بچه ها راست میگند چاووشی یه زمانی معتاد بوده ؟ سنتوری ه داستان خودش بوده !
دقت کردید تا حالا یه عکس درست و حسابی هم ازش نیومده؟!
Printable View
بچه ها راست میگند چاووشی یه زمانی معتاد بوده ؟ سنتوری ه داستان خودش بوده !
دقت کردید تا حالا یه عکس درست و حسابی هم ازش نیومده؟!
نقل قول:نقل قول:
سلام گرامی...
این چیز ها که شنیده اید..کاملا بی ربط و شایعه است و داستان سنتوری هیج گونه ربطی به چاووشی ندارد..غیر از این که از صدایش استفاده شده...همین...و اگر عکسی ندیده اید به خاطر این بوده که سرچ نکرده اید...این هم عکس... و زندگی نامه ی محسن چاووشی...
محسن چاووشي بدون ترديد يكي از محبوبترين خوانندههاي پاپ است. او متولد سال 1358 در شهر آبادان است. در يك خانواده هشت نفري بزرگ شده و ليسانس حسابداري دارد و موفقيتش را مديون لطف و محبتهاي مادرش ميداند.
با او گفتگويي انجام داديم كه گوشههايي از آن را ميخوانيد. نسبت به آلبوم اولم تغييرات زيادي كردم، اون روزها خيلي كم سن و سال بودم، هيچ چيزي از دنياي موسيقي حرفهاي نميدانستم اما حالا ديدگاهم نسبت به موسيقي عوض شده است.
اوايل كه كارم رو شروع كرده بودم، همه ميگفتند از فلان خواننده تقليد ميكنم اما رفتهرفته صداي من پختهتر شد و خشي كه با بالا رفتن سن و تمرين زياد در صدايم ايجاد شد، باعث گشت صدايم از آن خواننده متمايز شود.
شايد خواننده مجاز نباشم اما تا به حال كار بدي را نخواندهام. من براي موسيقي و مخاطبم حرمت قائلم و هيچوقت حاضر نيستم كار ضعيفي را به آنها ارائه بدهم.
از اجراي ترانه «نفرين» بسيار پشيمانم البته من براي كار خانم حيدرزاده ارزش زيادي قائلم ولي به نظر من هيچوقت يك عاشق نميتواند معشوقش را نفرين كند چون او روزي انتخابش بود به همين خاطر با خواندن شعر«دستاي من عمري نمك خورده دستاي توئه، هر جوري نفرينت كنم آخر نانجيبيه» خواستم به نوعي آهنگ «نفرين» را جبران كنم.
در رابطه با گرفتن مجوز، بدشانسي آوردم. آلبوم اول من در آستانه گرفتن مجوز بود حتي چند اصلاحيه هم به آن وارد شده بود اما تنها چند روز مانده به انتشار آلبوم، كار روي اينترنت پخش شد البته در اين رابطه خودم هم بيتجربگي كردم چرا كه كار را دست چند نفر سپردم. آنها هم رفاقت را در حقم تمام كردند و كار را روي اينترنت گذاشتند.
قبلا اصلا آهنگهاي با كلام را گوش نميدادم و تنها موسيقيهاي بيكلام ريچارد كلايدرمن را گوش ميدادم اما خب مدتي است به اصرار دوستانم كار سايرين را هم گوش ميدهم. آلبوم جديدم «يه شاخه نيلوفر» نام دارد كه احتمالا تا چندي ديگر به بازار ميآيد. اين آلبوم نسبت به كارهاي قبليام فاخرتر است. در اين آلبوم، هم راك خواندهام، هم اسلو و ترانس. تنظيم آلبوم جديدم بر عهده خودم است، البته كار شهاب اكبري هم خيلي خوب بود. من همين جا ازش تشكر ميكنم، منتهي احساس كردم خودم بيشتر از سايرين از حال و هواي آلبومم باخبرم البته محمدرضا آهاري هم در تنظيم آهنگها كمك كرد. شعر آلبوم هم مانند گذشته برعهده حسين صفا، امير ارجبين و اسلام محمدي است. آنها از دوستان بسيار نزديك و صميمي من هستند و با فضاي كاريام كاملا آشنا هستند.
با اينكه پيشنهادهاي زيادي براي تنظيم و آهنگسازي ساير خوانندهها داشتم ولي ترجيح ميدهم براي خودم كار كنم چرا كه سبك من مختص به خودم است و نميتواند كمك زيادي به ديگران بكند. از ميان كارهاي خودم به «عشق دو حرفي» و «براي پاييزي» و «متاسفم» علاقه بيشتري دارم. خيلي دوست ندارم از من عكس و تصوير جديدي چاپ شود چرا كه اگر من از خودم عكس و تصويري به بازار بدهم، مسئولان فكر ميكنند من به دنبال مطرح كردن خودم به شكل غيرمجاز هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتي قبل شايعه شده بود كه ميخواهم از ايران بروم در حالي كه من هيچوقت به اين مسئله حتي فكر هم نكردم. من دوست دارم در مملكت خودمان و براي هموطنانم بخوانم تا در غربت... در مورد فيلم «سنتوري» و حواشي آن تا به حال حرفهاي زيادي زده شده ولي آن چيزي كه مسلم است، صداي من باعث عدم اكران اين فيلم نشده چرا كه بعد از حذف صدايم هم مشكل اكران «سنتوري» همچنان پابرجاست.
شايعاتي كه در مورد اختلاف من و رادان وجود دارد را به طور كامل تكذيب ميكنم. من و بهرام نه تنها هيچگونه مشكلي با هم نداريم، بلكه مرتب با هم در تماسيم. «سنتوري» بدون ترديد به لحاظ هنري براي من سودمند بود اما از لحاظ مالي منافع من در نظر گرفته نشد. پيشنهادهاي زيادي براي بازيگري دارم اما خودم تمايل چنداني براي حضور در اين عرصه ندارم، ترجيح ميدهم كه فعلا در يك حرفه فعاليت كنم.
ديگر قصد دوصدايي خواندن را ندارم...! با وجود مشكلاتي كه بر سر راه خوانندگيام وجود داشت اما هيچوقت دلسرد نشدم چرا كه اين كار را با عشق انجام ميدهم.
اوايل فقط براي دل خودم كار ميكردم اما وقتي علاقه مردم را ديدم، تصميم گرفتم ديدگاهم را راجع به ترانههايم عوض كنم. در آلبوم جديدم ديگر از كارهایي نظير «نامادري» و «نفرين» نميخوانم... شايد باور كردنش هم براي شما مشكل باشد اما من از موسيقي درآمدي نداشتهام. مدتي قبل به دليل مشكلاتي كه بر سر راه خواندنم به وجود آمده بود، حسابي دلزده شده و قصد داشتم ديگر نخوانم اما دوستانم با من صحبت كردند كه براي موفقيت بايد جلوي مشكلات ايستاد، نه اينكه ميدان را خالي كرد.
ممنون/:31:
دوستان من یه بک گرند برای یکی از آهنگهای چاوشی طراحی کردم یه نگاهی بندازید بدک نیست
ممنون
دوستان من یه بک گرند برای یکی از آهنگهای چاوشی طراحی کردم یه نگاهی بندازید بدک نیست
ممنون
هادی جان عالیه
خوش به حال محسن عزیز که طرفدارایی مثل خودت داره
فقط این نوشته که تو عکس بوود مربوط به کدوم آهنگ محسنه ؟
مسعود جان خیلی ممنونم
مگه من که کاری نکردم
این ماله آهنگه زخمه زبونه دیگه
من با زخمه زبونات رفیقم مرحم بزار با حرفات رو زخم عمیقم ....
:10:نقل قول:
همه میدونن که محسن جدای اینکه یک خواننده فوق العادست بلکه یک آهنگساز واقعیه و هیچ شکی هم توش نیست .
درضمن تخصص اصلی محسن آهنگسازی هست نه خوانندگی و کاملا میشه از اهنگای بی نقصش فهمید . آهنگهای محسن بسیار سبکی متمایز از آهنگهای کلیشه ای خواننده های امروزه دارند .
شما حداقل یه به نظر من بگی ثواب داره اینطوری ما فکر میکنیم میخوای حرفتو بزور به کرسی بشونی !!! ببخشید که رک میگم ولی همون استاد عزیز شما هم خودش امکان داره سرتاپا ایراد باشه !!!
شاعر میگه : عیب کسان منگر و احسان خویش دیده فرو بر به گریبان خویش
هادی جان سلام
قشنگ بود ممنون
بیت مورد علاقه من رو از کجا میدونستی چیه که اونجا نوشتی!!!!!
