hp 1018 يا 1020 چيز بدي نيست.ارزون و كار راه اندازه.خودم 1018 خريدم و راضي ام ازشنقل قول:
Printable View
hp 1018 يا 1020 چيز بدي نيست.ارزون و كار راه اندازه.خودم 1018 خريدم و راضي ام ازشنقل قول:
من یه پرینتر رنگی واسه چاپ کاور دی وی دی می خوام
لطفا یه پرینتر خوب و با قیمت مناسب واسه من معرفی کنید
ممنون
:40: azizam dafe bad mooshkeletoo be ID man ke hast sam_loveboy2000 beferest man javabetoo midam ok?نقل قول:
salam bar dooste azizam anshalah haletam khob bashe mooshkeletoo baram be ID o4es ya sam_loveboy2000 ta javabe you roo age toonestam bedam ba tashakoor
سلام من یه سوال داشتم
پرینترهای جوهر افشان روی چه نوع کاغذهایی می تونن چاپ کنن؟
دوستان من قصد خرید پرینتر لیزری رنگی دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرم رو 1600 اچ پی بیده.
کسی تا حالا باهاش کار کرده؟
کیفیتش چی طوریاس؟
کلا ممنون میشم اگه نظرتونو بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sgسلام
من یک 1110 اچ پی دارم
کارتریج آنا عوض کردم
ولی زمان چاپ فقط یک برگه را چاپ می کنه و بعدی را چاپ نمیکنه اگه 5 دقیقه د بشه چاپ میکنه یک به دیگری و همینطور ادامه باید داد
سلام . یه پرینتر c4183 رو نصب کردم. خیلی عادی یه عکس تو پینت رو پرینت می گیره. اما وقتی که از ورد می خوام چیزی رو پرینت کنم کاغذ رو می کشه اما اون رو نگه می داره و پرینت نمی کنه (حتی تا نیم ساعت) و باید کنسل رو پرینتر رو زد تا کاغذ رو بیرون بده. مشکل از کجا هست؟
این مشکل از آفیس هستش ورژن چنده؟
فایل word رو تبدیل به pdf کن بعد پرینت بگیر
آفیسشون 2003 هست.
یعنی باید براشون 2007 رو نصب کنم؟