فعلا اینا هست:نقل قول:
کد:http://beta.johnex.se/files.php?dir=/P990/Software
Printable View
فعلا اینا هست:نقل قول:
کد:http://beta.johnex.se/files.php?dir=/P990/Software
لینک مشکل داره...نقل قول:
We're sorry, this file has expired.
تو پستهای قبلی بحث شده، ولی پست 1280 رو نگاه کن.نقل قول:
من که چیزی حس نکردم، ولی منتظر آپدیت بعدی (تو ماه آگوست) باش.نقل قول:
یعنی چی؟ یعنی وقتی مسیج میاد، یه صفحه باز نمیشه بگه new message from " *" ?نقل قول:
من یکی شرمنده ام فریاد جان.نقل قول:
تو لیست تمها روی اسم تم کلیک کن و وارد صفحه preview میشی، بعد بالای صفحه فلش کنار اسم تم رو بزن و...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه موقعی این طوری میشه؟ یعنی وقتی میخوای چیزی بنویسی یا حتی وقتی فقط فیلیپ رو باز میکنی؟ یه کم بیشتر توضیح بده.نقل قول:
مثلا تو دفترچه تلفنم اگه هسماي رو كه تو قسمت پاين lcd نوشه رو بخوام انتخاب كنم 3 يا 4 تا بالا ترش انتخواب ميشه . يا وقتي ميخوام تو قسمت note با قلم چيزي بنويسم خط خطي ميكنه اگه پايمه صفحه ببرو قلمشو . تو منوي مخفيشم تو قسمت تست touch screen همين مشكل وجود داره . عجيب اينه كه بعضي روزا خوب ميشه !نقل قول:
اول مستر ریست کن. اگه درست نشد باید آپدیت کنی (پست 895). اگه باز هم درست نشد، مشکل سخت افزاریه.نقل قول:
ببینم، رو گوشی برنامه ای نصب نکردی یا گوشی ضربه نخورده؟ یا هر چیز دیگه؟
حواست باشه موقع مستر ریست، گزینه delete user application رو تیک نزنی.
من مستر ريست كردم درست نشد . يهه سري تم و بازي هم نصب كردم . ضربه هم نخوردهنقل قول:
اگه هميشه خراب بود قطعا سخت افزاري بود اما اينكه بعضي وقتا كاملا درست كار ميكنه چه دليلي ميتونه داشته باشه ؟
يه چيز ديگه الان يادم اومد . من اوايل حدود 2 الي 3 هفته اول نمي دونستم نبايد با دست به جاي قلم استفاده كنم و چون فيليپ رو هم باز كرده بودم مثلا مقتي گوشي زنگ ميخورد با دست accept مي كردم ( درست همون جايه كه الان مشكل داره . رو lcd )نقل قول:
نقل قول:اگه اینجوریه، ببر نمایندگیش نشون بده، چون اینطوری درست نمیشه. فقط دعا کن نیازی به تعویض lcd نباشه، چون از فروشنده شنیدم که قیمتش 250 هزار تومنه. شاید هم سنسوراش خراب شدن. به هر حال ببر نمایندگی.نقل قول:
نقل قول:
ااوه اوه 250000 تومن :13: :18: به خاطر دست زدن لينجوري شده يا ربطي نداره ؟
اگه گارانتی اصلیه که مشکلی نیست ولی اگه نداشته باشه...نقل قول:
احتمال زیاد به خاطر دست زدن اینجوری شده. ببر نشون بده ببین چی میگن.
رفقا سلام جریان hidden در p990i چیه؟
سلام من اپديت كردم 22 دقيقه كشيد دانلود كرد ونصب كردفقط وقتي تموم شد صفحه امد گفت كابل رو جدا كن وباطريشو..... بنداز والانم خوب كار مي كنه وسرعتش امده بالا
فقط من چند مقاله پيش مي خوندم نوشته بودند كه بايد عكس غروب افتاب از اين چيزا بايد وگرنه درست اپديت نشده
حالا مي خواستم ببينم ايا ماله من درست اپديت شده يا نه؟؟؟؟؟
اخه عزیز دل اگه درست آپدیت نشده بود که به این خوبی کار نمیکرد.
نمیدونی جریان hidden چیه ؟ پیشاپیش ممنون
یه سوال فنی :
من میخوام گوشی بخرم به نظر شما P990 بهتره یا N73 ؟ و اگه میشه لطفا دلیلش رو هم بگین.
متشکرم.
