دیدی که سروش چی گفت ؟ گفت پیاز و اینا نخور یه وقت امپر میچسبونی دیگه هیچکی نمیتونه جلوتو بگیره کار دست خودت میدی:n02:نقل قول:
Printable View
دیدی که سروش چی گفت ؟ گفت پیاز و اینا نخور یه وقت امپر میچسبونی دیگه هیچکی نمیتونه جلوتو بگیره کار دست خودت میدی:n02:نقل قول:
زدی زیرش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی کلا مسیر تاپیک رو تغییر دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً هم مشخص نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف میذاری دهن من؟ :n02:نقل قول:
من کی گفتم؟
لااقل از خودت بگو :n09:
دادا پیاز امپر میپرونه نمی چسبونه:n02:نقل قول:
از خودم بگم .باشه .من وضعیت ضایعی دارم .چون پیرمردم دیگه .نقل قول:
بچه ها من دارم مفلوک میشم لطفا برای منم زن بگیرید .:n09:
سن ازدیواج بالا رفته ولی من دارم از سن ازدواج هم بالاتر میرم .خخخخخخخخخخخخخخخ:n34:
نقل قول:
پس اون خرما و موز و عسله که امپر میچسونن؟ ولی من شنیدم پیازم جزوشونه.
مراعات ما رو هم بکنید :n01:
اول اینکه شیرموز..شیر نارگیل..شیرمال بودنقل قول:
دوم اینکه اشتباه منظورو بهت رسوندن پیاز خودش امپر چسبانه هرکی بخوره بهش میچسبه
عاغایون
چون اینجا خونواده رد میشه این بحث سیر و پیاز رو توی همون خصوصی و گروههای وایبری و ... ببریم صحبت کنیم در موردش اگه میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چون دیگه کم کم داره دل ما خون میشه از اونچه که میبینیم در تاپیک
اندک آبرویی دارم که اونو هم خوده شما به ما دادین :n14:
الان بحث اصلی ایناست :
1- عشق در یک نگاه به یوزر !
2- سن ازدباج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اینکه عشق انجمنی کار خوبیست عایا ؟
عروس خانم آیا بنده وکیلم شما را در ازای یک جلد کلام الله مجید و ...... به عقد آقای احسان در بیاورم ؟
جواب: عروس رفته استيكر گل پيدا كنه :n02:
ويرايش: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستت رو الان ديدم!