خوب امیر جان معلومه دیگه این گوشی تمام لا ب لاش بازه حتما آب رفته یه مقداره کمی.نقل قول:
Printable View
خوب امیر جان معلومه دیگه این گوشی تمام لا ب لاش بازه حتما آب رفته یه مقداره کمی.نقل قول:
فایل دانلود خراب بود.نقل قول:
تصحیح شد...نقل قول:
اینم لینک..
کد:http://www.4shared.com/file/23316968/ebf88f6c/stave_240x320.html
سلام دوستان....
به قول دوستمون دیشب تاپیک Real Time شده بود....
من که خیلی حال کردم ....
هر 5 ثانیه یک بار پیغام میداد که پست جدید در تاپیک 5700 اومده !!!!
خلاصه حالا منو راهنمایی کنید برای خرد گوشی ...اما در اینجا ....
ممنون میشم....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1510126#post1510126
واقعا براي همتون متاسفم كه با ديدن يه مشكل امضاتون رو عوض ميكنيد:41:
مواضعتون رو عوض ميكنيد:41:
و كلوپ رو به چت روم تبديل ميكنيد:41:
حيف 5700 كه طرفدارايي مثل امين و ... داره:41:
شركت مرسدس هم كه ماشين 3000000 دلاري توليد ميكنه ماشينش خراب ميشه
كوشي 270000 تومني كه سهله
براي امين هم متاسفم كه ...
130 صفحه رو فروختيد به قطع و وصل شدن ال سي دي يه گوشي كه براي هرگوشي ممكنه پيش بياد
اين همه پست الكي واسه هيچي
بعد انتظار داريد استسكب بشيد
اگه من مدير بودم حتما حذفش ميكردم واسه اين چت بازيتون
ممنون منم دانلود میکنم ...نقل قول:
حالا هنوز که نخریدم اما به :31::31:درد میخوره یه روزی....
سلامنقل قول:
مرسی.
ولی اگه این بود که زشته ولی یادمه این نبود
سبز کم رنگ بود.
کسی گوشی رو نفروخنه ...نقل قول:
کسی هم لعنت به این گوشی نکرده ....
کسی هم به گوشی شما فحش نداده....
تلاش کن مدیر بشی تا اینو پاک کنی...
فعلا که داری خودمونی میشی .....
بچه ها و محسن جان گوش کنید!!:دیشب که امیر جان در مورد مشکل گوشیش که همون خاموش و روشن شدن ال سی دی بود توضیح داد من کم نیاوردم!!یعنی اینکه تا ساعت 4.30 شب در کنار امیر جان دنبال دلیل منطقی برای خراب شدن ال سی دی گوشیش گشتم!!متاسفانه حاج امیر فقط دوست داشت تنبان نوکیا رو بکشه پایین و در فکر گشتن به دنبال دلیل منطقی برای خراب شدن گوشیش نبود!!من هم اونقدر دلیل اوردم تا اینکه به ایمر جان گفتم ممکنه اب رفته باشه روی سنسور بالای ال سی دی!!!!که امی رجان در جوا بنوشت گود پوینت و گفت اب در ارایشگاه پاشیده شده روی ال سی دی و سنسور گوشیش!!پس مشکل حل شد!!!mr.k2 جان شما همون 5700 رو بخر و حال کن!!:8::8:نقل قول:
حمید رضا جان شما هم همون 5700 رو بخرید!!
دوست من ...نقل قول:
منم هنوز تکنولوژیهای جدید این گوشی رو با هیچ گوشی عوض نمیکنم...
رم 1 گیگ رو...
Mp3 پلیر قوی ....
سرعت بالا...
سیستم عامل....
وضوح تصویر بالا ....
اینا رو با هیچ گوشی عوض نمیکنم....
فقط تو کف دوربین k810 موندم ....
قصد اهانت نداشتم ولي همتون جا زديدنقل قول:
بيچاره اونكه مياد از منابع اين كلوپ استفاده كنه
من اصلا اداعا نكردم كه خودموني هستم يا پرفشنال
درضمن با دادن پست الكي هم ميشه پرفشنال شد
پس سعي كنيد مطالبي رو پست كنيد كه بدرد عموم بخوره نه اينكه چند نفر با هم چت كنيد:2:
منم كه گفتم بچه ها يهو خيلي بدجور جا زدن...
من تاپيك رو ديدم يهو جا خوردم.... 5700 رو عشقه و خودم كه همجوره پاي هميم...
