دوستان عزیزم برای دیدن Preview از N95 8 GB و ادامه بحث در مورد این گوشی به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=157854
Printable View
دوستان عزیزم برای دیدن Preview از N95 8 GB و ادامه بحث در مورد این گوشی به این تاپیک مراجعه کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=157854
نقل قول:
سلام
دوست خوبم(من عکس برداری رو نگفتم فیلم برداری) پس باید با این فیلم برداری افتضاح در شب سر کنیم.
اخه گوشی مثل n95 مگه میشه فیلم برداریش فلش نداشته باشه.:41:
لنزش محافظ داره اما فلشش زنون نیست...نقل قول:
خوب منم برای فیلم برداری گفتم که نمیشه به مدت طولانی روشن نگه اش داشت...نقل قول:
اگر امکانش وجود داشت حتما این کارو (طراحان) ایجاد می کردن...
البته الآن فقط با یه برنامه جانبی میشه این کارو کرد...
یه مثالی هست که میگه: "تا نخوری ندانی!"نقل قول:
باید بگیری تا ببینی...!
البته گمون نکنم مشکل خاصی ایجاد بشه...
یه خبر بد برای دوستانی که از همین حالا خودشون رو آماده کردن که با ورود ان95 مشکی پوش / باتری اون رو برای ان95 معمولی هم استفاده کنند...باید به عرض برسونم که در ان95 مشکی پوش کمی از سایز لنز دوربین کم کرده اند و حتی به همین خاطر محافظ لنز را برداشته اند تا بتوانند باتری حجیم تر و قویتری را در ان95 مشکی پوش جای دهند و متاسفانه این باتری جدید کمی بزرگتر از قبلی است و امکان جایگزینی این دو وجود ندارد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشد حدسشو زد...!نقل قول:
اصلا حالا که اینطوری شد همین فردا میفروشمش...!:13:
رعایت می کنم... ولی اولی رو که پرسیدم دومی یادم افتاد...همین! باشه.Rager That!نقل قول:
میگم من وقتی که شایعه این 8 گیگ اومده بود(3 هفته پیش) تو سایت نوکیا این تور نوشته شده بود:
1) به دلیل کوچکتر شدن لنز کیفیت پایین آمده.
2) باتری قویتر شده ولی چون هارد دیسک داره و پردازندش قویتره و Lcd بزرگتری داره عمر باتری حدودا 30 دقیقه کمتر هم شده!
ادرس اون صفحه رو دارم ولی اون صفحه دیگه نیست. انگار برداشتن.
tanzad جان ممنون ازتنقل قول:
برای استفاده از GPS باید تو یه فضای باز باشی و گوشی هم باز باشه...
بعد گوشیتو 45 درجه بچرخونی و از Psition, Option گزینه ی satellit statuse رو انتخاب کنی...
باید صبر کنی تا ماهواره هارو پیدا کنه...
ولی شما جواب کاملی ندادی و چیز تازه ای نگفتی (این تو صفحه های قبل هم بود) من اینکارارو قبلانم انجام دادم ولی تا اونجایی پیش رفتم که فقط چند تا شماره پیدا میکنه
این به چه درد میخوره
شما هیچ موقع امیدتو از دست نده !نقل قول:
یه خبر بد برای دوستانی که از همین حالا خودشون رو آماده کردن که با ورود ان95 مشکی پوش / باتری اون رو برای ان95 معمولی هم استفاده کنند...باید به عرض برسونم که در ان95 مشکی پوش کمی از سایز لنز دوربین کم کرده اند و حتی به همین خاطر محافظ لنز را برداشته اند تا بتوانند باتری حجیم تر و قویتری را در ان95 مشکی پوش جای دهند و متاسفانه این باتری جدید کمی بزرگتر از قبلی است و امکان جایگزینی این دو وجود ندارد...
