كسي خبر نداره بالاخره اين قانون كه اگه از يه خانواده دو نفر رفته باشن سربازي فرزند سوم معافه چي شد؟!
كسي خبر نداره بالاخره اين قانون كه اگه از يه خانواده دو نفر رفته باشن سربازي فرزند سوم معافه چي شد؟!
فعلا تو کمیسیون امنیت مجلس تشریف دارن!!:31:نقل قول:
سلام
دوستان کسی از این قانون جدید که تلویزیون اعلام کرد خبری نداره ؟
من رفتم پلیس +10 و کلانتری گفتند فعلا چیزی به ما بخشنامه نشده .
من شنیدم کسانی که تک پسر هستند و خواهر مجرد توی خونشون دارند معافند ، آیا درسته ؟ اگه کسی اطلاعات جامعی راجع به این مساله داره خواهش می کنم بگه .
صفحه قبل دوستان توضیح دادن.:11:نقل قول:
دوستان این جا موند::31:
یک کسی با گذرنامه تا 29 اسفند(اجازه ی خروج از کشور تا 88/12/29) امسال می تونه از کشور خارج بشه و الان هم شک داره کی بره حالا اگه اون 20اسفند بخواد بره ایراد نمیگیرن که بگند 10روزت مونده کجا می خوای بری یا کاری ندارند؟
عزیز میخوای دقیق به جوابت برسی باید زنگ بزنی نظام وظیفه..نقل قول:
مطمئن نیستم ولی تا آنجا که یادمه باید زمان برگشتتان تا قبل از اتمام اعتبار گذرنامه تان باشد.نقل قول:
سلام!
آقایان یه سوال داشتم
من هنوز مشمول نشدم
و میخوام برای ادامه تحصیل به خارج از کشور برم
کی میتونه شرایط گذر از این سربازیو همرو بهم بده؟؟؟؟
ممنون میشم!
این قوانین جدید که برای حذف قانون 3 برادری هست چه جوریه؟نقل قول:
به گزارش ایسنا وی با بیان اینکه شورای نگهبان 14 ایراد به طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی وارد کرد افزود: یکی از مشکلات این طرح مربوط به مدت خدمت سربازی که بنا بود 24 ماهه و نسبت به میزان مدرک تحصیلی دو ماه به دو ماه کم شود که بنا بر آخرین هماهنگیهای صورت گرفته در این رابطه این تبصره حذف شد و بر این اساس زمان خدمت سربازی تا پایان سال 89 به همین روال حال حاضر خواهد بود.
وی در ادامه از حذف بند مربوط به معافیت سه برادری در طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی خبر داد و گفت: همچنین بر اساس آخرین هماهنگیها، موضوع معافیت داماد و نوههای خانواده شهدا که فرزند پسر نداشته باشند هم حذف شده است.
من سوالم اینه که معافیت 3 برادری تا چه زمانی اجرا میشه؟
تا پایان سال 88 ؟ یا تا پایان سال 89؟
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
این قوانین جدید که برای حذف قانون 3 برادری هست چه جوریه؟نقل قول:
به گزارش ایسنا وی با بیان اینکه شورای نگهبان 14 ایراد به طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی وارد کرد افزود: یکی از مشکلات این طرح مربوط به مدت خدمت سربازی که بنا بود 24 ماهه و نسبت به میزان مدرک تحصیلی دو ماه به دو ماه کم شود که بنا بر آخرین هماهنگیهای صورت گرفته در این رابطه این تبصره حذف شد و بر این اساس زمان خدمت سربازی تا پایان سال 89 به همین روال حال حاضر خواهد بود.
وی در ادامه از حذف بند مربوط به معافیت سه برادری در طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی خبر داد و گفت: همچنین بر اساس آخرین هماهنگیها، موضوع معافیت داماد و نوههای خانواده شهدا که فرزند پسر نداشته باشند هم حذف شده است.