شما با پست 895 مطابقت بده.نقل قول:
من که چیزی نشنیدم:41:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اخه مشکل من اینه که از اول این اینطور نبود.میدونی,قبل از اپدیت برای فیلم اینطور فوکوس میکردم.اول میزدم روی عکس فوکوس میکردم بعد میزدم سر فیلم و فوکوسش هم از بین نمی رفت.ولی الان اینجور نیست وقتی میزنم روی فیلم فوکوسش از بین میره.درسته برای فیلم که اصلا فوکوس نذاشتن ولی من اینجور خیلی شفاف فیلم می گرفتم.من فکر میکنم بخاطر اپدیته.البته گوشی خوب اپدیت شده و به غیر از این مشکل دیگه ای باهاش ندارم.
لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه:10:
مگه بازم SE می خواد آپدیت واسه p990 درست کنه چون من شنیدم این آخرین آپدیتش بود !!!نقل قول:
چرا p990 وقتی توی حالت خاموش توی شارج هست صفحش روشنه ؟
عزیز مشکلی نیست مربوط به آپدیت جدیده خودتو نگران نکننقل قول:
سلام
بچه ها من همین دیروز 990 گرفتم هنوز بلد نیستم عکس بگیرم باور کنید شاید گوشیم عکس نمیگیره
میرم تو محیط camera بعد که صفحه میاد دکمه عکس گرفتن رو فشار میدم فقط یه بوق میزنه(این کارو همزمان با فشار دادن jog dial ) هم انجام میدم هیچی نمیشه تو رو خدا یکی راهنمای کامل عکس گرفتن و فیلمبرداریو ترجیحا تصویری اینجا بزاره
حاجی شما باید موقعی که دگمه دوربین رو فشار میدی دوباره فشارش بدی پایین تر اول فوکوس میکنه بهدش که فشارش دادی پایین تر عکس می گیره موفق باشینقل قول:
برای اونایی که می خوان P990 بگیرن پیشنهاد می کنم که اگه نگیرن بهتره:21:
سلام :
من فونت ریختم تو گوشی و مستر ریست کردم گوشیم فارسی نشد تمام مراحل رو هم درست انجام دادم، کسی میتونه کمک کنه؟
جریان hideen چیه؟
من یه سوال داشتم من وقتی فلیپ گوشیم بسته هست مثلا یه sms میاد اون گزینه های پایین تغییر نمیکنه (به جای view همون call میمونه ) چه کنم با master riset همه چیز پاک میشه؟
تو رو خدا کمک کنید
من دیروز 990 خریدم یارو قصم میداد فرانسویه زیر باتری و روی جعبه هم نوشته فرانسوی ولی وقتی آوردم خونه دیدم روی باتری و روی کابلهای دستگاه نوشته ساخت چین میخواستم بدونم دستگاه من چینیه یا فرانسوی و اگه چینیه خیلی با فرانسوی فرق داره(در چه مواردی) و آیا ارزش پس گردوندن داره؟
نقل قول:
نه بابا همه ی گوشی ها همین جور هستن / معمولا باطری و سارژر و کابل USB و بعضی وقت ها هم قاب رو میدن چین بزنه ..... نترس گوشیت فرانسه هست
سلام من یه گوشی p990دارم که بعد از اینکه یک برنامه بازی رو unistallکردم گوشیم وارد منو نمیشه به نظر شما گوشی رو فلش کنم یا آپدیت.
با سلام اگه ممکنه در مورد تنظیمات مربوط به وایرلس توضیح بدید با تشکر.
پس اون 200 صفحه دفترچه راهنما رو برای چی چاپ کردن؟ برای همین مواقع هست دیگه...نقل قول:
سلام دوستان
کسی برنامه سیمباین داره که رو p990i کار کنه هرچی هم میشه بشه و لی فقط کار کنه
من خودم مطمین هستم که این گوشی سیستم عامل سیمباین داره ولی هر چی نصب میکنم میگه ورژنش با این سیستم عامل فرق میکنه به هر موبایل فروشی هم میرم میگن این جاواست نه سیمباین ممنون میشم اگه یه برنامه به غیر از jar یعنی جاوا بدین تا برای پوز رنی این موبایل فروشا
البته غیر از ویروس رو گوشی نصب کنم
راستی جایی ارگ گوشی ننوشته که این سیستم عامل سیمباین داره
ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز راستش بنده یه گوشی p990 دارم و الان بعضی وقتها که در خیابان
هستم و برای شبکه وایر لس سرچ میکنم گوشی معمولا یکی دو شبکه رو پیدا میکنه و به اونها هم
ظاهرا کانکت میشه ولی امکان ارسال و دریافت وجود نداره میخواستم بدونم که تنظیمات گوشی
درست نیست یا کلا امکان این کار وجود نداره؟
یعنی وصل شدن به شبکه وایرلس بدون داشتن شماره ip و از این دست موارد. با تشک
نه این معمولیه ولی با گوشیت باید ور بری تا بتونی به طور کامل کانکت شی
بری پایتخت بهتره:31: :31:
حاجی بیا اینم مک آفی ویروس اسکن فقط باید آپدیتش کننقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: :31: