آغاز "ویتامین3 " با انتقاد از فوتبالیها/عکس 4×3 خود را بر دیوار شبکه سه بچسبانید
شبکه سه سیما در حالی اولین برنامه "ویتامین 3" را روی آنتن خود فرستاد که سیدعلی ضیاء مجری برنامه در بخش اجرای اخبار به مدیریت رئیس فدراسیون فوتبال انتقاد کرد. به گزارش خبرنگار مهر، نخستین قسمت از برنامه تازه "ویتامین 3" با اجرای سید علی ضیاء و تهیهکنندگی علی زاهدی صبح امروز یازدهم آذر روی آنتن شبکه سه سیما رفت. این برنامه که در دکوری نارنجی با تصاویری از پرتقال و کیوی اجرا میشد، اولین بخش خود را به اخبار روز اختصاص داده بود و ضیاء در این بخش اخبار حاشیه برانگیز را اجرا میکرد. نخستین خبر مربوط به کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال بود که به تازگی عنوان بهترین رئیس فدراسیون فوتبال سال آسیا را از آن خود کرده است. ضیاء انتخاب کفاشیان را یک رنسانس دانست و فوتبال را به قبل و بعد از این اتفاق تقسیم کرد و حذف تیم امید، حذف تیم فوتسال، کم شدن سهمیه در آسیا، نرفتن تیم فوتبال به جام جهانی و... را از دلایل این اتفاق برشمرد و گفت: همه اینها را فهرست کنید درمییابید هیچ کدام را ژاپنیها ندارند! فارغ از شوخی اتفاق خوب رخ داده است و من به همه ملت ایران تبریک میگویم. البته نمیدانم دلیلش چیست! همزمان با اجرای بخش اخبار کاریکاتوری از خبر نیز به صورت زنده نقاشی میشد و این تصویر روی ال ای دی برنامه نمایش داده میشد. شناخته شدن امیر قطر به عنوان صد متفکر جهان و نرخ اجاره بها دیگر اخبار این بخش بودند. به گفته ضیاء دولت گفته بود 13 تا 15 درصد حق افزایش اجاره وجود دارد اما در خبر مورد اشاره آمده بود که فرمانیه -11 درصد رشد داشته است! در حالی که برخی مناطق 75 درصد رشد داشتهاند. پخش گزارشی از علی درخشان گزارشگر برنامه آیتم بعدی برنامه بود. او گزارشی از یک نانوایی سنگکی تهیه کرده بود و زمانی که برای اولین بار خمیر درست کرد و آن را داخل تنور گذاشت، ناغافل از شاطر پس گردنی خورد که خود او را هم شوکه کرد. در ادامه برنامه دکتر خادمی کارشناس روزهای شنبه به استودیو آمد و درباره نوع آوری، خلاقیت و کارآفرینی با مجری صحبت کرد. وی گفت: خلاقیت چهار گام دارد. گام اول این است که مشکل را خوب ببینیم. در گام دوم آن را به سرعت به مسئله تبدیل میکنیم و بعد از آن راه حلهای پیشنهادیمان را فهرست میکنیم. چهارمین گام انتخاب راه حل منطقی و تلاش برای حل مسئله است. جمله پایانی کارشناس برنامه "ویتامین 3" این بود: اگه خلاقانه زندگی نکنیم هیچ اتفاق خاصی نمیافتد اما اگه خلاقانه زندگی کنیم قطعا اتفاقاتی رخ خواهد داد! پس از این گزارشی از یک پارچه فروشی پخش شد و در آن افشین حسین خانی از فروشنده خواست اجناس مغازهاش را تبلیغ کند. واکنشهای فروشنده مقابل دوربین جالب بود و آیتم جذابی ایجاد کرد. در ادامه ضیاء عنوان کرد مخاطبان میتوانند