من سوالم اینه که معافیت 3 برادری تا چه زمانی اجرا میشه؟
تا پایان سال 88 ؟ یا تا پایان سال 89؟
اگر تصویب بشه-> آخر 89 اجرا میشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
سوالی داشتم
من دانشجوی ترم 6 کاردانی هستم ، الان به من مجوز ترم 7 داده شده ولی من با احتساب ترم 7 16 واحد برایم می مونه ، ایا نظام وظیفه به من مجوز تحصیل در ترم 8 رو میده ؟
با تشکر
تا یک سنی می تونید از کشور خارج شوید 16 یا 17نقل قول:
بعدش باید سربازی تمام بشه
متولد چه سالی هستید؟؟نقل قول:
سلام!
آقایان یه سوال داشتم
من هنوز مشمول نشدم
و میخوام برای ادامه تحصیل به خارج از کشور برم
کی میتونه شرایط گذر از این سربازیو همرو بهم بده؟؟؟؟
ممنون میشم!
سلامنقل قول:
از دانشگاهتان بپرسید. آنها باید موافقت کنند. تا آنجا که می دانم تا زمانی که دانشجو هستید سازمان وظیفه به شما کاری ندارد. فکر کنم (البته در دانشگاه ما) زمان موارد خاص حداکثر 2 برابر زمان کل معمول است (البته با موافقتهای کمیته موارد خاص)
یعنی لیسانس 8 سال فوق حداکثر 4 سال فوق دیپلم 4 سال.
باید دانشگاهتان موافقت کند.
موفق باشید
ببينيد بهتر از دانشگاه بپرسيد باز هم.نقل قول:
اما تا جايي كه بنده تجربه و اطلاع دارم اگر دانشگاه و مركز با ادامه تحصيل شما موافقت كنند كه مي كنند در اكثر مواقع نظام وظيفه هم مجوز تحصيل رو ميده. اما باز هم جهت اطمينان بپرس شما.
سلام.
من متولد * هستم و تاریخ * هم فارغ التحصیل شدم.
بعد رفتم حوضه نظام وظیفه گفتن غیبت خوردی .
بعد گفتن برم پلیس +10 دفترچه ام رو پست کنم.اونجا هم گفت غیبت خوردی و باید دفترچه اعزام بگیری.منم گرفتم و پست کردم.
در صورتی که من فقط یه بار امتحان کنکور دادم حالا نمیدونم امسال چی کار کنم واسه دانشگاه درصورتی که امسال وضع درسیم هم خیلی خوبه.
لطفا اگه کسی راهی میدونه بگه که غیبتم پاک شه.
متولدین نیمه ی دوم 69 باید دفترچه رو تا 6 ماه بعد از زمان فارغ التحصیلی پست کنن و گرنه به ازای روزهای دیرکرد غیبت می خورن ( من خودم دقیقا آخرین روزی که فرصت داشتم دفترچه رو فرستادم ! ) ، بعد تاریخ اعزام به خدمتشون میشه بعد از کنکور ، مثلا واسه ی من شده فکر کنم 12 اسفند 89 یعنی تقریبا یک سال دیگه ، تا اون موقع اگه تکلیف دانشگاه مشخص شد ( یعنی اگه کنکور قبول شدی که ان شاالله میشی ) معافیت تحصیلی بهت می دن و اگه نشی باید در تاریخ مشخص شده اعزام بشی ...
ولی سازمان سنجش اعلام کرده که برای شرکت در کنکور نباید غیبت داشته باشی ...
بهتره با سازمان سنجش تماس بگیری و ازشون بپرسی ...
موفق باشی ...
من شنیدم میگن اونایی که دفترچه نفرستن غیبت میخورن
حالا نمیدونم کنکورتو قبول کنن یا نه
ولی احتمالا برای دانشگاه قبول نکنن
نمیدونم والله موضوع پیچیده ای شده
بهترین کار همون تماس با سازمان سنجشه !
با کدوم شماره با سنجش تماس بگیرم!
برو لینک زیر
کد:http://www6.sanjesh.org/public/ContactUs.php
سلام.
