دقیقانقل قول:
لااقل زحمت میکشی عکس هارو از انجمن ها دیگه میذاری یک جا آپلود کن و مستقیم کپی نزن.
Printable View
دقیقانقل قول:
لااقل زحمت میکشی عکس هارو از انجمن ها دیگه میذاری یک جا آپلود کن و مستقیم کپی نزن.
عکس هایی که میزارم از جایی مستقیم کپی نمی زنم . شما میتونی ببینی همه تصاویر که میزارم تو یه سایت آپلود عکس آپلود میکنم . به جرات هم میگم عکس ها و خبرهایی که اینجا میزارم تو ایران هیچ فرومی نیست و نمیزارن .نقل قول:
والا مشکل از سمت شماست اگرنه چرا بقیه نمیگن عکسها بالا نمیاد ! . حالا بازم چشم یه جا دیگه آپلود میکنم . :n01::n11:
خب همونطور که دیروز بهتون قول دادم براتون ویدیو گیم پلی بازی رو که Peter Drury گزارشگر انگلیسی زبان جدبد بازی گزارش می کنه بزارم .
صداش واقعا اون ژست گزارشگری رو داره گرچه هنوز سال اول هستش و جای کار داره . من به شخص واقعا ازش خوشم اومد . امیدوارم شما هم خوشتون بیاد .
حجم و کیفیت ویدیو رو کمتر کردم چون خیلی زیاد بود و هدف شنیدن گزارشگری بازی هستش تا خود بازی .
برای اولین بار بشنوید و بببیند گزارشگری Peter Drury در بازی PES2016 . :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
یک نقد جدید از نسخه کامل ps3
- - - Updated - - -نقل قول:
خب من بازی رو ps3 فعلا گرفتم تا واسه نسل هشت یکم بکشه پایین... چون مثل فیفا خیلی تفاوت نسل بوجود نیاورده خود گیمپلی که کامل شبیه همه فقط گرافیک تفاوت هایی که داره که خیلی چشمگیر نیست...
اول از همه ساندترک های بازی تا الان هرچی گوش کردم خیلی خوب و لذت بخش بوده
اتمسفر و جو بازی نسبت به دمو خیلی پیشرفت کرده و شعار ها برای هر تیمی منحصر به فرده
من تیم طراحی فیس های امسال واقعا تبریک میگم از تیم های درجه یک هر بازیکنی دیدم شبیه خودش بود مثل بازیکنایی که توی فیفا شبیه عمو قناد دراوردنشون (کواچیچ - ممفیس - براوو - دانیلو و...)
گزارشگر نسبت به جان چمپیون فوق العاده بهتره حتی نسبت به مارتین تایلر فیفا هیجانش خیلی بیشتره ولی فقط بازی رو گزارش میکنه من گوش نکردم چیزی از گذشته و وقایع قبلی مثل تایلر حرف بزنه ولی بازمراضیم
یک جوری حس میکنم که اعتراض های بازیکنان وقتی داور خطا نمیگیره هم کمتر شده تو دمو تقریبا هر تکلی که دارو خطا نمیگرفت بازیکن اعتراض میکرد که یکم اغراق امیز بود
راستی وسط زمین توی یک ضد حمله تکل از پشت زدم داور قرمز مستقیم داد حالا نمیدونم داوری رو درست کردن یا شانسی بوده
انیمیشن دروازه بانا گاهی اوقات خیلی خیلی واقعیه، یک دبل سیو ناواس انجام داد شیش باز تو ریپلای رفتم دیدم...فوق العاده بود
بقیه چیزا همونطور که تو دمو دیده بودیم واقعا عالیه... بازی واقعا شبیه فوتباله ( بزرگترین برتری pes) من که خیلی لذت بردم... فقط میمونه این داستان لعنتی لایسنس ها که از همه بیشتر رو اعصابه باید منتظر پچ موند
یک نقد جدید از نسخه کامل ps3
نقل قول:
خب من بازی رو ps3 فعلا گرفتم تا واسه نسل هشت یکم بکشه پایین... چون مثل فیفا خیلی تفاوت نسل بوجود نیاورده خود گیمپلی که کامل شبیه همه فقط گرافیک تفاوت هایی که داره که خیلی چشمگیر نیست...
اول از همه ساندترک های بازی تا الان هرچی گوش کردم خیلی خوب و لذت بخش بوده
اتمسفر و جو بازی نسبت به دمو خیلی پیشرفت کرده و شعار ها برای هر تیمی منحصر به فرده
من تیم طراحی فیس های امسال واقعا تبریک میگم از تیم های درجه یک هر بازیکنی دیدم شبیه خودش بود مثل بازیکنایی که توی فیفا شبیه عمو قناد دراوردنشون (کواچیچ - ممفیس - براوو - دانیلو و...)
گزارشگر نسبت به جان چمپیون فوق العاده بهتره حتی نسبت به مارتین تایلر فیفا هیجانش خیلی بیشتره ولی فقط بازی رو گزارش میکنه من گوش نکردم چیزی از گذشته و وقایع قبلی مثل تایلر حرف بزنه ولی بازمراضیم
یک جوری حس میکنم که اعتراض های بازیکنان وقتی داور خطا نمیگیره هم کمتر شده تو دمو تقریبا هر تکلی که دارو خطا نمیگرفت بازیکن اعتراض میکرد که یکم اغراق امیز بود
راستی وسط زمین توی یک ضد حمله تکل از پشت زدم داور قرمز مستقیم داد حالا نمیدونم داوری رو درست کردن یا شانسی بوده
انیمیشن دروازه بانا گاهی اوقات خیلی خیلی واقعیه، یک دبل سیو ناواس انجام داد شیش باز تو ریپلای رفتم دیدم...فوق العاده بود
بقیه چیزا همونطور که تو دمو دیده بودیم واقعا عالیه... بازی واقعا شبیه فوتباله ( بزرگترین برتری pes) من که خیلی لذت بردم... فقط میمونه این داستان لعنتی لایسنس ها که از همه بیشتر رو اعصابه باید منتظر پچ موند
لاقل منبع رو بگو تو خماری نمونیم :دینقل قول:
منبع چی ؟! :n13:نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
بازی آماده پخش در فروشگاه ها . شهر لیما . کشور پرو .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من دانلودش کردم و همین الآن دیدمش.نقل قول:
1- سر خوردن بازیکن ها رو تا 70، 80 درصد درست کردن و هنوزم تو همین ویدیو معلومه که بازیکنا سر می خورن، راه میرن.
2- بازیکنا مثل افلیجا راه میرن. اینو راحت می تونی موقعی که بازیکن بدو می کنه، ببینی.
3- نور آفتاب همون جور که قبلاً هم گفته بودم، چشم آدمو کور می کنه، انقد شدیده.
4-اگه اینی که بازی کردی، سطح Super Star بوده باشه، پس خیلی ضعیف کردن بازی رو که تونستی با آرسنال 3 تا به چلسی بزنی و 1 دونه بخوری؛ به طوری که حتّی 63 درصد توپ دستت بود.
5- اصلاً از اون Save های آس دروازه بانای درجه یک مثل همین Cortois که قرار بود تو این نسخه اضافه بشه، خبری نبود!
6- و از همه مهم تر! این همه از این گزارشگر جدیده تعریف کرده بودی، از John Champion بهتر نبود.
7- 90 درصد متن گزارش قدیمی بود. فقط 10 درصد کلمه ی جدید تو گزارش بود.
8- متن اون گزارشگر کمکی، همشون قدیمیه؛ به طوری که موقع تشکّر کردن میگه از John تشکّر می کنم که این بازی رو گزارش کرد!
===========
در کل همون طور که قبلاً گفتم، PES 16 یه افتضاح بزرگه که فقط و فقط رو قیافه ها کار کردن؛ نه هیچ چیز دیگه ای!
دوست عزیز به قول معروف : ماذا فازا ؟؟؟؟؟!!!نقل قول:
اقا کونامی کسی رو مجبور نکرده بیاد بازی رو به زور بازی کنه .
از اون طرف خدا رو شکر برای بازی که ریالی خرج نمیکنید و به صورت دانلود بازی 40 -50 دلاری رو مفت دانلود کنید از اون طرف یه چیزی هم طلبکارید از کونامی .
پس طرفدارهای خاص خوش رو داره که بدترین و بهترین سری رو هم بزنه هر سال دانلود و بازیش میکنند .
به شهادت اکثر نظرات منتقدین داخلی و خارجی این سری و این بازی بهترین فوتبال سال هستش بدون شک و با بازی کردن دمو فیفا قشنگ معلومه امسال کونامی از فیفا سرتره .
فیفا اگر لایسنس هاش رو ازش بگیری هیچ چی برای عرضه نداره !
:blink::n04:نقل قول:
حالت خوبه شما ؟!
این حرف ها رو از کجا میاری ؟!:39: :n27:
جنسش خوب بوده؟! :n01:
من با دلیل صحبت کردم. اگه جواب قانع کننده ای دارید، ارائه کنید؛ نه این که با تعصّب به بازی نگاه کنید! من خودم طرفدار PES هستم ولی اگه مشکلی هم داشته باشه، میگم. مثل شما چشممو رو واقعیات نمی بندم!نقل قول:
در ضمن! نیاز نیست متن رو پر رنگ کنید. شما با فونت معمولی هم از من نقل قول بگیرید، میاد تو اکانتم.