با ارسال عکس سه در چهارشان، عکس خود را بر دیوار استودیو ببینند. گزارشی از سواحل دریای خزر پس از این پخش شد و جمشید عزیزخوانی خواننده به اجرای قطعاتی پرداخت. آیتم آشپزی در ادامه روی آنتن رفت و در آن یک صبحانه متفاوت با ترکیب پنیر، کره و پوره سبزیجات آموزش داده شد. بخش بعدی برنامه گفتگو با مهمان بود و در این بخش مجری توضیح داد که اصولا مهمانان این برنامه دو سر یک اتفاق هستند. به همین دلیل دختر خانم کلاس اولی در کنار دکترای مدیریت صنعتی با گرایش تحقیق در عملیات قرار گرفتند و برنامه ادامه پیدا کرد. آیتم ورزش در میان مردم، پس از این پخش شد و در این بخش با مردم در تعمیرگاه و پیاده رو و پارک ورزش صبحگاهی راه انداختند. پس از این ضیاء اعلام کرد بخشی با عنوان پیگیری خبر در برنامه وجود خواهد داشت به این طریق که هر وقت مدیران وقتی قولی می دهند، روزی که وعده دادهاند قولشان عملی میشود به آنها زنگ میزنند و خبر مربوطه را پیگیری میکنند. در همین راستا براساس خبری که درباره قول دکتر شانه ساز مدیر امور دارویی غذا و دارو در ششم آذر مبنی بر حل شدن مشکل دارو منتشر شده بود، ارتباط زنده تلفنی با وی برقرار شد و قولی که داده بود را پیگیری کردند. ادامه گفتگو با مهمانان و اجرای قطعهای دیگر توسط عزیزخانی پایان بخش این برنامه بود. برنامه صبحگاهی "ویتامین 3" با اجرای سیدعلی ضیاء، تهیهکنندگی علی زاهدی و سردبیری افشین حسین خانی شنبه تا پنجشنبه از گروه اجتماعی شبکه سه سیما روی آنتن میرود.
جزئیات حمله به قوی ترین مرد ایران
سرنخ نوشت:
ماجرای حمله مرگبار به روحالله داداشی، قویترین مرد ایران را حتماً خاطرتان هست، خبر قتل ناجوانمردانه او را بارها و بارها شنیده یا خواندهاید. پس از آن ماجرای جنجالی، قتل اشتباهی وزنهبردار قدیمی در شهریار بود که بار دیگر ماجرای حمله به ورزشکاران را به رسانهها کشاند و این اتفاق چند بار دیگر هم رخ داد تا اینکه نوبت رسید به نقد علی اسماعیلی، یکی دیگر از قویترین مردان ایران که چند روز پیش در مهرشهر کرج هدف حمله سه جوان مسلح به چاقو و قمه قرار گرفت و تا یک قدمی مرگ پیش رفت. او گرچه در این حادثه با ضربات متعدد چاقو به شدت مجروح شد، اما با کمک پزشکان از مرگ نجات یافت و حالا این پرونده در اداره آگاهی در جریان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر اهالی مهرشهر کرج او را میشناسند. سالهاست که در ورزش پرورش اندام فعالیت دارد و همدوره قهرمانانی مثل مرحوم روحالله داداشی و برادران فاطمی است. اما ماجرایی که در روزهای اول اردیبهشت ماه سال جاری رخ داد و باعث شد اسمش سر زبانها بیفتد، ربطی به ورزش یا مسابقات قویترین مردان ایران نداشت. نقدعلی اسماعیلی زمانی که در راه بازگشت به خانه بود، هدف حمله سه جوان قرار گرفت و زیر ضربات مشت و لگد، چاقو و شمشیر آنها، مرگ را به چشم دید.