اگر کسی بخواد برای ادامه تحصیل به خارج از کشور سفر کنه در صورتی که هنوز خدمت سربازی رو تموم نکرده، براش این امر امکان پذیر ه؟
من که شنیدم اجازه خروج رو میدن به شرطی که 1 سال از تاریخ فارغال التحصیلی نگذشته باشه.نقل قول:
کاملا درسته اگر غیبت نداشته باشید میشه. بهش میگن بورس به خرج شخصینقل قول:
بعد نهایتش چی میشه؟ بعد از پابان تحصیلات باید خدمت رفت؟
برای این کار باید به کجا مراجعه کرد؟ جزییاتش رو از کجا میشه دریافت کرد؟
ممنون
نهایتش بازگشت به کشور و رفتن به خدمت است البته خدمت برای افراد دارای مدرک ارشد و دکترا با دیگر افراد متفاوت است. برای دریافت بهتر جزییات به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنید.
خب پس نتیجه میگیریم که فرد باید بعد از پایان پیش دانشگاهی تا 1 سال وقت داره که اقدام کنه. درسته؟!
یه سوال دیگه اینکه این اقدام کردن چطوره؟! یعنی سازمان نظام وظیفه چه مدارکی میخواد؟ هزینه ای دریافت میکنه؟ یا بهتر بگم چیزی باید گرو گذاشت؟!
لینک زیر هم یه چیزایی نوشته ولی کامل و جامع توضیح نداده:
؟!
کد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Instruction&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=1d781213-f5c6-4e6b-b3a0-376931cdf1d8&ID=9ffbfd96-754b-445b-b0bc-a953832b56ac
گرویی که می خواهند 15 میلیون تومان وثیقه هست ولی مثلا برای سفر حج فقط 15 میلیون چک میخواهند. برای کربلا و سوریه یک جور دیگر است فکر کنم ضمانت نامه بانکی هست ولی برای تحصیل را نمی دونم بهتره به خود سازمان یک روز بروید و به طور دقیق بپرسید (شاید برای شما که پیش دانشگاهی هستید 10 میلیون باشد).نقل قول:
من شنیدم که اگه مادر پدرتون طلاق بگیرند 3 ماه بعد می تونید معافی بگیرید....
بند 3 از معافیت کفالت : مادر فاقد شوهر
بله اون موقع شما کفالت مادر را به عهده میگیرید و چون سرپرست یک نفر به عهده شماست اون موقع شما را معاف میکنند حتی در شب های بربره مهرا مدیری به این موضوع در یک قسمت پرداخته بود.:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه بازم برادر داشته باشي چي ؟ بازم معافيت ميدن ؟؟؟
سلام
بالاخره تونستم كه معافيتم رو بگيرم.
از سايت هم ممنونم كه شايد اگه آيين نامه هاي موجود در پست اول اين تاپيك رو نمي خوندم هيچ وقت سفت و سخت دنبال معافيتم نمي رفتم.
از همه ممنونم.
خدا رو هم شكر مي كنم.
سلام
من نیمه دوم 69(69/12/29) مدارکمو یه ماه پیش فرستادم ولی هنوز برگه اعزام نیومده..........اگه یه مشکلی باشه و اون رسید ملاکه یا برگه اعزام؟
نگران نباش. میادنقل قول:
اگر بردار به سن قانونی(18سال) رسیده باشه بله شما سرباز محسوب میشین.نقل قول:
من یه ترم دیگه دانشگاهم تموم میشه ، ینی تابستون میتونم برم خدمت ، میخواستم بدونم اگه الان دفترچه پست کنم تا تابستون اعزامم؟ کی باید دفترچه پست کنم که تابستون اعزام بشم؟
توی ترم تابستون تموم بشه نمیشه. اما اگر این ترم تموم بشه برای شهریور میشه. فقط مدارکتون رو باید تیر بفرستید.نقل قول:
سلام من متولد اردیبهشت 70 هستم بعد الانم دانشجوام یه ترم رفتم ترم دوم رو مرخصی گرفتم خواستم ببینم امسال می تون دانشگاه ازاد امتحان بدم و اگه قبول شدم برم یا نه؟
متولدین فروردین 70 که امسال پشت کنکورن کی باید دفترچه بفرستن؟
هزینه انصراف از تحصیل دانشجوی ترم شش دانشگاه سراسری حدودا چقدره کسی در این زمینه اطلاع داره؟