket for Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Quad / Core™2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 Processors
Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors
Support Intel® next generation 45nm Multi-Core CPU
* Please update the latest BIOS to support Intel 45nm CPU
بله ساپورت میکنه.
این آخریه هم معنیش اینکه اگر بخواهید از سری 8400 و... که 45 نانومتری هستند استفاده بکنید یه آپدیت بایوس نیاز پیدا می کنید.
در حال حاضر بازی ها برای چهار هسته ای ها بهینه سازی نشدن یعنی در عمل از تمام پتانسیل اونها استفاده نمیشه ولی در آینده این امکان وجود داره. پس در حال حاضر پردازنده ی سریعتر یعنی کیفیت بالاتر در بازی ها نه مشخصه ی تعداد هسته ی اونها. q6600 قابلیته اورکلاک بسیار خوبی هم داره و از لحاظ multi tasking به علت چهار هسته ای بودن از 8400 دو هسته ای جلو میزنه. 8400 هم از لحاظ اورکلاک خیلی خوبه. یک دوستی چند صفحه پیش یه لینک از اور 8500 (یه مدل بالاتر) گذاشته بود که به 5947 مگاهرتز رسیده بود. پس معلوم میشه اورکلاک هم برای هردو به میزان زیادی قویه. در نهایت q6600 خریدن به گونه ای آینده نگری هستش.
--------------------------------
پی نوشت: سوکت جدید اینتل وارد میشه و این 4 هسته ای و 2 هسته ای ها متحول میشه. حواستون به این نکته هم باشه. در مورد قیمت 8400 هم گفتم زیاد قیمت روز دستم نیست و قیمت قطعه هفتگی که سهله روزی تغییر می کنه به هر حال عذر می خوام اگه به روز نبوده.
سلام دوست مننقل قول:
این حرف شما یاد یه چیزی افتادم
اول یه سوال
سوالم من این که Q6600 به این که از همه توانش نمی تونه استفاده کنه خوب در همین حالت هم از E8400 جلو می زنه؟
بعدش دوست من این حرف شما من رو یاد فناوری جدید 1 سال پیش می اندازه از 32bit به 64bit قبلان که من سی پی یوم رو خریدم پسر دایم بهم گفت به زودی ویندوز ها خواهد امد که از فناوری 64 استفاده می کنه
حالا بعد از تقریبان یک سوال امد اون ویندوز ولی سی پی یو ما الان دیگه جزو اتیقه ها حساب می شه:31:
به نظر من تا اون موقعه که بازی ها اینطوری بشن چیز ها جدید تری امد:46:
:10::11:
خدا حافظ
دوست عزیز حرفات کاملآ منطقیه:46:در حال حاضر E8400 واسه بازی خیلی از Q6600 بهتره چون به قول شما تا اون موقع 4 هسته ایهای جدیدتری با قیمت پایین تر و فرکانس بالاتر وارد بازار میشه...:27:نقل قول:
البته درسته ولی اگه فرد بتونه با وجود قطعات جدید سیستمشو اپدیت کنه در غیر این صورت Q6600 میتونه انتخاب اینده نگرانه تری باشهنقل قول:
q 9450 مدل اینتل هست؟
اره دوست عزیز مال اینتل هست . از سری 4 هسته ایهاست و قیمت جهانیش 320 دلاره:11:نقل قول:
دوستان كسي خبر نداره Q6700 تو بازار هست و قيمتش چنده؟
خیلی سخت بتونی گیر بیاری! قیمتش 320 تومنه:46:نقل قول:
خيلي گرونه قيمت جهانيش 250 دلار پس بايد صبر كنم ارزون بشهنقل قول:
نقل قول:دقیقا.نقل قول:
ولی در نظر داشته باشید که اگه اینجوری بخواین فکر کنید بهتره اصلا منتظر سوکت جدید اینتل باشید. در بازی ها در حال حاضر فرکانسه که کارایی رو بالا میبره نه 4 هسته ای بودن ضمن اینکه حافظه سطح دو هم موثره. من شخصا گرچه بازی می کنم ولی ترجیج می دم سیستمی داشته باشم که از قابلیت مولتی تسکینگ بالایی هم برخوردار باشه نه اینکه فقط فرکانس خیلی بالایی داشته باشه کمااینکه همونجور که گفتم پس از یه حدی دیگه فرکانس انقدر تاثیر گذار نیست دوست عزیز. در کل به نظر من با در نظر گرفتن شرایط فعلی برای یه کاربر advanced که بازی بخشی از کاربرد کامپیوتر براشه خرید q6600 از لحاظ قیمت/کارایی به صرفه تره.
از يه حدي كه نه ولي نبايد انتظار داشته باشيم مثلا وقتي فركانس دوبرابر ميشه سرعت هم دوبرابر شه.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
ممنون از راهنمایت ولی هر چقدر هم که شما بگید این دیگه برای من مشخص شود که خرید Q6600 به صرفه نیست چون هم FSB پایین است و هم NM پایین است بعدشم تویه بازی ها از 4 هسته استفاده نمی شه
پس می ببیند که به صرفه نیست من می تونم همین E8400 رو بگیرم با هش کلی حال بکونم و بعدش سال ها دیگه که بازی ها 4 هسته شودن اون موقعه هم حتمان CPU ها چهار هستی بهتری اومدن:46:
اگر از من بپرسید می گفم الان 8400 بهتر است و به صرفه تر است:10::11:
خدا حافظ
4 هسته اي با اوركلاك سرعتش زياد ميشه ولي دو هسته اي با اوركلاك 4 هسته اي نميشهنقل قول:
یک سوال! FSB به طور عملی چه تاثیری توی کارایی داره که پایین بودنش ضعف به حساب میاد؟ (بگذریم که توی این معماری حتی بعضی ها پایین بودن FSB توی یک فرکانس رو مزیت به حساب میارن...)نقل قول:
بعید می دونم اون کلمه سال ها که به کار بردید خیلی درست باشه! حتی فکر نمی کنم این قضیه به یک سال برسه حالا سال ها که دیگه...
[html]4 هسته اي با اوركلاك سرعتش زياد ميشه ولي دو هسته اي با اوركلاك 4 هسته اي نميشه[/html]
سلام دوست من
در مورد اور کلاک حق با شماست ولی به گفته یک نفری در پست قبلی فعلان این قابلیت چهار هستی تویه بازی ها نیست پس فعلان به صرفه نیست
سلام دوست مننقل قول:
FSB هم فکر کنم همون سرعت رد و بدل کردن اطلاعات که الان مال E8400 ddr3 است ولی Q6600 به احتمال زیاد ddr2 است:20:
شما الان به من بگو خودت از ویندوز 64bit استفاده می کنید؟
یا هنوز کاری به اون صورت داره؟:10::20:
برادر چرا پای ddr 3 رو میکشی وسط؟ در حال حاضر - پرنگ کردم چون شما خیلی رو این نکته تاکید میکنی- خود حافظه های ddr 3 برتری محسوسی نسبت به ddr 2 ندارن و قیمتشون هم بسیار گرونتره. حتما به نکاتی که دوست عزیز stream اشاره کردن دقت بکنیدنقل قول:
------------------------
پی نوشت: یک سوال آیا 45 نانومتری بودن غیر از کاهش گرمای تولیدی چه مزیت(مزیت های) دیگری داشته؟ آیا می تونه به عنوان یک فاکتور اساسی در خرید پردازنده موثر باشه؟
اتفاقان من فرق 65 با 45 رو نمی دونستم دستت درد نکونه که گفتید:11:نقل قول:
بر اساس صحبت هایی شما می شه این نتیجه رو گرفت که می شه بیشتر اورکلاکش کرد:46:
--------------
در مورد ddr3 باید بگم هر چه باشه بازم ddr3 :27::31: و باس یا همون گزرگاهاش 1333 هست:27:
45 نانومتري به شخصه فقط مزيتش همينه اما پردازنده هاي 45 نانومتري اينتل از دستورات SSE4.1 پشتيباني ميكنند كه 65 نانوئيها نميكنندنقل قول:
یک سوال آیا 45 نانومتری بودن غیر از کاهش گرمای تولیدی چه مزیت(مزیت های) دیگری داشته؟ آیا می تونه به عنوان یک فاکتور اساسی در خرید پردازنده موثر باشه؟
اگر يك نرم افزار واسه استفاده از اين دستورات برنامه نويسي بشه سرعتش به زياد ميشه و ميتونه به عنوان يك فاکتور اساسی در خرید پردازنده موثر باشه؟
چه ربطي داره چرا باس رم رو با باس پردازنده قاطي ميكنينقل قول:
در مورد ddr3 باید بگم هر چه باشه بازم ddr3 و باس یا همون گزرگاهاش 1333 هست
سینا جان کوچکترین ارتباطی بین FSB و مسائلی که عنوان کردید وجود نداره. :46:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
راستش من درست حسابی این مطلبب رو درک نکردم
خوب می شه بفرمایید که کارش چی و چه کار می کنه
خیلی خیلی ممنون می شم:10::11:
---
من ببیشتر می ببینم خود سازندگان این FSB رو جزو یکی از ارکان اصلی می نویسند گفتم شاید مهم هست
ولی به نظر اینطوری می رسه
------------------------
[html]چه ربطي داره چرا باس رم رو با باس پردازنده قاطي ميكني[/html]
من باس رم رو با باFSB سی پی یو قاطی نکردم می دونم که تا 1066 می شه DDR2 و بعد از اون می شه ddr3
یعنی مثل FSB E8400
این عکس رو نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما میگی نمیشه یک رم 1066 رو تا 1200 اور کرد ؟نقل قول:
من باس رم رو با باFSB سی پی یو قاطی نکردم می دونم که تا 1066 می شه DDR2 و بعد از اون می شه ddr3
یعنی مثل FSB E8400
حتما که نباید یکی باشه. برو مادربرد های مختلف رو نگاه کن که پردازنده 45 نانومتری ساپورت میکنن ولی DDR2 هستند.نقل قول:
این عکسی هم که گذاشتی مربوط به تکامل سوکت های AMD هستش.
به عنوان یک توضیح کوچیک FSB مخفف Front Side Bus هستش که یعنی سرعت انتقال اطلاعات بین مادربرد و پردازنده:
In personal computers, the Front Side Bus (FSB) is the data transfer bus that carries information between the CPU and the northbridge of the Motherboard.
اینم یه عکس که کاملا مشکلتو فکر کنم برطرف کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کنی باس رم به طور مستقیم به چیپ ست مادربرد برمیگرده نه پردازنده یعنی مثلا چیپ ست p965 نمیتونه از رم های ddr 3 با فرکانس 1333 ارتباط برقرار کنه.
------------------------
پی نوشت: قضیه ی مرغ یه پا داره نشه :31:
سلام دوست مننقل قول:
اره می دونستم
ولی انگار یکی از دوستان گفتش که ddr2 ,ddr3 چیه اون مال رمه خواستم این عکس رو نشونش بدم
----
و شما می دونید کاربرد FSB چی هست و چه کاربرد داره یعنی همون کاربردی رو نداره که باس رم داره
یعنی گزرگاه؟:10::11:
پست 1312 رو داشته باش.گفتم چون مثل اینکه با هم پست کردیم
دوستان براي Fsb اينقده بحث نكنيد يه سر به سايت اينتل بزنيد همه چيو متوجه ميشيد يه بخشي داره كه تكنولوژي هاي استفاده شده در پردازنده رو به صورت ساده نشون ميده و متوجه ميشي كه چي هست و طبق سايت اينتل FSB هر چي بالاتر باشه باعث افزايش سرعت انتقال ميشه بين رم و پردازنده و اين باعث افزايش سرعت ميشه
سلام دوست مننقل قول:
منم همین فکر می کردم که FSB هر چقدر زیادتر باشه سرعت رد و بدل کردن اطلاعات بیشتر باشه
ولی اقایی استروم (مدیر انجمن) گفت با اون صورت تاثیر نداره؟:20:
سلام
من میخوام سیستم رو اپگرید کنم و میخوام کلا 800 تومن هزینه کنم(مادربرد، CPU ، رم ، کارت گرافیک ، پاور)
تصمیم دارم کارت گرافیک HD 4850 رو بگیرم.
لطفا یه CPU پیشنهاد بدید خوب و ارزون و Match!
برای بازی میخوام. خیلی هم ممنون!
Q6600 حدود 200 تومن
سلام دوست مننقل قول:
الان E8400 تویه بازار تهران چنده؟(حداقلش رو بگو)
رایانه صبا زده بود 195
نميدنم چون شديدا اعتقاد دارم تو اين رنج قيمت Q6600 بهتره اصلا سراغ اين نمرمنقل قول: