قرار واسه نمایشگاه بین المللی دارید ؟
Printable View
قرار واسه نمایشگاه بین المللی دارید ؟
بهتره یه کم حرفه ای تر فکر کنیم .نقل قول:
منظورتون کدوم قسمت حرفم بود؟نقل قول:
S.a.r.a شما هم اگه بخوهید می تونید شرکت کنید.
همون طور که قبلا هم گفته شده شرکت برای عموم آزاد هستش.
================================================== ===============
پس کی قرار می گزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
از انتظار خسته شدیم:18:
تا چند وقت دیگه خرداد نزدیک میشه و امکان داره که به خاطر امتحانات خرداد بعضی ها نیان!!!
سلام
اگر دوستان اجازه دهند و مقصد نزدیک باشه بنده هم مزاحم میشوم.
یکی دیگه هم اضافه شد:10:نقل قول:
تا اونجایی که من یادمه قبلا توی پارک لاله بود!!!
آقا پس کی مکان و زمان مشخص میشه ما که سخت مشتاقیم
اگه خدا بخواد منم برای اولین بار میام خدمتتون فقط ادرس و زمان
زمان قرار كه بر عهده ي آقا رضا و آقا مهدي است يا مافيا(مهران) به هر حال اگه قراري باشه اصولا ساعت 16 يا 17 روبروي مجسمه ي ابوريحان در ضلع جنوب غربي پارك هست (پايين پارك از بولوار كشاورز همون اول بلوار )حالا روز قرار كي هست الله اعلم!!!
آقا قرار كي هست؟؟؟ بعد امتحانا باشه بهتره...
الان 3 سريه كه من عزمم رو جزم كردم كه بيام ولي اسير بند سربازيم ميشم ! اميدوارم اين بار ديگه تير خلاص رو شليك كنم و تلسم شكست شه و ما هم به جمع شما بپيونديم !
اين قرار كجاست ؟ چه موقع است ؟ برنامه چيه؟ بايد لباسهاي عيدمون را بپوشيم يا اينكه فرقي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سر قرار باید یونیفرمهای P30World تنتون باشه! مگه یونیفرم برای شما پست نشده؟ یک سر به انجمن پشتیبانی بزن!نقل قول:
کسی با تیر خلاص زنده نمونده که بعد تصمیمی بگیره :27:نقل قول:
شوخی !
انشاللهنقل قول:
و ما هم به جمع شما بپيونديم
آقا كي حوصله داره 120 صفحه رو بخونه
ميشه دوستان بيشتر توصيح بدين
چی رو توضیح بدیم قبلانا پنجشنبه آخر هر ماه بچه ها تو پارک لاله زیر مجسمه ابوریحان قرار داشتن که الان این قرار ها یه سه ماهی هست که کنسل شده چون الفین حال نداره قرار ردیف کنه ! (اینو خودش دیشب بهم گفت رضا جان خوب زیر آبتو زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اصلا اینطور نیست. ایشون ملاحظه ی بچه ها و امتحانات و کنکور را کردند و تا تابستون قراری در کار نیست.نقل قول:
داش رضا یه شیرینی طلبم! :31: :20:
خب تا اونجا که من فهمیدم خیلی باحاله این قرارا ..........
من 100% بعد از خرداد ماه میام........
راستی میشه یه همراه اورد؟
کسی عکسی ازش نداره
مصطفي جان شيريني رو گرفتي ! بابا رضا كاري به ملاحظه اينا نداره اينا بهونس اگه اينطوره قرار ها رو كلا كنسل كنيم چون بايد فكر امتحان هاي ميان ترم و ترم اينا هم بود !نقل قول:
اصلا اینطور نیست. ایشون ملاحظه ی بچه ها و امتحانات و کنکور را کردند و تا تابستون قراری در کار نیست.
داش رضا یه شیرینی طلبم!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
اگه قرار بر شيرني گرفتنه خودم بايد بگيرم چون تاپيكو آوردم بالا....!:10: :27: :31:
بابا نمیخایم بریم هی بخوریم که...............
