75 تومن خیلی خوبه ...
ممنون از راهنماییتون
Printable View
75 تومن خیلی خوبه ...
ممنون از راهنماییتون
معلوم هست این قیمتا رو از کجات در اوردی من با 31000 تومان سونی 2 گیگ با ضمانت تازه خریدمنقل قول:
دوست خوب ، اولا چه اشکال داری که یه ذره دوستانه در صحبت کنیم ؟ ... دوما اینکه آیا توجه کردی که اون پست دقیقا مال یک ساله پیشه ... سوما میشه مدل این Mp3 player سونی که گفتی رو بگی و اینکه از کجا خریدی ؛ مرسی ...
یکی می تونه به من کمک کنه
من یه mp3 player می خوام که ضبط صدای قوی داشته باسه از 4 تا 5 متری صدا رو ضبط کن و بین چند مدل موندم
creative v 100
zling slot fx small
iهر دو یک گیگ رم دارن و قیمت هم دو رو بره 53 تومنه حا لا واسه ضبط صای خوب از فاصله 4 ،5 متری کدوم مناسب هست ؟ یا یه ویس ریکوردر بگیرم که اون هم دور و بر 60 تومنه؟
احتمالا از اون mp3 player های چینی است که فقط اسم سونی دارند.:18:اسم مدلش چیه؟اصلا امکان نداره.خودت الان پاشو برو نمایندگی و قیمت بگیر.نقل قول:
یکی میشه به من کمک کنه
من یه mp3 player می خوام که ضبط صدای قوی داشته باسه از 4 تا 5 متری صدا رو ضبط کن و بین چند مدل موندم
creative v 100
zling slot fx small
iهر دو یک گیگ رم دارن و قیمت هم دو رو بره 53 تومنه حا لا واسه ضبط صای خوب از فاصله 4 ،5 متری کدوم مناسب هست ؟ یا یه ویس ریکوردر بگیرم که اون هم دور و بر 60 تومنه؟
هیچکدوم از این مدلها ، ضبط صدای خیلی قوی ندارن ... زولتریکس متوسطه و v100 هم متوسط به بالا ... اما از 4-5 متری ، هر دوشون متوسط هستن ... تازه اگه مثلا قرار باشه که سر و صدای محیط و اینا رو هم اضافه کنیم (مثلا در کلاس درس) که رسما دیگه باید گفت : متوسط ...
شما اگه کیفیت بهتر می خوای باید بری سمت 100 تومن ... ولی یه مدل voice recorder که ظاهرا مال سونی هستش و قیمتش حول و حوش 60 تومنه رو من هم دیدم ... اگه منظورت همونه ، طبیعتا انتخاب بهتریه ...
اگه بشه مدل voice recorder رو بزار و دورو بر 100 تومن چی پیشنهاد می کنی
در حد 100 تومن ، اگه تهران باشی ، می تونی بری سراغ iriver ... سونی هم مدلهای voice recorder بهتری داره (بازار رضا) ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این والکمن A800 قیمتش تو ایران چقدره؟1 2 8 GIG.و نظر اساتید درباره ش چیه؟