میگم فقط اگه امضات را ببری گوشه ها یا کم رنگ و برجسته بندازی زیر تصویر(خلاصه یه کاری کنی که هم تابلو نباشه هم امضات پای اثرت باشه) بهتره . البته نظر شخصی بود.
سلام
من خودم از طرفدارهای خفن چاوشی ام
یه پیش نهاد داشتم:
اگه میتونید تمام آهنگ ها آلبوم ها رو در پست اول بزارید آخه گشتن 130 صفحه یه کمی زیاد سخته
ممنون
هادی جان... طراحی که کردی.. فوقالعاه بود...
مرسی داری!
ممنون دوست جون
دوسته من ایشون آقای استادگیم منظورشونو بد گفتن وگرنه ایشون هم خودشون از طرف دارانه محسن هستندنقل قول:
اوه اوه هروقت گوش میکنم این آهنگشو این یه تیکشو چند بار گوش میدمنقل قول:
کاش میشد بیایییییییییییییییییییییی ییییییییییییو به من دل ببندی
دوسته عزیز گمونم این کارو توی یه تاپیکه دیگه با نامه فول آلبوم محسن گزاشتننقل قول:
میگن آلبوم جدیدش بیرون اومده (یا به قولی release شده!)
راسته یا دروغ؟
یکی از بچه ها گفت البوم نرگس بیمار
حالا من جایی ندیدم
اگه هر کی اطلاعات بیشتری داره خواهشا بزاره
خوب یه چند تا آهنگ هست یکی هست که توش میگه نرگسه بیماره چشات
شاید دوستت منظورش اون آهنگه بود !
آلبوم که نه ولی تک آهنگ به اندازه یک آلبوم تو این یک ماه گذشته پخش شده!
اینم مصاحبه حدید محسن چاووشی با اتفاق نو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.mohsenchavoshi.ws/images/mosahebeh/page2.jpg
کد:http://www.mohsenchavoshi.ws/images/mosahebeh/page3.jpg
نرگس بیمار آلبوم جدید هست و با یکی دیگه با هم خوندن البته دو سه تا خوده چاوشی تنهایی خونده.
حیف با دیال آپ به اینترنت وصلم وگر نه البوم رو آپلود میکردم تو این آهنگها هم زیاد از سنتور استفاده نشده.
اسم آهنگها :
1.کاری نکن دوباره مجنون شم
2.توی شهری که تو نیستی
3. هق هق
4. تبر
5. روزهای بی آغاز
6. نرگس بیمار
7. ریمکس
دوست عزيز اينكه آلبوم نيست!!! اين ها تك آهنگ هايي هستن كه به قول خود چاووشي حتي در حد ماكت هم نيستن و جديدا لو رفتن !!! يك سري افراد سودجو اينا رو جمع كردن و گفتن آلبومه!!!!نقل قول:
نمی دونم به هر حال قضیه این بود و تعدادشم 7 تاست که میشه آلبوم.
آقا این کدوم آهنگه من گمونم ندارمنقل قول:
خواهشا یکی یذره ازش بنویسه ببینم دارم یا نه
ممنون
تک اهنگ نرگس بیمار رو هر کی داره بزاره
بابا نشنیدم.اخه ببینم چی خونده
دوسته عزیز توی صفحات قبلی ( خیلی قبل ) این آهنگی که شما میگید لینکشو دادن برای دانلودنقل قول:
دوستان سلام
خواهشا یه پیشنهاد دارم که به این تاپیک 100 بار جذابیت بیشتر میده... آقا تاپیک هواداران یاس رو دیدید ؟ تو صفحه اول و پست اول اومدن کامل همه آهنگارو زدن... حالا آهنگهای چاووشی که زیاده بصورت آلبوم آلبوم و طبقه بندی شده بذارید... آخه چرا باید برای پیدا کردن یه آهنگ 50 صفحه قبلی رو به دقت جستجو کنیییییم ؟!!!! نه ؟؟؟!
