[quote=dragonboy;1139349]البته که بدنشم میسازم و لی چون داره امتحانات دانشگاهم شروع میشه یکم وقت میبرهنقل قول:
آره رو کاغذ کشیدم بعد اسکن کردمنقل قول:
اینو روی کاغذ کشیدی ؟؟؟؟
Printable View
[quote=dragonboy;1139349]البته که بدنشم میسازم و لی چون داره امتحانات دانشگاهم شروع میشه یکم وقت میبرهنقل قول:
آره رو کاغذ کشیدم بعد اسکن کردمنقل قول:
اینو روی کاغذ کشیدی ؟؟؟؟
خواهش مي كنم.نظر لطفتونه:31:نقل قول:
حالا شما اینقدر دارید وقت و سرمایه میزارید چرا اسمش رو Gta گزاشتید؟
یه اسم دیگه بزارید...
اگر هم با Gta میخواید بسازید بهتره روی انگلیسیش هم کار کنید...همینطور برای رمزهاش.
سلام آقا رضا لینکه تکسچرا خرابه یکی دیگه بذار!
در ضمن جواب ما چی شد؟
منتظر جوابم!
راستی ماشین پلیس+آمبولانس+آتش نشانی ایرانی کسی ساخته؟!
تا زمانی که سایتشو راه می ندازیم هر کی خواست بگه تا با هم راش بندازیم در ضمن هرکی می تونه فلش بصورت حرفه ای درست کنه بگه کارش دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به من بگه چرا وقتی به pdf تبدیل میکنم این شکلی میشه اونی که قرمزه نوشتس که اینجوری شده تو رو خدا یکیک کمک کنه
سلام ببینم راستی اسپانسر نداریم؟!
یکی بره سراغ اسپانسرا!
در ضمن یه اکانت پرشین گیگ برای بازی درست کردم
بگید مسئول ساخت سایت کیه که من پسوردو بدم بهش!
نوکرتم اول بالا رو می دیدی بعد پست می دادی این می گمنقل قول:
بچه ها به نظر من یه انجمن درست کنید و مطالبتون رو توی اون انجمن بزارید. اینجا هم بکنید برای خبراش راستی مطالبو نفرستادین که :13:
یعنی ما هیچ چیزی رو نمی خوایم آپلود کنیم؟:13:نقل قول:
نوکرتم اول بالا رو می دیدی بعد پست می دادی
این اکانتو درست کردم تا هر چی داریم این تو آپ کنیم!
در ضمن تا این وبلاگ تو آماده بشه یه صفحه درست کردم!(فعلا با پروژه آشنا بشن!):31:
راستی (ادعا نمی کنم!) اگه فلش خواستی ما در خدمتیم(البته نه در حد حرفه ای!):31:
پس سهیل جان اگه تونستی به اندازه قالب بقل لوگوی تو وبلاگ یه فلش بساز بزارم اونجا منتها خوشکل بسازی نه پایه علکینقل قول:
این راک استار پرشین قضیش چیه؟
اسم گروه که چیز دیگس!
نگفتی؟
ببین این بدرد میخوره:(برای فلش)
همه ی کارای جدید به صورت تصویری رو اونجا بذاریم؟
سهیل جان کودوم رو می گی چیزی که نزاشتی در ضمن آزه یه همچین چیزی از والپیپر تا عکس و مدل خلاصه هر چیز جدیدی که داشتیم در ضمن اسم راکستار پرشین رو قبلا ثبت کرده بودم ولی چون فعلا بخش ثبت سایتش کار نمی کنه رو این گذاشتمنقل قول:
اقا سعید با این همتی که بچه ها دارن شاید برای دو شماره ی بعدی بتونیم مطالب رو بفرستیمنقل قول:
نمیدونم چند خط چیز نوشتن چقدر سخته که شما بعد از یک هفته هیچی نفرستادین بعد هم میان میگن ما اینیم و اونیم :41:
سلام
سناریو نویس نمیخواین؟:20:
فعلا نه خيرنقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ،
1. از چه برنامه اي براي ساخت استفاده ميكنين ؟؟
2. چندتا گرافيست دارين ؟؟
3. سبك بازي قراره چي باشه ؟؟ 3d ويا از بالا.
شايد بتونيم با هم همكاري كنيم. البته اگه مايليد. من و چندتا از دوستام تو كار برنامه نويس دلفي هستيم و نميدونم به درد كار شما ميخوريم يا نه . شما هم در چند مورد ميتونين به ما كمك كنيد.
لطفا مسئول تيم جواب پست منو به پيغام خصوصي من بفرسته.
ممنونم
به به چشم ما به جمال شما روشن شد مباح جان ...شما کجا این جا کجا ؟ پس خونه اصلی شما اینجا بود نه مجید ....
باید بگم که برنامه نویسی این بازی یه نوع اسکریپت خاص خودش هست و به هیچ زبانی نرفته متاسفانه.....خیلی خیلی خیلی کم شرط ها و حلقه ها و اینهاش مثل سی هست...
حالا بازم دوستان بگن شاید کمکی باشی شما.....
ميدونم توي اين انجمنها با انجينهاي آماده كار ميكنن.
ولي من خيلي با اين موضوع موافق نيستم.
ضمنا منو از كجا ميشناسي ؟؟
اشتباه نگرفتي ؟؟
چشم پس هر وقت سناریو نویس خواستید به من پیغام خصوصی بدید در خدمتم!نقل قول:
فعلا نه خير
آقايون براي اينكه از جريان كار عقب نمونن من مرحله آخر طراحي 2D آبجكت رو گزاشتم ببينيد .. انشا الله كه توي پست بعدي آبحكت 3D رو براتون ميزارم كه ببينيد .. البته همون طور كه گقتم چون امتحان هاي دانشگام شروع شده طول ميكشه .. اميد وارم كه هرچه زود تر اين كار به سر انجام برسه .. التماس A2
خوبه اما يه كم پير به نظر مياد.چهره اش رو يه كم جوونتر كن.نقل قول:
آره خوب .. البته وقتي 3D ايش آماده بشه همه كاري ميشه كرد .. همينطور با انداختن تكسچر مناسب .. ميخواي يه كاري كنم 13 ساله بنظر برسه !! :27:نقل قول:
انجمن هاي رايگان فرستادن مطلبش خيلي طول ميكشه :20:نقل قول:
ببخشيد من نتونستم بيام چند روزي اثاث كشي داشتيم نشد ! :31:
من فاطي كماندو و چندتا از اينا كه ارازل اوباش هارو جمع مي كنن ساختم قبل از اثاث كشي كه الان كافي نتم ...
بعدا اونارو ميزارم . در ضمن اين ماشين پرايد رو هم توي سايت gta.gamigo.de با اسم Irankhodro Pride گذاشتم .... مي خواستم ايران خودرو بياد بالا براي همين سايپا نزاشتم :31: بايد 4 تا ارين خودرو بزاريم تا اضافه بشه ولي ميتونيد تو سايت سرچ كنيد و پيداش كنيد و بدانلوديد ... تا الان هم 99 بار دانلود شده .....
فعلا ............
1 . از برنامه هاي مختلف زيادي استفاده ميشه .... :31: در چه زمينه اي ميخواي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
2. همه ي گروه
3. اكشن ، 3 بعدي
خيلي خوبه :40: :5:نقل قول:
Col داره ؟ اگه داره يه عكس بزار كه موجوديتش ثابت بشه ( مثلا روي ديوارش وايساده) :31:
اي واي ببخشيد 4 تا پست شد معذرت .... من هيچ موقع حواسم ( يا هواسم) نيست همينجوري ميفرستم خودمم نميفمم :31:
آقا محمد اول اینکه این کارای ما چی شد بعدشم اینو یه نگاه بنداز
littledemon من چیزهای خیلی زیادی از کد ها فهمیدم البته من چون برنامه نویسی بلد نیستم نمیتونم درست و حسابی رابطه ی بین کدها رو توضیح بدم ولی دو روز دیگه ساعت 4 بعد از ظهر حتما با یاهو بیا بالا تا م مرجعی رو که خودم دارم بهت بدم هم اینکه تا جایی که بتونم بهت میگم قضیه ی کدها چیه :10:نقل قول:
راستی آیدیت رو ندارم هر وقت اومدی برام PM کن .
یه چیز دیگه دوستان زحمت نکشن برای ساخت خیابونو این جور چیزها من ساختممممممممم
حالا بعدا همه ش رو مینویسم
ببخشید ولی هروقت به یه سناریو نویس لازم داشتین به من بگین هنوز که نمی خواین!؟
بووم
چند روز نبودم روی مپ کار میکردم.
یک گوشه ی کوچیک رو ساختم. طرف میدون آزادی جلوتر کل لوس سنتوس رو بدون مقیاس گرفت.
مقیاس خود بازی رو نمیدونم... در هر صورت ما به مقیاس یک صفر هم بدیم به فکر نکنم بکشه.
مقیاس یک به 10 کیلومتر چطوره؟(1/1000000)
سلام وستان .. یک مدت نبودیم ( منو میر محمد )
یک سری کار تو این مدت انجام دادیم .. و البته یک مشکل بزرگ هم داریم ..
اول میشکل را میگم
این جوری که از میر محمد شنیدم .. میگه بازی بالا نمیآد
یعنی میر محمد اینو درست کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از اون به بعد دیگه بالا نیامد
این آزادی جدید هست با تکسچر توپ :46:
و این هم چند تا کارم تو این مدت
فقط بچه ها اگر کسی میدونست چه طور این مشکل حل میشه
این مشکلو میگم
کمک کنه !! :2:نقل قول:
اول میشکل را میگم
این جوری که از میر محمد شنیدم .. میگه بازی بالا نمیآد
یعنی میر محمد اینو درست کرد
باید دید ارور خاصی میده یا نه .....
احتمال زیاد شماره اشیاء قاطی شده و یا حجم مشکل ساخته ....
باید دقیقا مطرح کنید چی میشه ...وقتی بازی رو اجرا می کنید ...
با سلام. شرمنده یه مدت نبودم سخت درگیر آزادی بودم.
خوب اون قسمت بالای آزادی که خیابان هستش 2 لاینه اونجا و پایین آزادی رو میندازم نمیاد IDE میسازم مشکل نداره اما IPL که میدم بالا نمیاد باقی مشکل نداره وقت این مشکل دار کرده کار رو.
بعد یه برنامه می خوام که light از zmodelr اگسپورت کنه با فرمت DFF ممنون.
هی بچه ها یه مدته کسی مطلب جدید نمی زاره و کار کند شده جریان چیه
راستش اگه مي شه فايلها رو به من هم بفرستيد شايد تونستم بذارم.نقل قول:
برای اینکه فعلا گروه تا 24 خرداد هماهنگ باشه بیاد اینجا کار کنیم تا باز گشای persian-gta.ir
منتظر دارم رو قالب کار میکنم شما فقلا اینجا بیاد تا هماهنگ بشیم.
مير محمد لطفا فايلها رو براي من هم بفرست.نقل قول: