قور بونت اقا ناصر شما سروري
Printable View
قور بونت اقا ناصر شما سروري
Oh!!sorry:43: .. شرمنده ناصر اصلا حواسم نبود... کاملا دسته! ممنون:12:نقل قول:
مسعود جان طبق اين گفته:نقل قول:
آخ آخ ... واقعا ببخشید .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این روزا یکمی گیج هستم.. معذرت فرشید جان
لینک تصحیح شد.. دوباره دانلودش کن.. بازم شرمنده..
واقعا حواست نيست:31:
كلك نكنه خبرايي هست و ما خبر نداريم
واقعا ازتون ممنون راحتم کردید .
که بی خیال بشم :(
نه تورج جان:23:.. خبری نیست عزیز..دیگه از ما گذشته:38:.... واسه فشاره زندگی یو.. امتحاناتو و.....نقل قول:
این حرفاست.. بعضی وقتا بد قاتی میکنم.. اصلا نمی تونم تمرکز کنم..خلاصه تعطیل میشم.. اینم یه نمونش
بود حالا بازم میبینی از این نمونه ها:31:.. بازم معذرت از دوستان:11:
برای صدا چی دارین دانلود به صورت مستقیم
خوش اومدی..نقل قول:
منظورتون رو دقیق توضیح بدین..دنباله چه چیزی برایه چه مدل گوشی هستین؟؟ ممنون
خدايا
سلام
من ورژن گوشيم طبق زير هست
R252211ld_u_85.98.aor
حالا من مي خوام محدوديت برنامه هاي جاوا را از بين ببرم چي كار كنم
به اون سايتي هم كه لينك دادين رفتم خيلي شلوغ پلوغ بود آدم گم مي شد
خيلي راه ها را امتحان كردم ولي فايده نداشته
شما بگين چي كار كنم؟
با سلام به اساتید.
برنامه منشی هست تا روی رایانه نصب کنیم نه بر روی گوشی.
امیدوارم باشه :)
برنامه منشي براي pc كه هست اما خوب شما چرا اين سوال رو پرسيدي؟
نمی دونم منظوره این دوستمون برنامه ای برایه منشی شدنه موبایل رو pc هست یا یه منشی تلفنی برایه
خطه ثابت؟!!؟؟
اولي كه به نظر شدني نيست. دومي هم ميشه با advanced call center عملي كرد.
همین طوره ناصر جان...برایه اولی راهی نیست ولی دومی کلی راه داره:46:...نقل قول:
با سلام خدمت عزیزان .
آخه اگه برنامه واسه خط تلفن ثابت می خواستم که اینجا نمی گفتم فدات شم !!!!
برنامه ای که موبایل v3x رو به رایانه وصل کنیم و اون برنامه رو اجرا کنیم و هر وقت کسی به موبایلمون زنگ زد
اون برنامه ای که در رایانه اجرا کردیم خودکار خودش جواب بده .(منشی)
خواهشن نگید نمیشه - نیست - نساختن - نداریم و ....
با خوده برنامه phone tool میشه جواب داد ولی خودش جواب نمی ده !!
دوست عزيز هر كسي با توجه به دونسته هاي خودش جواب ميده. وقتي برنامه اي به بزرگي phone tool نميتونه كاري بكنه مطمئن باشيد برنامه اي واسه اين كار فعلا وجود نخواهد داشت. گوشي v3x يه گوشي جاوا هست و فاقد سيستم عامل هست و كار كردن چنين برنامه هايي نياز به سيستم عامل دارن. شما در همون حدي كه خودتون اشاره كرديد ميتونيد جواب بگيريد و بيشتر از اون نه. در هيچ سايتي از اين سايت هاي زير:
forum.gsmserver.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hellomoto razerforum.forumfree.net
themotoguide.com
max.h15.ru/programs.htm
موضوعي در اين رابطه گفته نشده! همه اين سايت ها مختص موتورولا هستند و فكر كنم اگه در اين باره برنامه و يا آموزشي بود حتما ميتونستيم چيزي پيدا كنيم. پس شايد به احتمال زياد نمیشه - نیست - نساختن - نداریم ...
از ناصر جان ممنونم.. بله کاملا درسته.... در ضمن یک نکته رو اضافه کنم که همچین برنامه ای اگر هم قابله
ساخت بود فکر نمی کنم ساخته می شد... چون ماهیته موبایل و دلیله تمایزش اینه که ثابت نیست.. و اینکه
شما موبایل رو بزاری کناره Pc تا منشی داشته باشه یکمی شرایطه عجیب و خاصی هستش!!!