قربون آدم چیز فهم ... البته اگه کسی که تاپیک رو زده اینجا باشه.نقل قول:
دوستان سلام
خواهشا یه پیشنهاد دارم که به این تاپیک 100 بار جذابیت بیشتر میده... آقا تاپیک هواداران یاس رو دیدید ؟ تو صفحه اول و پست اول اومدن کامل همه آهنگارو زدن... حالا آهنگهای چاووشی که زیاده بصورت آلبوم آلبوم و طبقه بندی شده بذارید... آخه چرا باید برای پیدا کردن یه آهنگ 50 صفحه قبلی رو به دقت جستجو کنیییییم ؟!!!! نه ؟؟؟!
منم موافقم
خودم دنبال اهنگ نرگس بیمار میگشتم از خیرش گذشتم و ترجیح دادم برم جاهای دیگه جستجو کنم
سخته کل صفحات رو خوندن
اینم مصاحبه حدید محسن چاووشی با اتفاق نو
کد:http://www.mohsenchavoshi.ws/images/mosahebeh/page1.jpg
کد:http://www.mohsenchavoshi.ws/images/mosahebeh/page2.jpg
کد:http://www.mohsenchavoshi.ws/images/mosahebeh/page3.jpg
سلام دوستان
نویسنده پست اول یعنی آقا مسعود اخراج شدن و امکان ویرایش و اضافه کردن آهنگها نیست!
در ضمن مصاحبه هم که صفحه قبل بود!
دوستان امکانه اینکار یکمی کمه و سخته یه سری لینکها الآن دیگه خرابند
بعدم خوب یکی که این گروهو دنبال میکنه همش اطلاعات جدیدو داره دیگه
بعدم اون مصاحبه تو صفحه ی قبل کوچیک بود اما این عکسا بزرگه
ممنون دوستان
صحبتهاي حميد اسفندياري در مورد فرار مغز ها
حمید اسفندیاری (مدیر مؤسسه آوای باربد)- مسأله دقیقا فرار مغزهاست و بس! این که خارجیها قدر استعدادهای ما را بیشتر از خودمان میدانند و با جذب آنها بهترین شرایط را برایشان مهیا میکنند تا به موقع جواب سرمایهگذاریشان را بگیرند.
اما در عوض، ما با دست خودمان کاری میکنیم تا جوانانمان عطای ماندن در سرزمین پدری را به لقایش ببخشند. نمونهاش همین «شادمهر» (عقیلی)؛ تا زمانی که اینجا بود، ترانههایی درباره حضرت زهرا(س)، ایرانیان مقیم خارج و... داشت و حالا با این شکل و شمایل کلیپ میسازد تا هم موسیقیاش را از دست بدهد و هم هویتاش را. آیا شادمهری که ما میشناختیم همین بود؟ کسی که میتوانست پدیدهای برای موسیقی پاپ ما باشد. اما او چرا مجبور به رفتن میشود؟ ما چقدر در این زمینه مقصریم؟
امثال شادمهر عقیلی نه اولین کسی هستند که از این مملکت رفتهاند و نه آخرینشان. امروز «محسن نامجو» میرود، فردا «محسن چاوشی» و دیگران. حالا اینها میروند، مشکل ما حل شده یا ما با این کار تنها کنترلمان را از دست دادهایم؛ کنترل بر روی جوانانی که میتوانستند استعدادهای نابی برای موسیقی ایران باشند؟ امثال شادمهر تا وقتی در ایران بودند، آنچه که «ما» میخواستیم میخواندند و حالا هر چه «دیگران» بخواهند. و این «دیگران» قطعاً دلشان برای فرهنگ و هنر ایران نسوخته و به چیزهای دیگری فکر میکنند.
مسوولان خوب است به این نکته توجه کنند که قبل از خودشان، ما ناشرها - خواسته یا ناخواسته- یک مرحلهء ممیزی حساب میشویم. چون به اصول معتقدیم و پذیرفتهایم که با این شرایط و در چارچوب خاصی کار کنیم. پس وقتی محسن چاوشی قبل از این که آهنگی را بسازد شعرش را برای من میآورد، اگر خوب نباشد من آن را رد میکنم. چرا که معتقدم باید به این استعدادها جهت داد تا در مسیر درست حرکت کنند. نمیگویم بزنیم به تیپ مذهبیخوانی! نه، ولی اگر پاپ میسازیم هدفمند باشد، اگر راک میسازیم هدفمند باشد. مثلاً ما آمدهایم یک آلبوم منتشر کردهایم از موسیقی راک با اشعار مولانا. متأسفانه یکی از دلایل عمده تعلیق شرکت ما هم همین بوده. اما من بارها به دوستان در ارشاد گفتهام شما که الآن به Camel و... هم مجوز دادهاید، پس چرا مولانا نه؟ مگر امسال سال جهانی مولانا نیست؟ چرا ما موسیقی روز دنیا را با اشعار بینظیر مولانا نداشته باشیم؟
من دو سال و نیم پیش «هتل کالیفرنیا»ی ایگلز را بردهام برای مجوز. همه چیزش هم مجوز دارد. شعرش هم که به صورت کتاب مجوز گرفته. اما نگذاشتند ما هتل کالیفرنیا را - آن هم به صورت آلبوم صوتی- منتشر کنیم، حالا میبینیم که CD تصویری همان کنسرت مجوز گرفته! یا آثار تصویری پینکفلوید و جو ساتریانی و کمل و...
خوب است دوستان بیایند همه 30 اثر موجود در پروژه کاری «آوای باربد» را ببینند و قضاوت کنند کدامش بد است یا با شئون و چارچوبها منطبق نیست. اما برخی سختگیریهای بیمورد، هنرمندان و ناشران را دلزده میکند. متأسفانه خود ما 60 اثر پرونده باز در ارشاد داریم که تکلیفش مشخص نیست. 5/3 سال پیش یک آلبوم دونوازی سنتور و تمبک را برای مجوز بردهایم و چون صداقت داشتهایم، روی آن نوشتهایم «ضبط در سوئد». اما وقتی برای پیگیری مجوز مراجعه کردیم گفتند: حراست این کار را نگه داشته، مبادا این ها وابسته به گروهک مجاهدین باشند! ما هم گفتیم: اشکال ندارد، شما تحقیق کنید. اما مگر بررسی این مسأله چقدر زمان میبرد؟ 5/3 سال؟! حتی صاحبان اثر از سوئد کپی پاسپورت و مدارک دیگرشان که نشان میداد آن ها سالی 3-2 بار به ایران آمدهاند را فرستادند که ثابت کنند از این نظر مشکلی ندارند! اما با این وجود هنوز جوابی نگرفتهایم. آیا اگر این کار سنتور و تمبک تا به حال منتشر شده بود، اتفاقی میافتاد؟
همین مته به خشخاش گذاشتنها بوده که ما را ناگزیر از پخش بدون مجوز آلبومهایمان کرده و نتیجهاش شده همین تعلیق 6 ماهه آوای باربد! وگرنه چرا ما باید آلبوم خوانندهای مثل «حامی» را بدون مجوز پخش کنیم؟ چون این کار 2 سال است در ارشاد خوابیده! چرا؟ چون یکی از عزیزان شورای شعر گیر داده که «وقتی که خورشید میره و دریا رو آتیش میزنه» غلط است؛ چون خورشید وقتی میآید، دریا آتش میگیرد! انگار دوست بزرگوارمان موقع غروب تا به حال دریا را ندیده! یا این که گفتهاند حامی فالش خوانده. ما گفتهایم: اولاً آن ماکتی که دست شما بوده ممکن است فالشی داشته، وگرنه آلبومی که بیرون آمده مگر فالشی دارد؟ ثانیاً خوانندهای مثل «حمید حامی» که سمفونی ایثار را خوانده، یا در روز آزادسازی خرمشهر در این شهر کنسرت گذاشته، من اگر صد میلیون هم به او بدهم اجازه نمیدهد آلبومی منتشر کند که فالشی داشته باشد!
این ها تنها سوءتفاهماتی است که موجب میشود هنرمندان و ناشران خسته شده و وقت و انرژی و هنر آن ها از مسیر اصلی خود منحرف شود. متأسفانه اساتید بزرگوار ارشاد با این قبیل سختگیریها به این مسأله دامن میزنند و کاری میکنند که هنرمندان دو راه بیشتر پیش پای خود نبینند: یکی اینکه بگذارند از این مملکت بروند و دیگر اینکه سر از زیرزمین دربیاورند! در هر دو صورت ما امکان ممیزی روی این ها را از خود گرفتهایم و آن وقت طرف ممکن است هرچه دلش خواست بخواند. نمونه بارزش همین موسیقیهای پاپ و رپ و... زیرزمینی که هر روز بیشتر هم میشوند. شما فکر میکنید اگر «آرش سبحانی» (کیوسک) میآمد با ما کار میکرد، آلبومی مثل «عشق سرعت» تولید میشد؟ یا شادمهر اگر در همین جا میخواند، چه اتفاق ناگواری رخ میداد؟ که من فکر میکنم کارهایی که در آنجا میکند هم از غم نان است. در حالی که اینجا با نوازندگی و آهنگسازی حساب دودوتا چهارتایش درست در میآمد و نیازی به دست زدن به هر کاری نداشت.
پس من فکر میکنم اگر اندکی از این سختگیریهایی که بر موزیسینها روا داشته میشود، کم شود، موسیقی خود به خود راه خودش را پیدا کرده و هدفمند میشود، نه اینکه به وضعیت امروزی درآید. هر چند صباحی هم جوانی مثل «بنیامین» پیدا میشود که در نبود دیگران میفروشد؛ اما باز سودی به حال موسیقی ما ندارد.
در پایان باید نکتهای را خدمت دوستان عزیز در ارشاد یادآور شوم که قبلاً هم بارها گفتهام؛ و آن این که من اگر این حرفها را میزنم از سر دلسوزی است. ما خود را دوست شما میدانیم که این حرفها را میگوییم، وگرنه شرایط رفتن و کارکردن در خارج از ایران برای من هم مهیاست! اما ما پای عشق و کارمان ایستادهایم.
منبع:مجله نسیم هراز
نقل قول:
نویسندهخ پست اول نیست ؟ پست دوم... پست سوم... تو یکی از چند پست اول که میشه همه رو دسته بندی کرد دیگه... با لینکهای سالم! ماشا الله اکثر دوستان که ADSL دارن سه سوت آپلود می کنند... یکی نیست همت کنه این انجمن رو از این شلختگی در بیاریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه این کار رو کرد.نقل قول:
نویسندهخ پست اول نیست ؟ پست دوم... پست سوم... تو یکی از چند پست اول که میشه همه رو دسته بندی کرد دیگه... با لینکهای سالم! ماشا الله اکثر دوستان که Adsl دارن سه سوت آپلود می کنند... یکی نیست همت کنه این انجمن رو از این شلختگی در بیاریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوسته عزیز من خیلی دوست دارم اما adsl من 3 کیبایت در ثانیه آپلود میکنه !!!نقل قول:
پس دوستانی که ADSL دارن کاری کنن لطفا... آره پیشنهادت خوبه Yasser جان. مطمئنم می ترکونه تاپیک... طرفداران چاووشی کم نیستن...
اگه کسی یه تاپیک برای فول آلبوم چاوشی بزنه که زدندا دیدم من
بیاد همونو کامل کنه خیلی بهتره
دیگه لازم نیست دوتا تاپیک زده شه توی همون تاپیک فول آلبوم چاوشی میشه تمامه آهنگا رو جمع آوری کرد فقط اگه یکی زحمتشو بکشه خوبه
کی اون تاپیکو زده بود؟
هیچکی این کارو نمی کنه اخه وقت زیادی میبره ولی اگه خودم اینترنت Adsl داشتم حتما" براتون انجام میدادم ولی افسوس که ندارم
من ينكار رو مي تونم بكنم ولي خودم همه ي آلبوم هاي محسن چاوشي رو ندارم تا فول آلبومش رو درست كنم.
كسي مي تونه لطف كنه و آلبوم هاش رو يذاره.
محسن چاووشی بعد از سنتوری آلبومه جدید خونده؟!!
نهنقل قول:
.
.
.
حاشيه هايي كه تمامي ندارند
محسن چاووشي تنها چند قدم تا مجاز شدن فاصله داشت اما پخش ناگهاني يك قطعه با اسم «تئاتر زندگي» و چند دمو از آهنگهاي جديدش باعث شد تا دوباره با مشكل مواجه شد و صدور مجوز آلبومش در هالهاي از ابهام قرار بگيرد. چاوشي به وزارت ارشاد رفته توضيح داده است كه پخش اين قطعه هيچ ارتباطي به وي نداشته و او اين قطعه را به فردي واگذاركرده و ظاهرا بر اثر يك بياحتياطي اين قطعه روي اينترنت پخش شده است. حال بايد ديد توضيحات چاوشي ميتواند مسئولان وزارت ارشاد را قانع كند يا خير؟!