ناصر جان بهت تبریک میگم.....
من که دیگه موتو ندارم وگرنه حتما از این مانستر پک استفاده میکردم.....!
Printable View
خیلی ممنون دوست عزیزم. اجازه ما هم دست شماست. خوشحال میشم به معرفی این مونستر پک تو سایت های دیگه بپردازید. با تشکر از داداش آپاچی گل.نقل قول:
آقا این v3x دوست داشتنی همیشه با من هستش ، سابقآ روس ها بودن که توی مود کردن گوشی های موتو حرف اول را میزدند ولی الان باعث افتخاره که مانستر پک های ایرانی توی Motorolafans , و Modmymoto دیده میشه با این استقبال زیاد
خدا کنه موتو بعد از این که P2K را با Open EZX ادقام کرد باز امسال روش کار کنه و توی خط تولید گوشی هایی مثل razr که بهشت مودر ها بود یه تکونی بده .
با اجازه شما من علاقه مندم که مانستر پک شما رو در اولین زمان ممکن در جا هایی دیگه مثل Letsmoto.ru قرار بدم تا بقیه موتو یی ها ازش لذت ببرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به. تورج خان کم پیدا. ممنون به خاطر حسن نیتتون.نقل قول:
قبلا بیشتر بودید و بیشتر فرصت زیارتتون رو داشتیم. زندگی بدون موتو کار خیلی سختیه! چه طور تونستید موتو رو کنار بزارید؟!
والا این چند وقته بدجوری گرفتار بودم....!نقل قول:
به به. تورج خان کم پیدا. ممنون به خاطر حسن نیتتون.
قبلا بیشتر بودید و بیشتر فرصت زیارتتون رو داشتیم. زندگی بدون موتو کار خیلی سختیه! چه طور تونستید موتو رو کنار بزارید؟!
اره بدون موتو نمیشه....خیلی سخته تو اولین فرصت میرم دوباره موتو میخرم.....!!!
متاسفانه از وقتی v3x جونم افتاد توی اب و مجبور به فروشش شدم......اوضای مالیم خراب شد وگرنه عمرا برند دیگه ای رو بخرم....!
زنده باشی تورج خان.
سلام . کمترین قیمت v3i در علائدین رو میخواستم ببینم چقدره ؟
ممنون
جواب ما چی شد ؟نقل قول:
سلام دو تا سوال داشتم 1- v3xمن وقتي مزارم شارژ فول نمي شه حالا اشكالش از گوشيه يا باطري يا شارژر ؟2- آيا راهي براي افزايش قدرت آنت دهي وجود داره؟
سلام مجدد به دوستان قدیمی در این تاپیک مخصوصا اقا تورج و اقا ناصر :10:
چه روز هایی داشتیم اینجا
دوستان دقیقه 1 سال قبل در همچین روزی گوشی من همینطوری که روی میز بود بی دلیل ( که هیچ وقت نفهمیدم چرا ) lcd اون از کار افتاد
یعنی گوشی همه جوره کار میکرد الا lcd
خلاصه ما این در و ان در زدیم و اخرش هم هیچ
گوشی رو تو کل شهر پیش هر کسی بردم یا گفتن moto نیستیم یا بعد از 1 روز که دستشون بود میگفتن کارش تمامه و بنداز دور :18:
2 بار فرستادم تهران برای 3 تا تعمیر کار که ادعای این کاره بودن میکردن اونا هم همین رو گفتن :27:
تا این که بعد از چندین ماه خاک خوردن گوشی تو کمد و رسیدن چند تا پیچ گوشتی سری t خودم بازش کردم و ور رفتم و فهمیدم :
تا 2 روز قبل که از تهران یک کابل flex اصلی خریدم 4 تومان و اوردم زدم و گوشی بعد از 12 ماه زنده شد :5:نقل قول:
عجب داستانی شد
==========
قصضیه اینه که تو این 1 سال من همه چیز از این برند یادم رفته و تمام MP ها و نرم افزار های لازمش هم پاک شد از هاردم چون دیگه نیازی نبود :31:
حالا میخواستم اخرین MP گوشی رو برام بزارید که ظاهرا ناصر جان یکی تهیه کرده به اسم perspolis
و این که کلا نرم افزار های دستکاری گوشی که فکر کنم اسمش 2k یا همچین چیزی بود رو هم لینک هاش رو بزارید :31:
اینم اطلاعات bootloader گوشی :
0.6.8.2
sw :
r252211_cor3_8
5.9b.e5p
خوب ظاهرا ناصر جان رفتن خدمت سربازی
من از p30mob همه چیز رو گرفتم هم motokup هم p2ktools هم rdslite و غیره
monster pack ایشون رو هم ( perspolis ) رو هم گرفتم زدم عالی بود فقط مشکل please wait دادن داشتم که مجبور شدم برگردم به همون heartless version 4
مرسی
شرمنده اینجا خیلی خلوته کسی (از جمله خودم ) واستون لینک برنامه ها رو نذاشت. در مورد مشکل please wait منم این مشکل رو داشتم تنها راهشم این بود که contact ها رو از روی سیم کارت پاک کنین!!!! کاش خود ناصر جان بودن بیشتر توضیح میدادن. من بک آپ از شماره هام داشتم و وقتی پاک کردم کاملا مشکل حل شد.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
میخواستم بدونم هنوز V3X پیدا میشه؟
قیمتش چنده؟
V3XX هم داریم؟
اگه داریم و الان موجود هست در بازار
کدوم بهترن؟
ممنون
حال میکنین چقدر سریع جواب میدیما :) (واقعا شرمنده) بله هنوز هست و حدود 130-40 هست. v3xx هم داریم و جدیدتره و بهتر!!نقل قول:
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
در مورد مشکل []ascension] عزیز که مشکلشون رو اینطور بیان کردن :
وقتي يه smsطولاني رو از يه گوشي ديگه به v3i مي فرستم ،بعد كه مي خوام همون رو forwardكنم ،از تعداد كاراكترها خودش كم مي كنه. يعني نمي تونم يه sms طولاني رو با اين گوشي به كسي بفرستم در حاليكه همون smsطولاني رو وقتي با گوشيهاي ديگه امتحان كردم ،فرستاده شد.
حالا بايد چيكار كنم كه با اين گوشي smsطولاني فرستاده بشه؟
آیا فقط وقتی که زبان فارسی رو فوروارد میکنین این مشکل پیش میاد؟ اگه بله شما باید یونیکد رو فعال کنین با این سیم ادیت :
Seem 0032_0001 offset 3F - bit 4: SMS Unicode (1 on, 0 off)
نه . sms اي كه forward مي كنم به زبان انگليسي هست :32: :31:
2 تا سئوال داشتم
1. ایا میشه v3i رو فارسی کرد ؟ هزینش چنده
2. نمیشه MP3 رو واسه زنگ گذاشت ؟
نقل قول:
سلام .
آره میشه .!
لطف کنید ورژن گوشی رو بگید تا پک فارسی رو بدم خدمتتون .
نحوه تشخیص :
کد بالا رو بزنید وبعد ورژن s/w رو یاداشت کنید .کد:*#9999#
هزینه ای هم نداره !
2- آره میشه زنگ mp3 گذاشت . مشکلی نداره که . اگه گوشیت رو تا حالا فلش نکردی و استوک هست آهنگتو بریز توی حافظه خود گوشی و بعد بعنوان زنگ ازش استفاده کن .
موفق باشید....
ممنونم مشکل فارسی سازیش حل شد فقط یه سئوال برنامه می ریزی کجا ذخیره میشه ؟
سلام
اگه منظورت برنامه جاوا هست شما میتونی هم در حافظه گوشی و هم مموری کارت ذخیرش کنی .
اگه هم منظورت فایل های عادی هست که با بلوتوث میگیرید ، خب همون اول کار در موقع دریافت میتونید بهش مسیر ذخیره شدن بدید که خودش اتوماتیک در بخش مربوطه قرار می گیره . یعنی اکر یک آهنگ رو دریافت کردید اتوماتیک تو بخش مولتی مدیا و قسمت sound میتونید پیداش کنید .