او که این روزها به خاطر جراحات زیادی که برداشته، در خانه به سر میبرد، درباره روز حادثه میگوید: «پنجشنبه 5 اردیبهشت، حدود ساعت 9 شب بود که وقتی کارم تمام شد سوار خودروی شورلتم شدم و به سمت خانه حرکت کردم. همین که وارد خیابان اصلی شدم یک خودروی پراید توجهم را جلب کرد. راننده پراید همانطور که مدام چراغ میداد با دست اشاره میکرد در گوشهای توقف کنم. یک حسی به من میگفت قصد دارند دردسر درست کنند. به همین خاطر بدون اینکه توجهی به آنها کنم به مسیرم ادامه دادم. مرد ورزشکار ادامه میدهد: «سرعتم را زیاد کردم تا شدید مرا گم کنند اما انگار قصد نداشتند دست از تعقیب من بردارند. خودروی پراید با سه سرنشینی که داشت همچنان در تعقیب من بودند تا اینکه وقتی به خاطر رد شدن از تقاطع مجبور شدم سرعتم را کمکنم از پشت به خودروی من زدند. ضربه به حدی شدید بود که اگر کمربند ایمنی نبسته بودم سرم با شیشه جلو برخورد میکرد. واقعاً گیج شده بودم و نمیتوانستم هیچ دلیلی برای کار آنها پیدا کنم. از ماشین پیاده شدم تا دلیل کارشان را بپرسم. اما کاش هیچ وقت پیاده نمیشدم. وقتی پایم را از داخل خودرو بیرون گذاشتم،چشم به سه سرنشین خودروی پراید افتاد آنها را در همان لحظه اول شناختم. هر سه نفر آنها از هم محلهایهایم بودند و معلوم بود که با قصد و نیت قبلی دست به چنین کاری زدهاند.
اسماعیلی میگوید: «در دست آنها چاقو و شمشیر و چوب بود. اعتماد بهنفسم را از دست ندادم. کمی جلوتر رفتم و با لحنی آرام از آنها دلیل کارشان را پرسیدم، اما آنها در جواب حرفهای من با لحنی بد شروع به فحاشی کردند و به سمت من حملهور شدند. این اتفاق آنقدر سریع رخ داد که حتی نتوانستم از دست آنها فرار کنم. پسر جوانی که شمشیر دستش بود به محض اینکه به من رسید ضربه محکمی به سرم زد. ضربهاش آنقدر شدید بود که چشمانم سیاهی رفت و گیج شدم.
با این حال تلاش کردم خودم را از دست آنها نجات دهم اما انگار هر سه نفر آنها قصد جان مرا کرده بودند. بعد از اینکه شمشیر به سرم خورد تمام بدنم غرق خون شد. اما آنها به همین بسنده نکردند و سه نفری به جانم افتادند. داد و فریادهای کمکخواهانه من هیچ فایدهای نداشت و آنها با چاقو و شمشیر به من ضربه میزدند.
خشونت مهاجمان باعث ترس کسانی شده بود که شاهد حادثه بودند. هیچ کدام از شاهدان جرأت نداشتند برای کمک پیشقدم شوند و همه نظارهگر ماجرا بودند. در همین لحظه بود که فرشته نجات اسماعیلی از راه رسید و توانست او را از دست 3 جوان خشن نجات دهد. اسماعیلی میگوید: «همه بدنم درد میکرد و حساس میکردم که آنها مرا خواهند کشت. رمقی برای اینکه بخواهم روی پاهایم بایستم با اینکه از خودم دفاع بکنم، نداشتم. فکر میکردم کار من هم مثل مرحوم روحالله داداشی به پایان رسیده. فقط از خدا کمک میخواستم تا مرا از آن وضعیت نجات دهد. در همین هنگام صدای آشنایی به گوشم رسید.او حسن طالبی، یکی از دوستان هم باشگاهیام بود که فریاد میزد ولش کنید او را کشتید.»
3 پسر جوان وقتی متوجه دوست نقد علی شدند که با چند نفر دیگر به سمت آنها میدوید، دست از کتک زدن کشیدند و در حالی که همچنان مردم را تهدید میکردند سوار ماشین شدند و از محل گریختند.
اسماعیلی میگوید: «به هر زحمتی که بود سوار ماشین شدم و با دوستم به کلانتری رفتیم و از سه پسر جوان شکایت کردم. بعد از آن به دلیل خونریزی زیاد از هوش رفتم و وقتی چشم باز کردم خود را در بیمارستان دیدم.»
با حضور ماموران اورژانس در کلانتری اسماعیلی به بیمارستان مدتی مهرشهر کرج منتقل شد، اما به خاطر شدت جراحاتش او را ابتدا به بیمارستان امام خمینی (ره) و بعد به بیمارستان هاشمینژاد تهران منتقل کردند تا هرچه سریعتر تحت عمل جراحی قرار بگیرد. مرد جوان با تلاش پزشکان از خطر مر گ نجات یافته اما بیش از 30 بخیه روی سر و کتف و ی جا خوش کرد تا او هیچ وقت خاطره این حادثه تلخ را از یاد نبرد.