اولا in call setup>answer option>multi key&open to answer =on باشه
قبل از اينکه گوشي زنگ بخوره اگه دقت کرده باشين يه ثانيه قبلش بغل علامت2g يه لحظه علامت گوشي مياد (همون شکلی که موقعی که دارید به کسی زنگ میزنید و دقیقا همون جا)البته هميشه که نه ولي تو 90 درصد اون علامت مياد به محض اينکه علامت رو ديديد سريع يکي از دکمه هاي عددي چون جاي خوبي قرار گرفتن مثل دکمه 2 رو پشت سرهم فشار بديد تضميني قول ميدم تک زنگ رو بگيريد اين روش فقط مال موقعي هست که حواستون به اسکرين گوشي باشه مثلا داريد بازي ميکنيد يا هر کار ديگه موقعي هم که در گوشسي بسته است همون روش تورج جان ولي ممکنه باعث سوختن سيم بشه البته تو دراز مدت سيم کارت ميدونيد که تو ميدانهاي مغناطيسي نبايد قرار بگيره اگه هم گذاشتيد بغل تلويزيون به نظر من اصلا به صرف نيست چون از هول اينکه تک رو بگيريد محکم در گوشي بازش ميکنيد کهv3x حيف بخاطر يه تک درشو اونجوري باز کنيد در ضمن روش بالایی که گفتم موقعی هم که درب بسته اگه lcd به بیرونی روشن باشه همون اتفاق میفته [
سلام دوست عزيز
منظورتون كدوم ميدان مغناطيسي هست؟
معمولا ميدان مظناطيسي tv مانيتور و....... اونقدر زياد نيست كه باعث خرابي سيم كارت بشه
در ضمن در گوشي رو باز بزار وقتي ميخواد تك بخوره راحت تكشو ميگيري
ممنون از اطلاعات کامل شما. ظاهرا که نمیشه - نیست - نساختن - نداریم ...:27::10:نقل قول:
سلام
تورج جان آهنربایی که تو اسپیکرها هستش
:31::10::11:نقل قول:
سلام دوستان من عضو جدید هستم خوشهالم که با شمام اگه میشه منو راهنمایی کنین. برنامه میخوام برا ضبط صدا در ضمن از برنامه motosundممنونم
انتی گرل این برنامه Motokupاز کجا میتونم بگیرم
-----------------------------------------------------------
من نمیدانم که چرا میگویند
اسب حیوان نجیبیست و کبوتر زیباست
و چرا در قفس هیچ کس کرکس نیست
گل شبدر چه کم از لالهی قرمز دارد
چشمهارا باید شست جور دیگر باید دید
only v3xمشکل شما از تنظیمات تاریختونه(مربوط به صفحه ی 113)
نقل قول:
ورود شما را خوش آمد می گم.
یکی از کارهای برنامه XploreME ضبط کردن صدا هست.
موفق باشید.
من توی این برنامه چیزی به عنوان ضبط صدا ندیدم راهنمایی کنیدنقل قول:
کاکو شرمنده ها ای دکمه هوی کنار v3xکه مالvoiceهس چیجوری کار میکنه:3:
عمو کاکو این آموزشو از آقا ناصره..
نحوه فعال كردن و استفاده از voice dial در v3x :
براي استفاده از اين امكان اول بايد گوشي با تن صداي شما آشنا بشه. براياين كار به اين مسير بريد :
settings / personalize / voice dial setup
adapt digits : براي شناسايي صداي خودتون توسط گوشي از اين گزينهاستفاده كنيد. شامل چند مرحله پشت سر همه كه شما بايد يه سري اعداد و حروف رو بهانگليسي تلفظ كنيد. البته قبلش يك بار گوشي خودش تلفظ ميكنه تا شما تلفظ صحيحش روياد بگيريد.
reset digits : هربار كه مرحله adapt digits رو طي ميكنيد. گوشياطلاعات صداي شما رو سيو ميكنه. گوشي ميتونه اطلاعات صداي چند نفر رو همزمان سيوكنه. اگه بخوايد پاكشون كنيد از اين گزينه استفاده كنيد.
دو گزينه بعدي همشامل يه سري توضيحات و راهنمايي ها هستن.
بعد از اينكه گوشي صداي شما روشناخت حالا براي استفاده از امكان ويس ديال . لبه سمت راستي گوشي 2 تا دكمه هست. بالايي دوربينه . پاييني رو فشار بديد. بعد از صداي بوق يكي از اون گزينه ها روتلفظ كنيد.
