سلام به همه.من زدم شيشه ی دوربین موتو جووووونم شکستم :ohno: کیس میتونه کمکم کنه؟ :sad:
منتظرم.....
اونهای که عشق موتو دارن راهنماییم کنن :worried:
سلام به همه.من زدم شيشه ی دوربین موتو جووووونم شکستم :ohno: کیس میتونه کمکم کنه؟ :sad:
منتظرم.....
منتظرم.....
من تا به حال به اين مورد بر نخورده بودم!!! فكر نكنمنقل قول:
نوشته شده توسط Moda
موتورولا نماينگي كه نداره!!!!فكر كنم اگه محل سكونتت رو بگي هم بهتر باشه و دوستان بتونن جايي رو معرفي كنننقل قول:
نوشته شده توسط aidinjoon
سلام
هيچ فرقي نميكنه كه كجا هستم! تهران.تبريز.اصفهان!!!!!! فقط اگه دوستان بتونن كمك كنن هرجا باشه ميرم پيداش ميكنم تا از خجالت موتوجون دربياييم!
(تهران)
سلام.من به شخسه نميدونم از كجا ميتونيد كمك بگيريد ولي يك سري به تاپيك زير بزن و از somayehns یه سوال ب÷رس.خدای موتورولاست :laughing:
راستی سالامم رو هم برسون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اومدم
منم تقويت رو نصب كردم .
ولي به سختي .
--------------------------------------------------------------------------------
salam, man ye moshkele asasi vasam pish omadeee. lotfan komak konid. on barname RTL LIte 2.0 ro nasb kardam, bad file haye SBF ro ham az toe hamin ja download kardam, omadam goshimo vasl kardamm, bad darsadash ke kamel shodan, reset kard, poshte sare ham, nazdike 10 barrr. badam nevesht be sorate dasti khamosh konim, kardam ,goshim dige bala naiomad aslann, faghat vaghti power ro mizanim ,shomare serial ro mide ba version! aslan bala nemiad ,file flash ro ham ba tavvajoh be inke serial goshia man 85 hast gereftam, bazam ta 30% miad kamel mishe o error mideee, nemidonam bayad chekaresh konam, ye rahnamaye konid lotfan ke khaely asabam khordeee in rozaaa !! mercc
سلام
من تازه یه v3x گرفتم :) اموزشهای لازم رو از این انجمن گرفتم ولی مشکل اینه که هر نرم افزاری رو نصب میکنم موقع اجرا application error میده . در ضمن با نرم افزار flex هم نمی تونم کار کنم . :sad:
موبایلمو نمی شناسه .
به نظر شما علمای v3x مشکل از کجاست .
با تشکر
بیژن
ایا برنامه هایی که نصب کردی سالم هستن؟ در k java میریزیش دیگه؟درایور گوشیت کامل نصبه؟!!!!!
چه نرم افزار هیی رو نصب کردی که جواب نداده؟؟