به نظر من اونجور که شما فکر میکنین باطری 8gig رویایی نیست
شما اگه فکر کردین n95 جدید که اومده مشکل باطریش کاملا حل شده در اشتباهین
برای اینکه در جریان باشین باید بگم که اتفاقا n95 جدید مصرف باطریش به مراتب از n95 معمولی بیشتره !!!
به همین خاطرم نوکیا مجبور شده از باطریه قویتری استفاده کنه
اگه دیدین قبلا گفتم براش باطریه جدید میگیرم (که قبول دارم در اشتباه بودم) ولی اینو میدونستم دیگه برایه شارژش تا چار پنج روز احتیاجی به شارژ نیست
ولی حالا دارم 2 سه روزه شارژ میکنم
به نظر من کسایی نباید n95 بخرن که به پریز برق دسترسی ندارن !!!!!!!!!!
حاضرم قسم بخورم که شما دوستان از صحفه یک تا اینجا از لحاظ فنی هیچ توضیحات درستی از n95 ندادین
حتی اون کسایی که n95 دارن
مثلا شما دارین باطری ان 95 رو با ان 73 مقایسه میکنین!!!! آخه n73ی که از لحاظ فنی هیچ حرفی برای گفتن نداره
مثلا صحفه ال سی دی 73 دارای 256000 رنگ هست ولی 95 16000000 رنگ
خوب اگه میخان گوشی داشته باشین که هر 14 روز اونو شارژ کنین من بهتون 1100 رو پیشنهاد میکنم
شما حتی کیفیت صدا و بلندی صدا ی این دو رو در یک سطر قرار دادین که من تا آخرین لحظه خریدم فکر میکردم از لحاظ صدایی چیز جدیدی بدست نمیارم ولی موقعی که رفتم با n73 پسر عمم مقایسه کردم قورتش داد گذاشت تو جیبش . کیفیت رو خودتون میدونین حتی از لحاظ بلندی هم3250 و هم 5700 و چندتا دیگم مقایسه کردم کاملا سر تر بود !!!
واقعا که...
نقل قول:
سلام
دوست خوبم ممنونم میشم اون برنامه جانبی رو که گفتی برام بزاری .
بازم ممنونم.:11:
من واقعا شرمنده م...!نقل قول:
روم سیاه...!
خودمم تا همینجاشو بلدم خوب...!
ایشاللا یه جای دیگه از خجالت شما در می یایم...
در مورد شارژ گوشی و مصرف باطری هم باید بگم که به احتمال زیاد همین موردی که شما اشاره کردی (اسکرین) که در اکثر گوشی ها عامل اصلی مصرف باطری هست در این گوشی بیش از حد تاثیر گذاره...
به همین خاطر هم الآن دو هفته ای میشه که نور صفحه رو به حد اقل رسوندم و حتی یک بار به مرز باور نکردنی عدم شارژ تا 4 روز دست پیدا کردم...!!!
اما خوب صفحه پور نور کجا و این صفحه کجا...!
نقل قول:
اشتباها (تکراری) فرستاده شد...
نقل قول:
ایضا مثل بالا...!
نقل قول:
در جستجوی همانی هستیم که با N95 سازگاره...!
اگر یافتیم شما را هم با خبر می کنیم...!
من امروز n95 قیمت کردم. 592 هزار تومن با گارانتی پارس ایراتل 24 ماهه!!! برای چی اینقدر ارزون شده؟ به خاطره n95 8gig باید باشه آره؟ حالا من موندم بگیرمش یا نه! چون 592 تومن برای n95 قیمت عالیه ایه. وقتی n95 8 gig بیاد n95 ارزونترم میشه؟!!! به نظر شما اساتید دندون رو جیگر بزارم بهتره یا دست به کار شم؟
من 570 قیمت دارم...!نقل قول:
سر همینم هست که می خوام بفروشمش...!!!
با سلام
یه سوال دارم می خواهم بدونم که چهگونه n 95 را آپگریت کنم؟
ممنونم می شمن جواب سوالم را ببدید
یعنی شما میگی n95 نخرم منتظر n95 8gb بمونم؟نقل قول:
تا 1 ماهه دیگه میاد یا نه؟
راستی من 650 بیشتر پول ندارم.قیمت n95 8gb بیشتر از اینه یا نه تقریبا؟
قیمتش از 700 تومان بیشتره چون قیمت اولیش 760$ تعیین شده.نقل قول:
مگه الان دلار چنده؟نقل قول:
اگه وایسم تا n95 8gb بیاد بهتره چون اگر زیر 650 بود میگیرمش و اگه نبود همون n95 خودمونو میخرم که احتمالا اون موقع ارزونترم شده. نظر شما چیه؟
فقط خدا کنه n95 8gb زودتر بیاد.
به نظر شما یا دوستای دیگه که خبره ی این کارن n95 8gb چند روز دیگه وارد بازار میشه؟
سلام
تو پک N95 چیا باید باشه ؟
یه سوال دیگه : من N93 داشتم..به نظرتون این گوشی میتونه امکانات بیشتری (مورد استفاده در ایران !) به من بده ؟
منظورم اینه که افزایش کیفیت صوت و تصویر داشته نسبت به 93 ؟
واینکه گفته میشه فقط 8 ساعت شارژ نگه میداره ...حقیقت داره ؟
سلام خدمت دوستان...
یه سوال داشتم اونم اینکه آیا با باتری N95 مشکل دارید یا نه؟جوابگوی امکاناتش هست؟
ممنونم.
اونجوری که تو سایت نوکیا نوشته اینا باید تو پک باشه::20:نقل قول:
Nokia N95
Nokia Video Connectivity Cable CA-75U
Nokia Connectivity Cable DKE-2
Nokia Stereo Headset HS-45, AD-43
Nokia Battery BL-5F
Nokia Travel Charger AC-5
Memory card 1GB micro SD
سلام ! میشه پلیر n95 رو یه مدل دیگه که اونم 9.2 ا نصب شه ؟
نقل قول:
پسران جوان طبق اطلاعاتی که در دست است و همچنین با تفکر مبتنی بر تجربه پیشین نتیجه می گیریم که این ان95 مشکی پوش حالا حالا ها وارد بازار ایران نمیشه تا اونجایی که یادمه همین ان95 هم ماهها تو اینترنت نگا عکساش می کردیم و کف می کردیم و امروز و فردا می کردیم ولی خبری نمی شد...باید منتظر بمونیم که کشور گینه بیساۀو و همچنین مجموعه جزایر قناری این گوشی رو تحویل بگیرند شاید چند ماه بعدش بتونیم نظر مساعد کشور دوست و همسایه امارات را جلب کنیم که یه فکری به حالمون کنه :46:نقل قول:
ضمنا توصیه من به شما جوانان این است که ان95 ها را به مفت نفروشید و صبر پیشه کنید...اگر حالا گوشی را بفروشید یا اینکه فعلا ان95 معمولی را نخرید ...مع ذالک اگر تا ماهها خبری از برادر مشکی پوشمان نشد ..تکلیف چیست؟؟؟ و چگونه با این مصیبت عظمی کنار می آیید...این ره هم در نظر بگیرید که خدا با ماست و دست به دعا ببرید و بی گمان در ورود این گوشی به بازار تعجیل خواهد شد..(سعی کردم طوری بگم که حرفام به پرده گوشتون بچسبه)
محمد جان مشکل اصلی الآن همین باطریشه...!نقل قول:
متاسفانه نسبت به خود گوشی خیلی ضعیفه و تا یه حدودی آزار دهنده است...
tanzad جان...مثلاً اگه باتریش فول شارژ باشه ، باهاش 1 ساعت موسیقی گوش بدی و همزمان کارای دیگه هم بکنی ، چند درصد از باتری میمونه ؟!نقل قول:
در ضمن..وسایلی که amanofnoname عزیز گفتن ، تو پک گوشی شما و یا دوستان دیگه بوده ؟
اگه کسی خواست گوشیشو بفروشه یه ندایی به ما تو PM بده .
1 ساعت موسیقی...؟!نقل قول:
WOW...!
خودم امتحان نکردم اما می دونم که به سرعت سرسام آوری خالی میشه شارژش...
اما از اونجایی که زیاد صحبت می کنم، با حدود 30 دقیقه صحبت مداوم 1 دونه از شارژش کم میشه...
ولی خوب از روزی که نور صفحه رو کم کردم خیلی تاثیر گذاشته خصوصا برای SMS نوشتن و خوندن که اگر حجمش زیاد باشه مفیده...
برای وسایل هم میتونین سرچ کنین...
یک نمونه اش این پایینه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1505893&postcount=1243
اگه باتریش فول شارژ باشه تقریبا تا 6.5 ساعت میتونی باهاش آهنگ گوش بدی وبعدش گوشی پیغام low رو میدهنقل قول:
tanzad جان...مثلاً اگه باتریش فول شارژ باشه ، باهاش 1 ساعت موسیقی گوش بدی و همزمان کارای دیگه هم بکنی ، چند درصد از باتری میمونه ؟!
در ضمن..وسایلی که amanofnoname عزیز گفتن ، تو پک گوشی شما و یا دوستان دیگه بوده ؟
2-ماله من هم همین وسایل بوده
باتریش نسبت به کاراییش ضعیفهنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت دوستان...
یه سوال داشتم اونم اینکه آیا با باتری N95 مشکل دارید یا نه؟جوابگوی امکاناتش هست؟
ممنونم.
ولی یه چیزه دیگه هم هست : و اون اینه که آدم از کار کردن با این گوشی خسته نمیشه
برا همین دوستان انتظار زیادی از باتریش دارن...
ایمان جان حرفاتو تمام و کمال قبول دارم اما خوب دوست ندارم که این گوشیمم مثل N73 بشه که 600 تومن خریدم و بعد شد 350 تومن و منم مجبور باشم الکی نگهش دارم و یا اینکه جهت امر خیر به کسی بدمش...!!!نقل قول:
الآنم که N95 ارزون شده دوستان پیشنهاد خرید دادن بهم...!
من خودم 670 خریدم و الآن خیلی بخوام بهش بدم 540 هست (چیزی که خودش گفته)...
البته هنوز نمی دونم بهش بدم یا نه...!!!
مگه شما فایل موزیک پلیرشو در اختیار دارین...؟!نقل قول:
اگه داشته باشین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد...
کلمات کلیدی رو جستجو کنید...!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1434539&postcount=931
خب...ممنون از پاسخ دوستان...
همونطور که می دونید خوشبختانه مشکل باطری در Me حل شده...یه باطری 1200mAh...ضمن اینکه صفحه نمایش بزرگتری هم داره...البته همونطور که دوستان گفتن خدا میدونه کی بیاد-چه قیمتی باشه و چقدر صبر کنیم تا به قیمت معقول برسه!!
سلام ! میشه پلیر n95 رو یه مدل دیگه که اونم 9.2 ا نصب شه ؟
این نوکیا هی میا صفحه بزرگ میکنه با همون رزولوشن !!!! خوب کیفیتش میاد پایین ! یکی نیس بگه شرکت حسابی خوب یه صفحه با کیفیت Vga بذار 50 دلار بکش رو قیمت گوشیت ! عوضش گوشیت پر فروش تر میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس وضعش خیلی خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منی که ممکنه بخوام تو مسافرت از گوشی استفاده کنم ...مثلاً تو کوه موزیک گوش بدم تکلیفم معلومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب با این اوصاف اگه مجبور به خریدش شدم باید یه 2-3تایی باتری خوب بگیرم براش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]