بچه ها يه مشكل:41:
من ديروز كه هد فون رو وصل كردم داشتم باهاش ور ميرفتم كه يهو گوشيم قفل كرد:18:
به هيچ صراطي مستقيم نبود تا اينكه باتريش رو برداشتم
حالا پيدا كنيد حل مشكل رو
نه اينكه پست الكي بديد:5:
رپ بوي جان من الان امتحانش كردم...نقل قول:
پس زمينش كه همونه....
رنگ سبزش فرق نمي كنه...
محسن جان تنها دلیل منطقی برای قفل شدن گوشیتون میتونه یک نرم افزار الکی باشه!!!دقیقا مثل کامپیوتر که اگه یه نرما فزار درپیتی ری اون نصب کنید ممکنه قفل کنه این گوشی نیز مطمئنا به همین دلیل قفل کرده!!خواهشا دیگه نرم افزار اضافه نصب نکنید!!من فقط 5 تا نرم افزار مورد نیاز رو نصب کردم!!!و بقی ی رم گوشی رو پر از اهنگ و فیلم و عکس کردم و فقط 5 مگابایت فضا باقی مانده و از چنین قفل شدن الکی خبری نیست!!
سلام
مشکل ما که با Lcd حل نشد !!!
من بازم یه مقاله می نویسم در مورد نوکیا....گوشی که با دو تا چکه کوچیک اب بخواد اینطوری باشه دیگه قاتحش خوندس...
بغير از دو سه تا تم چيز ديگه اي روش نصب نكردمنقل قول:
hamid_1367
سلام حمید جان بابت تم دستت درد نگنه یک خواهش دیگه داشتم اون تم ان 73 ابی رو داری خیلی ممنون می شم اگر آپلودش کنی
امیر خان شما روزی که میخواستید این گوشی رو بخرید فکر اینجاشو نمیکردید که این گوشی با این امکانات ممکنه با 2 قطره اب خراب بشه؟؟؟؟؟در ضمن اون 2 قطره اب مطمئنا روی سنسور و یا لای ال سی دی این گوشیتون رفته!!مطمئن باشی!!!!only nokia 5700 xpress music شما میتونید برید و همون سونی اریکسون اسباب بازی رو بخرید!!!
خراب شدن يه گوشي چيز مهمي نيست كه بخواي موقع خريد درموردش فكر كنينقل قول:
نيروگاه اتمي بوشهر هم ممكنه خراب بشه
امير خان بهتره به يك تعميركار حرفه اي براي تعمير گوشيت مراجعه كني
و اين بحث رو تمومش كنيد:27:
اقا من نه جا زدم نه امضا رو عوض کردم من هنوز هم میگم Only 5700 داش امین خیلی باهات حال میکنم خیلی باحالی اومرن جا نمیزنی خوب معلومه شما روی سنسور سونی اریسکون اب بریزی خوب میره تو ال سی دی و ال سی دی رو خراب میکنه دیگه ( البته نمیدونم سونی سنسور داره یا نه ) حالا اینجا رو توجه کنید :::::
Only 5700:8:
امیر خان از خر شیطون بیا پایین!خود شما خوب میدونید که گوشیهای جدید دشمن اب هستند!!!دبلیو 850 پسر عمه ی بنده از دستش افتاد نابود شد!!ولی 5700 ممل خانم تا حالا دو بار از دستش افتاده ولی چیزیش نشده!!من باز هم میگم عجله نکنید!!گوشیتون رو باز کنید و کناره های ال سی دی و سنسور گوشی رو خوب تمیز کنید!!یه سشوار درست حسابی روی گوشی بکش!!!حمیدرضا جان در مورد سنسور باید بگم که بله سونی اریکسون هم سنسور داره!!فکرشو بکن سنسوری که با نور محیط وضعیت گوشی رو شناسایی میکنه روی اون اب پاشیده بشه(حتی یک قطره)!!!!!!هر گوشی که باشه اینجوری میشه!!کم وزیاد شدن نور ال سی دی به خاطر اینه که چراغهای کلیدهای گوشی به خاطر کثیف شدن سنسور مدام خاموش و روشن میشن!!!ال سی دی نیز با خاموش و روشن شدن چراغهای کلیدها نورش کم و زیاد میشه(اینو یک بچه ی دبستانی هم میدونه و توی اتومبیل هم در هنگام استارت زدن اگر دقت کنید نور صفه ی کیلومتر و ساعت کم وزیاد میشه!!!)
یعنی صدای اسپیکر 5700از دبلیو 850بهتره ؟
صدای هدفون چطور ؟
لطفا کسانی که مقایسه کردن بگن بلندی و کیفیت
ببین رینی جان هرکی در مورد هر برند یه نظری داره
من راستش سگ سونی اریکسون رو با نوکیا عوض نمی کنم
شاید بگی چرا الان 5700 دارم...فقط به خاطر سیستم عاملشه....می تونستم یه W950 بگیرم که خدای گوشی هست..چهارگیگ هارد داخلی..سیمبین 9.1 و یو ای کیو ورزن 3.صفحه کلید لمسی و تاچ اسکرین..ال سی دی بزرگتر...واکمن نسبتا خوب و ...
فقط یه عیب داشت که دوربین نداشت
هرکس یه نظر داره...در نگاه کنی نمی توان به کمپانی ها توهین کرد اگر می خواییم بحث تخصصی باشه و تعصبی در کار نباشه
به شخصه ترجیح می دم دیگه در این تاپیک مطلبی ننویسم
موفق و شاد باشید
كاملا موافقم ، تاپيكو چيكار كردين شما :41:نقل قول:
مشكل خاصي نيست ، چون من نزديكه 3 ماه ميشه كه اين گوشيو دارم و خيلي زياد با گوشيم كار ميكنم ( برنامه ونقل قول:
بازي و آهنگ ) تا دلت بخواد به طوريكه بيشتر اوقات تو 1 روز دوبار گوشيمو شارژ مي كنم و طي مدت 3 ماه 2 بار تاحالا گوشيم هنگ كرده كه مجبور شدم باطريو دربيارم به نظرم آمار خيلي جالبيه براي 5700 در مقابل گوشياي ديگه كه روزي چند بار هنگ مي كنن ، پس زياد نگران نباش . only nokia , only 5700
Dear mobageri
مگر اینجا حرف از این اومده که یه گوشی هیچ وقت خراب نمی شه؟؟؟در ابتدا علت غیر معقول بودش...درثانی من هنوز گوشیمو پیش یه تعمیرکار فوق تخصصی نبردم که بخواد تایید کنه مشکل از کجاستنقل قول:
شركت مرسدس هم كه ماشين 3000000 دلاري توليد ميكنه ماشينش خراب ميشه
كوشي 270000 تومني كه سهله
اتفاقا بنده در صفحات قبل هم به این مورد اشاره کردمنقل قول:
اگه من مدير بودم حتما حذفش ميكردم واسه اين چت بازيتون
اما اینطور که دقت می کنم می بینم مدیر خاصی روی این انجمن دخالت خاصی نداره !!!
Hamid110
همکار انجمن موبایل
اخرین فعالیت
08-21-2007
alex_pk
همکار انجمن موبایل
آخرين فعاليت ها: 08-21-2007
MaFia
اخرین فعالیت(Hidden)
Kolang
همکار انجمن موبایل
آخرين فعاليت ها: امروز 02:45 PM
....
همه چیزش مثل تم اصلی هست و فقط آیکوناش متفاوته...نقل قول:
اینم لینکش:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/217986/
اینم تم ان 95:
کد:http://www.4shared.com/file/23330505/95a2a18f/N95.html
کد:http://www.4shared.com/file/23331406/b5d5fd67/N95_2.html
اینم آنتی ویروس f-secure فقط اینم بگم که باید بعد نصب به اینترنت وصل شید و فعالش کنید بعد تا یه ماه میتونید استفاده کنید...
کد:http://www.4shared.com/file/23331144/397c9ba4/mobile-security-fsc-mm-s60-os9.html
Thank You :11:نقل قول:
من هم از همین جا از امیر جان خداحافظی میکنم!ان شاالله که گوشی بعدیشون اب بهش نخوره!امیرجان قبل از فروختن گوشیت خواهشا یه سشوار بهش بکش!و پست شماره ی 1334 رو بخون!سنسور گوشیها بر اساس نور محیط عمل میکنند و اون طور که من مشاهده کردم تنها راه دسترسی به سنسور 5700 و تمیز کردن سنسورش باز کردن قاب گوشی!ال سی دی شما هیچ مشکلی نداره!سنسور رو تمیز کن و گوشیتو نفروش!ما هنوز به راهنمایی ها شما در مورد موبایل نیازمندیم!
کی خواست گوشی رو بفروشه؟؟نقل قول:
الان چک کردم مشکل از سنسور هست..وقتی که بهش ضربه می زنم و ال سی دی روشن تر می شه .. وقتی که با انگشتم جلوی سنسور رو می گیرم تصویر تاریک تر می شه و وقتی انگشتم رو برمی دارم روشن تر می شه
فعلا هم قصد فروختن این گوشی رو ندارم :20:
ای ول میدونستم نمیتونی قید سی پی یوی این گوشی رو بزنی!!!امیر جان سنسورت مطمئن باش کثیف شده!!اگه تمیزش کردی و با سشوار خشکش کردی ولی باز هم درست نشد برو پاساژ علاالدین یه سنسور براش بخر!گوشیت بدون گارانتیه؟؟؟؟حالا شما منو در مورد تعمیر هندزفری راهنمایی کنید!همونطور که گفتم چند روز پیش سیم سمت چپ هندزفری رو بدجوری حواسم نبود کشیدم!یعنی میدونی چی شد خوابیده بودم و ریموت کنترل و سیم سمت چپ هندزفری در زیر بنده گیر کرده بدند!من هم گوشی دستم بود!!اومدم گوشی رو جا به جا کنم که دیم سیمها به طور فجیعی کشیده شدند!!هندزفری سمت چپیم صداش نصف شده!!چطور تعمیرش کنم!!قیمت بلوتوث هندزفری (همون مدلی که روی جعبه ی گوشی تبلیغ کرده (چنده؟؟؟
ایول خوب مشکل حل شد و معلوم شد از چیه و هیچ شک و شبه ایی باقی نمود با این حساب "" only 5700نقل قول:
بابا چرا اینقدر خودت رو زحمت می دی؟ ببر پیش یه تعمیر کار و خودت رو خلاص کن دیگه....نقل قول:
در ضمن امیر جان (در مورد اینکه گفتی سگ سونی رو به .... ) اینو هم بگم که به شخصه اینترفیس نوکیارو خیلی بیشتر از سونی قبول دارم.... آخه خیلی کار باهاش لذت بخش تر و راحت تره...
مرسی.نقل قول:
فقط آنتی ویرووس جدیده چون من اونی که سره گوشیم نصبه تاریخش تا 8/9/2007
تم قشنگ دیگه چی داری؟
به ...بابا شب خوابیدیم صبح بلند شدیم دیدیم تاپیک 10 صفحه رفته جلو...
امیر هم که گوشیش اب تنی کرده... و امین خودشو به در و دیوار میزنه..دو سه نفر هم جنگ نوکیا و اریکسون دارن
رپ بوی هم درگیر اون تم مضخرفه...فقط جای ما خالی بود
امین خان بالاخره مساله رزولیشن رو کشف کردی...تبریک
امیر جان همونطور که از اسمش پیداس (SENSOR) یا همون حسگر خودمون باید خیلی حساس باشه تا خوب عمل کنه ..
حالا شما بیا دو قطره اب بریز روش...میخواد 2 قطره باشه یا یه پارچ آب..هر دوش یه کار میکنه و اونم از کار انداختن سنسوره...از امین و تو و بقیه بعیده ...چطور دیشب یکی به فکرش نرسید ازت بپرسه که به کجای گوشی ضربه میزنی؟
یا خودت چرا به فکرت نرسیده بود...تا تقی به توق میخوره میگی میرم تو فلان فروم آبروشونو میبرم
فکر کردی اونا فرقی به حالشون میکنه؟یا میرن در شرکتو تخته میکنن؟که چی ..یکی به گوشیش آب داده
یکم منطقی تر باشیم...امین هم که ماشالله دست به پستش حرف نداره ..تو 2 دقیقه تاپیکو 10 صفحه میبره جلو
یکم فکر تاپیک باشین...حالا وسط این گیر و دار Mr.2k هم میاد میگه به نظرتون 5700 بخرم؟
حمید 1367 خیلی ممنون بابت تمها یی که گذاشتی!فقط میخواستم بدونم که لینک دوم تم ان95 با اون یکی فرق میکنه؟؟؟چون من تم ان 95 اولی رو نصب کردم ولی توی گوشی ان95 -2 مشخص میکنه!!
ممل جان خودم کشف کردم مشکل گوشیش از کجاست!!!دیشب من قسم خورده بودم خواب نرم تا مشکل رو پیدا کنم!!اما مثل اینکه قضیه ی کندن تنبان جدیه و امیر خان میخواد تنبان نوکیای بیچاره رو به خاطر 2 قطره اب که روی سنسور گوشیش ریخته بکشه پایین!!
دوستان!
من خودم شاه 2 گوشی ها دارم(5700)،بابام شاه 1(N95)!
به نقل از NSysInfo،XPlore،S60 Benchmark و خیلی برنامه های دیگه CPU من 10 تا از بابام کمتره،ولی بجز بازی های 3D ،گوشی من مشخصا سریع تره(حدود 2 برابر)!!!
CPU فقط 5700!!!
شک نکنین!!!
مگه نرم افزارها سی پی یوی ان95 رو چند نشون میدن؟؟؟مال 5700 رو به اشتباه 192 نشون میدن در حالی که ان95 332 مگاهرتزه و 5700 369 مگاهرتزه!!