نقل قول:
عزیز من منظور برنامه هست نه اهنگ مثلا تهران 88 الانم نصب اما از کجا باید برم برای اجرا پیداش کنم ؟
برو به Game &app و تو لیست نگاه کن اگر پیدش کردی که هیچ ولی اگر پیدا نکردی دکمه منو( علامت _ بالای فلش ^ صفحه کیبرد گوشی) رو بزن و از لیست عبارت switch storge device را انتخاب کن و حالا حافظه گوشی یا مموری کارت رو انتخاب کن(بسته به وضعیت کنونی گوشی) و بعدش بگرد دنبال برنامه هاتون.
موفق باشید....
واقعا ممنونم مثل همیشه عالی دقیق و کامل
آقا سلام
یه مشکل چرا وقتی تهران 88 رو اجرا می کنم 1 خیلی کنده 2 اینکه نقه اصلی رو نمیاره ؟پ
میشه این مشکل رو حل کرد ؟
خوب متاسفانه به دلیل قدیمی بودن گوشی v3x و v3i خوب کند بودنش طبیعیه!!
منظورن از نقه اصلی چیه؟
آخه معذرت میخوام اشتباه تایپی بوده
نقشه منظورم بود
این که نقشه اصلی رو نمیاره به سیستم جاوا موتورولا بر میگرده که به دلیلی قدیمی بودن و تفاوتی که با بقیه برند ها داره این امکان وجود نداره...!
نقل قول:
یعنی ورژن قبلیم روش کار نمی کنه ؟
با آپدیت فریم ویر گوشی این مشکل حل نمیشه ؟
شما از چه فریموری استفاده میکنی؟معمولا اگه فریمور بالاتری رو استفاده کنی امکانات بیشتری رو خواهی داشت!
نقل قول:
والا فریم ویر اصلی خوده گوشی می خواستم بدونم آیا میشه مثل نوکیا که آپدیتر داره اینم بدونی اینکه به خوای بدی فلشش کنن خودت آپدیت کنی ؟
میتونی با نرم افزار rsdlite خودت فلشش کنی ( لینک رو واستون پ.خ کردم) یعنی منظورم اینه که نیاز نیست بدین بیرون.
نقل قول:
عزیز چیزی نیومده ها
بعد اگر میشه لینک اخرین فریم ویر و هم فارسی رو داشته باشه لینک کنین
الان دوباره فرستادم. لینک آخرین فیرمویر با فارسی رو هم فرستادم.
دوستان یه سوال چطور میشه تو v3i تم ریخت ؟ لطفا کسی نگه که تو صفحات قبلی این مطلب گفته شده ! چون نمیشه من 100 صفحه رو با اینترنت زغالی بگردم ! بهم حق بدید .... ممنون میشم سریع جواب بدید . راستی بعضی از بازی ها تو گوشی من اجرا نمیشه ! مثلا تو اکثر بازی ها تو وست بازی هنگ میکنه ! آیا امکانش هست که از رم 1 گیگی که رو گوشی گزاشتم باشه ؟
سلام.تو صفحات قبلی این مطلب گفته شده ! :31: حق داری عزیز. واقعا صفحات تاپیک زیاد شده و فکر میکنم یه نفر باید اون آموزش ها و مسائل مربوطه رو به پست اول منتقل کنه. من این آموزش تصویری رو که m.g.s از سایت موبایلستان زحمتش رو کشیدن واستون میذارم.نقل قول:
بعد از نصب درایور, نرم افزار Skins_Manager را اجرا کنید.مدتی صبر کنید تا اسکین های موجود در گوشی را اجرا کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه ی Install را انتخاب کنید و در پنجره ی باز شده گزینه ی ok را انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق تصویر به پوشه ی اسکین مورد نظر رفته و فایلی که پسوند ski دارد را انخاب کنید.
مشاهده می کنید که اسکین مورد نظر در حال نصب شدن است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از پایان نصب به گزینه ی More رفته و Restart phone را انتخاب کنید.
