یا سرعت نتت پایینه یا اینکه باید ف.ی.ل.ت.ر شکن نصب کنی برای اتصال اولنقل قول:
Printable View
یا سرعت نتت پایینه یا اینکه باید ف.ی.ل.ت.ر شکن نصب کنی برای اتصال اولنقل قول:
سلام
سال نو مبارک
وایبر رو بلواستکس نصب نمیشه.راه حلش چیه؟
سلام نسخه 5.0.0.4090 دانلود کن نصب میشهنقل قول:
این نسخه نصب نشد. حتی نسخه های قدیمی تر هم نصب نشد.نقل قول:
برای من BlueStacks.0.9.6.4092.Rootd..... فقط همین ورژن وایبر 5.0.0.4090 جواب دادنقل قول:
سلام من برنامه BlueStacks.0.9.17.4138.Superuser.Root روی ویندوز 8.1 نصب کردم ولی بعد از اجرای برنامه بعد از چند دقیقه برنامه خود به خود بسته می شه(می پره) راه حلی برای این مشکل هست آیا؟؟؟؟
سلام من هرکاری و از راهی که دوستان گفتن برنامه sync نشد اما یک راهی هست که دیگه اون پیام نیایید اونم اینکه برنامه app sync رو غیر فعال کنید.
سلام خدمت همه.
من یه مشکلی دارم با این برنامه.اول اینکه وقتی از نسخه ی روت شده استفاده می کنم ( آخرین نسخه ها ) بعد از یکبار استفاده، صفحه بلواستاکس، روشن خاموش میشه ( سیاه میشه).
همچنین بعد از چند دقیقه، یکباره پیغام خطا میاد و باید برنامه رو ببندم.با گرافیک بالا و سی پی بالا اجراش می کنم.
از نسخه ی بدون روت هم که استفاده می کنم صفحه سیاه نمیشه، ولی سریع پیغام خطا میاد و باید ببندیش
از وقتی که آپدیت کردم یعنی نسخه آفلاین گرفتم تا 100% از سی پی یو استفاده میکنه نمیدونم چرا اینقدر از سی پی یو استفاده میکنه حتی حذفش کردم و نسخه قبلی رو نصب کردم بازم همین مشکل هست.
در ضمن وقتی حذفش میکنم خود به خود اون برنامه یا بازی هایی که قبلا نصب بود دوباره میاد نمیدونید کلا منبع دیتاش کجاست که کلا حذف کنم شاید درست بشه
سلام
آیا لپ تاب gps داره ؟ میخوام مکان یاب رو فعال کنم اما انگار کار نمیکنه .
راهی هست ؟