بله دوستان به نظر منم مخابرات کرمان داره شبان رو حذف میکنه چند چند شبی که ibs قطع میشه.و دیگه کنتور نمیندازه و طبق گفته فرشاد خان برای هر گونه تغییر مجبورن ibs رو قطع کنن.که به نظر من مال شبانست.
Printable View
بله دوستان به نظر منم مخابرات کرمان داره شبان رو حذف میکنه چند چند شبی که ibs قطع میشه.و دیگه کنتور نمیندازه و طبق گفته فرشاد خان برای هر گونه تغییر مجبورن ibs رو قطع کنن.که به نظر من مال شبانست.
طبق گفته ی وزیر اطلاعات :
اینترنت ملی از سال 94 راه اندازی میشه ، و این حذف کردن ها ، گرون کردن ها و محدودیت ها همش سیاست هست و بس !
آقایون گفتن ما اینترنت رو 20 درصد ارزون میکنیم ! راست گفتن ! 20 درصد برای مخابرات و شرکت ها ارزون کردن !
اولین شرکتی که نامحدود ها رو برداشت و پشتش شبانه رو حذف کرد ( یا به قولی دوبرابر حجم روزانه ) مبین نت بود !
و همه این اتفاقات بعد از دولت جدید افتاده و داره می افته !
فقط با حرفای قشنگ مثل : فلان شبکه اجتماعی رو چیلتر نمیکنیم و باید فرهنگ سازی کنیم ...
فقط با این حرف های قشنگ و روشنفکرانه ملت رو چیز کردن و دارن میکنن !
وقتی فکر میکنم میگم صد رحمت به دولت قبلی ! اینا فقط حرفاشون قشنگه ، در عمل دروغگویی جز صفات بارز اینهاست .
خراسان نوشت :
رئيس شوراي رقابت گفت: شرکت مخابرات بايد از حالت انحصاري خارج شود و امکاناتش را در اختيار شرکت هاي کوچک بگذارد. وي با تاکيد بر اين که شوراي رقابت تصميم دارد شرکت مخابرات را مجاب کند از انحصارگرايي خارج شود، گفت: شوراي رقابت براي شکستن انحصارگرايي ابزار هاي مربوط به خود را دارد.
شيوا تصريح کرد: مخابرات در اين زمينه تبعيض آميز عمل کرده و شورا معتقد است مخابرات بايد در اين زمينه به گونه اي عمل کند که شرکت هاي اينترنتي که به تازگي پا گرفته اند توسعه پيدا کنند. وي با اشاره به اين که يکي از وظايف شوراي رقابت اين است که هرجا انحصار باشد چه به صورت طبيعي چه به صورت غيرطبيعي دخالت کند، اظهار کرد: لازم است با ابزار هايي که وجود دارد انحصارگر طبيعي را مجاب کرد که از انحصارگري خارج شود و شوراي عالي رقابت نيز ابزار هاي زيادي دارد
پ. ن: معلوم نیس باز چه خوابی دیدن
دارن همون برخوردی که با خودرو ساز دارن رو با سرویس دهنده ها انجام میدن
بولتن نيوز نوشت
روزسه شنبه در راهروهاي مجلس شنيده شد که 2 مدير ارشد سابق خودرو سازي در دوران مسئوليت خود فاکتوري عجيب ارائه کردند که طبق اين فاکتور هزينه اينترنت مصرفي آنها نيم ميليارد تومان شده است.اينترنت اين مديران از نوع ماهواره اي بوده که هزينه آن برحسب دلار محاسبه شده است.همچنين اکانت اين نوع اينترنت قابل رد يابي نبود.
پ. ن: چه خرجایی میکنن خودشون با چه روشهایی میرن تو نت
فردای آن روز:نقل قول:
رییس سازمان رگولاتوری: رییس شورای رفابت، کی از تو نظر خواست؟
رییس شورای رقابت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اینتر نت لعنتی چنتا صاحب داره
ریس و وزیر و چنتا سازمان عریض و طویل و شورا و مجلس و... خیلی مقامات یه مسولیتی دارن در موردش:n02:
کسی خبر داره تعدادشون چنتاس:n02:
شرایط شبیه ارباب حلقه ها شده
از یه طرف گندالف و فرودو و الف ها دربدر دنبال یه اینترنت ادمیزادی هستن
از اونور از موردور دود سیاه به اسمان میره و اهنگ دلهره انگیزی هم بگوش میرسه !
...
پارس هنوز تصمیم شو نگرفته , به اتحاد موردور بپیونده یا به هابیت ها
مخابرات هم لشکرشو برداشته اونوری میره ..
چه اوضاعی !
نامحدود مگه هنوز حذف نشده ؟ :n02:نقل قول:
شوخی کردم خودمم نامحدود دارم .
اما قضیه اینه که تو دستور کار اینا به احتمال زیاد این بندها به ترتیب وجود داره و کم کم مراحلش انجام میگیره :
1. بستن پورت UDP و جلوگیری از کانکشنهای طولانی مدت از طریق این پورت برای جلوگیری و اختلال در استفاده از بازی های انلاین و سرویسهای دیگه تحت این پورت
1. حذف تمام سرویسهای نامحدود یا افزایش قیمت چندین برابر اونها و ایجاد محدودیت دانلود به طوری که فقط عده و قشر خاصی قادر به خرید اونها باشن .
2.اینترنت ملی (همین دو کلمه یعنی کاهش سرعت دانلود از سرور های خارجی و افزایش اون برای سرورهای داخلی به حداکثر سرعت 20 مگابیت در ثانیه)
3.ایجاد محدودیت حجم دانلود برای ساعات رایگان سرویسهای حجمی
و در اخر برنامه چهارمشون که ممکنه این باشه ولی خدا نیاره اون روز رو :
4.همون یه راه باریکه ارتباط شبکه ملی اینترنت رو با اینترنت جهانی قطع یا محدود خواهند کرد که سرورهای خارجی کاملا از دسترس افراد معمولی خارج خواهد شد .
ایول داری داداشنقل قول:
بنظرم نمیتونن جلوی تکنولوژی رو بگیرن
یادتونه به نوار ضبط گیر میدادن آهنگشو
بعد نوار ویدئو با چه مشقتی حمل میکردن
بعد ماهواره
پاره کردن شلوار تنگ و دادن شلوار کردی
قیچی کردن موهای بیرون اومده
نمیشه بر خلاف جریان رود شنا کرد
آره , یه نوار کاست تو ماشین داشتیم تا مامور میدیدیم هزارجا قایمش میکردیم.
سی دی که اومد یه مدت خیالمون راحت بود که نمیدونن چیه , اوایل دهه 70 بود .
چه روزگاری بود ..
کلا بنظر برخی شاد بودن ولذت بردن از زندگی خیلی امر مذموم و ناپسندیه و واجبه که
بهرطریق ممکن حال چنین فردی رو گرفت و اشکشو درآورد !
آقا من یه قول از مسئول پارس گرفتم که این هفته یه پورت برام خالی کنن . بروایتی پارتی بازی
فقط نگرانم پام نرسیده اونجاهم ... بعله !
نقل قول:
از کدام شرکت نامحدود داری؟ مخابرات؟