او میگوید: «با شکایت من، تحقیقات ماموران برای دستگیری مهاجمان شروع شد. از آنجا که مشخصات کاملی از آنها در اختیار پلیس قرار داده بودم، ماموران راهی محل زندگیشان شدند اما شواهد نشان میداد که هر سه پسر جوان به محل نامعلومی گریختهاند. با این حال ماموران توانستند یک روز بعد از حادثه با شناسایی مخفیگاه یکی از آنها، او را دستگیر کنند. با اطلاعایت که این مرد در اختیار پلیس قرار داد، بقیه مهاجمان هم دستگیر شدند اما هنوز معلوم نیست که چرا به من حمله کردند و اینگونه مرا تا یک قدمی مرگ بردند.» در همین حال سرهنگ صادقی، رئیس پلیس اطلاعات امنیت عمومی استان البرز نیز در خصوص دستگیری متهمان این پرونده میگوید: «بعد از تنظیم شکایت از طرف شاکی، ماموران نیروی انتظامی با در دست داشتن مشخصات سه متهم این پرونده طی 48 ساعت آنها را شناسایی و دستگیر کردند.» وی ادامه میدهد: «با انتقال متهمان به اداره آگاهی و بازجوییهای اولیه از آنها مشخص شد هر سه متهم که از هم محلهایهای اسماعیلی هستند، به دلیل اختلافات محلهای اقدام به ضرب و شتم وی کردهاند. با تکمیل اطلاعات پرونده سه متهم برای بررسیهای بیشتر به مراجع قضایی فرستاده شدند.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/ مردم! حال المپيكيها خوب نيست!
مردم! حال المپيكيها خوب نيست!
جالب است اوضاع ورزش كشورمان، جالب از آن جهت كه بعد از المپيك وضعيت مدال آوران ديدني شده است!
وقتي مسئولان گرفتار انتخابات هستند
روزه سكوت كوروش باقري و فراري شدن بنا
مردم! حال المپيكيها خوب نيست!
سعيده فتحي
90: جالب است اوضاع ورزش كشورمان، جالب از آن جهت كه بعد از المپيك وضعيت مدال آوران ديدني شده است! در المپيك لندن، كشتي، وزنه برداري، تكواندو و دووميداني مربع افتخارآفريني ايرانيها بودند كه تا پيش از اين رقابتها مثلث بود اما احسان حدادي توانست يك ضلع به مدال آوريهاي ايران اضافه كند و حالا بعد از المپيك وضعيت اين مربع درخشان به تاريكي مبدل شده است! نه وضعيت ورزشكارانش خوب است، نه وضعيت مربيان حتي وضعيت فدراسيونهاي آنها هم چنگي به دل نميزند.
کشتيگيرهاي خانه نشين شده
حميد سوريان قصد ندارد فعلا كشتي بگيرد و ميخواهد وارد سياست شود! وقتي به او ميگويند در انتخابيها شركت نميكني با خنده ميگويد كه به سالن ميروم و بقيه را تشويق ميكنم. البته بقيه کشتيگيرها هم وضعيتي بهتر از سوريان ندارند به فرض مثال اميد نوروزي قهرمان المپيك اعلام كرده كه ديگر قصد كشتي گرفتن ندارد. قرار بر اين بوده تا به نوروزي يک خانه سه خوابه در شيراز اهدا کنند تا به نوعي از او قدرداني کرده باشند اما وقتي موقع عمل به وعدهها شد خانههاي مسکن مهر را به او نشان دادهاند و گفته اند بايد 10 درصد را اول پرداخت کني و بقيه هم اقساط! او ميگويد: مگر ما بالاتر از المپيک هم داريم؟ شک ندارم که با اين بي توجهيها در المپيک بعدي هيچ مدالي در رشته فرنگي نخواهيم گرفت.
تكواندوييهاي سرخورده شده
يوسف كرميكاپيتان تيمملي تكواندو ميخواهد هنوز باشد و افتخارآفريني كند چراكه با يك مدال جهاني ديگر ميتواند ركورددار شود و تنها كسي خواهد بود كه ميتواند به 5 مدال جهاني برسد، اما كادر فني به او اجازه نميدهد و خانهنشينش كردهاند بطوريكه او هم تصميم دارد وارد شوراي شهر شود. محمد باقري معتمد نايب قهرمان المپيك هم كه مصدوم است و فعلا پزشكان به او اجازه ورود به رقابتهاي تكواندو را نميدهند.