توضیح: میتونین نرم افزار skin manager رو از لینک زیر دریافت کنین :
کد:http://www.dl.takmob.net/software/computer/Skins%20Manager%20%5Bwww.takmob.net%5D.zip
رمز فایل فشرده :www.takmob.net
نکته ی دیگه اینکه نمیدونم عکسها واستون نشون داده میشه چون بیشتر سایتهای واسه آپ کردن عکس هیتلر شده.
در مورد اون مشکلتون هم اگه ممکنه بگین از چه فیرمویری استفاده میکنین. اگه فیرمویر مد شده ی جدید باشه نه مشکلی با رم 1 گیگ نداره .ببینین این پک بازی هم واستون مشکل داره :
کد:http://www.i*r-t*c*i.org/04/game/Motorola.Games.Pack%5Bwww.I*r*-T*c*i.Org%5D.zip
توی آدرسی که دادم ستاره ها رو حذف کنین
سلام بر دوستان
من یه مشکل بزرگ با v3x پیدا کردم اونم اینه که گوشی کلا" قاطی کرده هنگ میکنه
وقتی میرم تو دوربین صفحه گوشی قاطی میشه وقتی گزینه ای را انتخاب میکنم بازم هنگ میکنه
میکروفون و اسپیکر گوشی قطع شدن . زنگ می زنم یا کسی زنگ میزنه صدا اصلا نمی یاد
ایا درست میشه؟
قیمت v3x دست دوم چنده؟
احتمالا" دیگه عمرش تموم شده -نقل قول:
چه قدر از این v3x بدبخت کار میکشین :31:
قیمت فکر کنم حدود 60-70 تمیزش
ﺩﻭﺳﺖ گﻠﻢ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﺯﻡ ﺣﺎﻟﺎ ﻳﻪ ﻓﻠﺶ ﺑﺰﻧﻴﻦ ﺷﺎﻳﺪ ﻣﺸﻜﻠﺘﻮﻥ ﺣﻞ ﺷﺪ ﺍﻭﻝ ﺑﺎ ﻳﻪ ﻓﻴﺮﻣﻮﻳﺮ ﺍﻭﺭﺟﻴﻨﺎﻝ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﻨﻴﻦ و ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﺍﺯ ﻳﻪ ﻓﻴﺮﻣﻮﻳﺮ ﻣﺪ ﺷﺪﻩ ﻣﺜﻞ ﻫﺎﺭﺗﻠﺲ ﻫﻢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ كنيننقل قول:
یعنی راه دیگه ای نیست حتما باید فلش بزنم اونم اگه درست بشه یا نشهنقل قول:
سلام
من مشکل میکروفون و اسپیکر گوشی رو درست کردم مونده مشکل دوربین و یه جورایی سیستم عامل گوشی(البته میدونم v3x سیستم عامل نداره) تو صفحه اصلی گوشی نوار ابزار نصفش نیست یعنی قسمت message هست و video cam نیست
وقتی میرم تو دوربین صفحه قاطی میشه و باید دره گوشی رو تا نصفه ببندم تا درست بشه و وقتی هم که میره تو دوربین تصویر نداره و سرعت گوشی خیلی اومده پایین
نظر خودم اینه که گوشی ویروسی شده.
هر چه سریعتر به یاری سبزتان نیازمندم .
من v3xرا چند بار master clear کردم و فکر کنم بعضی از فایلهاش پاک شده و گوشی به هم ریخته.
کسی بک اپ کاملشو داره برام بذاره ممنون میشم.
اگه لطف کنین زودتر بذارین چون واقعا کارم گیره
میخوام گوشی دوستم که v3i رو فول فلش کنم یه مونسترپک خوب سراغ دارید
بهترین فیرمویرهای این ها هستن :
کد:http://www.mmus.us/forum//showthread.php?t=10351
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=84951
من خودم اولی رو پیشنهاد میکنم.کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=74643
اینم ببینین :
کد:http://www.mmus.us/forum//showthread.php?t=7513