name dial : بعد از گفتن name dial اگه درست تلفظ كرده باشيد. بعدش بايد يكي از اسمهايي كه تو فون بوك گوشيتون هست تلفظ كنيد. مثلا : mohsen بعدشماره اون شخص گرفته ميشه. اگه مثلا براي محسن 2 تا شماره باشه مثلا يكي خونه و يكيمحل كار كافيه بعد از گفتن محسن بگيد home يا work ( موقع تعريف كردن يه شماره توفون بوك ميتونيد از طريق تنظيم category مشخص كنيد شماره منزل يا محل كاره ياموبايل و.... )
digit dial : اگه يه شماره اي غير از شماره هاي دفترچهتلفنتون رو ميخوايد بگيريد كافيه بگيد digit dial و بعدش شماره تلفن رو به انگليسيتلفظ كنيد مثلا : 01232222105 زيرو وان تو تري تو تو تو تو وان زيرو فايو ميتونيدعددها رو با هم بگيد مثلا 1234 وان سازند تو هاندرد سيرتي فوربقيه گزينه هاهم ديگه تابلو هستن. فقط يه چيز ديگه اگه مثلا موقع تلفظ اسم يا شماره اشتباه تلفظكنيد گوشي 3 تا گزينه كه ممكنه مد نظر شما بوده باشه رو مياره بعدش خودش اونا روتلفظ ميكنه كافيه هر كدوم رو خواستيد بگيد yes اگه اون مد نظر شما نبود بگيد no
اگه سوالي هست در خدمتم.
اینم یه نرم افزار واسه ظبطه صدا:20:
http://www.4shared.com/file/25891228/27711308/SoundCaptureDateTime.html
ممنون مسعود جان. اين آموزش از محمد ( متاليكا ) هست. شما داريد قانون كپي رايت رو به خوبي رعايت ميكنيد من هم بايد اين كار رو بكنم! در ضمن دوست خوبمون كه گفتند ضبط صدا نداره احتمالا از ورژن هاي پايين استفاده ميكنن. ورژن 4 به بعد ضبط صدا داره خيلي هم خوب كار ميكنه.
از شما ممنونم ناصر جان که یادآوری کردید:46:....نقل قول:
بله کاملا درسته...
دوست عزیز ببین اهنربایی که در اسپیکر ها هست اگه قرار باشه اختلال درست کنه اول رو مانیتور این کار رو میکنه چون همیشه کنار مانیتو هست در ضمن woofer یا همون تیکه سوم اره چون اهنرباش قویه ممکنه اختلال درست کنه اگه حدود 20 یا 30 سانت فاصله داشته باشه هیچی نمیشه منم گفتم بزار زیره مانیتور که صفحه مانیتور به لرزه بیافته :31:نقل قول:
با سلام
چطور V3x رو فارسی کنم تامسیج های فارسی رو بگیره؟
با تشکر
دوست عزیز پک فارسی ساز رو با نرم افزرا rsd رو گوشی بریز فارسی میشه تو اولین فرصت واست لینک میزارم
با سلام به همگي
من مي خوام بدونم چگونه ميشه نرم افزارهاي گوشي v3x رو به روز كرد منظورم سيستم عامل يا همون اپراتور گوشي و نرم افزارهاي داخل خود گوشي هست.
با تشكر
80451601
سلام دوسته عزیز....ببین شما میتونی یه سری امکانات رو به گوشیت اضافه کنی.... و کاراییش رو افزایشنقل قول:
بدی.... و راهش هم فلش و یا فلکس کردنه گوشی هستش...:12:
Kako Ha Kheili Mamnon Man Halo Miram Emtehan Konam Dasetoon Dard Nakone:46:
با سلام
يعني اين گوشي امكان update نرم افزاراش از طريق اينترنت (مثل گوشي هاي nokia) رو نداره؟
80451601
نقل قول:نقل قول:
سلام.عرض کردم که... این امکان وجود داره...ولی نه مثله نوکیا...به شکله دیگه..
سلامنقل قول:
یکی کمکم کنه
هر کاری کردم نتونستم این اسکینو ( Hello Moto- Split Skin ) نصبش کنم توی درایو e فولدرهای icon و mini رو ساختم فایلهارو انتقال دادم فایلهای سیستمی رو هم توی A/System ریختم اسکینو هم چند بار با برنامه Skins.Manager و چند بار هم با برنامه
P2kCommander نصب کردم ولی نصب نشد که نشد تا حلا هم چندین بار گوشیمو به خاطر این اسکین فلش کردم آخه از ظاهر این اسکین خیلی خوشم می آد دوست دارم نصبش کنم.
خواهش میکنم اگه کسی این اسکینو نصب کرده یه لطفی بکنه مرحله به مرحله مراحل نصبش رو بگه . مرسی
دوست عزیز بر نامه p2kommander رو اجرا کن بعدش از توی my computer (خارج از برنامه) برو جایی که فایل های اسکین موجود هست تقریبا اخر هر اسکین یه فایل با اسم اسکین نوشته که قبلش کلمه install موجود هست اون رو اجرا کن و بعد دکمه execute رو بزن تا اسکین خودش نصب بشه امید وارم که با این روش بتونی به خواستت برسی(یادت نره برنامه رو اجرا کن ولی باهاش کاری نداشته باش)