وزنه برداران طرد شده
در وزنه برداري هم كه گلستان است و تماميالمپيكيها هر كدام براي خود تمرين ميكنند و دعوا با سرمربي همچنان ادامه دارد تا جائيكه بهداد سليميميگويد ما رشته انفرادي هستيم و من هم مثل احسان حدادي ميخواهم مربي جداگانه داشته باشم و خودم هم مربيام را انتخاب كنم. الان بهداد سليمي، سجاد انوشيرواني، نواب نصيرشلال، كيانوش رستميو سعيد محمدپور كه همگي در المپيك مدال آور بودند بدون مربي در دهكده المپيك تمرين ميكنند و تنها مشكل شان هم اين است كه كوروش باقري به آنها بي احتراميميكند و شان و شخصيت قهرمانان را زير سئوال ميبرد.
حدادي جدا شده
احسان حدادي هم كه براي نخستينبار در تاريخ دووميداني ايران را صاحب مدال كرد ديگر رسما خود را از ايران جدا كرد و گفت كه با پيراهن تيمملي در هيچ رقابتي شركت نخواهد كرد و براي خودش فقط در رقابتها دايموند ليگ پرتاب ميكند. او معتقد است كه به ايران و ايراني اداي دين كرده و حالا كه مسئولان هم به فكر او نيستند به جايي خواهد رفت كه قدرش را بدانند. بعد از المپيك كسي سراغي از او نگرفته و هنوز بدون مربي و بودجه در آمريكا يكه و تنها تمرين ميكند. اين است وضعيت المپيكيهايي كه همين چندي پيش باعث افتخار ايران و ايراني در مهم ترين آوردگاه جهاني شدند وضعيتي كه خنده دار است و اسف بار.
بناي فراري شده
از ورزشكاران و مدال آوران كه بگذريم مربيان آنها هم شرايط خوبي ندارند. محمد بنا با نشان شجاعتش از ايران فراري شد بخاطر اينكه تحت فشار بود و با دست خالي بايد ميجنگيد. خودش ميگويد: به رئيس جمهور گفتم اگر شرايط مهيا باشد ادامه ميدهم وگرنه نخواهم ماند و همين هم شد و الان بناي كشتي فرنگي ما بهم ريخته است و شالوده كار از دست مسئولان در رفته است. بنا رفت اما مربي ديگري كه مثل او در المپيك موفق بود با اينكه در ايران ماند اما وضعيتي بهتر از بنا ندارد او هم در حال جنگيدن است آنهم با شاگردانش كه مدعي هستند سرمربي احترام آنها را نگه نميدارد، باقري اگرچه حمايت رضازاده را دارد اما اين روزها روزهاي تاريكي براي اوست چراكه اگر بدون مدال آوران المپيك راهي رقابتهاي مهم شود و نتيجه نگيرد سيل انتقادات به سوي او سرازير خواهد شد و همه اينها را خود او هم خوب ميداند.
باقري سکوت کرده
با كوروش باقري تماس گرفتيم تا با او كه پس از جنجال در برنامه وقت اضافه و مناظره با بهداد سليميديگر خبري از او نشده صحبت كنيم اما باقري گويا روزه سكوت گرفته است و قصد ندارد فعلا سخني بگويد چراكه شرايط را مناسب نميداند و معتقد است كه در اين برهه حرف نخواهد زد. او ميگويد كه روزه سكوتش را بعد از رقابتهاي آسيايي خواهد شكست و لب به سخن خواهد گشود.