ميخواستم بگم اونايي كه تو بندرعباس زندگي ميكنند و اينجا هم عضو شدن بيان يه جايي قرار بزاريم هم ديگه رو ببينيم اونايي كه پاين بيان ميخوايم صفا كنيم...ها ها......موافقين.حالا ادرس پارك دولت..گلشهر شمالي.پيشه خانوم مرغه چون كلاس داره :8: :8: :8: :8:
مشهدي نداريم ؟
توی متفرقه برای اکثر شهرهای بزرگ تاپیک مجزا هست.نقل قول:
اتفاقا برای مشهد هم داریم و خیلی هم شلوغه.
بهتره اونجا مطرح کنید , مشهدی ها همه هستن.
سلام عليكم و رحمة الله و بركاة
خوبين همه؟ خوب مي بينم كه 4 يا 5 روز ديگه همه ي امتحان ها تموم ميشه و بعدشم تا 12 ام تيرم كه همه تو جو كنكور هستين منم كه ميرم مسافرت تا 15 ام پيشنهاد ميدم بعد 15 ام يه برنامه بچينين
ممنون(بعد 15 ام رو واسه خودم گفتما اگر ميخواين قال بزارين بندازين 12 ام كه كنكوري ها هم راحتن!...)
به اميد ديدار هر چه سريع تر
تاریخ برگزاری قرار عمومی آینده:
در پنجشنبه مورخ 28 تیر ماه سال یک هزار و سیصد و هشتاد و شش در محل همیشگی واقع در ضلع جنوب غربی پارک لاله روبروی مجسمه ی ابوریحان در ساعت 17 گرد هم می آییم....حضور شما باعث افتخار است
مخلصیم
نقل قول:
تكذيب مي كنم اين خبر يه شايعه است !:27: :21:
موفق و پيروز باشيد
جاويد
همکار انجمن مگه شوخی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه امکان داره یه عکس هم بگیرید ما ببینیم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تا يه ماه ديگه اگه من زنده بودم و تونستم برم دوربينم هم مي برم چهارتا عكسم از در ديوار مي گيرم مي ذارم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
من هم حتما میام.نقل قول:
همکارا و مدیران هم میان ؟
آره! همراه بادی گاردهاشون تشریف میارن!نقل قول:
:47: :47: :3: :47: :47: مدیر
:47: :5: :47: همکار
:15: :33: :26: :12: :11: کاربران عادی
انشاالله زنده بمونی بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دستت درد نکنه از 4 تا هم بیشتر بگیر از در و دیوارم نگیر از بچه ها بگیر:11:
به عمو رضا :31:نقل قول:
منم اگه قسمت بشه و اتفاقی نیفته میام
دلم برات تنگیده رضا جون :10:
بابا اینجا چه خبره؟ ما هم دعوتيم؟ يا بايد خودمونو بندازيم؟ من مشهدم
راستی آقايان من از 5 تير ميام تهران تا 10 اگر اون موقع قرار ميزارين خيلی خوب ميشه. همه PSP داران هم ميتونن بيان يه بازی مولتی پلير بزنيم.(شرطی هم ميزنيم)
سیلامنقل قول:
رضا زنگ بزن
بوق بزن
پیغام بده
یجوری یادآوری کن اگه شد بیام
بالاخره با این حرکت انتحاری رضا شاید درها و روزنه ای از امید هم به این قراراها باز بشه و بو حس و طراوت زیبایی و استقبال را حس کنیم.نقل قول:
(وای که من چقدر از این جملات احساسی بدم میاد و متنفرم ولی نمیدونم چرا ایندفعه گل کرد.)
با توجه به امضاء رضا يعني ديگه رضا رو تو قرار نداريم ؟! :((نقل قول:
بالاخره با این حرکت انتحاری رضا شاید درها و روزنه ای از امید هم به این قراراها باز بشه و بو حس و طراوت زیبایی و استقبال را حس کنیم.
(وای که من چقدر از این جملات احساسی بدم میاد و متنفرم ولی نمیدونم چرا ایندفعه گل کرد.)
موفق و پيروز باشيد
جاويد