كريميتنها مانده و مهماندوست راهي شده
اوضاع كادر فني تيمملي تكواندو هم بعد از المپيك بهم ريخت البته اين رشته قبل از المپيك استارت تغييرات را زد. ابتدا با كنار گذاشتن رضا مهماندوست كه بسيار هم براي ايران افتخار آفرين بود نقدها را به سمت خود كشاند. فريبرز عسگري بجاي مهماندوست آمد و راهي المپيك شد اما ناكام ماندن يوسف كرميبر چهره اين مربي هم تاثير گذاشت و كم كم بعد از المپيك از صحنه حذف شد و مرتضي كريميبجاي او بار ديگر سكان هدايت را بدست گرفت، مربي كه حالا بايد بدون يوسف كرميو محمد باقري معتمد راهي رقابتها شود جالب آنكه رضا مهماندوست هم راهي تايوان شد تا اين تيم را آماده كند تا روزي با آنها روبروي ايران قرار گيرد و از کملطفيهايي كه در حقش شده انتقام بگيرد.
مسئولان گرفتار انتخابات شده
خلاصه آنكه امروز كه مسئولان ورزش ما گرفتار معضلي هستند بنام انتخابات، وضع ورزش و المپيكيهاي ما خراب است. الان دكتر عباسي، رئيس وزارت ورزش و جوانان ذهنش مشغول انتخابات است، نخست انتخابات رياست جمهوري چراكه احتمال زيادي وجود دارد كه با دوره جديد رياست جمهوري رياست او هم بر ورزش پايان يابد، از طرف ديگر او براي انتخابات كميته ملي المپيك هم نگران است چراكه ميخواهد حداقل اين ارگان را براي خود حفظ كند. محمد علي آبادي رئيس كميته ملي المپيك هم براي دو انتخابات در دو جناح ثبت نام كرده است. ابتدا انتخابات كميته ملي المپيك كه ماههاست براي به تعويق انداختن آن حرف و حديثهاي زيادي به پا كرده و ميخواهد كه همچنان بر روي صندلي آن بنشيند از طرف ديگر براي شوراي شهر هم نقشه دارد و ميخواهد كه در آن انتخابات هم حضور فعالي داشته باشد، تازه شانس آورديم كه از انتخابات رياست جمهوري منصرف شد و با اينكه به وزارت كشور رفت، اما ثبت نام نكرد!
و ما آدمهاي منتقد، وقت نشناس و ناسپاس!
بعد در چنين شرايطي و با اين مشغلههاي انتخاباتي كه مسئولان بلند مرتبه دارند آيا بايد به وضعيت المپيكيها و قهرمانان و ورزش ايران دلخوش بود؟ آيا اصلا درست است كه با اين مشغلههايي كه آقايان دارند از آنها توقع رسيدگي داشت؟ واقعا كه به ما آدمهاي منتقد بايد گفت آدمهاي وقت نشناس و ناسپاس!!
الان هر كسي در هرجايي هركاري كه دوست دارد بكند
الان كه وقت رسيدگي به قهرمانان و المپيكيها نيست! 3 سال و 6 ماه ديگر زماني است كه مسئولان بايد به ياد المپيكيها بيفتند! بايد به اردوها بروند، بايد به رشتههاي مدال آور پول تزريق كنند، بايد آنها را از نظر روحي شارژ كنند، وعدههاي آنچناني براي مدالآوران بدهند! همه اينها زمان دارد و زمان آنهم الان نيست، الان هر كسي در هرجايي هركاري كه دوست دارد بكند وقتش كه رسيد آقايان خواهند آمد و ورزش را تكان خواهند داد! پس الان نبايد از حال بد المپيكيها چيزي گفت و توقعي داشت چراكه گوش شنوايي وجود ندارد. والسلام و نامه تمام.
منبع : 90
تاپیک جامع خبرهای متفرقه و آرشیوی ورزشی
البرز آنلاین: رییس انجمن داژبال (بازی وسطی) فدراسیون ورزشهای همگانی از عدم اعزام تیمهای بانوان و مردان کشورمان به مسابقات بینالمللی انگلیس به دلیل عدم تخصیص بودجه خبر داد و خواستار ردیف بودجه اختصاصی برای انجمن های این فدراسیون شد.
به گزارش شبکه خبری تحلیلی حزب الله ، شرمین جباریان در پاسخ به سوالی درباره علت عدم اعزام تیمهای ملی بانوان و مردان داژبال ایران به مسابقات بینالمللی در کشور انگلیس که در حال برگزاری است، گفت: فدراسیون ورزشهای همگانی گفت هزینه این سفر را باید بازیکنان تیم بپردازند و ما بودجه ای برای اعزام آنها به مسابقات بینالمللی نداریم و به هیچ عنوان زیر بار پرداخت آن نرفتند در حالی که این بازیکنان که اکثرا از روستاهای دور افتاده هستند توان پرداخت هزینه ۱۰ میلیون تومانی را نداشتند و در نتیجه نتوانستیم به این مسابقات برویم.
رییس انجمن داژبال فدراسیون ورزشهای همگانی با انتقاد از تخصیص ندادن بودجه اختصاصی برای انجمنهای زیر مجموعه فدراسیون، خاطر نشان کرد: متاسفانه به ما هیچ گونه بودجه ای اختصاص نمییابد و کاملا به صورت خودگردان این ورزش را اداره میکنیم، در حالی که با مقداری توجه بیشتر میتوان خیل علاقمندان به این ورزش را در استانهای مختلف کشور به خوبی هدایت کرد و دست به استعدادیابیهای بزرگ زد.
وی داژبال یا وسطی را از بازیهای بسیار قدیمی متعلق به ایرانیان دانست و تصریح کرد: خواستگاه اصلی این ورزش در زمانهای دور ایران بوده است، اما به دلیل ضعف مدیریت در وزارت ورزش و جوانان، آمریکاییها این ورزش را به نام خود ثبت کردهاند و مانند هندیها که کبدی را به نام خود زدهاند آنها نیز این ورزش را از ما ربودهاند.
داژبال یا بازی وسطی یکی از ورزشهای سنتی ایرانیان از دیر باز در کشورمان رواج داشته است و در این بازی هر تیم دارای چهار بازیکن اصلی و دو بازیکن ذخیره است که در دو نیمه پنج دقیقهای با یکدیگر پیکار میکنند و بازیکنان یک تیم در وسط قرار میگیرند که میبایست خود را از خطر برخورد توپ از طرف حریف دور کنند و همچنین میتوانند با گرفتن توپ (گل) به وسیله دستها اقدام به اخذ یک امتیاز نمایند.
تاپیک جامع خبرهای متفرقه ورزشی
شهر توکیو پایتخت ژاپن در دور نهایی رایگیری برای تعیین میزبان المپیک 2020 به عنوان میزبان این بازیها انتخاب شد.
توکیو در رقابت با شهر استانبول در دور نهایی رایگیری پیروز شد.
ساعتی قبل شهر مادرید از گردونه رایگیری حذف شده بود.
توکیو در حالی به عنوان میزبان رقابت های المپیک 2020 انتخاب شد که نگرانیهایی درباره پیامدهای فاجعه نیروگاه هستهای فوکوشیما در سال 2011 همچنان وجود داشت.
در آخرین مرحله رایگیری برای انتخاب میزبان المپیک، توکیو با کسب 60 رای در مقابل 36 رای استانبول، به عنوان میزبان برگزیده شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بوئنوس آیرس، توکیو که پیشتر در سال 1964 میزبان این رقابتها بوده است، در مراسم گذشته انتخاب میزبان المپیک از بخت بالایی برخوردار بود اما در نهای رقابت را به ریو دو ژانیرو واگذار کرد و این شهر به عنوان میزبان رقابتهای المپیک 2016 انتخاب شد.
توکیو در سواحل اصلی ترین جزیره ژاپن در اقیانوس آرام واقع شده و آب و هوای آن در تابستان(زمان برگزاری المپیک) گرم و مرطوب است.
این شهر تاکنون پنج بار برای میزبانی رقابتهای المپیک در سالهای 1940، 1960، 1964، 2016 و 2020 نامزد شده است.
بودجه در نظر گرفته شده برای رقابتهای المپیک 2020، هشت میلیارد و 500 میلیون دلار به همراه سه میلیارد و 800 میلیون دلار برای احداث ورزشگاهها و دیگر تاسیسات مرتبط با المپیک است.
از 35 ورزشگاه و تاسیسات مرتبط با المپیک 20 مورد هنوز ساخته نشده و 9 مورد برای استفاده موقت هستند. همچنین یک ورزشگاه 80 هزار نفری با سقف متحرک با هزینه یک میلیارد و 300 میلیون دلار در این شهر احداث خواهد شد.